Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
dobro jutro debelice,opet ja sa nekim pitanjima,naime jucer mi je postom dr poslala nalaz vaginalnog sekreta,sad sam u 37 nedelji trudnoce.Sve je ok,osim moja dva stalna pratioca,a to su eserihija i enterokok,ne pise u kojoj kolicini,nikad nije ni pisalo na tim nazivima,samo sta je izoliran.Sad sam zvala dr i kazu mi ako vam dr nije poslala recept,ne treba nista da uzimate.Vec duze vremena uvek mi se vrate bas te dve bakterije,nema sta nisam isprobala,od lekova(s kojima sam ogranicena jer imam alergiju na penicilin)do vaginaleta,a tu po antibiogramu uvek stoji da je za obe podoban betadine.No sad mi nije nista dala,nemam pojma sad da li to sto imam te bakt moze stetiti bebi na porodu ili mogu vise stetiti vaginalete ako ih sad uzmem.Uopste nisam pametna,racunam dr bolje znaju,ali da mi neda nista za postojece bakt i to mi je cudno......
Ima li koja od vas iskustvo s bakt?Ja,izgleda celu trudnocu vucem te dve bakt jer i pre par meseci su bile tu uz jos kandidu koje sam se resila i nema je vise,ali ove bestije su upooooorne...
Ima li koja od vas iskustvo s bakt?Ja,izgleda celu trudnocu vucem te dve bakt jer i pre par meseci su bile tu uz jos kandidu koje sam se resila i nema je vise,ali ove bestije su upooooorne...
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
...evo me drage moje u bolnici,situacija je sledeca - zbog oteklih nogu,povishenog urata u krvi i prisustva ukupnih proteina u mokrachi,carski rez je zakazan za sutra!!!...dobila sam tu inekciju za sazrevanje plucha,ctg,ultra zvuk,dopler i ostali nalazi su ok....mislite sutra na mene i ljubim vas puno!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Tatjanice divno, sutra ces upoznati svoju srecicu! Drzim fige da sve prodje skolski!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Tatjanice mislimo na tebe i bebu, javi se kad budes mogla. Srecno upoznavanje sa bebanom.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Tatjanice srecno sutra,drzim fige da sve prodje kako treba.
Sutra ce ti biti najlepsi dan u zivotu!
Sutra ce ti biti najlepsi dan u zivotu!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
...hvala vam,drugarice moje,puno mi znachi vasha podrshka,stvarno!!!... malo se bojim da nije prerano za bebicu ali zbog tih loshih nalaza doka kazhe mora sutra...chim se probudim,javim vam se! :*
Kotoranka je to, ne brini
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
...katunjanka! ...ljubb za tebe i princezu kseniju! :*
Tatjanice srecno sutra. Za mene su u Crnoj Gori najopusteniji ljudi iz Kotora i tamo sam dozivela lude zurke i provode...u to ime ziveli i da sa srecom docekamo jednu opustenu i veselu kotoranku :))
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Tatjanice srecno draga.ne brini bice sve super.
Mi smo se vratili u bilnicu jer sam dobila bolove.
Cekamo ponedeljak i da se upoznamo. Poludeh ovde svasta vidim i cujem.jedna zena je rekla da mi je mali stomak bas sam se potresla.
Rade mi ctg svakog dana,danas nisam imala komtrakcije.dr me pregledala kaze sve ok. Rekla je da vise ne pijem utrogestan.
Uplasila sam se jednu zenicu koja je vto trudnica su porodili u 38.nedelji i beba ima 1800gr.od tad samo mi neke crne misli u glavi.
Pozdrav za sve
Mi smo se vratili u bilnicu jer sam dobila bolove.
Cekamo ponedeljak i da se upoznamo. Poludeh ovde svasta vidim i cujem.jedna zena je rekla da mi je mali stomak bas sam se potresla.
Rade mi ctg svakog dana,danas nisam imala komtrakcije.dr me pregledala kaze sve ok. Rekla je da vise ne pijem utrogestan.
Uplasila sam se jednu zenicu koja je vto trudnica su porodili u 38.nedelji i beba ima 1800gr.od tad samo mi neke crne misli u glavi.
Pozdrav za sve
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Tatjanice cekamo bebca. Koliki je bio ns poslednjem uz ...Koliko ti je pritisak ?
Sanja koliko su procenuli tvog bebca na zadnjem uz ?
Jeste da je bolje da je sto duze u stomaku aki ako dr kaze tako onda tako
Ja sam sa Andreom bas imala malu tibu u skolici najmanji stomak . A sve mlade mame po 90 kg a stomaci ogromni. a ja u 38 nedelja 2870 da smo cekali pun termin bila bi preko 3 ...I nama je dr presekao I rekao sutra ..
Sanja koliko su procenuli tvog bebca na zadnjem uz ?
Jeste da je bolje da je sto duze u stomaku aki ako dr kaze tako onda tako
Ja sam sa Andreom bas imala malu tibu u skolici najmanji stomak . A sve mlade mame po 90 kg a stomaci ogromni. a ja u 38 nedelja 2870 da smo cekali pun termin bila bi preko 3 ...I nama je dr presekao I rekao sutra ..
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
A te zene tamo nemoj molim te da slusas ...gledaj svoja posla citaj nesto
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Ttjanice,srećno sutra!!!Biće dan za pamćenje!
Sanja,sad da ti kažem opusti se to sigurno nema šanse,ali probaj da preusmeriš misli na bebu,na skorašnji susret,probaj da je zamisliš,kako se nunate i mazite...što manje priča slušaj,raznih iskustava ima,a i komentara,brate mili,pa šta sad ako je manji stomak,to ne znači manja beba.Možda imaš jak trbušni zid,pa mišići dobro drže,eto razmišljaj tako!
I pozdravi tu sa velikim stomakom!
Milenice,bilo bi najbolje da bakterija nema,ali ako ti nisu dali terapiju,znaju sigurno šta rade.U svakom slučaju,bitno da imaš taj nalaz,a oni će ga prilikom porođaja uzeti u obzir.
Sanja,sad da ti kažem opusti se to sigurno nema šanse,ali probaj da preusmeriš misli na bebu,na skorašnji susret,probaj da je zamisliš,kako se nunate i mazite...što manje priča slušaj,raznih iskustava ima,a i komentara,brate mili,pa šta sad ako je manji stomak,to ne znači manja beba.Možda imaš jak trbušni zid,pa mišići dobro drže,eto razmišljaj tako!
I pozdravi tu sa velikim stomakom!
Milenice,bilo bi najbolje da bakterija nema,ali ako ti nisu dali terapiju,znaju sigurno šta rade.U svakom slučaju,bitno da imaš taj nalaz,a oni će ga prilikom porođaja uzeti u obzir.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
...hvala svimaaaa...pritisak 115/70...bebica je po uz za nedelju dana veca,presla je 3 kile...mada,ne znam koliko je to realna slika...
....sanjice-nikog ne slusaj,brzo ce ponedeljak...ljubim te i mislim na vas!!!
Ps. Kotor je za mene najlepsi grad na svetu celom :)
....sanjice-nikog ne slusaj,brzo ce ponedeljak...ljubim te i mislim na vas!!!
Ps. Kotor je za mene najlepsi grad na svetu celom :)
Rogaco jako lepo od tebe sto delis svoja iskustvava sa nama,ipak si vec to prosla i to puno znaci.
Tatjanice,drzi se,a kad vidim da se tebi i Sanji primaklo,znam da cu i ja uskoro za vama,uf,uf,moram priznati da me malo hvata strah kako cu ja to prirodno izgurati.
A sad da vas malo nasmejem,mm vec sad poceo da broji dane( zbog sexa naravno), govori,jos malo ovo sad pa jos mesec i po da sve zaraste,mmm...ja jedne probleme u glavi,a on racuna o sexu kad..haha
Tatjanice,drzi se,a kad vidim da se tebi i Sanji primaklo,znam da cu i ja uskoro za vama,uf,uf,moram priznati da me malo hvata strah kako cu ja to prirodno izgurati.
A sad da vas malo nasmejem,mm vec sad poceo da broji dane( zbog sexa naravno), govori,jos malo ovo sad pa jos mesec i po da sve zaraste,mmm...ja jedne probleme u glavi,a on racuna o sexu kad..haha
millena- Broj poruka : 209
Tatjanice, zelim ti da sutra sve protekne u najboljem redu! Javi se kad budes mogla!
marija123- Broj poruka : 299
Godina : 49
Tatjanice, zelim ti da sutra sve protekne u najboljem redu! Javi se kad budes mogla!
marija123- Broj poruka : 299
Godina : 49
Hvala vam drage moje.Dr je rekla da bebica ima oko 3 kg.moze biti mala odstupanja.e a ja sam u pre trudnoce imala trbusnjake zategnuta a sada se ugojila 20 kg ali se ne vide samo stomak,kukovi i guza.
Pokusacu da se opustim. Znam da je na 4d maleni imao bas obrascice imam i slicicu
Pokusacu da se opustim. Znam da je na 4d maleni imao bas obrascice imam i slicicu
Tatjanice, srećno sutra !
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Tatjanice, srecno sustra, da bude carobno upoznavanje!
Sanja, ne slusaj druge, narod svasta prica. Ja sam se porodila u 34. nedelji pa je beba imala 2700. To je sve individualno. Velicina stomaka nikakve veze nema sa velicinom i tezinom bebe. MOja drugarice je imala bas manji stomak, pa je rodila bebana od 3250 g, isto iz vto price. No ni vto nema nikakve veze kolike su bebe. Ti se opusti i misli kako ces u ponedeljak imati svoj zamotuljak u rukama!
Sanja, ne slusaj druge, narod svasta prica. Ja sam se porodila u 34. nedelji pa je beba imala 2700. To je sve individualno. Velicina stomaka nikakve veze nema sa velicinom i tezinom bebe. MOja drugarice je imala bas manji stomak, pa je rodila bebana od 3250 g, isto iz vto price. No ni vto nema nikakve veze kolike su bebe. Ti se opusti i misli kako ces u ponedeljak imati svoj zamotuljak u rukama!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Tatjanice, dušo draga sjutra ćeš upoznati tvoju malu mrvicu, sreću najveću
Sanjice, tvoja srećica stiže u ponedeljak, srećno draga
Debelice ljubim
Sanjice, tvoja srećica stiže u ponedeljak, srećno draga
Debelice ljubim
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Tatjanice,mislimo na tebe sutra!uh i mene trema drma dok citam a mogu misliti tebe!nego kad tvoja lutkica stigne i kad se upoznate sve ce biti divno.
Sanja,drzi se draga brzo ce ponedeljak i stize deckonja.ne obracaj paznju sta pricaju,stomak ti je divan.
Milenice,cim ti nisu dali tetapiju,verovatno nema potrebe jer su bakterije u malom broju.s obziron da planiraju prirodan porodjaj ,ako sam dobro razumela,ne bi presli olako preko nalaza a da ne uvode terapiju.
Aries,cekamo rezultate da vidimo da li je bata ili seka!
Mi danas bili na kontroli .sad smo 32 nedelja i imamo 1700 g,protoci dobri,pisteljica 1/2 stepen zrelosti,dr kaze sve ok.sto se porodjaja tice dr kaze da mozemo da planiramo cr ,naravno ako nas bebac ne iznenadi pa resi da dodje ranije i idemo na vaginalni.u svakim slucaju imamo dovoljno vremena.javljam se 10 jula fa odlezim dan dva i da me proprate malo.
Sanja,drzi se draga brzo ce ponedeljak i stize deckonja.ne obracaj paznju sta pricaju,stomak ti je divan.
Milenice,cim ti nisu dali tetapiju,verovatno nema potrebe jer su bakterije u malom broju.s obziron da planiraju prirodan porodjaj ,ako sam dobro razumela,ne bi presli olako preko nalaza a da ne uvode terapiju.
Aries,cekamo rezultate da vidimo da li je bata ili seka!
Mi danas bili na kontroli .sad smo 32 nedelja i imamo 1700 g,protoci dobri,pisteljica 1/2 stepen zrelosti,dr kaze sve ok.sto se porodjaja tice dr kaze da mozemo da planiramo cr ,naravno ako nas bebac ne iznenadi pa resi da dodje ranije i idemo na vaginalni.u svakim slucaju imamo dovoljno vremena.javljam se 10 jula fa odlezim dan dva i da me proprate malo.
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Super Lelas! Pu, pu, pu, da nista bebac ne krece ranije!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Bas tako Biksi.neka bebac ceka termin.
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Tatjanice da sve bude super. Cekamo da nam se javis.
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu