AVGUST- Nek nam krenu visoke bete, kad nas leto zaboravilo!
+3
mimi85
Bobaue
BiKsi :)
7 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 1
AVGUST- Nek nam krenu visoke bete, kad nas leto zaboravilo!
Alohaaaaaa.
Dobrodosao avguste.
Dela vidi da te pamtimo po lepim stvarima!
Ljubim vas sve!
BB, nrk je sa srecom kupovina stana i krstenje Miloj devocici Gabici!
Dobrodosao avguste.
Dela vidi da te pamtimo po lepim stvarima!
Ljubim vas sve!
BB, nrk je sa srecom kupovina stana i krstenje Miloj devocici Gabici!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Re: AVGUST- Nek nam krenu visoke bete, kad nas leto zaboravilo!
Kad vec avgust,a leto nije ni doslo
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Ja nesto nisam ni svesna da je avgust Tek kada procitah da je Biksi otvorila temu shvatih. Ali najiskrenije ja mislila sa sam usla u temu jul
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Sezona odmora,jeste red kiše red sunca ali to nam nekvari raspoloženje,molimo avgust za velike bete i zdrave bebe
ee sad kod mene stanje uredno,osunčana i raspoložena kao i uvek,bez obzira na ovaj moj podugačak potpis,sazrela valjda to ide sa godinama sa ovih moih 73 hhhee,čekaju me još neka veselja i krštenja lepo,štiklice i kilaža sve na visini zadatka,samo da je veselo... volim vas puno
ee sad kod mene stanje uredno,osunčana i raspoložena kao i uvek,bez obzira na ovaj moj podugačak potpis,sazrela valjda to ide sa godinama sa ovih moih 73 hhhee,čekaju me još neka veselja i krštenja lepo,štiklice i kilaža sve na visini zadatka,samo da je veselo... volim vas puno
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Pozdrav avgustu!!! U poslednje vreme sam videla mnoooogo roda evo šaljem sliku ovih grčkih roda
Divno Mima, verujem da vam je to znak!
Ljubac cure!
Ljubac cure!
O Avguste legendo, ti dosao, a ko bi rekao. Ovog ljeta niđe ni na vidiku. Ja cuu misliti da je ovo neki jun pa da ljeto tek počinje 😂😂😂😂
Pozdrav sa sjevera CG a za koji dan vam.se javljam i sa juga CG. Jedva cekam.to more da se bućnem više u njega i osolim guzicu da prostite. Trebali smo na more ici ranije ali miza zezali na posao pa smo sve pomjerili. Ali dobro. Nekako se iskombinovasmo. Ajte zene da vam ovaj pocetak ljeta bude taličan na svim poljima!!!!!!❤😘🎈🎉🌼
Pozdrav sa sjevera CG a za koji dan vam.se javljam i sa juga CG. Jedva cekam.to more da se bućnem više u njega i osolim guzicu da prostite. Trebali smo na more ici ranije ali miza zezali na posao pa smo sve pomjerili. Ali dobro. Nekako se iskombinovasmo. Ajte zene da vam ovaj pocetak ljeta bude taličan na svim poljima!!!!!!❤😘🎈🎉🌼
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Žene ja ozbiljno moram da se uozbiljim,hhhee,uhvatila me manija naručivanja,ovi u pošti kažu ajte, da nije vas mi bi zatvorili,mm se već ozbiljno mršti kaže prešlo ti u hronično,čini mi se da sam čitala ovde da je nečiji tata bio u ovom mom sadašnjem fazon,kupomanije
licitacije i kupujem prodajem,samo da se ne navadim na kladionice e to već nije posao hhhee
Cini mi se tata od Sirijus!
ljubac od mene
ljubac od mene
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Blanka carice dje ih nadje?
Rasturile se zene na sve strane,sad ce jesen valjda ce svracati vise na kutak.
Rasturile se zene na sve strane,sad ce jesen valjda ce svracati vise na kutak.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Zene, jel moguce da se ja ne upisah u avgustu??? Auuuuu crna ja! Pa evo da to uradim u ovih 7 min dok jos traje avgust.
28.08. smo potpisali ugovor za stan I sada smo ponosni vlasnici stana u bloku 61
Jeste da cemo sad poginuti od posla sa majstorima I pisle od kupovine namestaja I ne znam kako cu to sve sa Gabi da izvedem, ali dobro, sto kazu ljudi to su sad slatke muke.
Ovo je definitivno nasa godina.
Dobro nam dosle kad se uselimo tamo
E daaaaa... u avgustu su me zvali I da ucestvujem u emisiji Nikad nije kasno I isla sam da snimim onaj prvi intervju pa cu vam javiti ishod toga, tj da li su me izabrali
Aj cao avguste
28.08. smo potpisali ugovor za stan I sada smo ponosni vlasnici stana u bloku 61
Jeste da cemo sad poginuti od posla sa majstorima I pisle od kupovine namestaja I ne znam kako cu to sve sa Gabi da izvedem, ali dobro, sto kazu ljudi to su sad slatke muke.
Ovo je definitivno nasa godina.
Dobro nam dosle kad se uselimo tamo
E daaaaa... u avgustu su me zvali I da ucestvujem u emisiji Nikad nije kasno I isla sam da snimim onaj prvi intervju pa cu vam javiti ishod toga, tj da li su me izabrali
Aj cao avguste
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Similar topics
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
» JANUAR-prste visoke bete,vatromet,prskalice
» JUN-leto,odmori,uzivanje...
» JANUAR-prste visoke bete,vatromet,prskalice
» JUN-leto,odmori,uzivanje...
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 1