Korak po korak na putu do bete +
+57
sareni leptir
bobica83
Lyanna
MaloMorgen
Bundevicav
enap
Bubamara
ivanicasale
Padobranka
Eho
jelena.kuburic
Vuchica
Niny
mirjanamirjana1986
winni
AriesGirl
lela1984
Ancica 87
alisa
SoJa
Vanja80
Zmajuška
nina :)
dada88
Amna84
saska1
Pahuljica29
bak
aurora
Mika
Arwen
tatjanica
sanja 73
sunny.tp
libra35
Mimi12
BiKsi :)
zumbulcic
kiki5
Bobaue
PalcicaBg
Sirijus
Blanka
MalaSaJuga
Tebi
Dora1
BabyBear
Jerapetra
tiramisu
srculence 84
Vanilla
mimi85
noja
ahosame
Nataly17
Nevena77
zsuki75
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Bundevice, žao mi je što je tako ispalo i mislim i ja da neće biti potrebe za kiretažom
Winni, sad si korak bliže uspehu!
Tiramisu, cigare ostavljaj što pre! Jel treba da te grdimo sad svi ovde
Winni, sad si korak bliže uspehu!
Tiramisu, cigare ostavljaj što pre! Jel treba da te grdimo sad svi ovde
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Tiramisu super predivno sto neko rece opusti se i uzivaj ...a ja odmaram malo bolucka stomak i malo curkam valjda ce uskoro stati .. pa u junu idemo za smrzlice... valjda ce biti nesto..
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Bice Winni, nego sta ce! Trust me!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Zene, meni je opao imunitet i kao posledica toga dobila sam u utorak popodne herpes u ustima na gornjem nepcu
U sredu uvece i danas mi 2 doktorke opste prakse rekle da su to afte i da su se pojavile od pada imuniteta, a danas mi dr rekla da bi ipak trebalo da odem kod stomatologa da pogleda, jer su oni za bolesti zuba i usta. I ja odem i zubarka mi kaze ma kakve afte, to je klasican herpes simplex i da on hoce da izadje na usni, nosu, desnima, nepcima i da to nije nista nenormalno. Eto...
E sad, da li je moguce da je meni tek sad pao imunitet od prednisona koji sam prestala da pijem jos 29. aprila, ne znam. I 2 ciklusa sam u medjuvremenu imala, koji takodje uticu na pad imuniteta, ali nikad nisam cula niti imala herpes na nepcima
U sredu uvece i danas mi 2 doktorke opste prakse rekle da su to afte i da su se pojavile od pada imuniteta, a danas mi dr rekla da bi ipak trebalo da odem kod stomatologa da pogleda, jer su oni za bolesti zuba i usta. I ja odem i zubarka mi kaze ma kakve afte, to je klasican herpes simplex i da on hoce da izadje na usni, nosu, desnima, nepcima i da to nije nista nenormalno. Eto...
E sad, da li je moguce da je meni tek sad pao imunitet od prednisona koji sam prestala da pijem jos 29. aprila, ne znam. I 2 ciklusa sam u medjuvremenu imala, koji takodje uticu na pad imuniteta, ali nikad nisam cula niti imala herpes na nepcima
Drage zenice,
imam jedno pitanje, pa bih bila zahvalna na odgovoru i savjetu. Danas sam dozivjela blago razocarenje, mada sam znala da ce do ovog uskoro i doci. Drugi ciklus posle histeroskopije, 2. dan krenula sa femarom kao stimulacijom, danas na ultrazvuku ni jednog folikula ( 7. dan ciklusa, uvijek do sada na uz bio barem jedan folikul ). Recite mi, da li ovako pocinje kraj stvaranja folikula i konacnog ulaska u menopauzu ? Samo hrabro i iskreno sa odgovorima, ja svakako necu odustati jos dugo od ovoga, ali zelim da znam cemu ova promjena vodi i sta znaci. Hvala vam puno unaprijed !
imam jedno pitanje, pa bih bila zahvalna na odgovoru i savjetu. Danas sam dozivjela blago razocarenje, mada sam znala da ce do ovog uskoro i doci. Drugi ciklus posle histeroskopije, 2. dan krenula sa femarom kao stimulacijom, danas na ultrazvuku ni jednog folikula ( 7. dan ciklusa, uvijek do sada na uz bio barem jedan folikul ). Recite mi, da li ovako pocinje kraj stvaranja folikula i konacnog ulaska u menopauzu ? Samo hrabro i iskreno sa odgovorima, ja svakako necu odustati jos dugo od ovoga, ali zelim da znam cemu ova promjena vodi i sta znaci. Hvala vam puno unaprijed !
MaloMorgen- Broj poruka : 148
Datum upisa : 20.09.2015
Pa Malomorgen, menopauza nije preokret za jedan dan, jedan ciklus. Do nje traje vreme perimenopauze, a to su godine u pitanju. Svi koji imaju visok FSH ili manji AMH su vec u njoj jer to je vec stanje trosenja poslednjih zaliha. Kad ce one u potpunosti nestati, to niko ne zna.
Tebi je mozda ovaj ciklus bio takav. Ne znam koliku pauzu si pravila izmedju postupaka....Nekima treba duza pauza da odmore organizam, neko se brzo regenerise,...Sve je individualno.
Tebi je mozda ovaj ciklus bio takav. Ne znam koliku pauzu si pravila izmedju postupaka....Nekima treba duza pauza da odmore organizam, neko se brzo regenerise,...Sve je individualno.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Hvala Mimi, jasno da sam vec u perimenopauzi, ali eto, do sada je uvijek pronadjen jedan folikul. Samo sam jednom, prije godinu dana imala vto sa punom stimulacijom, ostalo tri su bile samo sa femarom. Tri mjeseca sam imala pauzu i ovo je prvo put da nisam imala ni jedan folikul. To je novo za mene, mozda cu se morati i navici na takve rezultate, znala sam da ce se i to desiti. Ipak, voljela bih cuti i slicna iskustva ili pak razjasnjenje, da li je to ono na sta sumnjam, a to jeste, kraj stvaranja folikula.
Pa i mlade zene u jeku plodnosti imaju po neki anovulativni ciklus godisnje. Jedan ciklus nista ne znaci. Ja bih pre rekla da ti se malo zasitio organizam ako ides na stimulacije na svaka 3 meseca, i da mu treba odmor. I samo ti daje znake.
Nadam se da je tako. Inace, ovulacije su mi nikakve bez stimulacije, pa mi je i ta minimalna bila jedini rjesenje. Slutim najgore, ali vidjecemo dalje cikluse.
MM, mislim da treba malo da se opustis i skrenes misli na drugu stranu. Moj prijateljski savet
Baby moj, taj herpes nije nista strasno, i dobro je sto si ga sada dobila prvi pu dok nisi trudna. Jako je opasno u trudnoci imati herpes simplex , a zoster tek da ne pominjem pu, pu. Sad ce tvoj organizam da stvori antitjela i sjutra kad budes trudna bebuce ce biti sigurne. Meni to stalno iskace na usnama, i sada ga imam po drugi put u trudnoci, ali kako sam ga i ranije imala opasnost je nula za bebe. Tako da to gledaj sa te strane, samo pozitivno
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
BB ne verujem da ti je herpes od prednisona. Mi smo pili toliko male doze i relativno kratko vreme. Pao ti je imunitet od svega sto je bilo, trke, nerviranja, stotinu misli u glavi,... Sve je to veliki stres.
Pa da, sve se skupilo i to je to.
Blankic, nije mi prvi put. Imam ja u organizmu taj povecani virus na herpes i stalno mi izlazi na usnama
Blankic, nije mi prvi put. Imam ja u organizmu taj povecani virus na herpes i stalno mi izlazi na usnama
Duse moje drage nas zadesi novo zlo. Mom muzu juce poginuo otac... U haosu smo totalnom...
Jao Mimi,glava me zabole kad procitah.Mnogo mi je zao,ne znam sta da kazem.Moje saucesce!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Jao Mimi duso mnogo mi je žao
Primi moje saučešće i drži se devojcice.
Primi moje saučešće i drži se devojcice.
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Mimi, primi moje saucesce! Kakva grozna vest. Drzite se!
Mimi, pa to je strašno! Jako mi je žao, primite moje saučešće
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Jao majko moja! Ne mogu da verujem! Zanemeh
E pa stvarno je ovo neki grozan period. Jako mi je zao Mimice. Primite moje najiskrenije saucesce
E pa stvarno je ovo neki grozan period. Jako mi je zao Mimice. Primite moje najiskrenije saucesce
Jao Mimi strasno primi moje saucesce
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Mimi, primi moje saucesce !