Decembar, decembar...
+20
ganedina
AriesGirl
Vuchica
lenjivica
leptirko82
mimi85
HappyGirl
BabyBear
JocY
dra00
Erata
nina :)
MalaSaJuga
tatjanica
Niny
Sofija Veks
BiKsi :)
Ancica 87
Blanka
Ema78
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Decembar, decembar...
Drage moje, s obzirom da nemam mleka i da zaustavljam laktaciju, prodala bih elektricnu Avent pumpicu za izmuzavanje. Nije uopste koriscena, samo je koriscena flasica koja ide uz nju. Sve informacije mozete dobiti na pm. Ako je ovo protiv pravila foruma, Happy kazi, da brisem post.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Aries, mislim da nije protiv pravila. Javice se neka mamica kojoj ce zatrebati. Pozdrav za Filipa!
Ono moje prase se veceras, dok sam ga uspavljivala, zamotalo o moju ruku, kao brsljan! Ponekad mi se cini da bi on zaronio u moja njedra, koliko se privije uz mene i koliko voli da se mazi. A ja, od jutros do veceras bila na poslu, mrtva umorna, legla s njim, i ne bih se pomerala odatle, koliko je to lep osecaj! Od srca zelim svakoj saborki ovde, koja jos nije postala mama, da vam 2016. godina donese po bar jednu slatku zdravu bebu!
Ljubim vas!
Ono moje prase se veceras, dok sam ga uspavljivala, zamotalo o moju ruku, kao brsljan! Ponekad mi se cini da bi on zaronio u moja njedra, koliko se privije uz mene i koliko voli da se mazi. A ja, od jutros do veceras bila na poslu, mrtva umorna, legla s njim, i ne bih se pomerala odatle, koliko je to lep osecaj! Od srca zelim svakoj saborki ovde, koja jos nije postala mama, da vam 2016. godina donese po bar jednu slatku zdravu bebu!
Ljubim vas!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala Biksi. Sigurna sam da hoce. Jos kad citam tako kako je vama majkama, jos sam sigurnija da i mi ostale to moramo doziveti
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Konačno da i ovde nešto napišem. Kod brata nisam koristila računar jer je klincima zabranjen, u kazni su :) Nisam htela da ih iskušavam dok ja kuckam :)
AriesGirl, nije protiv pravila, samo napred :)
Bak, kako mi je žao nemaš pojma. Eto, znaš i sama da mi je Đumra skoro uginula i apsolutno te razumem. Ema, držim fige najjače da se vrati kući. Kad se čovek veže pa oni nam postanu ravnopravni članovi porodice jako je teško podneti gubitak.
Cure, ljubim vas. Jedva čekam četvrtak da odmorim dušu malo. Uživajte!
AriesGirl, nije protiv pravila, samo napred :)
Bak, kako mi je žao nemaš pojma. Eto, znaš i sama da mi je Đumra skoro uginula i apsolutno te razumem. Ema, držim fige najjače da se vrati kući. Kad se čovek veže pa oni nam postanu ravnopravni članovi porodice jako je teško podneti gubitak.
Cure, ljubim vas. Jedva čekam četvrtak da odmorim dušu malo. Uživajte!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Drage moje zenice, pa niste se valjda izgubile u ovoj magli...ili je to samo u pitanju ponedeljak, najsmoreniji dan, pa zato tisina 28og dana decembra...ili je pak guzva i euforija pred praznik...ili vas je mozda samo uljuljkao ovaj pocetak raspusta...?
PA DOBRO VAM JUTROOOOO!!!
PA DOBRO VAM JUTROOOOO!!!
zao mi zbog svih kucnih ljubimaca vasih!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ma kakvo uljuljkavanje i raspust Rmpam ceo dan i jedva čekam 1.1.2016. da ceo dan prespavam. Još malo, još malo...
Cure, magla je i dalje ovde a najavili za večeras sneg. Ajd baš da vidim da li će ga biti
Uživajte!
Cure, magla je i dalje ovde a najavili za večeras sneg. Ajd baš da vidim da li će ga biti
Uživajte!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ja danas ne odoh na posao...
Kod nas je vrijeme prelijepo. Sunce sija, predivno je. Terase i dalje pune preko dana, kao da nije kraj decembra, ovo se bas ne pamti. Od sjutra najavljuju pad temperature, pa će doći prava zima konačno.
Ljubim vas i uživajte u predstojećim praznicima
Ljubim vas i uživajte u predstojećim praznicima
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
A ja zivim za cetvrtak... Zlatibooooor jeeeeeej!!!! Nekad sam kao mala devojcica od jedno 5 godina
Moja mačka je od đavolske fele!!! Kako oseti da treba da putuje tako zbriše i nema je nigde.... I onda ja čekam satima da se gospođica pojavi....žao mi da ostane 5 dana napolju a može da ide kod svoje mačije familije... Samo putovanje ne voli, promena sredine joj ne smeta....
...ode i ovaj decembar...sve vas ljubim i staroj i u novoj godini i neka deda mraz ovaj put posebno obidje sve kutanjke i svakoj donese bash ono shto zheli...zato,zamislite zheljicu u ponoch!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Zelim vam, devojke, ispunjenje svih snova, da bude sto vise trudnica i bebica, da sve koje jos nisu postanu mame, da mame uzivaju sa svojom decicom, da svi budu zdravi, srecni i zadovoljni... Ljubac od mene i mog smotuljka Filipa. Uzivajte.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/05/8f/a8/058fa8d746f0031ee56799e9423e6a37.gif
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Decembar - vrijeme je za poklone paketice najsladje ❤️❤️❤️
» Projekat 24 - Decembar
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
» Projekat 24 - Decembar
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7