KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru

+14
BiKsi :)
sanja 73
Jerapetra
HappyGirl
zumbulcic
mimi85
MalaSaJuga
Sirijus
marina_82
saska1
Blanka
alisa
Zmajuška
Bubamarica79
18 posters

Strana 1 od 4 1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru  Empty BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru

Počalji od Bubamarica79 28/10/2016, 16:48

Drage moje, dugo sam bila u dilemi da li da otvorim dnevnik ali iskrena želja da i svoju priču podelim sa vama je ipak prevagnula. Od samog ulaska u ovaj čarobni svet, koji je moram priznati Happy strpljivo i sa velikom ljubavlju izgradila, uhvatila sam se teme VTO dnevnika. Čitajući jednu po jednu priču, shvatila sam da sve priče, iako različite, ustvari krase dve zajedničke stvari. Jedna je da svaki ispisani red odiše iskonskom željom svake od vas da svoje iskustvo nesebično podelite sa drugima i da im pomognete, a druga je da je svaka priča puna dragocenog pozitivizma i međusobne podrške. To je upravo ono što ovaj forum čini posebnim i što učini da se u njega zaljubite na prvi pogled smajli angel

Elem, da krenem od predstavljanja svog ''slučaja''. U braku sam dugih 5 godina, udala se u cvetu mladosti sa punih 32 Very Happy Iako, su najbliži već bili odustali od raznih ucena na temu udaje, ja sam odlučila da ih prijatno iznenadim i da se udam za čoveka koji je mlađi od mene 3 godine. I naravno, mlad muž i ja u najboljim godinama, idelani preduslovi za dete već u prvoj godini braka. Međutim, kako mi je ostala ta navika da volim da iznenadim, desilo se da nam to i nje išlo za rukom. Prošla je prva godina, a onda i druga a onda i naše ozbiljnije bavljenje time kako bi pronašli gde je problem. Dijagnoza koja nam je uspostavljena je: idiopatski sterilitet. I dalje tvrdim da je to najdosadnija moguća verzija steriliteta, ali valjalo nam se uhvatiti u koštac sa tim. U Višegradskoj 2014. rađen HSG, pa 2015. jedna inseminacija, pa druga, pa treća i naravno ništa. Sve tri su bile stimulisane klomofenom i menopurom. U februaru ove godine se odlučimo na vantelesnu i to privatno, tako da smo parice iskeširali Jevremovoj. U toku postupka na svoju ruku odradim OGGT koji pokaže da imam insulinsku rezistenciju, a TSH beše 2,800 ali doktorka koja je radila postupak ocenjuje da je to sve u granicama normale i da nastavim postupak. Dobijam Gonale i Citrotide, stop je bila Ovitrelle. Dobijamo 9 jc, sve se oplode ali se samo dve lepo podele i dobijamo dva osmoćelijska embriona uz obrazloženje da moje jc nisu dobrog kvaliteta. Beta se završava negativno.

Nakon toga se odlučujemo za Genesis, skupljamo papire, prolazimo komisije i ulazimo u postupak zvanično 6. oktobra kada ja počinjem sa stimulacijom. Ciklus pre toga je odrađena histeroskopija. Stimulacija je išla: fostimon, menopur, citrotide i stop inekcija Pregnil. Doktorka je nekoliko dana pred aspiraciju uvela inekcije Fraksiparina. Aspiracija se završava 19/10 kada dobijamo 14 jc na naše opšte ushićenje. Nakon toga nam drugog dana javljaju da se jc lepo dele i da će da ih ostave da se razviju do stadijuma blasti. Naravno sledi naše još veće ushićenje. U ponedeljak 24/10 mi vraćaju tri blastociste i ostavljamo još tri da se zamrznu srca1  Terapija: fraksiparin, femibion, estrofem, vitamin D i magnezijum plus eutirox i glukofaz koji su mi redovna terapija.

I evo gazim četvrti dan od transfera. Simptoma nema. Grudi malo bole ali tako je od stimulacije.... Beta iduće nedelje i UF treba je dočekati smajli angel
Bubamarica79
Bubamarica79

Broj poruka : 38
Datum upisa : 26.10.2016

Nazad na vrh Ići dole

BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru  Empty Re: BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru

Počalji od Zmajuška 28/10/2016, 16:54

Bubamarice, srećno otvaranje dnevnika i da ga zatvoris na najlepsi mogući nacin. srca srca srca srca srca srca srca srca beta beta beta beta beta
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru  Empty Re: BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru

Počalji od alisa 28/10/2016, 17:12

Htedoh prva da se upisem u ovaj dnevnik al me Zmajuska prestigla no to me nece spreciti da navijam iz sve snage! Pa da pocnemo lol!

b b b b b b b b b b b b b
igracice igracice igracice navijacica navijacica navijacica igracice igracice igracice

a ne sumnjam uopste u srecno zatvaranje ovog dnevnika i tvoj brzi prelazak na trudnicke strane ljubav
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 28/10/2016, 19:35

Srecno otvaranje dnevnika  Bubamarice,pa da se uskoro radujemo malim tackama,tackicama a onda malim debelim bubamaricama. osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 28/10/2016, 19:51

Bubamarice srecno!!!Da ovaj puta bude uspjesno u sta ne sumnjam 3 blaste predivno 😊😊😊
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 28/10/2016, 20:12

Bubamarice svom snagom sam uz tebe i navijam za najlepsi ishod igracice igracice igracice ljubav b b b
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 28/10/2016, 20:37

Bubamarice, neka su ti srecne te tri blastice. Pa da nas ostale vuces za noseve za koji dan. Navijam iz sveg srca da pobedite taj idiot sterilitet... navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 28/10/2016, 21:08

Bubamarice navijamo za ogromnu betuuuuuuuuuuuu roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda srca srca srca srca srca srca srca srca srca
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 28/10/2016, 22:54

navijam bubamarice!!!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 28/10/2016, 23:46

Bubamarice srecno otvaranje dnevnika igracice igracice
Evo saljem rode za veliku betu roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 29/10/2016, 07:48

Dobro jutro draga bubamarice! Kako smo danas? b b b b
Prodje jos jedan dan i sve smo blizi beta
Dok ne osvane i taj dan evi malo rodica roda roda roda roda roda roda roda
alisa
alisa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/10/2016, 11:15

Bubamarice, dobro nam došla i radovali se uskoro tvojoj velikoj beti  trudnica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica Hvala što si otvorila dnevnik  ljubav
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubamarica79 29/10/2016, 11:32

Drage moje prvo da vam se svima zahvalim na najdivnijoj podršci i pozitivnim vibracijama koje mi šaljete. Veliko hvala Zmajuška, Alisa , Blanka, Saška, Marina, Sirijus, markosanja.radosavljevic, Mimi, Zumbulčiću .. malo je reći da ste divne!!!

Happy hvala na toploj dobrodošlici i još mnogo čemu ... beskrajno!!

I evo drage moje novi je dan za još jedan smo bliži beti. Od jutros osećam blagu neprijatnost u stomaku, sličnu pred menstrualnoj, grudi i dalje boluckaju ali ništa strašno.. U svakom slučaju sve je nekako uobičajeno osim što mi se čini da ću se od konjske doze utrogestana (4x200mg) i pretvoriti u njega :)

Ljubim Vas i grlim sve do jedne!!!
Bubamarica79
Bubamarica79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 29/10/2016, 12:10

Stizu sremacke debele rode roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 29/10/2016, 14:22

A evo roda i iz Pomoravlja roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 29/10/2016, 15:49

Ako ga dobro podnosis neka ga... od viska utrica glava ne boli lol!
Jedino sto verujem da je smaranje sto moras 4 puta u toku dana da lezis min pola sata...
alisa
alisa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 29/10/2016, 19:41

Bubamarice, upravo videh da si otvorila dnevnik, bravo! Da ga uskoro zatvoriš ogromnom betom, pa da pređeš na trudnički! srca srca srca srca igracice igracice igracice igracice igracice igracice

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubamarica79 29/10/2016, 20:25

Hvala draga Ierapetra, tvoj dnevnik je dan od prvih koje sam pročitala i koji mi je bio motivacija osmeh srce
Bubamarica79
Bubamarica79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 29/10/2016, 21:14

Bubamarice srećno,navijmo jako za veeliku betu igracice igracice igracice igracice
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubamarica79 30/10/2016, 12:32

Drage moje, evo i šestog dana transfera. Dan je lep i sunčan pa sam ga iskoristila za laganu jutarnju šetnjicu i mnogo mi je prijalo. Usput sam otišla do laba da pustim malo krvi i proverim TSH. Za razliku od juče kada sam skoro ceo dan osećala napetost u stomaku, danas apsolutno ništa Shocked  Grudi boluckaju, ali i to kao da je manjeg intenziteta. Dakle, ili je ovo nagoveštaj da će ova moja dečica biti neki anđelčići ili .... Sad  ma ne smem još ni da pomislim.

Muž je inače fascinantno dobar Very Happy Pere sudove, a podruži se i sa peglom. Hit mi je da je čovek utripovao da može nešto loše da se desi ako sam dugo u savijenom položaju kada vezujem pertle (inače to zna malo da potraje pošto ih zaista na specifičan način vezujem Very Happy), tako da mi se i tu nađe pri ruci ... naravno smejem se i svaki put pomislim u sebi da bih mnogooo volela da se ovaj kraljevski tretman nastavi narednih 9 meseci radost

Ljubim Vas osmeh srce
Bubamarica79
Bubamarica79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 30/10/2016, 13:18

Bubamarice, ima da potraje tretman, verujem u tvoj uspeh! Muž ti je  king  lol!  Ako si šetala, i ja sam jutros po parku i baš je bilo divno, lišće pada kao sneg, a boje prelepe - nijanse žute, crvene...Inače, i meni je tako bilo, jedan dan napetost u grudima i stomaku, sutradan ništa, sve je to dobro!
Moram da ti kažem da sam se oduševila kad sam pročitala da i ti vezuješ pertle na specifičan način, jer i ja to radim ceo život!!!  Very Happy  Ljudi me uvek čudno gledaju kad vide moju tehniku vezivanja pertil, da sam par puta čak i skrivala - okrenem se prema zidu da ne vide, jer znam da čim vide, odmah će me pitati kako tako čudno vezujem pertle uz komentar da to nikad nisu videli!  lol!  A ja samo tako umem da ih vežem...

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubamarica79 30/10/2016, 13:26

Ierapetra, znači nisam jedina ''loša vezačica pertli'' Very Happy To je meni tako oduvek, jednostavno od malena sam izmislila svoj poseban način vezivanja i tako je ostalo. Naravno, ljudi se uglavnom smeju toj ''posebnoj tehnici'' ... elem drago mi je da sad imam virtuelnu drugaricu po toj disciplini Very Happy Very Happy Very Happy
Bubamarica79
Bubamarica79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 30/10/2016, 13:28

I meni Very Happy Very Happy Very Happy

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 30/10/2016, 13:55

a meni se muz smeje da sve znam da radim osim da vezem pertle.... tako da to resavam tako sto ih uglavnom ni ne vezujem hihihi.....
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 30/10/2016, 14:36

Aj malo da posaljemo rodice roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 4 1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu