KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avgust-vruć mesec vrućih radova

+33
SladZana
dr mali pariz
Tebi
Simona
cicsa80
bobica83
Amna84
Vanilla
Vanja80
nina :)
mamadabudem
saska1
Mimi12
sanja 73
Blanka
valika77
Bobaue
MalaSaJuga
aurora
BiKsi :)
Šašava
Ema78
Ancica 87
Vuchica
HappyGirl
Sofija Veks
alisa
Jerapetra
Zmajuška
BabyBear
zsuki75
mimi85
Sirijus
37 posters

Strana 5 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 5 Empty Re: Avgust-vruć mesec vrućih radova

Počalji od mimi85 23/8/2016, 01:09

Kutak je zlato,trebamo ga cuvati da takav i ostane. Da nisam videla ne bih verovala...ko da nemamo isti cilj
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 5 Empty Re: Avgust-vruć mesec vrućih radova

Počalji od Blanka 23/8/2016, 01:33

Ja sam se nadovezala na tvoj post i pozdravila ih sve.
A Kutak je čaroban i takav treba i da ostane, a hoće.

Gud najt srca
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/8/2016, 07:37

Zene kutak je institucija osmeh srce i ja ga obozavam.
A o ponasanju admina tamo ne vredi raspravljati. Ko je procitao jasno je. Ali one nisu merodavne za ono sto mi zelimo da postignemo i hvala bogu pa su se izdvojile dobre i kvalitetne zene koje mogu i zele da guraju pricu. 
Pari ti si srce i hvala na pomoci.

Poslednji izmenio sirijus dana 23/8/2016, 09:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 23/8/2016, 07:55

Na Kutku se oseca ljubav, ugl se ne poznajemo, ne znamo ni kako ko u realnosti izgleda ili se zapravo zove, ali volimo,postujemo i podrzavamo jedna drugu. Zajedno se smejemo,radujemo ali i tugujemo.
A ono tamo....reci nemam... Pljuvanje po ljudima koje i ne poznaju, pod punim imenom i prezimenom, oni komentari... Zavist,zloba, umesto podrske! Uzas

Ne treba da se svakom svidi knjiga, ne treba ni svako da nadje sebe u njoj, ali ne procitati a omalovazavati neciji rad e to nije u redu.
Mali Pariz puno te ljubim zeno!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 23/8/2016, 08:55

Kutak je ipak kutak,sloga i ljubav.
Ljubim vas zeneeeee
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od valika77 23/8/2016, 09:26

Ne znam tačno šta se desilo pošto retko pogledam fb stranicu,ali sam odmah otišla da pogledam ko neka baba Laughing izgleda da su obrisali te postove

Ja tu lošu vibraciju uvek osetim kad idem u bolnicu u mom slučaju u betaniju,stomak mi se prevrne na tu čekaonicu......tamo svako sebe gleda ne poštuje se redosled po dolasku......
valika77
valika77

Broj poruka : 198
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/8/2016, 09:27

JA sam u šoku...morala sam da se i ja "istresem" malo na FB. Jbg imam prava da pričam bila sam na licu mesta Very Happy
Živeo Kutak!
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/8/2016, 10:19

Blanka ::Ženskeeee hello.
Pozdrav od mene i Kasije za sestre Kutanjske. Katja spava. Kamera nam je shit, a i ovaj telefon duplo shit al nema veze.
Eh, da opet sam plava, tj pramenovi su opet u igri na mojoj cenjenoj glavi.
Ljubimo vas
osmeh srce

Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 5 Eesqv

Kakve ste, kakvo je ona prase, ljubim vas puno! Posebno te obraze bebele! smajli angel

Ne znam sta se izdesavalo na fb, mada i meni je Kutak baza, sve ostalo je imitacija, da se niko ne uvredi. Generalno, svi mi treba da damo komentar i misljenje, zato smo i u tim grupama, al bem mu cuka, ako je tek pocelo nesto, veliko i vazno, hocu samo pozitivne komentare za gostovanja u emisijama, da osokolimo te cure, kao da je njima lako izaci pred kamere. Slusam nasu Sirijus i jako sam ponosna, al cujem onaj zadrhtali glas u pozadini srca srca srca srca srca , onaj glas borbe dosadasnje i predstojece! I hocu to da podrzim, da se gura napred, da se prica u javnosti. Za Parizanku tek nemam reci, lavica prava, ajde sto je napisala knjigu, otvorila svoju dusu, srce, razgolitila se potpuno, nego sto se pored dvoje male dece cima da ide za Bgd, pritom znamo da je iz Sapca, zbog buducih beba! Ej, treba decu nekome ostaviti, treba obaveze odloziti, put platiti! Malo li je danas, pa ko to ne ume da postuje, onda zna sta! Zato hocu samo pozitivne komentare, pozitinu podrsku. Negativnih komentara ne treba da bude, treba samo da bude predloga sta uraditi dalje.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 10:49

BabyBear ::Eh Happy, danas sam mnogo cizama obuvenih videla. Ako nisi obula cizme, nista onda lol!

Ali bukvalno Very Happy I ja videh žena i žena sa čizmacima lol!

Cure, ja sam upravo čitala tamo prepisku Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/8/2016, 12:02

Happy, za prepisku nemam komentara.
Ali za sastanak današnjih žena znam da će da bude produktivan. A mi smo spremili i neke tačke koji bi nam bili ciljevi, pa bacite pogled i vi koji ne stižete za BG možda[img]Avgust-vruć mesec vrućih radova  - Page 5 11m40th[/img] treba dopuniti
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/8/2016, 12:13

I nemoj da neka ne bi došla danas Wink Wink Wink b b b
Ne stvarno, bilo bi lepo da u što većem broju danas prisustvujemo sastanku.

mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 12:27

Dolazim ali sa oklopom. Što je sigurno sigurno je lol! lol!
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/8/2016, 12:31

Hahhahahah...treba se osigurati. Ko zna ko sve danas dođe Laughing Laughing Laughing lol!
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/8/2016, 12:33

Ja cu samo da dobro klopam pre toga.... Mislim, bolji sam čovek kad sam sita :) Wink
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/8/2016, 12:52

ja upravo završila sa roštiljem ......kad si gladan nisi sav svoj lol! lol! lol!
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 13:16

lol! lol! lol! lol! Vala baš lol! lol! lol! lol!
Napisala sam jedan post na fb grupi, nadam se da ga neće obrisati Rolling Eyes
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 23/8/2016, 13:18

Nisam vise na grupi pa ne mogu videti
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 13:20

kopiraću ovde
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 13:21

Poštovane članice,

Nadam se da ćete imati želje i vremena da pročitate moje obraćanje vama a u vezi rasprave koja se odvija ovih dana. Član sam grupe od skoro i veoma sam se obradovala saznaju da ovakva grupa postoji. Ali nije to tema pa da pređem na glavno :) Jutros sam došla na grupu da vidim ima li promene u vezi sastanka, planirala sam da prisustvujem, i videla raspravu. O raspravi ne bih ovom prilikom ali sam osetila potrebu da objasnim pitanje reklamiranja i zarade knjige "Razotkrivanja jedne duše", s obzirom da se to pitanje poteže u raspravi. Kao neko ko poznaje autora knjige Draganu Jocić dugi niz godina, iz borbe za potomstvo i kao administrator Foruma Kutak, pozvala sam autorku ohrabrila je u pisanju i nakon napisane knjige ponudila da Forum Kutak pomogne u finansiranju izdavanja knjige. Autorka je na moje insistiranje pristala i na našu sreću novac je doleteo :) Ukupno je bilo potrebno 44.000 dinara. Svaka uplata je bila preko računa Kutka (čiji sam ja vlasnik a još jedna članica je ovlašćena na njega) i slala se štampariji. Novac za prelom, dizajn...nije bio potreban jer su autorki pomogli prijatelji i to sve odradili besplatno. Nakon štampanja knjige autorka je insistirala da knjiga bude podeljena besplatno svima koji su učestvovale u finansiranju izdavanja knjige a šta ostane da se podeli svima koji se budu javili a trenutno su u borbi za potomstvo. Lično sam, da kažem, zabranila autorki takvo delo i insistirala da se knjiga za članove Kutka prodaje po ceni od 300 dinara i plati poštarina ukoliko se šalje poštom a za ostale, koji nisu učestvovali u finansiranju, da bude skuplja. Da napomenem da je štampano 300 primeraka knjige. Insistirala sam na prodaji knjige jer ne bismo mogli da finansiramo drugo izdanje te knjige, niti bi smo mogli da platimo izdavanje nove knjige na kojoj trenutno radimo. Knjiga je morala da isplati sebe kako bi se štampalo, ako za to ima potrebe, novo izdanje i kako bi novac koji opet sakupljamo usmerili na izdavanje druge, nove knjige a i treće (u planu je da Kutak pomogne i finansira 3 knjige u vezi VTO i usvajanja) Moram da napomenem da se deo knjiga ipak i poklonio, uglavnom lekarima, koji su podržali naš trud i zalaganje oko knjige i VTO. Eto, to je cela istina o knjizi i finansijama. Nema dragi prijatelji tu nikakve zarade, niko od toga nije letovao, kupio haljine, kola...Ja sam ona koja je po pitanju novca u vezi ove knjige bila nemilosrda. To je jedina istina. Iskreno se nadam da mi verujete i želim da znate da sam lično kupila dva primerka knjige,po skupljoj ceni :) nisam ih uzela niti dobila besplatno. Vaše mišljenja o kvalitetu knjige je vaša lična stvar i naše je da ga poštujemo ali vas molim da se sa poštovanjem odnosite prema trudu ljudi koji su se potrudili da ova knjiga ugleda svetlost dana i bude na pomoć i blagoslov nekom. Ako smo uspeli jednu jedinu dušu da ohrabrimo na ovom trnovitom putu, mi smo uspeli. Za kraj da napomenem autorka knjige Dragana Jocić nije upoznata sa mojim obraćanjem grupi niti mi je pisala o raspravi koja se ovde vodi. Hvala i sve najbolje svim članovima grupe sa željom da uspete u vašoj borbi i da na grudima što pre držite male zamotuljke
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/8/2016, 13:33

Videla i valjda će da im bude jasno lol!
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/8/2016, 13:37

Sad te kliknuh na fb za prijatelja :) Da mi bude lakše u komunikaciji i kriznim situacijama lol!
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 23/8/2016, 13:47

Bravo Happy tako se to radi! Zaboleli su me komentari zluradi,zlobni, toliko da sam momentalno napustila grupu jer se nisam osecala dobro!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 23/8/2016, 14:23

De ste pobegulje lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Sad znam koje ste Razz Razz Razz Ja sam i dalje tamo, u razmeni misljenja. hahahaha
Kutak je zlato najzlatije i najzlacanije koje postoji. Ovde nikad nije bilo takvog smrljivog vazduha. Sreca, imas gde da dodjes da se nadises.

osmeh srce osmeh srce osmeh srce
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/8/2016, 14:25

Nismo pobegulje lol! lol! lol! još smo tamo neki od nas i "uživamo" u razmeni mišljenja lol! lol!
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 23/8/2016, 14:32

E, mislim da tacku 9 objedinite sa tackom 5
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu