KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od BiKsi :) 9/7/2015, 23:25

Annci, kad stigne urinokultura, ona je merodavnija, znaces sta dalje. TI pij sto vise tecnosti, tj. vode i caj za trudnice Josif Pancic.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lelas 10/7/2015, 05:57

Strumfeta,ja se bockam u pet,tako da cu poneti svoj fraxiparin.
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 10/7/2015, 09:23

Hval Biksi. Vodu pijem u ogromnim kolicinama, za taj caj nisam cula. Ajde potrazicu ga. Koja je njegova svrha?

Stigla urinokultura (ja se iznenadih, ocekivala sam rezultate tek sutra, izgleda da sada imaju neke nove metode), i hvala bogu "patogene bakterije nisu izolovane". Ostaje samo da ne znam da li da se prokonsultujem sa nekim urologom zbog ovih proteina...Imate li neku preporuku?
Ja svakako idem na UZ u utorak kod svoje dr, pa mogu i sa njom da vidim
annci
annci

Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 10/7/2015, 10:27

Pegaz ta tvoja mrvica ce brzo da poraste! Joj a kad je vidis na slicicama sa UZ ima da se raspilavis nacisto :)
Anci nadam se da ce to krvarenje uskoro nestati da se ti ne bi sekirala. Lezi, sta ces. Jeste dosadno, ali ce vredeti kad ugledamo male bebice kad se rode. I ja sam mesecima manje vise u horizontali, ipak.smo mi malo starije trudnice pa verovatno treba malo vise da se cuvamo :)
marija123
marija123

Broj poruka : 299
Datum upisa : 18.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od krinka 10/7/2015, 10:51

Pozdrav zenice,
Dosada sam vas samo citala i zajedno sa vama se radovala svakom vasem uspjehu i bila tuzna zbog svakog vaseg neuspjeha. Ali je nevjerovatno koliko pozitivne energije i podrske dajete jedna drugoj i tome se najvise divim.
Anci me stvano fascinira svojom borbom i njoj posebno moram da kazem SVAKA CAST i drzim vam cvrsto fige da sve bude u najboljem redu do samog kraja.
I ja sam vam jedna od VTO trudnica u horizontali Wink . Tek sam 6 nedelja, a vec sam imala problema sa krvarenjem tako da sada lezim, koristim utrogstane i nadam se da ce sve biti ok. Ultrazvuk mi je zakazan za slijedcu srijedu i tada bi se konacno trebala vidjeti nasa mrvica i cuti otkucaji malog srca. Ne mogu vam opisati koliko zelim da sve bude u redu i koliko se plasim mogucnosti da ne bude. Zato i vi meni cuvajte fige. Sve vas puno pozdravljam i zelim vam trudnocu sa sto manje briga i stresova. srce srce srce srce srce srce srce srce srce srce
krinka
krinka

Broj poruka : 7
Datum upisa : 26.06.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od millena 10/7/2015, 12:22

Drage moje Kutanjke,da prijavim,sinoc u 22:30h ispao mi sluzni cep,odmah naglo poceli bolovi,u pola 1 otisla u bolnicu,bolovi bez pauze,otvorena 4 prsta,( na krraju ispalo 3).Nakon uzasnih bolova u 4 govorim da nw mogu vise izdrzati,trazim epidural,u 6 jos uvek isto otvorena,U 7 se menja smena i odmah me voze u salu ,caraki rez,nece da rizikuju,deciji srcani otkucaji malo se usporili,zato odmah cr.U roku pola sata rodio se Dimitrije,50 cm,3100 grama.POSTALA SAM MAJKA.
millena
millena

Broj poruka : 209

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 10/7/2015, 12:45

millena ::Drage moje Kutanjke,da prijavim,sinoc u 22:30h ispao mi sluzni cep,odmah naglo poceli bolovi,u pola 1 otisla u bolnicu,bolovi bez pauze,otvorena 4 prsta,( na krraju ispalo 3).Nakon uzasnih bolova u 4 govorim da nw mogu vise izdrzati,trazim epidural,u 6 jos uvek isto otvorena,U 7 se menja smena i odmah me voze u salu ,caraki rez,nece da rizikuju,deciji srcani otkucaji malo se usporili,zato odmah cr.U roku pola sata rodio se Dimitrije,50 cm,3100 grama.POSTALA SAM MAJKA.
ČESTITAM!!!!Da je Dimitrije živ i zdrav minimum 100 godina.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 10/7/2015, 12:46

Krinka biće sve kako treba. Jake su bebice.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 10/7/2015, 12:47

Milena bravo neka je srecno, Dimitrije dobro nam dosao, da si ziv i zdrav puno puno, ljubimo te  srca1
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobaue 10/7/2015, 12:55

Millena cestitam , neka je sa srecom , da je Dimitrije ziv i zdrav 100 godina. osmeh srce

Bobaue

Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 10/7/2015, 13:31

Milena cestitam! Nek je Dimitroje ziv i zdrav!
Krinka dobrodosla!
marija123
marija123

Broj poruka : 299

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 10/7/2015, 13:44

Milena cestitam, da je Dimitrije ziv, zdrav I srecan 100 godina .Dobro je da se na kraju sve lepo zavrsilo I da nam je stigao jos 1 mali drugar . Bravo .

Krinka. dobro dosla .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 10/7/2015, 13:48

Krinka dobrodosla,da uskoro cujes najjace srculence!

Milena majko,cestitam,neka je Dimitrije ziv i zdrav!

Anci super za rezultate,verujem da nije nista strasno.

Trudnicice ljubim vas!
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 10/7/2015, 15:34

Milena, cestitam! Neka Dimitrije bude zdrav i srecan minimum 100 godina!

Krinka, dobro nam dosla!

Evo i mene u horizontali. Izgleda da vise nema skolskih trudnoca gde sve ide glatko svih 9 meseci. Bar ja davno nisam cula za takvu. Naime, posteljica mi je nisko, dopire do samog grlica i vec desetak dana imam mrljanje. Krajem meseca idem na kontrolu, a do tada mirujem. Nadam se, kako kaze moja dr, da ce se kako materica bude rasla i posteljica izdignuti.

Ljubim sve okruglice.
AriesGirl
AriesGirl

Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 10/7/2015, 15:35

...millenice,chestitam i da vam je zhiv i zdrav dimitrije 100 godina...bash se radujem za tebe...sad se brzo oporavi i ljubi nam malog slatkisha! :*

...krinka,dobrodoshla i da trudnocha prodje lagano!

...cmok za ancicu,anci,ganedinu,lelas,kometu,vecku,aries,micu,mariju i sve ostale trudniciceeee!!!
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pegaz 10/7/2015, 16:16

Milena čestitam... kako divno zvuči to POSTALA SI MAJKA...
pegaz
pegaz

Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od krinka 10/7/2015, 16:50

Hvala vam svima na dobrodoslici Wink.
Cestitke Mileni na sincini, nek joj je ziv i zdrav.
Nadam se i ja da ce sve proteci kako treba i da je i ovo mali borac. Mozda moji strahovi i ne bi bili ovoliki da prosle godine nisam imala identicnu situaciju koja je zavrsila spontanim, a koga zmija ujede i gustera se boji. Znam da trebam biti pozitivna, trudim se ali nekad je teze...zato cu ja od vas pokupiti svu pozitivnu energiju i bas me briga. Pusa za sve trudnice usne
krinka
krinka

Broj poruka : 7
Datum upisa : 26.06.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 10/7/2015, 16:56

Milena nek ti je sincic ziv i zdrav :-).Biksi prvo su rekli dva decaka pa decak i devojcica tako da ne znamo.Anci ne vidim lepo rezultat ali vidim da zene pisu da imas proteine u urinu ako se ne varam.Ne smes da ih imas preko 1,5.Moja cimerka iz Visegradske je zadrzana u bolnici zbog toga.Radili su joj 24 casovni urin,dobila je terapiju metildopa i dijetu do kraja trudnoce bez soli.Lelas ne treba da nosis svoj Fraxi jer ti oni obavezno daju njihov i pitaju u koje vreme primas.Ja nisam nosila.Ako primas u 5 dobices u 5.Danas sam isla da podignem jaci Fraxiparin i pitala da li smem da dajem ukoso jer pod pravim uglom mnogo krvarim.Glavna sestra je zvala predstavnika za Fraxi i rekao je da se vazduh nikako ne istiskuje i da mora pod pravim uglom ali ne mora cela igla.
micaubica83
micaubica83

Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 10/7/2015, 17:01

Annci zaboravih da napisem da proteini u urinu nemaju nikakve veze sa urinokulturom vec sa losom funkcijom jednog ili oba bubrega u trudnoci,zavisi koliko ih imas.Pregledace te nefrolog.Bas sam slusala dr kad su pricali cimerki u viziti.
micaubica83
micaubica83

Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 10/7/2015, 17:55

Milena, diiivne vesti! Neka ti je ziv i zdrav Dimitrije!!! Ne razumem samo, zasto uvek prvo puste zene da se muce 6/7 sati pre nego odluce da idu na carski. Ali sada to vise nije bitno. Da se ti nama sto pre oporavis, da bi mogla da uzivas sa sincicem!

Nemam smajlice, a sada je pravo vreme za milion srculenaca!

annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od luckystar74 10/7/2015, 17:57

annci ::Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 14qs9g

Zene, da se brinem oko ovog urina? Uradila sam i urinokulturu, pa cemo videti rezultate.
Pg nisam trebala da radim, posto sam juce primila Pg depo, tako da je zbog toga ovako visok.
Treba li da proverim ove proteine?

Ja ih imam konstantno u urinu
Ja doduse imam malo peska i karmičke u bubregu
A cula sam da je u trudnoci normalno da budu povišeni, ali vidi sa svojom dr
luckystar74
luckystar74

Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 10/7/2015, 18:01

Krinka, dobrodosla na kutak! I u klub trudnica-lenjivica Very Happy .
Zene drage, ja u zivotu nisam ovoliko lezala. Danas je moj bebac odlucio da bude posebno dobar. Stomak me samo par puta presekao i imala jednu braon kap. Odmah se zaboravim i krenem da zabusavam. Brate slatki, kako junak odmah opominje! Ne da me je sada presekao, nego sam zalepila dupence za krevet brzinom svetlosti.

Joj Mico sto me uplasi...jos mi samo to treba...kakvi bubrezi, pa nikada nisam imala tih problema. Na nalazu ne pisu nikakve vrednosti, samo da su proteini pozitivni +1. Ne znas je li ona radila neke dodatne analize? Ja sam cula da se rade proteini iz krvi, ali iz razloga sto beba uzima puno proteina, pa da ostane nesto i za mene
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 10/7/2015, 18:02

Hvala, Lucky. Ja ih nikada nisam imala, zato se uplasih...
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/7/2015, 18:04

krinka ::Pozdrav zenice,
Dosada sam vas samo citala i zajedno sa vama se radovala svakom vasem uspjehu i bila tuzna zbog svakog vaseg neuspjeha. Ali je nevjerovatno koliko pozitivne energije i podrske dajete jedna drugoj i tome se najvise divim.
Anci me stvano fascinira svojom borbom i njoj posebno moram da kazem SVAKA CAST i drzim vam cvrsto fige da sve bude u najboljem redu do samog kraja.
I ja sam vam jedna od VTO trudnica u horizontali Wink . Tek sam 6 nedelja, a vec sam imala problema sa krvarenjem tako da sada lezim, koristim utrogstane i nadam se da ce sve biti ok. Ultrazvuk mi je zakazan za slijedcu srijedu i tada bi se konacno trebala vidjeti nasa mrvica i cuti otkucaji malog srca. Ne mogu vam opisati koliko zelim da sve bude u redu i koliko se plasim mogucnosti da ne bude. Zato i vi meni cuvajte fige. Sve vas puno pozdravljam i zelim vam trudnocu sa sto manje briga i stresova. srce srce srce srce srce srce srce srce srce srce

Dobrodosla i da ovaj put sve bude super svih devet meseci! Evo saljem energjie i dobrih vibri! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

millena ::Drage moje Kutanjke,da prijavim,sinoc u 22:30h ispao mi sluzni cep,odmah naglo poceli bolovi,u pola 1 otisla u bolnicu,bolovi bez pauze,otvorena 4 prsta,( na krraju ispalo 3).Nakon uzasnih bolova u 4 govorim da nw mogu vise izdrzati,trazim epidural,u 6 jos uvek isto otvorena,U 7 se menja smena i odmah me voze u salu ,caraki rez,nece da rizikuju,deciji srcani otkucaji malo se usporili,zato odmah cr.U roku pola sata rodio se Dimitrije,50 cm,3100 grama.POSTALA SAM MAJKA.

Cestitam Millena, nek ti je Dimitrije zdrav, srecan, voljen, uspesan na svakom polju, ma sve naj naj naj! Da uzivate u roditeljstvu!

Annci, super sto nema bakterija, vidi sa tvojom dr sta ce ti reci za proteine, do koje granice se tolerisu, mada micaubica je fino objasnila. Caj za trudnice je dobar bas zbog bakterija i tih zgamija, da se ispiraju kanali, jer u trudnoci hoce svasta da se nahvata.

Mico, bilo bi super da budu decak i devojcica, mada kako god, nek su zdravi i srecni!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od luckystar74 10/7/2015, 18:04

Moj savet je da vidis sa dr za svaki sliucaj...
luckystar74
luckystar74

Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu