KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avgust-vruć mesec vrućih radova

+33
SladZana
dr mali pariz
Tebi
Simona
cicsa80
bobica83
Amna84
Vanilla
Vanja80
nina :)
mamadabudem
saska1
Mimi12
sanja 73
Blanka
valika77
Bobaue
MalaSaJuga
aurora
BiKsi :)
Šašava
Ema78
Ancica 87
Vuchica
HappyGirl
Sofija Veks
alisa
Jerapetra
Zmajuška
BabyBear
zsuki75
mimi85
Sirijus
37 posters

Strana 9 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 9 Empty Re: Avgust-vruć mesec vrućih radova

Počalji od dr mali pariz 26/8/2016, 21:47

Gde si Bak 100 g!
E, ako si se isprovađala, sad od ponedeljka...udarno!
(Po čelu Wink )
Ljubac malena moja! osmeh srce
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 9 Empty Re: Avgust-vruć mesec vrućih radova

Počalji od mimi85 27/8/2016, 07:50

Bak draga jesi sapnula rodama da ih zeljno iscekujemo? Moram da zabelezim to mesto, vec mi se svidja :-) ja sam pre neki dan videla rodu na ulicnoj rasveti stajala je mirno, kao figura....
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/8/2016, 10:29

mala77 ::Hvala Happy, uglavnom je svima neobično, ali kao što možeš videti, asocira na DAR!

Da, jeste i to najveći dar srca

Gde si Bak ženo draga Very Happy Ajd sređuj fasadu i spremaj se za bebu. Sledeća godina je tvoja! smajli angel osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/8/2016, 10:32

A što se tiče roda taj koji je smislio tu priču sa donošenjem dece je... ne znam ni šta da kažem. Very Happy Samo znam da sam kao dete stvarno mislila da rode spuštaju decu, da od semena jabuke koje progutam izrasta drvo u stomku i još  mnogo stvari iz tog miljea. Very Happy Mislim da bi mnogo lakše i lepše bilo da su mi od starta govorili istinu. Stalno sam imala stres da se bebe ne povrede ili ih rode ispuste...A roditelji misle uslugu nam čine lol!
Živele rode, volim ih, pogotovo na Kutku! osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od valika77 27/8/2016, 11:29

nek nam što više roda doleće
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
valika77
valika77

Broj poruka : 198
Datum upisa : 19.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 27/8/2016, 12:41

Eve me osmeh srce
Razvlacim se po kuci kao gusenica. U ponedeljak na poasao, buaaaaaaaa

Ja ovo leto videh roda vise nego za ceo zivot do sada. Nisam ni znala da ih toliko ima lol!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 27/8/2016, 14:04

Razvlači se još ova dva dan kad već možeš jer u ponedeljak ćeš početi da padaš na nos lol!
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/8/2016, 08:52

Nema nikog svi pobegli na razne strane :) BB i sirijus odmaraju boli ih uvce lol! a ostali rade lol!
Cure, želim vam blagoslovenu sedmicu osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 29/8/2016, 09:03

Ajde kafaaaa!!
Evo me na poslu...jedva ustadoh. Very Happy
Zelim vam uspesan dan!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 29/8/2016, 09:18

Mmm kafaaaaaa mozeeeeee!!!!! osmeh srce
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 29/8/2016, 09:42

Moze kafaaaa :)
Ja dobih vjesticu, uzasno me boli stomak. Mislila sam da cu jos malo pocinuti od nje ali trt. Sad
Sirijus i Baby se banjaju na moru, a dok s njima ne popijem kafu moze s vama ova virtuelna.
Ljubim vas osmeh srce
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 29/8/2016, 11:25

Ajmo ko mora na noge pa na posao, a ko ne mora, taj na guzu i solju u ruku lol! lol! ,ja ovo drugo radim Razz Razz
Bakisa, pa sto nisi dosla da zajedno kokodacemo na fb Laughing Laughing
Ovo par reci kucam bar 15min jer ova moja cupava bela zivotinja trazi svoje i ne zanima je sto mi je lp na krilima.
Ko je to krenuo na more a nije nas poveo? cccc;) Very Happy
U zdravlje zene osmeh srce
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/8/2016, 12:38

To se i ja pitam ko je to otišao a nije nas poveo Very Happy Stvarno teška sramota lol! Laughing lol!
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/8/2016, 12:46

E, slušajte ovo. Ja juče čekam red da platim račun i nikad se ne nabijam uz ljude. Volim odstojanje i nikad nikom ne dišem za vrat niti volim da meni neko diše. Znate da sam veoma osetljiva na mirise a oni nešto bebeće reklamiraju a ono mirišeeeeeeeeeeeeeeee. I ja kinem Very Happy I žena od nekih 60 god. koja je ispred mene onako napravi poluokret i baci pogled na mene. Ja opet kinem i da ste videli taj okret i pogled meni. Demonstrativno uze svoja kolica i besno ode za drugu kasu. Nemoguće je to rečima opisati tu negativnu energiju i mržnju, te pokkrete i poglede. Bilo je tipaa ti kliconošo, bezobrazna, kučko bolesna hoćeš da nas sve zaraziš...Dajte da poubijamo sve bolesne ljude pa da se mi zdravi naživimo.
Verujte mi bila sam u šoku...
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 29/8/2016, 12:53

stcarno je bezobrazuk sa nejne strane.jer znam kakao je kad si osetljiv na mirise tako i ja a primetila sam i miki da sam rekla ko da sam ga ja rodila.kad krenem da kijem nemogu stati nekad ko i on.pogotovo na prasinu znam uzasno na kijem

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 29/8/2016, 14:12

Cure, samo da vas ljubnem i pozdravim. Neta malo stuca na moru. Razbijaju ga talasici. Veeeeliki kisssssss za sve vas.
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 29/8/2016, 17:51

Uh Happy mogu misliti... Ja npr kijam na sunce ko kreten....
Imas raznih persona na sve strane... Ja sam pre neki dan u prepunom marketu zeni skrenula paznju(ljubazno) da je stala na brzu kasu do 10 artikala a imala ih je preko 20, dobro me nije ubila na licu mesta... To sto kazes pogled pun mrznje,...I rece mi da nije moje da ja nju opominjem, eto da smo mi neka drzava to bi bilo uredjeno a ovako koga pa briga. A ja joj samo rekoh da ako se mi kao pojedinci ne menjamo nikad do promene nece ni doci...
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 30/8/2016, 08:31

Uh.... jedna buckasta žena se izvika na mene u busu jer sam htela da joj ustanem misleći da je trudna Shocked Od sada, ustajem samo ženama sa decom i mnoooogo starim osobama i invalidima. Neću više da zagledam trbuščiće... Wink Rolling Eyes

Tatjanica vas je pozdravila osmeh srce Javiće se uskoro, malo odmara od svega... :*
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 30/8/2016, 09:49

Sedim u specijalistickoj ambulanti i cekam hirurga da primi tatu da mu izvadi parce udice iz sake i razmisljam koliko zapravo ovaj zdravstveni sistem ne funkcionise. Dr u DZ uopste ne zna da u bolnici radi plasticni hirurg....nrkad mi bude "milo" zato sto idem privatno po lekarima.. Ovo je gubljenje i vremena i zivaca
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 30/8/2016, 10:02

Poljubac za Tatjanicu!!!! Fali njen vedri duh na ovim stranicama!!!!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/8/2016, 10:50

Joj Mimi, zdravstvo nam je stvarno ocaj... Ne mogu da se nerviram...

A ljudi, i bezobrazluk, uh, o tome bih mogla do prekosutra.

Mama da budes, ahahhahahaha, mom muzu skoro koleginica rekla, videla sam ti Biksi, opet trudna, divno, ahahahha, kaze on, ma nije, samo je debela, ahahahahah, to se i ja stalno zezam. A samo cekam kad ce me neko propustiti jer mi samo jos stomak nije spao posle porodjaja. Jbga, spale sise, a nisu trebale, a stomak trebao, al nije spao! lol! Pobrkali se nesto! Mada, sto puta kazem ljudima, samo nek ja imam taj stomak posle porodjaja. Ako je to cena svega, ma ekstra. Garderobicom prikrijem i bas me briga.

Izjadah se ja vama,hahahahahahah!

Mi tek za dve nedelje idemo na more, ne razmisljam o tome, da ne sagorim u zelji, hahahahah! ALi generalno jedva cekam odmor. Zavrsili smo sa skupljanjem sljiva za rakiju, u petak otisli da oberemo tri stabla sljiva za dzem, kad cvrc, neko nam obrao sva tri. Isto kao prosle godine, nanu li im naninu. Ne moze covek da se ne iznervira, mada .ebes sljive, bice dzema nek smo zivi i zdravi. Al da oberu jedno stablo, nego opleve sva tri, cudo smo od naroda. Garant su obrali po kisi. Jos kaze mama ajmo pre vikenda da nam ne ukradu, i tako... Preuzeli smo i radnju od svekra i svekrve, dok su oni na moru, pa ima i tu obaveza. Plus i mm i ja idemo na posao, mama mi cuva Arsu. Tako da cemo 14. na zasluzeni odmor. A Arsica posle od oktobra startuje u vrticu. Zivo me zanima kako ce se uklopiti.

Pozdrav za Tatjanicu, jedva cekam da nam se javi, nadam se da je bolje!

Cure, stisak i poljupci za sve!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 30/8/2016, 11:10

I dalje cekamo... Reci nemam...cekaju svi od trudnica,dece, pa nadalje...totalna neorganizacija ja bih rekla.
Sto se trudnoce/debljine tice, ja sam bila trudna minimum cetiri godine, nema ko nije pitao koji sam mesec... :-D

Kradja voca,povrca.... Sta da kazem Biksi, nama godinama kradu lesnike a pre neku godinu su i u dvoriste preko baste ulazili da kradu orahe. Da je dosla,pitala dala bih joj bez problema iovako orahe ne trosimo(muz alergican) ali to sto nas narod sebi dozvoljava.... I da ga nahvatas ne smes da ga omlatis tuzice te i sto je najzesce dobice te na sudu pa ces jos i da mu platis.
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/8/2016, 11:11

Hahahahaha Mimi, ne bih nikoga mlatila, nemam zelju, samo bih uzela to moje sto su oni obrali! I zahvalila se! Nego utekose! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 30/8/2016, 11:16

Ma ne bih ni ja mlatila...al bih rekla znate ja sam hemicar, to mi je eksperimentalno polje/njiva/drvo msm,pojedite vi al ne garantujem za bezbednost hihihihi
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/8/2016, 11:22

Hihhiihi, ma zna banda da ove godine nismo prskali voce, zato su i pokupili! Cudila se ja sto ljudi u vocnjake stavljaju kamere, od petka se vise ne cudim! Very Happy

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu