Antologija priča o neplodnosti 1
+28
Ambra
Blanka
Simona
PalcicaBg
mimi85
nina :)
AriesGirl
bebko
BabyBear
alisa
sunny.tp
KoMetaK
kasia
SannI-AlL
Jerapetra
dr mali pariz
Ancica 87
MalaSaJuga
plavaptica
Ninche
Angie83
Lola021
Padobranka
Bekanicaa
cicsa80
valika77
djole42
Tebi
32 posters
Strana 5 od 9
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Antologija priča o neplodnosti 1
Vidjela sam kasnije na temi racun Kutka. Vidjecu, mozda i posaljem preko nekog. Hvalaaaa
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Ovim tempom cemo skupiti za se god. Joj, poceracu rodbinu, mada mi je sestra od tetke dala pa sma za nju uplatila. A kad cu ja joskoji din moci, hm, joj.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ja sutra idem da platim račune, pa uplaćujem i za ovo.
Nego, Hepi, hoćeš molim te da mi daš neko ograničenje kada je reč o dužini priče. Koliko su u proseku dugačke priče koje su devojke slale, ako merimo stranicama u Word-u? Ja sam napisala, ali ne mogu još da je pošaljem jer je predugačka, moram da skratim, a i sačekala bih još malo iz nekog svog sujeverja, straha ili čega već, ne znam kako to da nazovem...Još 3 nedelje bih sačekala, ako je već rok kraj decembra.
Nego, Hepi, hoćeš molim te da mi daš neko ograničenje kada je reč o dužini priče. Koliko su u proseku dugačke priče koje su devojke slale, ako merimo stranicama u Word-u? Ja sam napisala, ali ne mogu još da je pošaljem jer je predugačka, moram da skratim, a i sačekala bih još malo iz nekog svog sujeverja, straha ili čega već, ne znam kako to da nazovem...Još 3 nedelje bih sačekala, ako je već rok kraj decembra.
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Ma može biti kolika hoćeš. Neko je napisao dve neko 5 neko 7 ...
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Posle 20.11. i druga sestra od tetke ce mi dati parice da uplatim. Cekam penzije, da bacim buvu mami i svekrvi. Brata sam pritegla, jos nista nije obecao. AL morace. Zaove slave ovih dana pa cu njih u decembru da stisnem.
Ehej zenice, ja sad naleteh na ovu temu, recite mi po koliko se uplacuje. Hocu i ja da uplatim
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Koliko ko moze.
Ok Biksi i ja cu ovih dana da uplatim. pozdrav
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Po želji i mogućnosti se uplaćuje. Svako po malo i eto knjige :)
Biksi darling ne sekiriši se biće love :) Do 31.12. stižu priče. Dok mi to lektorišemo, prelomimo, uradimo korice...pare će taman da se skupe do štampe :)
A znamo li koliko nam treba za stampu, bar onako odokativno?
Da kažem da su mi u subotu na druženju neke cure dale parice za antologiju 2500 dinara, tako da ukupno imamo 8500
Biksi, sve ćemo odraditi mi npr. dizajn, lekturu, prelom a štampu moramo da platimo. Ne znamo odokativno jer još ne znamo broj strana ali trebaće nam sigurno preko 50 000 sigurno :)
ja se dobrovoljno javljam da ispravljam slovne greske pri kucanju...
A ne Biksi, za to sam se ja prijavila prva...mozemo samo da podelimo knjigu
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
To što bi vi je skoro sve odrađeno
a da ja pitam bas pametno pitanje... da li tu idu samo vto price? ili uopsteno sve price nase sa sajta?
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
evo odgovora koji se nalazi na prvoj strani ove teme :)
U svet našeg zajedničkog književnog dela pozivamo sve korisnice i korisnike našeg Foruma da se oglase svojom, ali okončanom pričom.
Dakle, prvi uslov je da priča bude završena. Uspehom ili odustajanjem, ali ona mora imati svoj završetak. Iskren, jer samo takav pogađa pravo u metu.
Čitaoci treba da shvate da je svaka opcija prihvatljiva. Vi ste tu da obrazložite.
Nakon kraćeg ekspozea o sebi ( Ko ste, čime se bavite, koja osećanja beleže vaš život pre ulaska u VTO), započećete priču vođeni sledećim instrukcijama.
- Vaša problematika ( Razlozi steriliteta, i načini kojima ste pribegavali pre nego ste se opredelili za VTO)
- Postupci. (Bez navođena imena lekara i naziva klinika, tj. Izmenite ih. Pišite o svakom segmentu te priče. Nisu bitne injekcije, kad i koliko ste ih primili, već se vodite osećanjima. Kako su se ophodili prema vama, kako ste se vi osećali, o čemu ste razmišljali. Koliko vas je partner u svemu pratio. Čitaoce sve to zanima. Ko vam je bio najveća podrška. Gde ste se i u čemu osećali prijatno. Šta vas je uznemiravalo. Šta ste sve činili da sebi olakšate život , čime ste akumulirali energiju. Vaš posao, podrška ili ometajući faktor... ).
- Završetak priče. Kako ste ga zamišljali i koliko ste udaljeni ( bliski) sa njegovim izgledom.
- Zaključak, idejni sadržaj vaše priče u malom. Koje su vaše poruke i saveti koje pružate ali samo na osnovu vašeg iskustva.
Drage moje, presavijte papir, naoštrite misli, opustite ruku i pretočite emociju.
Krajnji rok za predaju priče je 31.12.2016.
U svet našeg zajedničkog književnog dela pozivamo sve korisnice i korisnike našeg Foruma da se oglase svojom, ali okončanom pričom.
Dakle, prvi uslov je da priča bude završena. Uspehom ili odustajanjem, ali ona mora imati svoj završetak. Iskren, jer samo takav pogađa pravo u metu.
Čitaoci treba da shvate da je svaka opcija prihvatljiva. Vi ste tu da obrazložite.
Nakon kraćeg ekspozea o sebi ( Ko ste, čime se bavite, koja osećanja beleže vaš život pre ulaska u VTO), započećete priču vođeni sledećim instrukcijama.
- Vaša problematika ( Razlozi steriliteta, i načini kojima ste pribegavali pre nego ste se opredelili za VTO)
- Postupci. (Bez navođena imena lekara i naziva klinika, tj. Izmenite ih. Pišite o svakom segmentu te priče. Nisu bitne injekcije, kad i koliko ste ih primili, već se vodite osećanjima. Kako su se ophodili prema vama, kako ste se vi osećali, o čemu ste razmišljali. Koliko vas je partner u svemu pratio. Čitaoce sve to zanima. Ko vam je bio najveća podrška. Gde ste se i u čemu osećali prijatno. Šta vas je uznemiravalo. Šta ste sve činili da sebi olakšate život , čime ste akumulirali energiju. Vaš posao, podrška ili ometajući faktor... ).
- Završetak priče. Kako ste ga zamišljali i koliko ste udaljeni ( bliski) sa njegovim izgledom.
- Zaključak, idejni sadržaj vaše priče u malom. Koje su vaše poruke i saveti koje pružate ali samo na osnovu vašeg iskustva.
Drage moje, presavijte papir, naoštrite misli, opustite ruku i pretočite emociju.
Krajnji rok za predaju priče je 31.12.2016.
Cure, do sada imamo 13.000 dinara
Obaveštenje!
Do 31.12.2016. je poslednji rok za prijem priča. Nakon toga vaša priča neće ući u prvo izdanje knjige pa čak iako kasnite samo 3 minuta sa slanjem. Dovoljno smo dobili vremena i fer je da ispoštujete rok. Priče koje posle toga budete slali biće objavljene u narednoj knjizi. Kada će to biti ne znamo, tako da iskoristite svoju šansu
Do 31.12.2016. je poslednji rok za prijem priča. Nakon toga vaša priča neće ući u prvo izdanje knjige pa čak iako kasnite samo 3 minuta sa slanjem. Dovoljno smo dobili vremena i fer je da ispoštujete rok. Priče koje posle toga budete slali biće objavljene u narednoj knjizi. Kada će to biti ne znamo, tako da iskoristite svoju šansu
Opet sam na Twinsima opomenula...nadam se da ce se zene razbuditi...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Razbudile se ili ne ono što imamo to ide a nije da nema Danas nam je stigla još jedna priča
Cure, još malo i počinje sitno odbrojavanje :)
Happy, jel se prica salje na mejl: forumkutak@gmail.com? Ja napisala I danima se lomim da li da uopste saljem, ili ne, ne znam, i sad sam prelomila, poslacu, pa nek ide zivot, ali onda shvatih da nisam sigurna gde da ti saljem Valjda na ovaj mejl sto ga napisah gore?
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 5 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu