Decembar, decembar...
+20
ganedina
AriesGirl
Vuchica
lenjivica
leptirko82
mimi85
HappyGirl
BabyBear
JocY
dra00
Erata
nina :)
MalaSaJuga
tatjanica
Niny
Sofija Veks
BiKsi :)
Ancica 87
Blanka
Ema78
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Decembar, decembar...
Aries cestitam!!!! Uzivaj u najlepsem i najvrednijem poklonu koji ti je ovaj decembar doneo!!!!
Aries, veeeeeeeeeeeeeeeliki poljubac za tebe i tvog milog Filipa
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Draga moja divna Leptirko , samo kad bi znala koliko sam puta pomislila na tebe . Grlimo te I ljubimo moj mali Laza I ja .
Cure, pozdrav svima. Da, decembar je nekako poseban I caroban valjda zbog te NG kojoj se svi radujemo I nekako s nestrpljenjem iscekujemo .
Cure, pozdrav svima. Da, decembar je nekako poseban I caroban valjda zbog te NG kojoj se svi radujemo I nekako s nestrpljenjem iscekujemo .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Happy, preselih se kod Vuka, ali mi Banja mnoooogo nedostaje. Obavezno nabavi novu macu, ja cekam da mi sinak poraste pa da nagovori tatu da mu kupi bernskog planinskog psa
I meni ce ovo biti najlepsa Nova Godina sa mojom zvezdom, mojim malim sinom. Zato i jelka mora biti posebna.
Ljubim vas
I meni ce ovo biti najlepsa Nova Godina sa mojom zvezdom, mojim malim sinom. Zato i jelka mora biti posebna.
Ljubim vas
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
I opet magla, svaki dan magla...dokle, zna li neko? Mislim, nisam meteopata ali mi nekako suzen vidokrug :-)
Jao bb ne znam i ja se pitam... A ne znam ni koji mi djavo bio da pristanem da popijem kafu uvece... I evo prevrcem se vec neko vreme ko na rostilju a sutra/danas ustajem u 6h i necu se vratiti kuci do 22h... Nekad stvarno nisam normalna...a magla ce me ujutru sigurno cekati na putu do posla...
Potpuno te razumem. Ja ne pijem kafu ali vilenim nocu. Oduvek sam bila nocna ptica. A ustajem u 6:45 i to mrzim najvise
A sve nesto mislim da ako legnem ranije gubim mnogo vremena na spavanju i propusticu nesto
A sve nesto mislim da ako legnem ranije gubim mnogo vremena na spavanju i propusticu nesto
A meni mozak radi evropsko radno vreme od 9 do 5! U stanju sam da zaspim cim se smrkne i da mi se oci otvore cim se promoli prvi zrak sunca... Ali da ne znam sta me ceka sutra pa da razumem sto ne spavam... Kako cu ja sutra toj deci predavati kuku meni... Njima se mozda i svidi hahahaha
Pa znas sta, iskustvo mi je pokazalo da kad se najgore osecam tad se najbolje pokazem, i kad sam najumornija i nasminkam se preko volje tad najbolje izgledam ;-)
Ne znam, tada valjda ulazemo neke dodatne napore koje ni ne primetimo, tako da ne brini Mimice, sve ce biti ok
Ne znam, tada valjda ulazemo neke dodatne napore koje ni ne primetimo, tako da ne brini Mimice, sve ce biti ok
I mene isto ceka, doduse na kracoj relaciji.
Laku noc. Cmox
Laku noc. Cmox
Leptirko,
samo da te zagrlim puno za dobrodoslicu nazad...!
Lenjivice, pa ti si sada blizu mene!
Predpraznicni stisak, cure!
samo da te zagrlim puno za dobrodoslicu nazad...!
Lenjivice, pa ti si sada blizu mene!
Predpraznicni stisak, cure!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Kako sam presrwcna sto vidim nove tickere i saznajem divne vesti! Cure moje, jako ste mi falile! Ja cu pricu ispricati onako kako najbolje umem, u formi price, uskoro...
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Sofija, kad dodje lepo vreme, zajedno cemo da setamo decicu!
Leptirko
Leptirko
Leptirko pitala sam se gde si...dobrodosla nazad/napred draga...:**
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Auuuuh kakav dan.... Dan koji zelim sto pre da zaboravim.... I da se ne ponovi....
Mimi,ne znam sta ti se desilo, ali danasnji dan je mnogima bio grozan... izgleda da su zvezde u svadji,pa nam svima zagorcavaju zivot...Ni meni nije bio bolji, al u poslednje vreme imam mnogo takvih dana, na zalost...al, sve se nesto tesim da posle kise uvek sija Sunce i da kako god okrenem, sutra je novi dan...a ako bude i on los, i posle njega dolazi jos jedan, koji ce verovatno biti dobar...
I mene nervira magla, i ovi kratki dani...ali, jos sedam dana i noci ce postajati krace...ko zna, mozda nas i Sunce iznenadi...
I mene nervira magla, i ovi kratki dani...ali, jos sedam dana i noci ce postajati krace...ko zna, mozda nas i Sunce iznenadi...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
lenjivica ::Sofija, kad dodje lepo vreme, zajedno cemo da setamo decicu!
Dogovoreno!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Juce je bio grozan dan na poslu... Koji je kulminirao groznim mislima o tome kako neki ljudi stancuju tu decu bez ikakvog problema a onda ih potpuno zapuste, ne vaspitaju ih i onda ona tako problematicna zagorcavaju zivot svima oko sebe. Konkretno juce je jedan takav mali delikvent (ne zelim ni zamisljati u sta ce to izrasti) dao sebi za pravo da me uhvati za ruku da mi nesto otme, toliko je stiskao da mi je ostalo sve crveno! A ja ne smem ni da ga pipnem... Osecala sam se povredjeno(psihicki) ponizeno i stvarno sam se zapitala sta ce se sledece desiti u skoli... Naravno svi su zgrozeni, svi su ljuti ali kako stoje stvari na recima ce ostati...
Nisam za klecanje na kukuruzu i sibanje po prstima ali ovo sto se danas desava u skolama je nenormalno.
I stvarno budem ljuta na sudbinu i pitam se gde je tu pravda, da mi koji bi stvarno voleli i vaspitali decu moramo da prolazimo kroz ove sve muke a oni kojima su deca zapustena i vaspitava ih ulica prave decu cim se pogledaju...
danas sam vec malo boljeg raspolozenja i ne dam da me bilo sta poremeti...
Nisam za klecanje na kukuruzu i sibanje po prstima ali ovo sto se danas desava u skolama je nenormalno.
I stvarno budem ljuta na sudbinu i pitam se gde je tu pravda, da mi koji bi stvarno voleli i vaspitali decu moramo da prolazimo kroz ove sve muke a oni kojima su deca zapustena i vaspitava ih ulica prave decu cim se pogledaju...
danas sam vec malo boljeg raspolozenja i ne dam da me bilo sta poremeti...
Mimi razumem te skroz. Meni je ucenik jasno i glasno opsovao majku na sred casa, smanjili mu na 4 iz vladanja, da bi mu posle mesec dana popravili na 5! No comment
mimi85 ::Aries cestitam!!!! Uzivaj u najlepsem i najvrednijem poklonu koji ti je ovaj decembar doneo!!!!
Hvala :-*
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
BabyBear ::Aries, veeeeeeeeeeeeeeeliki poljubac za tebe i tvog milog Filipa
:-* :-* :-*
Biksi, zelim srecan rodjendanac Arsi!
Leptirko, dobro nam dosla nazad! Cesto sam se pitala gde si.
Devojke, ljubac za sve.
Leptirko, dobro nam dosla nazad! Cesto sam se pitala gde si.
Devojke, ljubac za sve.
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Decembar - vrijeme je za poklone paketice najsladje ❤️❤️❤️
» Projekat 24 - Decembar
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
» Projekat 24 - Decembar
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 7