Antologija priča o neplodnosti 1
+28
Ambra
Blanka
Simona
PalcicaBg
mimi85
nina :)
AriesGirl
bebko
BabyBear
alisa
sunny.tp
KoMetaK
kasia
SannI-AlL
Jerapetra
dr mali pariz
Ancica 87
MalaSaJuga
plavaptica
Ninche
Angie83
Lola021
Padobranka
Bekanicaa
cicsa80
valika77
djole42
Tebi
32 posters
Strana 4 od 9
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Antologija priča o neplodnosti 1
Happy jesi mi saznala nesto za ono sto sam te pitala? Nasa firma bi pomogla stampanje knjige ali nam je potrebno resenje kako da taj trosak opravdamo
Mimi,
zar ne može kao donacija? Bar ja mislim da to nije problem ako je preduzeće, firma pomaže ovo ili ono.. Samo ako ima neko da ispostavi fakturu i da na njoj piše ta namena.
zar ne može kao donacija? Bar ja mislim da to nije problem ako je preduzeće, firma pomaže ovo ili ono.. Samo ako ima neko da ispostavi fakturu i da na njoj piše ta namena.
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Simona ::Mimi,
Tako je, slazem se sa.Simonom. Kao donacija ili sponzorstvo i mislim da nema problema
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Posto Kutak nije registrovan kao pravno lice, onda jedino Happy kao fizicko lice da trazi donaciju od vase firme za stampanje antologije, i na osnovu te molbe biste mogli dati donaciju. Na molbi da napise i onaj racun na koji uplacujemo svi, jer se vodi na njoj. Tako ne bi trebalo da bude problema, no, ja u ponedeljak mogu da pozovem casopis na koji smo pretplaceni da mi daju pravnu konsultaciju u vezi sa ovim. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema ako Happy posalje vama molbu za donaciju, bar s moje tacke gledista. Mi smo recimo placali donaciju za lecenje, uz upucenu molbu od strane fizickog lica, doduse sa sindikata. Na primljenu donaciju se placa porez, al tek ako ona predje 100.000 dinara po uplatiocu. Raspitacu se da li donator ima kakvih obaveza, znam da sindikat nije imao, jer su sredstva na racunu sindikata od plata izdvojena, na koje su vec placeni porezi i doprinosi drzavi.
Blankic, jedva cekam pricu. Ja sam nekako brzo napisala kad sam pocela, nekako samo istekla iz mene, prirodno. Planiram da je malo precesljam i sredim.
Blankic, jedva cekam pricu. Ja sam nekako brzo napisala kad sam pocela, nekako samo istekla iz mene, prirodno. Planiram da je malo precesljam i sredim.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Lele mimi pa zar ti nisam odgovorila.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Konsultovala sam pola Kutka u vezi toga Mislim pitala sam sirijus, BB, alisu... one pitale pravnike i više se i ne sećam šta su mi rekle sem da može kao donacije ali više nemam pojma detalje. Izvini draga ali ja sam bila sve do ovog trenutka ubeđena sam da sam ti odmah poslala odgovor.Ne zameri Sad ove cure što su se raspitale neka ovde napišu šta su meni rekle ako se sećaju a i ti Biksi proveri. Joj ne znate koliko me je sad sramota
Ma happy desava se ne sekiraj se sve ok!!! Nego spremaj tu molbu :-) a vi mi cure pomozite da to izvedemo sto lakse.
Devojke, samo da resim nedoumicu u vezi kose crte u racunu za donacije. Moze i bez kose crte prilikom online placanja, novac ce leci na pravi racun. Radim u Intesi pa zato znam to. Nista savrsenije od Antologije drage Kutanjke niste mogle da smislite. Svoj doprinos za sada samo nekim paricama. Ulazimo u novi postupak, tako da nam prica jos nije gotova 😀
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Angie83, hvala na info spasla si nam sad živote Cure, čule ste, može i bez kose crte atebo Angie83, srećno i blagosloveno u novom postupku
Hoću samo me podseti za dva dana da ne zaboravimmimi85 ::Ma happy desava se ne sekiraj se sve ok!!! Nego spremaj tu molbu :-) a vi mi cure pomozite da to izvedemo sto lakse.
Hvala Happy, aktiviracu se na Koracima, podrska kutka je neprocenjiva.
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
A možeš i vto dnevnik da otvorišAngie83 ::Hvala Happy, aktiviracu se na Koracima, podrska kutka je neprocenjiva.
Cure, evo ga novembar teče, nemojte posle da vam bude krivo kad budete držale knjigu u rukama a vaše priče nema
I oko novca još nisam išla u banku. Milsim se šta ima da idem do štampe nam nova i ne treba ali trebalo bi da mi stigne na mob.ovi dana poruka pa ćemo videti. I da hajde uplaćujte ko nije a želi
I oko novca još nisam išla u banku. Milsim se šta ima da idem do štampe nam nova i ne treba ali trebalo bi da mi stigne na mob.ovi dana poruka pa ćemo videti. I da hajde uplaćujte ko nije a želi
Stigla nova prica. MMMMMMmmmm i miris i ukus :) Hvala Blanka! :)
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
HappyGirl ::Stigla nova prica. MMMMMMmmmm i miris i ukus :) Hvala Blanka! :)
Happy
E sad , kako ja iz cg da uplatim. Moze li neko instrukcije da posalje, znam da ste ranije neke kose crte pominjale i ostalo???
kad ces je objaviti na blogu hepi da je procitamo,jedva cekam
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 48
Datum upisa : 06.07.2011
Biće, biće :)
Ja sam opet podsetila žene sa grupe Twins&Triples da se ažuriraju...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Knjigu zelim , beskrajno... vidjecu da nekako nesto iu uplatim.... ako mioslite da bi moja kratka prica nekome bila interesantna - jer u sustini nije borba sa sterilitetom ... vi mi recite, pa cu napisati... ali bice kratka.... i ako moze anonimno?
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Šaljem priču ovih dana, baš se radujem, sjajna ideja.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ninche ::Knjigu zelim , beskrajno... vidjecu da nekako nesto iu uplatim.... ako mioslite da bi moja kratka prica nekome bila interesantna - jer u sustini nije borba sa sterilitetom ... vi mi recite, pa cu napisati... ali bice kratka.... i ako moze anonimno?
Ninche, napiši može i anonimno :)
plavaptica ::Šaljem priču ovih dana, baš se radujem, sjajna ideja.
Hajde, jedva čekam
Blanka ::E sad , kako ja iz cg da uplatim. Moze li neko instrukcije da posalje, znam da ste ranije neke kose crte pominjale i ostalo???
Draga, možeš da uplatiš na naš devizni račun ili da pošalješ preko nekog
Inače cure do sada smo sakupili 6000 dinara.
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 4 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|