Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Tatjanice sve najbolje danas,da sve prodje glatko i da samo uzivas sa svojom bebom.
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
Tatjanice srecno danas!
marija123- Broj poruka : 299
Godina : 49
Tatjanice cekamo najlepsi izvestaj na svetu!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Tatjanice srećno
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Tatjanice,draga da sve prodje super,da nam bebica razveseli mamu,i da se mama brzo oporavi...Mislimo na vas i javi se cim smognes snage...
Sanja duso ne opterecuj se komentarima meni najvaznije da dr kaze da je beba ok i da lepo napreduje....A komentara ima raznih ,zluradih za ne poverovati,od toga jao sto si velika pa otekla,do onog a gde tebi stoji beba nemas ni stomak....Ja na takve ljude ne obracam paznju!Mislimo i na tebe brzo ce ponedeljak!
Millena ne znam sto ne daju terapiju,ali verovatno znaju sta rade....Xaxaxa muz ti je pravi...ne bi verovala da sam ja mom rekla da jedva cekam porodjaj,oporavk i sve pa da odradim neke stvari konacno,samo sto me ne udavi...a mene bubice hvataju strasno...
Sanja duso ne opterecuj se komentarima meni najvaznije da dr kaze da je beba ok i da lepo napreduje....A komentara ima raznih ,zluradih za ne poverovati,od toga jao sto si velika pa otekla,do onog a gde tebi stoji beba nemas ni stomak....Ja na takve ljude ne obracam paznju!Mislimo i na tebe brzo ce ponedeljak!
Millena ne znam sto ne daju terapiju,ali verovatno znaju sta rade....Xaxaxa muz ti je pravi...ne bi verovala da sam ja mom rekla da jedva cekam porodjaj,oporavk i sve pa da odradim neke stvari konacno,samo sto me ne udavi...a mene bubice hvataju strasno...
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Lelas izvini,ja tvoj post videla nisam...pu,pu,pu da vas ne ureknem bas se lepo spremate,nece bebac nigde dok mu ne das dozvolu!
Tatjanice, srecno danas! Mislim na tebe i tvoju princezu!
Sanjice, brzo ce ponedeljak. Ne obracaj paznju na glupe komentare. Srecno!
Trudnicice, ljubac za sve!
Sanjice, brzo ce ponedeljak. Ne obracaj paznju na glupe komentare. Srecno!
Trudnicice, ljubac za sve!
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Tatjanice draga nadam se da vec palo upoznavanje i zaljubiska u smotuljak.
Sanja nema velicina stomaka puno veze, u to sam se uvjerila lezeci na patologiji trudnoce
Sanja nema velicina stomaka puno veze, u to sam se uvjerila lezeci na patologiji trudnoce
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Tatjanice mi cekamo
Evo i ja cekam lepe vesti!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Nadam se da su nam Tatjanica i princezica dobro...i da od silne ljubavi ne stize da nam se javi?Gde su nam bre trudnjace,Kometak Vecka Ganedina,bas se dugo ne javise????
Da li je neka imala problem sa ledjima,mene su tako ukocila,i boli samo jedan deo ledja...Ne znam kako da pomognem sebi...?Ako imate predlog,dobro ce mi doci!
Da li je neka imala problem sa ledjima,mene su tako ukocila,i boli samo jedan deo ledja...Ne znam kako da pomognem sebi...?Ako imate predlog,dobro ce mi doci!
Kometak ima goscu, opet joj stigla snajka, pa ne stize da se javi, bas smo se juce dopisivale.
Za ledja, ne znam sta da ti kazem, kako trudnoca odmice, sve je veci pritisak na kicmu i karlicu, kukove, pa svasta boli. Masaza se ne preporucuje. Jer se retko ko zna upustiti u to kako treba sa trudnicama. Lekove bih preskocila.
Za ledja, ne znam sta da ti kazem, kako trudnoca odmice, sve je veci pritisak na kicmu i karlicu, kukove, pa svasta boli. Masaza se ne preporucuje. Jer se retko ko zna upustiti u to kako treba sa trudnicama. Lekove bih preskocila.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala Biksi! Znaci lezi cuti i trpi i cekaj da prodje!
...evo me drugari,carski je bio juce u spinalu,sad sam u sok sobi...bebica je 3100,48 duga...malo su joj jos nezrela pluca pa su je stavili na kiseonik u inkubator...brinem do neba,ali moram biti jaka...sve vas ljubimo sofija i ja!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
tatjanice,cestitam,dobro nam dosla draga Sofija,da nam je ziva i zdrava....mamice drzi se,tvoje zlato je tu...
millena- Broj poruka : 209
Cestitam Tatjanice,neka nam je Sofija ziva i zdrava i da sto pre dodje kod tebe.
Tatjanice nemoj da brines,Sofija je velika cura i bice verovatno malo na kiseoniku.Cestitam,neka je ziva i zdrava.Ja sam juce bila na UZ a za 2 nedelje idem opet u bolnicu.Rekla mi je dr da su bebine glavice jedna uz drugu i da je to jako bitno da se zna i ona misli da cu se poroditi prevremeno.Misli da ce me sad zadrzati u Bg do porodjaja.Nista mi vise nije jasno.Ja sam 28 nedelja.Kaze generalno ima malo manje plodove vode ali da je to normalno. Zna li neko kako to moze da bude normalno,ne znam bas nista o tim blizanackim trudnocama?A i nije mi jasno kakve veze ima to sto su im blizu glavice?Inace im je ok tezina,sve ostalo je u redu.
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Tatjanice, mamice, srecno rodjenje cerkice, male boginje mudrosti - Sofije
Zelim da sto prije budete zajedno i da se mazite i pazite onda citav zivot. A to ce biti uskoro, bez brige.
Mico, javice se neko ko ce ti objasniti sve, nemoj da brines draga bice to sve super, bebice lijepo napreduju sto je najbitnije.
Ljubim vas debelice
Zelim da sto prije budete zajedno i da se mazite i pazite onda citav zivot. A to ce biti uskoro, bez brige.
Mico, javice se neko ko ce ti objasniti sve, nemoj da brines draga bice to sve super, bebice lijepo napreduju sto je najbitnije.
Ljubim vas debelice
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Čestitke ,mama Tatjanice!!!!Neka je Sofija zdrava i vesela devojčica i da što pre stigne na mazuljanje i sikenje kod mame!!!
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
Tatjanice neka ti je srecna cerkica Sofija, da je ziva i zdrava i da uzivate. Brzo cete se druziti, cuvaj duso grudi da se nd upale i da Sofijica ima mlekce. Ljubimo vas.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Tatjaniice, čestitam mamice! Neka je Sofija živa i zdrava 100 godina!!!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Tatjana cestitam, nek je Sofija ziva i zdrava 100 godina! Jesi li ti dobro?
marija123- Broj poruka : 299
Godina : 49
Tatjanice, cestitam!!!!!!!! Neka ti je cerkica ziva i zdrava!!!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Tatjanice,cestitam stigla je princeza!neka ti je Sofija ziva i zdrava jos 100 godina!srecno vama roditeljstvo i nista ne brini ima ona dobru tezinu,malo ce je drzati u inkubatoru a onda pocinje vasa bajka!ne sekiraj se draga,beba jedva ceka da se upoznate i mazite!
Mico,drzi se ,ako dr smatra da moras da lezis u bolnici onda bolje tako.
Mico,drzi se ,ako dr smatra da moras da lezis u bolnici onda bolje tako.
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Tatjanice drugarice,bivsa krofnice....OD SRCA TI CESTITAM NA RODJENJU SOFIJE!NE BRINI PUNO,MALO JE DOZVOLJENO,BRZO CETE SE MAZULJATI,ONA JE PRAVA VELIKA DEVOJKA...NEK JE ZDRAVA SRECNA I VOLJENA CEO ZIVOT!TEBI BRZ I LAK OPORAVAK!!!
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Strana 15 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu