SIRIJUS-prvo pa žensko :)
+39
lela1984
SladZana
ahosame
aurora
ivanicasale
Bobaue
zumbulcic
Eho
HappyGirl
Amna84
Ancica 87
MAAKKI
Mimi12
AriesGirl
nina :)
Dora1
Lina73
sanja 73
SoJa
BabyBear
Niny
MalaSaJuga
saska1
Jerapetra
BiKsi :)
jelena.kuburic
PalcicaBg
kiki5
srculence 84
Vanja80
zsuki75
noja
Blanka
alisa
bak
mimi85
tatjanica
Zmajuška
Sirijus
43 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 41
Strana 2 od 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: SIRIJUS-prvo pa žensko :)
Orgalutran :)
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Mene taj lek uvek podseti na orangutan!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Slatko me nasmejaBiKsi :) :: Mene taj lek uvek podseti na orangutan!
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Meni je taj majmun propisan kad sam bila na kratkoj semi, zbog sazrijevanja folikula, mnogo je skup. Ali neka, samo da ti pomogne. Na UZ ce vidjeti da li ti ga sada uvodi ili kasnije.
E da li mi verujete da se uopste ne secam cene tog leka? Znam da je gonal kutija 3100 a da sam ja trosila tri kutije dnevno. A majmuna sam sigurno trosila tri-cetiri dana.
Kod nas je bas skup nesto oko 50 eura jedna i injekcija. A isto tako sam ga primala 4- 5 dana.
Samo da bude uspjesno Sirijus pa neka je koliko gid da je. E ne rekoh ti naziv dnevnika ti je top!!! Mada znam da je vama u Srbiji ćera sve na svijet dok je u CG obratno. Ovdje kažu da je zdravo i da je muško,debilizam!!! Ali hvala bogu novi naraštaji mijenju to razmisljanje koje je postojalo i postoji već godinama.
Samo da bude uspjesno Sirijus pa neka je koliko gid da je. E ne rekoh ti naziv dnevnika ti je top!!! Mada znam da je vama u Srbiji ćera sve na svijet dok je u CG obratno. Ovdje kažu da je zdravo i da je muško,debilizam!!! Ali hvala bogu novi naraštaji mijenju to razmisljanje koje je postojalo i postoji već godinama.
Blanka, kad cujem da neko ima tri cerke, za mene je to oduvek bio san snova, ma ispunjenje svih snova.Naravno da su i decaci super, al cerka je cerka! Mada generalno sam misljenja samo da su zivi i zdravi, da se razumemo. A kad cujem da neko jos prokomentarise na taj fazon, joj dobili cerku, ili opet zensko, pa tresnula bih ga samo tako! Ako li opet ostanem trudna, i ako bude devojcica, ja mislim da cu umreti od srece!
Naravno Biksi,slazem sa tobom skroz na skroz.
Meni je cak jedna tetka rekla pa nema veze sto su djevojcice, e kako nije bilo jedno musko, nego sam se suzdrzala zbog majke u tom trenutku sam htjela svasta da joj kažem. Ne mogu da vjerujem dokle ide ta smjelost da tako nesto izvali, a zna koliko smo se borili. Ma uzas. Nego to je sve nebitno sada. Ja znam da cu biti najponosnija majka na svijetu kad svoje skočice prigrlim na grudi, moje životiće. Samo molim Boga i Sv. Vasilija da sve bude u redu do kraja.
Svakoj od vas želim makar po jednu ćerku da vam upotpuni zivot.
Meni je cak jedna tetka rekla pa nema veze sto su djevojcice, e kako nije bilo jedno musko, nego sam se suzdrzala zbog majke u tom trenutku sam htjela svasta da joj kažem. Ne mogu da vjerujem dokle ide ta smjelost da tako nesto izvali, a zna koliko smo se borili. Ma uzas. Nego to je sve nebitno sada. Ja znam da cu biti najponosnija majka na svijetu kad svoje skočice prigrlim na grudi, moje životiće. Samo molim Boga i Sv. Vasilija da sve bude u redu do kraja.
Svakoj od vas želim makar po jednu ćerku da vam upotpuni zivot.
Uvek se setim kako je moj tata poludeo kad ga jedan selja pitao da li ima decu. Tata je odgovorio da ima dve cerke. A selja je odgovorio steta, i ja imam dva komada i sina. Tata mu je na to rekao da njemu cerke nisu komadi vec sve na svetu!!!
I ja uvek kazem nek je zivo i zdravo! Evo snajka trudna sa trecim detetom i naravno po selu trtljaju zadusne babe kako su se odlucili za trece jer jure sina! A zapravo snajka bi bas volela da dobiju devojcicu, sa njima zna kako
I ja uvek kazem nek je zivo i zdravo! Evo snajka trudna sa trecim detetom i naravno po selu trtljaju zadusne babe kako su se odlucili za trece jer jure sina! A zapravo snajka bi bas volela da dobiju devojcicu, sa njima zna kako
Biksi moram da te ispravim, ne ako ostanes trudna nego KAD ostanes trudna za koji dan!!!!
Sirijus srećno otvaranje dnevnika i da se uskoro seliš na trudničke strane
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Moram da se slozim sa konstatacijom. Kad ostanes trudna, za koji dan bice to bambi devojcicamimi85 ::Biksi moram da te ispravim, ne ako ostanes trudna nego KAD ostanes trudna za koji dan!!!!
Da po CG je rasprostranjeno da se juri musko. Ja sam u srednjoj skoli imala drugaricu i njih 5 sestara, sesti sin. Uhhhhh koliko deca mora da se osecaju lose u takvoj situaciji.
Blanka, neka su tvoje skocice dobre i vesele i neka budi predivne, zinat svima
Saskice, hvala.
Hihihi, hvala cure, eto, nek onda bude bambina i kod mene!
Devojčice, nego šta! Da imaju ovi momci sa kutka devojke lepojke.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Sirijus SRECNO OTVARANJE DNEVNIKA, DA GA ZATVORIS OGROMNOMMMMMMMMMMM BETOM.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Bice Sirijus, što i tebi želim. A za Biksi sam davno rekla da joj želim seku Bambija. Ljubim vas ženske.
Hu, sad stigoh kuci jesu te orangutan inekcije i kostaju 4022 din. Eto sveza info.
Biksi verovanja kazu da ce ko u postupku prima puregon dobiti devojcicu
Biksi verovanja kazu da ce ko u postupku prima puregon dobiti devojcicu
Markosanja ima da bude lepa i debela beta, bas kao ja
Jos jedan dnevnik, divno :)
Neka je sa srecom otvaranje dnevnika i da nam uskoro predjes na trudnicke :)
Blanka, takvih ljudi ce uvek biti, posebno kod vas, sta te briga za njima, ti ces uskoro da mazis svoje skocice i to je najvaznije :)
Ja se cesto iznerviram zbog takvih prica, narocito kada mi je jedna drugarica koja ima dve kcerke, naravno zeli sina, rekla da na vto prave musku decu !?
Neka je sa srecom otvaranje dnevnika i da nam uskoro predjes na trudnicke :)
Blanka, takvih ljudi ce uvek biti, posebno kod vas, sta te briga za njima, ti ces uskoro da mazis svoje skocice i to je najvaznije :)
Ja se cesto iznerviram zbog takvih prica, narocito kada mi je jedna drugarica koja ima dve kcerke, naravno zeli sina, rekla da na vto prave musku decu !?
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Sirijus, ostaje mi da verujem da je tako, ahhahah, kraljice!
Niny, ahhaah, ledilo, stvarno ima ogranicenih ljudi na sve strane!
Niny, ahhaah, ledilo, stvarno ima ogranicenih ljudi na sve strane!
I tako ja već 3 dana zovem DZ nebi li zakazala kod moga ginekologa ovde jel nebi li uzela od njega neki recept koji mi zatreba. I tako posle tri dana dobijem DZ i naravno ne može da se zakaže doc ide na odmor bla bla. Ja joj objasnim za šta mi teba onako u pola spuštanja slušalice i ona mi kretenka kaže: 16.4. u 11:30 Sednem ja za sto blenem u kalendar na zidu tek će kolega: Šta gledaš, nema tu 2023godine
I tako: živelo naše zdravstvo!!!!!!!!!!!!
I tako: živelo naše zdravstvo!!!!!!!!!!!!
Mmmmm da... Ja kad sam otvarala bolovanje da bih isla u Prag jedva sam se ugurala... Kaze sestra pa sto nam niste najavili ranije.... Pa ja bre ne znam do pre par dana pred polazak a ne njima da javim. Veci problem tu prave sestre no doktori.... Da ti da drugarica jedan savet, odes lepo u DZ pred pocetak smene i tamo svatas neku sestru i kazes treba mi HITNO VTO je u pitanju i mozda se smiluju za odmah. Ja tako praktikujem, cak mi ni participaciju nisu naplatili...
Ma ne pada mi na pamet da se nerviram. I onako sam pre svega ovoga lepo odvajala pare imala privatno ginekologa i išla kod njega na preglede. Doca je inače ovaj skroz super i ok. Tako da nije strašno i u pravu si sestre su u pitanju :) Ako mi nešto bude trebalo kupiću do 16-og a posle..... slatko ću se nasmešiti sestrici, ko zna šta nju jadnu muči
Strana 2 od 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 41
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu