Korak po korak na putu do bete +
+57
saska1
labradorka
ragaco
mijaki
HappyGirl
Eho
Niny
SoJa
winni
SannI-AlL
sunny.tp
Vuchica
annci
daki_mm
ncoka
enap
Mika
AriesGirl
Hiperaktivna
Bobaue
ganedina
Sofija Veks
BiKsi :)
SladZana
nadalica
zvoncica36
Dacaa
hocukusurnecuzvaku
libra35
marija123
lelas
mamadabudem
Vanja80
tatjanica
branka86
bak
Nataly17
MalaSaJuga
Baš za andjele 75.
Zmajuška
Blanka
PalcicaBg
DMANA
micaubica83
sandrolina
pegaz
JocY
jelena*mama2andjela*
lenjivica
luckystar74
dragana76ns
millena
Amna84
Vecka
nina :)
lela1984
KoMetaK
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Korak po korak na putu do bete +
Kokice,smo napred,sreca je pa vec imas svoju srecu ali ja ti zelim da dobijete bar jos jednu.... I eto neka se jos jednom da vetar u ledja svim devojkama koje se bore!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Re: Korak po korak na putu do bete +
Jocy, srecno i od mene! I da rezultat bude kao kod mene posle histero, uradjene od iste ruke! I pozdravi mi profesorku puno!
Kokice, cestitke za ceru i puno srece u postupku! Probaj sa dr Crnogorac, a ako ne ide, znas gde mozes da nadjes profesorku. Iako je Balas, u kog ja imam puno poverenje, jer mi je napravio 2 puta bebu, ostao u Genezisu, i veruejm da je jedan od najboljih embriologa u Srbiji, sigurna sam da i Ferona ima odlicne embriologe, a znam da rade i embriogel, pa ces videti vremenom sta ti je ciniti. Svakako, drzim fige da april bude plodonosan u genezisu!
Kokice, cestitke za ceru i puno srece u postupku! Probaj sa dr Crnogorac, a ako ne ide, znas gde mozes da nadjes profesorku. Iako je Balas, u kog ja imam puno poverenje, jer mi je napravio 2 puta bebu, ostao u Genezisu, i veruejm da je jedan od najboljih embriologa u Srbiji, sigurna sam da i Ferona ima odlicne embriologe, a znam da rade i embriogel, pa ces videti vremenom sta ti je ciniti. Svakako, drzim fige da april bude plodonosan u genezisu!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Kokice,drago mi je da je moje iskustvo nekome pomoglo,i ako nisam uspela do kraja.I ja na prolece opet u Novi sad.A Balas je vrhunski embriolog,tu nema greske.A verujem i da je dr. Crnogorac dobra.Ja cu da se drzim ipak prof. Kopitovic.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
ko hoce moze sad ce poceti vto prica na TLC jer pocinje za koji minut
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Nisam puno zakasnila, samo da nadjem online striming i gledam! Hvala Nina :*
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Evo da se i ja javim..Hvala na jutrosnjim postovima, citala sam ih dok sam cekala..KinderWunschKliniken je definitivno na nivou!!!Citav sat smo se zadrzavli i razgovarali o svim stvarima koje su me zanimale.. Nisu ni spomenuli donaciju pa sam optimisticna dosla kuci,sad vec polako optimizam opada..
DHEA, Q10 i sve drugo mozemo slobodno uzimati i nadati se cudu ili prirodnom snizavanju fsh..
Oni mogu ponoviti nalaze da vide imal promjena i vjerovali ili ne BEZ CIKLUSA!!!!! Dva puta sam pitala kako je to moguce, kazu, moguce je,jer to je u krvi a oni ce oderditi fazu!!!????
Drugo uradice mi genetsku analizu ili genetski kod? ??????Ima li gdje tema o tome jako malo sam nasla na tu temu. ?
Ono sto je bitno da mi to puno i ne moze pomoci,tim ce utvrditi zasto mi se to desilo da sam sa 27 pocela gubit ciklus..
Interesantno je da su bas iznenadjeni,i pitala sam kako da doktori nisu mogli to prepoznati ranije,kaze, u tim godinama sigurno misle da je normalno da ciklus preskace...
A jako nteresantno da su prvo primjetil visok prolaktin,TSH koji sa 4,8 bez medikamenta ode na 1,67..( To mi ne mogu objasnuti)..A FSH I AMH nisu ni obracal puno paznju????????
A sad kad sve sumiram,rekli su ako se fsh sam ne spusti oni isto ne mogu puno..
Ali svakao da ce me slati na dalja ispitivanja i razumiju da necu donaciju sa 30..
Jos nesto, cikloproginova ili trisequens nisu ni culi da se moze davati,ovaj put su zajedno samnon trazili to na internetu i rekli da se to daje ako je jako obilno krvarenje...Kako sad nasi doktori zenama sa visokim fsh ukljuce Cikloproginovu????
Kaze mi da je nemoguce zatrudnjet uz nesto tako jer je to ipak pilula,mogu usminkat stanj je fsh i uredovit ciklus ali nemora biti jaje za oplodnju..
Totalno sam zbunjena..Ovo sa genetikom me zanima i prolaktin, nove teme za istrazivanje..nastojacu da se javljam, mozda nekome pomogne,puno zena sa slicnim iskustvom je nestalo sa foruma pa nisam mogla da saznam sta je biilo sa njima na kraju, zao mi je zbog toga...
DHEA, Q10 i sve drugo mozemo slobodno uzimati i nadati se cudu ili prirodnom snizavanju fsh..
Oni mogu ponoviti nalaze da vide imal promjena i vjerovali ili ne BEZ CIKLUSA!!!!! Dva puta sam pitala kako je to moguce, kazu, moguce je,jer to je u krvi a oni ce oderditi fazu!!!????
Drugo uradice mi genetsku analizu ili genetski kod? ??????Ima li gdje tema o tome jako malo sam nasla na tu temu. ?
Ono sto je bitno da mi to puno i ne moze pomoci,tim ce utvrditi zasto mi se to desilo da sam sa 27 pocela gubit ciklus..
Interesantno je da su bas iznenadjeni,i pitala sam kako da doktori nisu mogli to prepoznati ranije,kaze, u tim godinama sigurno misle da je normalno da ciklus preskace...
A jako nteresantno da su prvo primjetil visok prolaktin,TSH koji sa 4,8 bez medikamenta ode na 1,67..( To mi ne mogu objasnuti)..A FSH I AMH nisu ni obracal puno paznju????????
A sad kad sve sumiram,rekli su ako se fsh sam ne spusti oni isto ne mogu puno..
Ali svakao da ce me slati na dalja ispitivanja i razumiju da necu donaciju sa 30..
Jos nesto, cikloproginova ili trisequens nisu ni culi da se moze davati,ovaj put su zajedno samnon trazili to na internetu i rekli da se to daje ako je jako obilno krvarenje...Kako sad nasi doktori zenama sa visokim fsh ukljuce Cikloproginovu????
Kaze mi da je nemoguce zatrudnjet uz nesto tako jer je to ipak pilula,mogu usminkat stanj je fsh i uredovit ciklus ali nemora biti jaje za oplodnju..
Totalno sam zbunjena..Ovo sa genetikom me zanima i prolaktin, nove teme za istrazivanje..nastojacu da se javljam, mozda nekome pomogne,puno zena sa slicnim iskustvom je nestalo sa foruma pa nisam mogla da saznam sta je biilo sa njima na kraju, zao mi je zbog toga...
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Radi niskog esterogena ce me uputiti na analize jer moze doci do osteropoze...kao da sam otisla na sistematski a ne na kliniku da zatrudnim.. ii moram primiti inekciju za rubela virus.
Amna 84 ja sam takodjer imala prolaktinemiju i visok TSH,prvo su me poslali na magnetnu rezonancu i nije bilo tumora pa su mi ukljucili dostinex,prvo jednom nedeljn. 1 tbl,a onda pola tabl,rezultat je bio 91,a sa lekom oko 15, a nakon par meseci poremetio se tsh pa s i to resila thiraxom.Jesi li bila u 14?Ucini sve sto mozes i sto je u tbojoj moci,zelim ti uspeh i srecu.
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
Hvala na podrsci I podjeljenom iskustvu..Sve je dobro samo dok ima nade..Uspjet cemo..Da bila sam u 14- tom..Ako mislis na Bezirk.
Srecno Jocy...da Kopitovicka bude srecne ruke kao sto je i nama
Amna, drago mi je da si zadovoljna...srecnoooo
Srecno svim devojkama....
Amna, drago mi je da si zadovoljna...srecnoooo
Srecno svim devojkama....
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Devojke javljam se sa dijagnozom konačno :)
Uradjena je magnetna rezonanca i pronadjena je dermoidna cista koja mi pravi problem...
Da li treba da kazem da magnetna rezonanca nije videla postojanje hidrosalpingsa... Kao ni hsg nalaz ga ne vidi... U svakom slucaju kada me otvore videce
Samo da kazem da sam prezadovojna mojim sadasnjim dr koji je konačno odradio dijagnostiku kako treba i nadam se uspehu ovaj put,,l
Uradjena je magnetna rezonanca i pronadjena je dermoidna cista koja mi pravi problem...
Da li treba da kazem da magnetna rezonanca nije videla postojanje hidrosalpingsa... Kao ni hsg nalaz ga ne vidi... U svakom slucaju kada me otvore videce
Samo da kazem da sam prezadovojna mojim sadasnjim dr koji je konačno odradio dijagnostiku kako treba i nadam se uspehu ovaj put,,l
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Lucky,bravo za dijagnozu!I drago mi je da si zadovoljna s doktorom.
Eto Lelice i ia da budem konačno zadovoljna
luckystar74 ::Eto Lelice i ia da budem konačno zadovoljna
Lucky,neka su bar nasli sta je...Srecno...
Amna srecno i tebi!Verujem u cuda!!!!!
Amna srecno i tebi!Verujem u cuda!!!!!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Sad deca trazila nesto na tv i slucajno videla da pise od 11-15:00 ima 4 epizode zaredom u vezi VTO ali neznam dali su sve reprize sto su bile dosad ili su nove.ja sam 4 gledala u ovom novom ciklusu
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Lucky bravo za dr i da sve prodje u najboljem redu, da se sto pre radujemo tvojoj pozitivnoj beti! :***
Vucem vas za nosice drage moje koracaljke :***
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Lucky...bas mI je drago zbog tebe
Vecka ::Lucky bravo za dr i da sve prodje u najboljem redu, da se sto pre radujemo tvojoj pozitivnoj beti! :***
Hvala, ali ja sam daleko od postupka...
Prvo laparo pa endokrinolog pa tek onda VTO... Ja se nadam do kraja godine
Amna84 cikloproginova moze damo da ti pomogne. Ona se i daje zenama koje ulaze ili su vec usle u menopauzu. U njoj ima estrogena i progesterona koje telo kod zena sa visokim fsh i niskim amh proizvodi u malim kolicinama. Meni ga je prepisala dr. Vujovic, koja se bas bavi reproduktivnom endokrinologijom. Imala je, kaze slucaj, da joj je dosla zena da fsh ,90 i da je posle ne secam se tacno koliko vremena koriscenja zatrudnela. Ako imas nekog ovde u Sr. neka ti kupi i posalje, ovde se kupuje u apoteci bez recepta i oko 300 i nesto din. je.
lenjivica- Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012
Draga lenjivice :-) Ja prosto ne znam sta da radim ili mislim..eto ovaj put sam direkt trazila I triseqvens ili ciklu I ne daju!!!!!!!..Kazu ne moze za to nije namjenjena... Ne znam kako tolika razlika u misljenju ginekologa..ja dolazim u Maju I sigurno cu da kupim I uzimam na svoju ruku...
Taman tada idi i kod dr Vujovic. Zakazi odmah, jer se kod nje ceka po 2 meseca da dodjes na red. Sjajna je. Radi privatno u ordinaciji Polimedic tel. 2084 123.
lenjivica- Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012
Interesantan intervju, mada, malo toga receno sto mi ne znamo. Ipak, mislim da vredi poslusati, iako ja ne bih u ovoj privatnoj klinici radila VTO, svakako bio je neutralan.
https://www.youtube.com/watch?v=h1BQZQj0yII&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=h1BQZQj0yII&feature=youtu.be
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ja sam zbunjena..Da idem kod Kopitovicke ili endokrinolog Vujovicke??? Ako bi VTO radila ovdje ..ako dojde do toga
Svakako ti treba endokrinolog.To je obavezno.Prof. Kopitovic je ginekolog i radi VTO,ali,za hormonalni status,tj.,njegovo uredjivanje je potreban i bitan endokrinolog.Kao i za bilo kakvu hormonalnu terapiju.
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +