Jun - mesec radosti i nove mladosti :)
+28
Blanka
tatjanica
Simona
Star77
Ema78
Zmajuška
MalaSaJuga
Ancica 87
lenjivica
Shizika
Vanja80
saska1
mimi85
BiKsi :)
Mimi12
alisa
BabyBear
nina :)
AriesGirl
PalcicaBg
Sofija Veks
SladZana
dr mali pariz
bak
Sirijus
Jerapetra
bobica83
HappyGirl
32 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 7
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jun - mesec radosti i nove mladosti :)
Preumorni. Svasta nam se srucilo na glavu i sad se sve to resava. Ljubim vas sve puno
Tatjanice drzi se nemam rjeci ....tuga prevelika....
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Tatjanice, draga, neizmerno mi je zao, drzi se, e kad sve krene u tri lepe...
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Joj Tatjanice bas mi je zao.... To kad se svasta sruci coveku na glavu...
Ljubim vas sve
Ljubim vas sve
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Tatjanice, Mimi grlimo vas i mislimo na vas
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Pozdravi je puno. Grlimo te tatjanice. Mimi,
Cure, lepa vest je da je Maja izašla iz bolnice. Bolovi su svedeni na minimum što je najbitnije trenutno. Predstoji je dug oporavak po pitanju ovog problema od bar dva meseca a možda i više. Što se tiče glavnog problema bila je na nekim snimanjima neka još ima i sledećeg petka posle konzilijuma će se znati šta dalje i kakve terapije je čekaju. U svakom slučaju Maja se bori kao lavica.
Drage moje, želim vam divan vikend!
Cure, lepa vest je da je Maja izašla iz bolnice. Bolovi su svedeni na minimum što je najbitnije trenutno. Predstoji je dug oporavak po pitanju ovog problema od bar dva meseca a možda i više. Što se tiče glavnog problema bila je na nekim snimanjima neka još ima i sledećeg petka posle konzilijuma će se znati šta dalje i kakve terapije je čekaju. U svakom slučaju Maja se bori kao lavica.
Drage moje, želim vam divan vikend!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Veliki stisak za Maju
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Jutro, dan cure
Samo želim sve da vas stisnem da vam dam i kažem
Borimo se cure, ovaj život nije lak ali vredi se boriti i to na svim poljima i iznad svega voleti. Šta god da radimo, neka ljubav bude začin.
Samo želim sve da vas stisnem da vam dam i kažem
Borimo se cure, ovaj život nije lak ali vredi se boriti i to na svim poljima i iznad svega voleti. Šta god da radimo, neka ljubav bude začin.
Cure, da se pohvalim Već mesec dana renoviramo zgradu iznutra. Subotom i nedeljom a i preko sedmice ko kad može radimo. Zgrada nam se preporodila Ulaz, svaki sprat kao nov. Eto, sve se može kad se komšije slože
Sad u 13 krećemo sa radom Još malo i gotovo
Sad u 13 krećemo sa radom Još malo i gotovo
Veoma mi je zhao zbog Tatjanice.
Odlichne vijesti za Maju, stvarno je veliki borac.
SladZo, ovo je super sezona za odvikavanje od pelena. Ako je Kseniji suha pelena po nekoliko sati znachi da je fizichki spremna za noshu. Najbolje je odmah klince presvuci u gacice (neka sama odabere omiljeni dezen). Ja sam imala srece da je Zrno volila da joj chitam dok sjedi na noshi, a nekad je i sama tako razgledala slikovnice (isti tata ), pronadji neshto da je zabavi dok chekate na "dogadjaj". I pohvali je za svaki pokushaj, makar i ne bude, shto bi rekli susjedi, uchinkovit. Kad savlada kontrolu u budnom stanju onda mozhete preci na nocno odvikavanje, dotada "pull ups". Good luck!
Happy Girl, bravo za radnu akciju, jeste fino kad se neshto postigne udruzhenim snagama.
Svima
Odlichne vijesti za Maju, stvarno je veliki borac.
SladZo, ovo je super sezona za odvikavanje od pelena. Ako je Kseniji suha pelena po nekoliko sati znachi da je fizichki spremna za noshu. Najbolje je odmah klince presvuci u gacice (neka sama odabere omiljeni dezen). Ja sam imala srece da je Zrno volila da joj chitam dok sjedi na noshi, a nekad je i sama tako razgledala slikovnice (isti tata ), pronadji neshto da je zabavi dok chekate na "dogadjaj". I pohvali je za svaki pokushaj, makar i ne bude, shto bi rekli susjedi, uchinkovit. Kad savlada kontrolu u budnom stanju onda mozhete preci na nocno odvikavanje, dotada "pull ups". Good luck!
Happy Girl, bravo za radnu akciju, jeste fino kad se neshto postigne udruzhenim snagama.
Svima
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Majo, stvarno si heroj! U nove pobede!!!
Shizika uvek se obradujem kad te vidim Sad gledam tiker, Arijana ima tek 5 god .... Ja sam gledajuci slike na fejsu a i ovako iz price bila nesto ubedjena da je starija.... Velika devojcica
Happy bravo, sve se moze kad se ljudi sloze... Bez toga nema nista na zalost toga je sve manje
Shizika uvek se obradujem kad te vidim Sad gledam tiker, Arijana ima tek 5 god .... Ja sam gledajuci slike na fejsu a i ovako iz price bila nesto ubedjena da je starija.... Velika devojcica
Happy bravo, sve se moze kad se ljudi sloze... Bez toga nema nista na zalost toga je sve manje
Uhh gvirnem u jutra posle duzeg vremena kad ono tuzne vesti. Jako, jako mi je zao zbog svega sto se desava Tatjanici i Maji. Veoma me je to potreslo iako ih ne poznajem. Drzite se devojke!
lenjivica- Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012
Evo mi u junu zelimo da vam posaljemo[img][/img] kobajagi poljubac!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
jaoooo kakva slatkica Ancice
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Jaoooo Anciceeeeeeee klinac ti je presladak!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Datum upisa : 19.06.2014
Ancice kakav med medeni!Ljubac za vas!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Ali te oči, taj pogled Pa savršen je!
pozdrav drage moje. evo me.bili na odmoru,vasa mi polomio tel pa sad ne mogu da kuckam ,imam neki glupi.
kad procitam sad ovo za tatjanicu,uh nemam reci. tesko je...tako bi je sada zagrlila.
majo bravo,ti si veliki borac.
mislim na sve vas.stisak
kad procitam sad ovo za tatjanicu,uh nemam reci. tesko je...tako bi je sada zagrlila.
majo bravo,ti si veliki borac.
mislim na sve vas.stisak
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Ancice, ljubac za tebe i malog smekera, divan je!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Ancice, momcina je med medeni! Koliko on sad ima?
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Ancice divan momak!!!
Hvala vam tete drage..... Mimi 9 meseci imamo:)
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ancice, Aleksa je med medeni!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Zmajuška ::Ancice, Aleksa je med medeni!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Tatjanice, duso... volela bih da mogu da te zagrlim !!!
Majo, bravo zeno !!! Korak po korak, i najveci put se moze preci...
A kod mene se nastavlja los period, lose vesti,sve nesto bzv...al, moram da se borim.
Ali, Petar je progovorio, porastao, sve je u redu sa njim...danas ga gledam u vrticu sa drugarima, kad pre poraste moja beba? Sa jedne strane mii je drago sto je tako samostalan, sto vidim da se odlicno snalazi u drustvu, a sa druge shvatam koliko vreme brzo leti...i koliko sam mu sve manje i manje potrebna...Mama mi je konacno dosla,i tek sad vidim koliko mi je falila, u svakom smislu. I sta sam sve prevalila preko glave, sama... hvala bogu pa je sve proslo,al ostaje mi neki strah i gorcina u ustima...al, necu vise da smaram, bitno je da neke stvari polako dolaze na svoje mesto. Lakse disem, to e definitivno...jos uvek ne punim plucima, ali kapaciteti rastu...
Majo, bravo zeno !!! Korak po korak, i najveci put se moze preci...
A kod mene se nastavlja los period, lose vesti,sve nesto bzv...al, moram da se borim.
Ali, Petar je progovorio, porastao, sve je u redu sa njim...danas ga gledam u vrticu sa drugarima, kad pre poraste moja beba? Sa jedne strane mii je drago sto je tako samostalan, sto vidim da se odlicno snalazi u drustvu, a sa druge shvatam koliko vreme brzo leti...i koliko sam mu sve manje i manje potrebna...Mama mi je konacno dosla,i tek sad vidim koliko mi je falila, u svakom smislu. I sta sam sve prevalila preko glave, sama... hvala bogu pa je sve proslo,al ostaje mi neki strah i gorcina u ustima...al, necu vise da smaram, bitno je da neke stvari polako dolaze na svoje mesto. Lakse disem, to e definitivno...jos uvek ne punim plucima, ali kapaciteti rastu...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Mesec knjige o usvajanju :)
» Februar - Nek ne manjka radosti
» Mesec knjige o usvajanju :)
» Februar - Nek ne manjka radosti
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 7
Dozvole ovog foruma: