Korak po korak na putu do bete +
+57
sareni leptir
bobica83
Lyanna
MaloMorgen
Bundevicav
enap
Bubamara
ivanicasale
Padobranka
Eho
jelena.kuburic
Vuchica
Niny
mirjanamirjana1986
winni
AriesGirl
lela1984
Ancica 87
alisa
SoJa
Vanja80
Zmajuška
nina :)
dada88
Amna84
saska1
Pahuljica29
bak
aurora
Mika
Arwen
tatjanica
sanja 73
sunny.tp
libra35
Mimi12
BiKsi :)
zumbulcic
kiki5
Bobaue
PalcicaBg
Sirijus
Blanka
MalaSaJuga
Tebi
Dora1
BabyBear
Jerapetra
tiramisu
srculence 84
Vanilla
mimi85
noja
ahosame
Nataly17
Nevena77
zsuki75
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Bravo Tiramisu!!!
Navijamo da se uskoro cuje i drugo srculence!!!
Navijamo da se uskoro cuje i drugo srculence!!!
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Bravo Tiramisu, bice one obe divne,videces, videce se tog 2.juna i srce kod druge! Bravoooooo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Tiramisu bravo!!! Dobrodošla u klub blizanaca
Lijepo sam ja ovaj maj otvorila, prvo Tatjanica pa sad ti. Bas se radujem zbog vas. Q:k015:
Ne znam koji su ti embrioni vraceni 2. maja ali sasvim je ok da se za koji dan cuje i drugo srculence taman kako ti je dr rekao. Moj primjer:.9 oktobra vracene blaste, 12.dpt jedan mesak se vidio,drugi se nazirao i rekla je da ce i on ostati. Nakon 15 dana UZ gdje smo culi srculenca. Znaci od ET 27 dana do UZ. Isto kao sto je tebi dr rekao, a meni jos bile blaste. Ja nisam htjela da zurim jer kad je Kopitovicka rekla ostace oba vnerovala sam joj. Tako da ne brini.
Lijepo sam ja ovaj maj otvorila, prvo Tatjanica pa sad ti. Bas se radujem zbog vas. Q:k015:
Ne znam koji su ti embrioni vraceni 2. maja ali sasvim je ok da se za koji dan cuje i drugo srculence taman kako ti je dr rekao. Moj primjer:.9 oktobra vracene blaste, 12.dpt jedan mesak se vidio,drugi se nazirao i rekla je da ce i on ostati. Nakon 15 dana UZ gdje smo culi srculenca. Znaci od ET 27 dana do UZ. Isto kao sto je tebi dr rekao, a meni jos bile blaste. Ja nisam htjela da zurim jer kad je Kopitovicka rekla ostace oba vnerovala sam joj. Tako da ne brini.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Meni to za mesak nista nije jasno. Prosle nedelje je bio jedan mesak,sad ispade dve bebe. Nema veze,kako god,samo da sve bude kako treba. Otkazala sam 02.juna jer cu otici u Jevremovu u pon.pa da me ne cackaju svako malo.
Hvala Vam drage moje,zbrkana sam totalno,stalno mi je u glavi "sta cu sad" ☺☺☺
Hvala Vam drage moje,zbrkana sam totalno,stalno mi je u glavi "sta cu sad" ☺☺☺
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
tiramisu ::Ljudi,dve bebe imam! Jedna ima srcanu radnju a manja nema jos. Mada dr.kaze da im je stari aparat,ili jos koji dan da sacekam. Kaze da ce biti i druga u redu. ET je bio 02.maja meni se cini da nije rano..
Bravo za srculence!Navijam da prokuca i drugo!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Tiramisu, cestitam za srculenca.... Bice sve ok, samo pozitivno razmisljaj
Nevena77- Broj poruka : 53
Datum upisa : 28.04.2016
Tiramisu cestitam ....
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Bravo tiramisu!!!
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
Bravo Tiramisu,cestitam..
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Svaka cast Tiramisu. Neka su srecne dve bebane
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Devojke moze pomoc! Nakon 4 dana kasnjanja( redovni ciklusi 27 dana ) beta 194. Nakon 3 dana na uz se ne vidi g.mesak , dr me ponovo upucuje da vadim betu koja je pala na 107. Pojavio mi se braon smedj iscedak, i vrlo blag , skoro neprimetan bol u predelu jajnika ( ili je to od nervoze, nisam sigurna ) . Dr mi ocekuje da cu prokrvariti uskoro , kaze mi da ponovim betu za 2 dana i da ne bi valjalo da je ista ili da raste. I uz za 7 dana ponovo .Ja bih licno volela da se ovo zavrsi prirodno kad je vec krenulo po zlu, plasi me pomisao na vanmatericnu. Pomagajte, da li neko zna nesto o ovome ?
Bundevicav- Broj poruka : 50
Godina : 39
Datum upisa : 14.11.2015
ne vredi ti sad da panicis bezveze.... beta je pocela da pada tako da ce sve biti ok...polako samo... ponovi betu za 2 dana
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Bravo Tiramisu! Ti si i tipovala da ce biti 2 bebe i biceeeeeeeeeeeeeeeeee
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Bundevicav ::Devojke moze pomoc! Nakon 4 dana kasnjanja( redovni ciklusi 27 dana ) beta 194. Nakon 3 dana na uz se ne vidi g.mesak , dr me ponovo upucuje da vadim betu koja je pala na 107. Pojavio mi se braon smedj iscedak, i vrlo blag , skoro neprimetan bol u predelu jajnika ( ili je to od nervoze, nisam sigurna ) . Dr mi ocekuje da cu prokrvariti uskoro , kaze mi da ponovim betu za 2 dana i da ne bi valjalo da je ista ili da raste. I uz za 7 dana ponovo .Ja bih licno volela da se ovo zavrsi prirodno kad je vec krenulo po zlu, plasi me pomisao na vanmatericnu. Pomagajte, da li neko zna nesto o ovome ?
Uh uh uh. Mozes li da se primiris, da damo sansu embrionu,da uzmes utrogestan 3 puta poo 200mg na osam sati, da pijes. I samo do wc/a. Jasno ti je da nije dobro, ali mala sansa ipak postoji. Pa zasto ne pokusati,bar za ova dva dana dok ne ponovis betu.I da primis progesteron depo od 250, injekciju.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Zene, da li je neka od vas posle transfera koristila progesteronske Prolutex injekcije?
Znam za Kiki da jeste, ali mi ne odgovara na PP
Receno mi je da imaju da se kupe u Ceskoj, Austriji, Svajcarskoj, Poljskoj, a da li znate da li slucajno imaju kod nas da se kupe?
Znam za Kiki da jeste, ali mi ne odgovara na PP
Receno mi je da imaju da se kupe u Ceskoj, Austriji, Svajcarskoj, Poljskoj, a da li znate da li slucajno imaju kod nas da se kupe?
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Bravo Tiramisu, navijam i za drugo srculence, samo polako, bice to sve dobro!
Bundevice, mozda ipak da poslusas Biksi, vredi u svakom slucaju pokusati sve dok postoji makar i mala sansa, bilo je na forumu raznih slucajeva.
Bundevice, mozda ipak da poslusas Biksi, vredi u svakom slucaju pokusati sve dok postoji makar i mala sansa, bilo je na forumu raznih slucajeva.
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Plasim se da tako samo odlazem neizbezno . Dr mi je rekla da ne stavljam utragestan, da kao, nije dobra trudnoca . Bice bolje sl put, bar sam videla da mogu da zatrudnim.
Pridruzujem se cestitkama Tiramisu ! Uzivaj u svojoj sreci draga
Tiramisu, kakve divne vesti
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Da,cudno je,i srecna i uplasena sam. Nisam spavala celu noc,svasta mi se vrzma po glavi.nekako sam iskljucila blizanacku trudnocu. Sada me grize savest duplo sto pusim...Odgajanje blizanaca se sigurno mnogo razlikuje,trebace mi puno saveta sa ovog foruma jer nikog drugog nemam.Mi zivimo u 34 kvadrata,moj posao i nije bas stabilan... znam da je rano za sve to ali ne mogu da prestanem da mozgam.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Tiramisu, ja imam brata i sestru blizance,mladje od mene 11god.Tesko jeste, ali i lepo.
Sad su odrasli, imaju 20 god. I tebi zelim jednog batu i seku, kao sto ima moja mama.
Tako da, navijam za twinse kod tebe!
Sad su odrasli, imaju 20 god. I tebi zelim jednog batu i seku, kao sto ima moja mama.
Tako da, navijam za twinse kod tebe!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Tiramisu a sto mucis sada sebe tim glupostima? Opusti se zeno, i uzivaj...a veruj mi sve ce biti ok i posao i stan i sve ostalo.... ne stresiraj bespotrebno i sebe i mrvice
Cestizam Tiramisu....ljubim i sad uzivaj❤
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Tiramisu kakvo iznenadjenje!Navijam i za to drugo srculence,a ti se mani ruznih misli.
Bundevice zao mi je zbog pada bete,iskreno nisam optimista i verujem da ce samo otici,da se ne sekiras zbog kiretaze.
Wini kucica spremna,kad ce postupak?
Bundevice zao mi je zbog pada bete,iskreno nisam optimista i verujem da ce samo otici,da se ne sekiras zbog kiretaze.
Wini kucica spremna,kad ce postupak?
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +