Korak po korak na putu do bete +
+57
saska1
labradorka
ragaco
mijaki
HappyGirl
Eho
Niny
SoJa
winni
SannI-AlL
sunny.tp
Vuchica
annci
daki_mm
ncoka
enap
Mika
AriesGirl
Hiperaktivna
Bobaue
ganedina
Sofija Veks
BiKsi :)
SladZana
nadalica
zvoncica36
Dacaa
hocukusurnecuzvaku
libra35
marija123
lelas
mamadabudem
Vanja80
tatjanica
branka86
bak
Nataly17
MalaSaJuga
Baš za andjele 75.
Zmajuška
Blanka
PalcicaBg
DMANA
micaubica83
sandrolina
pegaz
JocY
jelena*mama2andjela*
lenjivica
luckystar74
dragana76ns
millena
Amna84
Vecka
nina :)
lela1984
KoMetaK
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Amna84, idi kod obe. Kod Vuje da proba da ti sredi hormone, a kod Kopitovicke da se dogovoris za postupak.
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Devojke nisam sigurna gde da postavim pitanje pa ajde ovde cu ako treba negde druge molim da ga premestite,naime odradila sam prosle nedelje sve briseve,vaginalni,cerviklani,papa,hlamidija,urea,miko..sve uredno,medjutim sekret mi je bas pojacan,nemam nikakva svrab,bol,miris i slicno al je bas pojac...zadnji put sam tako imala u trudnoci i isto je sve od briseva bilo u redu.
Jel imala neka iskustva sa tim,bas mi je neprijatno,tusiram se po par puta dnevno
p.s. mala dopuna ,posto se pripremam za era test pijem estrofem 3 x 1 od 2 dana ciklusa i utrogestan od 11 d.c ali ga pijem bas iz razloga pojacanog sekreta,mislite li da to ima uticaja ?
hvala unapred na odgovorima
Jel imala neka iskustva sa tim,bas mi je neprijatno,tusiram se po par puta dnevno
p.s. mala dopuna ,posto se pripremam za era test pijem estrofem 3 x 1 od 2 dana ciklusa i utrogestan od 11 d.c ali ga pijem bas iz razloga pojacanog sekreta,mislite li da to ima uticaja ?
hvala unapred na odgovorima
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Jelena za pocetak prestani da se tusiras vise puta dnevno, tako se ubijaju dobre bakterije koje nas cuvaju. Sekret moze da bude i hormonalan posebno u periodu posle vto dok se hormoni ne vrate u normalu.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Jelena, sto kaze Jocy, ne treba ni d se preteruje sa tusiranjem, jer ona speremo i one dobre bakterije koje nam odrzavaju floru koze i sluzokoze. Moze da bude od ovulacije pojacan sekret, a moze da bude i on nekog preparata koji koristis za tusiranje. Ima onih nekih vaginaleta za regulisanje vaginalne flore, zaboravih kako se zovu. Mozda da probas sa njima, ali posto promenis sredstvo za tusiranje i posto prestanes da se tusiras cesto. Ako ides uskoro kod ginekologa, proveri sta moze da bude. Ustvari, ti negde pomenu da koristis utrogestan, hoce i on da pojaca sekret, a mislim da hoce i estrofem, jer on deblja endo, a edo je dovoljne debljine u periodu ovulacije, kad imamo inace pojacan sekret, pa mozda je i od njega.
Lucky, super da si nasla dr od poverenja, drzi se njega i slusaj ga, odlican je dr. NIje vazno koliko ce jos meseci proci, vazno je da resis sve probleme i problemcice koji mogu da uzrokuju neuspeh VTO.
Lucky, super da si nasla dr od poverenja, drzi se njega i slusaj ga, odlican je dr. NIje vazno koliko ce jos meseci proci, vazno je da resis sve probleme i problemcice koji mogu da uzrokuju neuspeh VTO.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Drage moje... samo da vas pozdravim...
Tako mi se mrsko nakaniti ovo sve ponovo prolaziti
U junu planiram u Prag ponovo. Početkom aprila trebam ponovo da im se javim i da sve detaljno dogovorimo. Trebam početi da vadim nalaze. Ne znam šta bih prije.
Danas bila sa prijateljicom na kafi a ona ima šestomesečnu bebu, i onako gledam kako je to lepo pa se pitam hoću li i ja tako ikada.
Tako mi se mrsko nakaniti ovo sve ponovo prolaziti
U junu planiram u Prag ponovo. Početkom aprila trebam ponovo da im se javim i da sve detaljno dogovorimo. Trebam početi da vadim nalaze. Ne znam šta bih prije.
Danas bila sa prijateljicom na kafi a ona ima šestomesečnu bebu, i onako gledam kako je to lepo pa se pitam hoću li i ja tako ikada.
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Imas mahanje od mene, drzim ti fige!!Mene je uhvatila.tako neka tuga, da ne znam......Ne razumijem sve ovo....Mislim da u psihi blokiram ciklus
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Hvala drage moje,verovatno je do novog sapuna za intimnu higijenu,uzela samo Clivlenov ,prestacu da ga koristim pa ce mo da vidimo...
Ja sam danas upravo odradila ERA test,rezultati za dve nedelje otprilike,jos i to da proverim ,ne znam koji deo tela jos nisam proveravala,da i njega bocnem,secnem,uzmem par litara krvi... nadam se da ce biti sve u redu pa da razmisljam o smrzalicama
ljubim vas sve
Ja sam danas upravo odradila ERA test,rezultati za dve nedelje otprilike,jos i to da proverim ,ne znam koji deo tela jos nisam proveravala,da i njega bocnem,secnem,uzmem par litara krvi... nadam se da ce biti sve u redu pa da razmisljam o smrzalicama
ljubim vas sve
drage moje da vam se javim i ja...
u petak sam odradila histro, na kraju je bila dijagnostička, nisam imala nikakv polip...
uzeo je isecak i poslao na histopatplogiju i sada cekam rezultate...
ljubim vas sve
u petak sam odradila histro, na kraju je bila dijagnostička, nisam imala nikakv polip...
uzeo je isecak i poslao na histopatplogiju i sada cekam rezultate...
ljubim vas sve
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
jelena meni su dve dr preporucile da koristim u trudnoci samo Lactogyn,jeste malo skuplji oko 1100 din ali vredi svaku paru.Koristila sam ga i pre trudnoce,savrsen je
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Drage moje mi smo danas bili na uz i videli kako kucaju dva
Jako sam srecna i Daj Boze da ovog puta bude sve u redu do kraja
Hvala svima na podrsci i zelim svima da sto pre ostvare svoje snove
Jako sam srecna i Daj Boze da ovog puta bude sve u redu do kraja
Hvala svima na podrsci i zelim svima da sto pre ostvare svoje snove
DMANA- Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012
Sandrolina bravo za histero! Kada ce novi postupak?
Jelena dace bog da ERA bude dobar pa da se za koji mesec radujemo eskimcicima!
Dmana cestitam za dva srculenceta,bice sve kako treba,mora!
Jelena dace bog da ERA bude dobar pa da se za koji mesec radujemo eskimcicima!
Dmana cestitam za dva srculenceta,bice sve kako treba,mora!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Dmana bravo za 2 srculenca, zelim ti laganu trudnocu. Bravo
Jelena, Lactogyn je zakon za intimnu higijenu, koristim ga odavno i svima ga preporucujem. Mica je u pravu.
Ljubim vas zenice drage!
Jelena, Lactogyn je zakon za intimnu higijenu, koristim ga odavno i svima ga preporucujem. Mica je u pravu.
Ljubim vas zenice drage!
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Drage cure, mislit cete da sam luda..Ali meni stize cikla iz Srbije..Pocinjem da je uzimam na svoju ruku..Treba mi neko ko je vec uzimao da me vodi kroz to..Glupo zvuci ali imam strah..ne znam kad da mjeri. hormone nakon koliko, da li smijem paralelno ovu dhea I q10 ..moze I na pp da mi se javi da pisemo sta I kako....pomocxx
Dmana, divno .
Blanka, ako sam dobro upamtila u aprilu ćeš na vto. Bliži nam se.
Blanka, ako sam dobro upamtila u aprilu ćeš na vto. Bliži nam se.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Dmana BRAVO! Devojke svima srećno...
Baš za andjele 75.- Broj poruka : 114
Godina : 49
Datum upisa : 10.01.2015
dmna bravo samo napred da ste 3u1 jos 8 meseci
Dmana upravo vidm tvoj post..Da kucate zajedno i narednih mjeseci ...
Dmana bravo,bravo. da sve bude u redu i da za par meseci uzivas sa svojim blizancima.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Djevojke drage,
Nakon mjesec dana uzimanja DHEA od 75mg, Q 10 od 25g, suvih smokava u maslinovom ulju, mlade psenicne trave i cajeva ( virak, ocajnica i hajducka trava) rezultati su
FSH-2 ( zadnji je bio 21)
Estradiol- 267
Testosteron- 3,40 ( gornja granica 2,90)
Kakvo je ovo ludilo sad?
Da li da pocinjem sa ciklom?
Sta mislite ima li ovulacije u ovom mom slucaju. Sokirana sam
Nakon mjesec dana uzimanja DHEA od 75mg, Q 10 od 25g, suvih smokava u maslinovom ulju, mlade psenicne trave i cajeva ( virak, ocajnica i hajducka trava) rezultati su
FSH-2 ( zadnji je bio 21)
Estradiol- 267
Testosteron- 3,40 ( gornja granica 2,90)
Kakvo je ovo ludilo sad?
Da li da pocinjem sa ciklom?
Sta mislite ima li ovulacije u ovom mom slucaju. Sokirana sam
Nataly17- Broj poruka : 499
Datum upisa : 21.05.2012
Nataly a lh? Da nemas neku cistu? Koliko je ref za estradiol? Prevelik estradiol maskira fsh, imas objasnjenje mehanizma na temi o fsh.
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Nisam vadila LH ni TSH nemam ciste
Znam da su FSH i estradiol na klackalici ali prenisko je otisso FSH. Hoce li se vaziti ako sjutra izvadim LH a to ce biti 4-ti dan ciklusa?
Znam da su FSH i estradiol na klackalici ali prenisko je otisso FSH. Hoce li se vaziti ako sjutra izvadim LH a to ce biti 4-ti dan ciklusa?
Nataly17- Broj poruka : 499
Datum upisa : 21.05.2012
Radili smo vto u Viseradskoj i tad su nam zamrzli 2 embriona. Posto nam prva vto nije uspela danas odem da se raspitam oko placanja za smrzlice i zamislite sta mi kazu?? MI NEMAMO USVOJEN CENOVNIK I DOK SE TO NE
USVOJI NE MOZETE DOCI NA FET !!!!!
Pa da li su oni normalni??sto su mi ih onda izamrzavali??i ako nemaj cenovnik znaci li to da to nisu do sad ni radili??pa sta na meni da se vezbaju...e ludaci!!a moja dr o tome nema pojma...oni su za novine
USVOJI NE MOZETE DOCI NA FET !!!!!
Pa da li su oni normalni??sto su mi ih onda izamrzavali??i ako nemaj cenovnik znaci li to da to nisu do sad ni radili??pa sta na meni da se vezbaju...e ludaci!!a moja dr o tome nema pojma...oni su za novine
branka86- Broj poruka : 328
Datum upisa : 25.07.2014
Postavit cu glupo pitanje: Ima li smisla ici na pracenje u toku uzmanja cikle? I ako dojde do ovulacije ici na oplodnju ..
I ponavljam pitanje ima li ko da je uzimao ciklu u cilju postiznja trudnoce da mi se javi..Pocinjem je uzimat na svoju ruku
I ponavljam pitanje ima li ko da je uzimao ciklu u cilju postiznja trudnoce da mi se javi..Pocinjem je uzimat na svoju ruku
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +