Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Ancice cestitam za dobar EUZ, sad mozes da se opustis i uzivas! Mi u pon idemo na prvi EUZ, polako pocinje da me hvata nervoza :)
marija123- Broj poruka : 299
Godina : 49
Datum upisa : 18.06.2014
Devojke,vidim da sve polako gurate,a Sanji se opasno primaklo,jos malo..
Ja imam pridnu stomaka blage bolove slicne mensteualnim,citala sam kao to se telo priprema za porodjaj,ne panicimo jer o usli u 37 nedelju,bebica je aktivna,pritisak ne skace vise,a natukli smo 19 kg,panika...
Trenutno me jedino nervira,po ko zna koji put,repriza Radasina,na tv.Stvarno neke serije volim,ali od ove mi se dize kosa na glavi.Moradoh se nekome pozaliti iako narusavam temu,medjutim,posto mm voli to da gleda,ja mu pravim drustvo( sta cu drugo) i okrecem ocima na Radasinove fore.
Ja imam pridnu stomaka blage bolove slicne mensteualnim,citala sam kao to se telo priprema za porodjaj,ne panicimo jer o usli u 37 nedelju,bebica je aktivna,pritisak ne skace vise,a natukli smo 19 kg,panika...
Trenutno me jedino nervira,po ko zna koji put,repriza Radasina,na tv.Stvarno neke serije volim,ali od ove mi se dize kosa na glavi.Moradoh se nekome pozaliti iako narusavam temu,medjutim,posto mm voli to da gleda,ja mu pravim drustvo( sta cu drugo) i okrecem ocima na Radasinove fore.
millena- Broj poruka : 209
Millena,ba uzivaj...Zamisl da moras da gledas indiske serije ,treptaj oka traje 5minuta
A kile skidaj poslije...Imaju pravo dobre one vjezbe sa bebama,zabavno i korisno...Puno pozdrava za vas dvoje
A kile skidaj poslije...Imaju pravo dobre one vjezbe sa bebama,zabavno i korisno...Puno pozdrava za vas dvoje
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
,hahahahah....sad se bas nasmejah...treptaj oka traje 5minuta ::
Ancice bravo za EUZ :-).Meni je dr dala da pijem Bioelectra Magnezijum Direkt 300 zbog zatezanja stomaka.Da li je neko koristio ovaj Magnezijum?
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Sanja,bravo za zakazan termin i sto te tvoja dr smirila.sad opustencija i cekamo ponedeljak.
Milena ,odmaraj maksimalbi,super sto je pritisak stabilan.
Tatjanice,i kod tebe usitnilo.
Kometak,dobar je izvestaj sa uz,dobro je sve.idete vas dvoje do termina sigurno.
Anci,odlicno.sve si odgovorno odradila i ac i serklaz i izvestaj sa uz,sad ugadjaj sebii bebcu.lenjivice,mozes stomak da mazes i nekim prirodnim uljima,samo biraj da nije bas gusto i da se brzo upija.
Mico,ja pijem mg od biolektre,od pre neki dan,ranije koristila od drugih proizvodjaca
Milena ,odmaraj maksimalbi,super sto je pritisak stabilan.
Tatjanice,i kod tebe usitnilo.
Kometak,dobar je izvestaj sa uz,dobro je sve.idete vas dvoje do termina sigurno.
Anci,odlicno.sve si odgovorno odradila i ac i serklaz i izvestaj sa uz,sad ugadjaj sebii bebcu.lenjivice,mozes stomak da mazes i nekim prirodnim uljima,samo biraj da nije bas gusto i da se brzo upija.
Mico,ja pijem mg od biolektre,od pre neki dan,ranije koristila od drugih proizvodjaca
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Hvala devojke...
Marija normalno je da si zabrinuta,mislim da smo sve bile pogotovo na tom prvom expertnom,ja se vodim onim misli dobro i bice dobro,opusti se i videces da ce biti super...
Millena,pa brzo ces se i ti upoznati sa bebom...Sta je 19kg nista,ja imam osecaj da cu biti u plusu 25 :) za sad smo +6.5,ali sam se tek sad provalila...Izdrzi i tog Radasina,ja moram da gledam fudbal kad mi je muz pored tv,kaze uci sina od malih nogu...ali ajde ugadjaju i oni nama sad pa moramo biti dobre...
Amna koja si ti kraljica,bas me nasmeja....xaxaxaxaxaaxa treptaj oka 5 min!
Mico meni je isto dr rekao da pijem taj od bioelektre mg ali ga nisam nasla pa pijem neki direkt,kazu sastav je isti...
Jedno glupo pitanje...Ja crnu kafu,nisam pila od kako sam trudna,jer mi na pocetku nije prijala,i neki dan mi zamirisi piksla i ja popijem momacku solju sa merakom..Jel se neka lisila tog zadovoljstva ili soljica na dan moze da prodje?
Marija normalno je da si zabrinuta,mislim da smo sve bile pogotovo na tom prvom expertnom,ja se vodim onim misli dobro i bice dobro,opusti se i videces da ce biti super...
Millena,pa brzo ces se i ti upoznati sa bebom...Sta je 19kg nista,ja imam osecaj da cu biti u plusu 25 :) za sad smo +6.5,ali sam se tek sad provalila...Izdrzi i tog Radasina,ja moram da gledam fudbal kad mi je muz pored tv,kaze uci sina od malih nogu...ali ajde ugadjaju i oni nama sad pa moramo biti dobre...
Amna koja si ti kraljica,bas me nasmeja....xaxaxaxaxaaxa treptaj oka 5 min!
Mico meni je isto dr rekao da pijem taj od bioelektre mg ali ga nisam nasla pa pijem neki direkt,kazu sastav je isti...
Jedno glupo pitanje...Ja crnu kafu,nisam pila od kako sam trudna,jer mi na pocetku nije prijala,i neki dan mi zamirisi piksla i ja popijem momacku solju sa merakom..Jel se neka lisila tog zadovoljstva ili soljica na dan moze da prodje?
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Mi smo usli u 8 mesec.malo nas muci nesanica,tj tesko se opustimo uvece.nekako se snadjemo,stavimo tampone u usi i hladnu masku ,iz frizidera na oci.sve mi smeta,da se pozalim.nadam se da ce i taj period proci.apetit i dalje los,sad voce jako prija.setamo ujutru i uvece po malo,cisto da udahnemo vazduh.bili na kontroli prosle nedelje,srce kako treba,protoci dobri,posteljica 0/1 stepen zrelosti,cervikometrija 3.5 cm,beba je odgovorala starosti po uz i dok su je gledali ona je uzimala plodovu vodu.d dimer je pod kontrolom,ostaje ista doza fraksiparina.nadam se da sve ostati kako treba i da cemo lagano izgurati do termina.
Vecka,kako gurate,jeste li u bolnici ili kuci?
Ganedina,ides li jos u front na kontrole?dobro je da usporavas tempo,doata si odradila.
Makac kako je ?
Marija ,cekamo lep izvestaj sa uz.
Sve vas ljubim,ako neku nisam pomenula,samo da vam kazem ovo je moj maksimum koncentracije.
Da napisem i ovo,nemam pojma kako cu se poradjati .i ne pitam doktora.jos mi se sve cini daleko.
Vecka,kako gurate,jeste li u bolnici ili kuci?
Ganedina,ides li jos u front na kontrole?dobro je da usporavas tempo,doata si odradila.
Makac kako je ?
Marija ,cekamo lep izvestaj sa uz.
Sve vas ljubim,ako neku nisam pomenula,samo da vam kazem ovo je moj maksimum koncentracije.
Da napisem i ovo,nemam pojma kako cu se poradjati .i ne pitam doktora.jos mi se sve cini daleko.
Ancice,gore te nazvah anci.sad ce i nasa annci na ove strane i da pise samo lepe izvestaje.ako ti se pije kafa,slobodno se malo pocasti.znam da mnoge zene piju.
Ja i dalje imam istu kilazu kao na dan trasfera.izludjuje me.stalno se plasim da li je bebcu dovoljno za rast.a mislila sam bicu sigurno ko trokrilni orman.
Lelas draga pa i tebi se primaklo momacki...Ha,cuj daleko,zeno draga pitaj dr za porodjaj,ja cu to vec pred kraj 7 da priupitam...A kakva ti je hladna maska moze objasnjenje?Bice to dobro sve do kraja,nista ne brini...
A ja oticem ko sretna vec,pa sve vicem muzu da je to znak da sam sigurno trudna,kao da mi treba jos neka potvrda...
Tatjanica ,Kometak,Aries,ja se setih nekih koje se isto ne javise dugo kad se skupi,tvoje i moje okupismo ih..
A ja oticem ko sretna vec,pa sve vicem muzu da je to znak da sam sigurno trudna,kao da mi treba jos neka potvrda...
Tatjanica ,Kometak,Aries,ja se setih nekih koje se isto ne javise dugo kad se skupi,tvoje i moje okupismo ih..
Ancice,to je neki gel u stvari,ohladi se u grizideru.u nekoj plasticnoj vrecici koja oma oblik ocnog dela lica i tako ohladjeno se stavi u pamucnu masku pa na oci.i lepo ohladi usijanu glavu.kupljena u dm skoro.400 din.inace ja imam citavu kolekciju maski za spavanje,spavam jedino kad je sve zamraceno ili imam masku za spavanje.
Aries,mora da je puna obaveza cim ne stize da javi.
Aries,mora da je puna obaveza cim ne stize da javi.
Ancice ja pijem kafu od pocetka trudnoce.U bolnici u Visegradskoj sam kafenisala sa puno zena.Ni dr ni sestre nam nisu rekli da ne pijemo kafu :-)
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Meni prvih par meseci domaca kafa nije ogovarala,ali svako jutro sam pila nes sa mlekom da bi mi oko 6- og meseca opet pocela prijati domaca.Nisam preterivala,do 6-og meseca jednu nesicu,a onda sam uvela jos jednu popodnevnu domacu,pijem normalne soljice,malo manja mera od grandovih.
U bolnici sam bila u dva navrata skoro,ima super cajna kuhinja za trudnice sa sve aparatom za kafu tako da ne verujem da je upitno,naravno ne preterivati.
U bolnici sam bila u dva navrata skoro,ima super cajna kuhinja za trudnice sa sve aparatom za kafu tako da ne verujem da je upitno,naravno ne preterivati.
ta maska bas prija imala sam jednu iz avona i bas prija ocima ,
a ja sam pila kafu umereno, ima i bez kofeina nes , a serije sve nase nemogu uopste da gledam , nikako :) cak pre spansku ili tursku nego nasu :)
a ja sam pila kafu umereno, ima i bez kofeina nes , a serije sve nase nemogu uopste da gledam , nikako :) cak pre spansku ili tursku nego nasu :)
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Kazu da s kafom ne treba preterivati, jedna dve dnevno ne mogu da skode, ali preko tri se ne preporucuje jer kofein lako prolazi kroz placentu. Treba izbegavati i crni i indijski caj
bolje uzeti kafuu bez kofeina i biti mirniji
ja nisam ni za jedan caj u u trudnoci
ja nisam ni za jedan caj u u trudnoci
Lelas meni je bas proletela tvoja trudnoca,lepo vi gurate,dodjoste do kraja a ti se pitas dal je rano da pitas dr za porodjaj.Ne stidi se Znam da nisi jos uvek svesna,al jos par nedelja i bices mama Ljubac za tebe i tvog bebironcica!
Ancice bravo za dobar euz,sad mozes malo da se opustis.
Bas nam fale neke trudnicice,ne znam zasto se ne javljaju,nadam se da su dobro i da uzivaju.
Ljubim vas sve!
Ancice bravo za dobar euz,sad mozes malo da se opustis.
Bas nam fale neke trudnicice,ne znam zasto se ne javljaju,nadam se da su dobro i da uzivaju.
Ljubim vas sve!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Drage devojcice,
Jutros uz kafu sam uhvatila malo vremena da virnem ovde i vidim da me spominjete, pa cu na kratko da se javim. U obavezama sam preko glave. Selila sam neke stvari, resavala neku papirologiju, spremam ispit za neki sertifikat... Nadam se da cu u narednih nekoliko dana vecinu tog zavrsiti i da cu imati vise vremena da se druzim sa vama.
Koliko sam uspela da vidim, Sanji i Tatjanici se bas priblizio termin. Kod ostalih je sve manje - vise u redu. Raduje me kad pisete o lepim stvarima.
Sto se tice moje trudnoce, sad sam 14+1 (moram prouciti kako da stavim tiker). Pocetkom meseca sam imala EUZ, rezultati su bili dobri, ali mi je po dabl testu rizik povecan, pa da bih izbegla amnio, radila sam Prena test (neinvazivni prenatalni test). Radi se iz moje krvi koja se salje u Nemacku i rezultati budu za oko 2 nedelje. Sledece nedelje bi trebalo da mi stignu. S obzirom da je nalaz EUZ bio dobar, nadam se i da ce rezultati biti dobri. A saznacu i da li je bebac ili .
Obavila sam pregled i kod endokrinologa. Ukinula mi je Glukofaz, jer su mi svi nalazi bili dobri. Narednu kontrolu imam u prvoj polovini jula.
Takodje sam bila i kod hematologa. D-dimer mi je pao ispod 500 (referentne vrednosti su <500), a i kilaza mi se tek sada vratila na onu od pre pocetka stimulacije, tako da sam
ostala na istoj dozi Fragmina. I kod hematologa imam kontrolu u prvoj polovini jula.
Stomak mi se vec malo vidi, mada ko me ne zna dobro (tj. kakav mi je inace stomak), pre ce pomisliti da sam se prejela, nego da cekam bebca.
Ljubim vas sve i nadam se da cu uskoro imati vise vremena i da cu se cesce javljati
Jutros uz kafu sam uhvatila malo vremena da virnem ovde i vidim da me spominjete, pa cu na kratko da se javim. U obavezama sam preko glave. Selila sam neke stvari, resavala neku papirologiju, spremam ispit za neki sertifikat... Nadam se da cu u narednih nekoliko dana vecinu tog zavrsiti i da cu imati vise vremena da se druzim sa vama.
Koliko sam uspela da vidim, Sanji i Tatjanici se bas priblizio termin. Kod ostalih je sve manje - vise u redu. Raduje me kad pisete o lepim stvarima.
Sto se tice moje trudnoce, sad sam 14+1 (moram prouciti kako da stavim tiker). Pocetkom meseca sam imala EUZ, rezultati su bili dobri, ali mi je po dabl testu rizik povecan, pa da bih izbegla amnio, radila sam Prena test (neinvazivni prenatalni test). Radi se iz moje krvi koja se salje u Nemacku i rezultati budu za oko 2 nedelje. Sledece nedelje bi trebalo da mi stignu. S obzirom da je nalaz EUZ bio dobar, nadam se i da ce rezultati biti dobri. A saznacu i da li je bebac ili .
Obavila sam pregled i kod endokrinologa. Ukinula mi je Glukofaz, jer su mi svi nalazi bili dobri. Narednu kontrolu imam u prvoj polovini jula.
Takodje sam bila i kod hematologa. D-dimer mi je pao ispod 500 (referentne vrednosti su <500), a i kilaza mi se tek sada vratila na onu od pre pocetka stimulacije, tako da sam
ostala na istoj dozi Fragmina. I kod hematologa imam kontrolu u prvoj polovini jula.
Stomak mi se vec malo vidi, mada ko me ne zna dobro (tj. kakav mi je inace stomak), pre ce pomisliti da sam se prejela, nego da cekam bebca.
Ljubim vas sve i nadam se da cu uskoro imati vise vremena i da cu se cesce javljati
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Aries bravo za dobar izvestaj!
Aries..superiska,samo gurajte....
Palcice,cekamo te ovde....
Eto,sa obzirom na vase odgovore ja poceh da pijem ponovo crnu kafu svaki drugi dan soljicu malu...
Eto,sa obzirom na vase odgovore ja poceh da pijem ponovo crnu kafu svaki drugi dan soljicu malu...
Ancica 87 ::Aries..superiska,samo gurajte....
Ancice, ja crnu kafu ne volim, pa je zato ne pijem, ali nes sa mlekom pijem uredno. Od kad sam pocela stimulaciju, smanjila sam na 2 dnevno i tako do danas. Jedna ujutru, jedna posle rucka. Mislim da od dve kafe dnevno ne moze biti nista lose.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Samo da vam mahnem, vidim da lepo napredujete, samo napred :)
Ljubimo vas Konstantin i ja :)
Ljubimo vas Konstantin i ja :)
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Aries ljubac za vas samo polako oko obaveza ima kad sve da se odradi uradi :)
Marija ja kad vidim tebe uvek pomislim da si devojcica mlada dal to 123 . Tako se verovatno I osecas :)
Kao I nasa Ancica cmok draga
Veco javi se da cujemo kako ste kako gurate ? . Sta si sve lepo sasila ?
Lelas cmok . Milena jos malcice. .. sanja u ponedeljak se druzi sa bebom ...
Meta sta ima novo u italiji jel pocela sezona
Mico cmokic .
Niny I vama je vreme da Koca dobije drustvo :)
Sve vas ljubim cekamo nove trudnice sa koraka
Marija ja kad vidim tebe uvek pomislim da si devojcica mlada dal to 123 . Tako se verovatno I osecas :)
Kao I nasa Ancica cmok draga
Veco javi se da cujemo kako ste kako gurate ? . Sta si sve lepo sasila ?
Lelas cmok . Milena jos malcice. .. sanja u ponedeljak se druzi sa bebom ...
Meta sta ima novo u italiji jel pocela sezona
Mico cmokic .
Niny I vama je vreme da Koca dobije drustvo :)
Sve vas ljubim cekamo nove trudnice sa koraka
Niny,ljubac za tebe i Konstantina!
Noja draga,hvala na komplimentu!:*
Kako su nam Sanja,Vecka,Tatjanica????? Bas mi cudno da Tatjanice i Vecke nema tako dugo!
Trudnjace drage ostale javite se....
Noja draga,hvala na komplimentu!:*
Kako su nam Sanja,Vecka,Tatjanica????? Bas mi cudno da Tatjanice i Vecke nema tako dugo!
Trudnjace drage ostale javite se....
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu