KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od saska1 20/6/2015, 17:27

Tatjanice čestitam.Sofija dobro došla igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice vv vv vv vv vv vv vv vv
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od bak 20/6/2015, 19:16

Tatjanice cestitam! Dobro dosla velika curo!!!!  srca srca srca srca srca srca
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 20/6/2015, 19:44

Tatjanice, čestitam na rođenju male princeze da ti je zdrava i radosna! Sofija, dobro došla! čestitamo čestitamo čestitamo poljubci poljubci poljubci poljubci poljubci
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 20/6/2015, 20:35

Inace mi trebao ceo dan da skontam da ustvari mene ne bole ledja nego desni bubreg????Katastrofa.. boli pa stane,i tako ceo dan...a kad idem u vc jos vise boli...

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 20/6/2015, 21:02

Tatjamice,cestitke od srca! Sofija dobro nam dosla!
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/6/2015, 22:47

jupiii, stigla drugaricaaa radost radost radost

Tatjanice, neka vam je Sofija ziva i zdrava sto godina!
Cestitam!!!
love
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 21/6/2015, 00:01

Tatjanice cestitamo .da se brzo oporavis pisaces nam iskustvo spinalnog porodjaja...
Sofijja dobro dosla mamino sunce bebe
čestitamo
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 21/6/2015, 01:56

tatjanica ::...evo me drugari,carski je bio juce u spinalu,sad sam u sok sobi...bebica je 3100,48 duga...malo su joj jos nezrela pluca pa su je stavili na kiseonik u inkubator...brinem do neba,ali moram biti jaka...sve vas ljubimo sofija i ja!

Cestitke Tatjanice!! Dobrodosla, Sofija!! Ne brini nista draga, i moje devojcice su provele 1 dan na kiseoniku, cisto da se prilagode na spoljni svet, to je cesta praksa i normalno...uzivaj u svojoj sreci!!

osmeh srce osmeh srce osmeh srce

sreca sreca sreca

konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 21/6/2015, 08:54

Uh Ancice gde te sad snadje bubreg? Jel te boleo ranije?
marija123
marija123

Broj poruka : 299
Godina : 49
Datum upisa : 18.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/6/2015, 12:41

Tatjanice, sve cestitke, da vam je princeza zdrava, srecna, voljena, bezbrizna, ma sve najnajnaj! Koji dan na kiseoniku dok malo pluca ne sazru, to nije nista strasno, nemas razloga da se brines, ima ona lepu porodjajnu tezinu. Ti se trudi da se sto pre oporavis, da ti krene mlekce, a bebica oseca sva tvoja osecanja, zato osmeh na lice i u srce, postala si mama!

Ancice, hoce cesto u trudnoci da krene pesak, kamencici i ostali gradjevinski materijal, jer beba kako raste pritiska svasta. Ako se bolovi pojacaju, obavezno otidji kod lekara. Do tada mozes da uzmes onaj caj za trudnice Josif Pancic i da ga pijes, kao i tecnosti sto vise. I proveri urin za svaki slucaj, da nije mozda neka urinarna infekcija se potkrala.

Cure, stisak.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 21/6/2015, 13:50

Cestitam tatjanice da je malena ziva i zdrava.
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 21/6/2015, 17:27

Biksi svakako pijem bar 2l vode na dan...Planirala sam dr da kazem jer me i danas zeza...
Marija ranije sam imala kamencice kojih sam se otarasila,ali negde i ja procitah kao sto Biksi kaze da u trudnoci hoce taj gradjevinski...Izgleda da sam srecni dobitnik...

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 21/6/2015, 17:29

Da odvojim post namerno!
Sanja mislimo na tebe,i srecno sutra......Javi nam se kad budes uspela kako ste...
Devojke, ljubav

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cala Domingos 21/6/2015, 18:29

Drage devojke, nadam se da uzivate sa svojim stomacicima :)

Ja samo da javim da sam se porodila 04.06. i na svet je dosao moj mili decak Uros. U pitanju je bio CR skoro pa u terminu (39+6) jer se nikako ni u najavi nisam otvarala, a bebac je bio krupan za moje karlicne mere. Sve je proslo odlicno. Veliki pozdrav od nas :*
Cala Domingos
Cala Domingos

Broj poruka : 22
Datum upisa : 28.03.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 21/6/2015, 18:45

Sanja srecno sutra!
marija123
marija123

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 21/6/2015, 18:48

Cala Domingos cestitam!
marija123
marija123

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od millena 21/6/2015, 19:50

Cala cestitam.
Sanja srecno i hrabro.
Mene je ukocilo u ledjima,skroz nisko,juce me bolelo na sredini ledja,a danas se spustilo nize i ni ustati ne mogu.Evo se nesto organiziram pa cu zvsti crveni krst jer ni ustati ne mogu.Nemam druge bolove pa mislim da nije porodjaj u pitanju nego klasicno uklestenje,popila sam paracetamol,ali nema vajde,a vec mi muka od bolnice jer sam vec bila dva puta od pocetka meseca,a bolovi su uzasni jer se ne mogu pomicati.Jel bio nekom slican problem.Uz to osecam kao blage menstrualne bolove,ali blage.
millena
millena

Broj poruka : 209

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 21/6/2015, 19:56

Cala cestitam! Nek je Uros ziv i zdrav!
Millena meni to lici mozda na porodjaj...Ja bih na tvom mestu ipak otisla do dr...Kazu da pocinje sa ledjima i menstraulnim bolovima,svakako ce se javiti iskusnije...

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 21/6/2015, 20:23

Cala D., cestitam!!!
as
Neka je Uros ziv i zdrav ljubav

Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 21/6/2015, 20:26

Ancice, od danas ti je ostalo okruglo 100 dana, a od sutra dvocifreno! Neka protekne sve super do kraja i da izdrzis do jednocifrene brojke  Wink

Meni je nekako psiholoski bas znacilo kad sam pala ispod sto
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 21/6/2015, 20:41

Milena meni su tako krenuli bolovi.idi do bolnice.
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/6/2015, 20:53

Tatjanice srecno rodjenje cerke i Cale rodjenje sina. Drugari dobrodosli. Mamice uzivajte i da su vam decica ziva i zdrava, da ih samo sreca u zivotu prati :****
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 21/6/2015, 20:57

Cala cestitam,neka je Uros ziv i zdrav!

Sanjice srecno sutra,od sutra si mama Very Happy
Joj,mogu misliti kako si uzbudjena.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 21/6/2015, 21:39

Gala Domingos cestitam neka je Uros ziv i zdrav jos 100 godina !
Sanja,mislimo na tebe sutra!
Ancice,proveri urin da nije pesak!
Milena,sta da ti kazem,mozda si se ukocila a mozda i krece.javice se iskusne mame da posavetuju!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 21/6/2015, 23:55

...sanjice,puno sreche...od sutra si mamaaaaaaa!!!
....cestitam cala domingos,neka vam je uros ziv i zdrav!!!
...millena,meni se chini da se beba spremaaaaa!!!
.....hvala vam svima na podrsci i cestitkama...ja izasla iz shok sobe,sad sam u apartmanu a uskoro mi dolazi i moja bebojka...skroz su joj smanjili kiseonik i za dan,dva smo zajedno...bila sam danas par puta kod nje,nosim joj mleko,tachnije kolostrum...ista je tata mala sofija....hihhiii...inache,rodjena je na 60. rodjendan svog dede a mog tate...sve vas grlim do nebaaaa i odoh da sanjam moju lepoticu!!!
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu