KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!

+22
nina :)
zvoncica36
cufta
JAmajka
Niny
saska1
ganedina
Sofija Veks
Blanka
KoMetaK
Vecka
HappyGirl
BiKsi :)
Ancica 87
Ema78
jelena*mama2andjela*
lela1984
bak
Star77
tatjanica
Vuchica
mamadabudem
26 posters

Strana 4 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole

Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..! - Page 4 Empty Re: Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!

Počalji od HappyGirl 21/2/2015, 22:43

Šta bi nina :) lol!
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..! - Page 4 Empty Re: Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!

Počalji od SladZana 21/2/2015, 23:25

Nina opet neki macosi Very Happy ako ako Very Happy
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 22/2/2015, 11:01

E naparismo oci sada... Mom macanu je sutra rodjus,od silnog lezanja uspeh da mu napravim torticu koja je inace gotova za pola sata,u roku tri sata... :)

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 22/2/2015, 12:43

Nina odličan je za sve. Samo što sam ja žalostan primerak ženskog roda. Ranije me ovakav tip asocirao na svašta, ali najviše na tepihe da ih istrese,..itd. Sad na listu bih dodala da pričuva dete. Samo mi nije za valjanje po krevetu. Toliko je lep da mislim kad bi ga dovatila domaćica kao ja trenutno da bi se mnogo oznojio, a on mi deluje kao da voli da čupka obrvice i dobru depilaciju. Pošto nekad nemam vremena ni svoje dlačice da počupam mislim da bi on bio gadljiv na ovakve kao što sam trenutno ja, čak moj muž više vodi računa o sebi. Meni prozor gleda na teretanu. Kad sam se porodila vidim momke do struka gole kako šetaju ispred teretane. Meni hladno, a oni se hlade od vežbanja i pokazuju svoje mišiće. Sad ih nema,a ja ih željna ne bih li nekako nekog ''navatala'' da malo nosi mog prdavca. To je najbolje vežbanje za ruke.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 22/2/2015, 13:07

Hm, Nina, ja nekako više volim kad muškarac preko mišića ima jedan sloj tanjeg salca. Nekako to voooolim Laughing lol!
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 22/2/2015, 13:09

I momak treba malo i obraze da nabilduje, nekako mu ne ide faca uz to telo..
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 22/2/2015, 13:14

U bre zene al ste neke lol! Ko ce nama udovoljiti. Dobar je i tacka lol!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 22/2/2015, 13:27

Bak neću mu naći manu ako se pokaže da je na visini zadatka. Neka dođe i stane mi na crtu. Držaće mog prdu 10 min i reći da se umorio. Mada upotrebila bih ga ja za nešto.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 22/2/2015, 13:29

mamadabudem :) ::Hm, Nina, ja nekako više volim kad muškarac preko mišića ima jedan sloj tanjeg salca. Nekako to voooolim Laughing lol!  
Da imaš šta da uvatiš. Ovako kad kreneš da vataš, a ono klizi. Ma bre gladak kao bebina guza.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 22/2/2015, 13:31

nina :) ::Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..! - Page 4 156044_823067677740801_4784013977854404749_n
Postala sam prava ženturača. Ono što mi je nedostižno pljujem i tražim mane.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 22/2/2015, 13:57

Zene razumite me, mm je u inostranstvu lol! Zvoncice lol!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 22/2/2015, 15:21

Ženeee, hajde da se kladimo da od onolikih steroida tip ima problema sa hidraulikom?!  b yes A vid' mu tetovaže?! Anđeo?   b Tako da može samo Zvončici da pomogne da nosi malca.... lol!
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 22/2/2015, 15:28

mamadabudem :) ::Ženeee, hajde da se kladimo da od onolikih steroida tip ima problema sa hidraulikom?!  b yes A vid' mu tetovaže?! Anđeo?   b Tako da može samo Zvončici da pomogne da nosi malca.... lol!

smiledraw
I ja sam uvek za nesto ''narodskije''
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 22/2/2015, 16:21

Hehe isto ovaj sto vam se ne svidja probudio Jutra lol!
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 22/2/2015, 16:39

Dobar dan, NIna i dasa nas prodrmali malo ovde! Wink lol! lol! Laughing Laughing

I ja bih bre 10-15 godine uzdisala za ovakvim, sad mu se ne bih ni okrenula! Wink lol! Valjda sam u godinama kad bih, kako kaze Vule, nesto "narodskije" lol! lol! lol! Da bude meko i stabilno kad se oslonis!

Bak, ja sam mislila da si zadovoljila sve potrebe za prethodnih 7 dana kod muza?! Wink lol! lol!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/2/2015, 16:58

E bas ste me oraspolozile...vi, ne slika macana...

A ja se u ovakvim situacijama uvek setim Jelene Tinske koja je rekla- volim sex i rado ga se secam...MM hronicno odsutan, Petar hronicno bolestan ( sad treba da ispitujemo alergiju na antibiotike), ja hronicno umorna..Kad vidim ovakvo telo, na pamet mi pada samo jedna stvar - sto mi se ideeeeeee u teretanuuuuuuu ! Ne zbog oznojenih momaka, vec zbog sebe i onog fenomenalnog osecaja posle treninga... al, nit imam vremena, nit para...

A Petar sutra krece ponovo u vrtic... nadam se da vise nece biti upala usiju i kojekakvih prehlada...

Ljubim vas sve, tako blesave !!!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 22/2/2015, 20:36

drago mi je sto sam malo razdrmala jutra sa ovakim dasom.sad znamo kako da namamimo ovde da se malo pise.cim nadjem opet nekog dasu opet cu okaciti ovde da se malo razdrmamo.

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 22/2/2015, 20:38

nina :) ::drago mi je sto sam malo razdrmala jutra sa ovakim dasom.sad znamo kako da namamimo ovde da se malo pise.cim nadjem opet nekog dasu opet cu okaciti ovde da se malo razdrmamo.
lol! moze!
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 23/2/2015, 14:59

Ja ne mogu da verujem da mi dete spava od dva sata... sta god da im rade u vrticu, samo nek nastave tako... do juce ga nisam mogla strpati u krevet pre 16h, a zatim ni pre 23h... a sad je jedva rucao, maltene u hranilici zaspao. Shocked Shocked Shocked  Neverovatno... Sutra ostaje na rucku, a od srede i na spavanju...sta li cu sa tolikim slobodnim vremenom...covece... Laughing
Ustvari, znam... prvo cu da napravim spisak sta sve treba da sredim na sebi, a onda i po stanu...prvi deo ce biti bas dugacak ! Salu na stranu, zaista ima toliko toga sto treba da uradim, a ako se ustali u vrticu, mozda bih cak krenula i da radim... zudim za poslom i za intelektualnim izazovima...a danas u sanducetu nadjoh i zanimljivu ponudu za teretanu koja mi je u komsiluku...hm....
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 24/2/2015, 22:36

Ajoj žene genijalne ste lol!
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 25/2/2015, 12:36

https://www.youtube.com/watch?v=FqoK8e_de1c

Evo malo razonode  u ovaj tmurni dan... mac mac...
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 26/2/2015, 22:08

Ema78 ::https://www.youtube.com/watch?v=FqoK8e_de1c

Evo malo razonode  u ovaj tmurni dan... mac mac...

likeit tek sad vidim koliko mi fali trening i fizicka aktivnost, ples da ne pominjem.

Ema jesi li se organizovala sa aktivnostima, kako Petar u vrticu ovih dana?

Zene javite se i bez ovih macanovica ljubav

SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 27/2/2015, 08:02

Sladzo, Petar izdrzava nekako... besan je i ljut... al, spojismo celu nedelju bez vecih problema.  Malo mu slinavi nos, ali kontam da je to normalno.Juce je bio od devet po tri...

A sto se tice fizicke aktivnosti... bila sam do one teretane... hm...mali je prostor, clanarina preskupa ( 60 e grupni trening, 190e individualni), tako da sam od nje odustala. Danas cu ici do stare teretane, da vidim sta oni nude.  KOd mene je problem sto sam slobodna samo pre podne, uvece kada su grupni treninzi nema ko da mi cuva Petra. Bili smo nasli jednu devojcicu, koja je bila super, al ona nadje posao u igraonici, tako da sam sada opet sama sa Petrom.. na mm ne mogu da racunam, tako da vec pocinjem da budem izfrustrirana, jer vidim da moram da krenem da se bavim sobom, ali ne ide... vec imam problema sa ledjima, i noga me bolucka.... trazi bre telo neko zanimaciju...
A sa komsinicom se doovorih da krenemo  na trcanje kad se prolepsa...i meni i njoj odgovara ujutru, tako da cemo videti...
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 27/2/2015, 12:21

Mene samo goli muškarci mogu da ''pokrenu''. Šalim se naravno, ali trenutno sam u onoj životnoj fazi kad davim ljude o svom detetu. Prijateljice koje nemaju decu su me zaboravile, a one čija su deca porasla već su sve prošle pa ih smaram. Pretvorila sam se u sve ono što sam mislila da neću. Kakio,jeo,sad spava, znaš kako se smeje?,guče,....Moja majka živi u inostranstvu, a svekrva bi htela da ga ja odnesem ona se malo izmazi i to je to. Eto prava domaćica, a nekako mi žalosno posle tolike borbe da dobijem bebu da počnem da radim. Želim da pratim odrastanje svog deteta. Jedna prijateljica je odmah počela da radi, a dete dobila pomoću vto. Svekrva joj čuva bebca. Njemu je super mažen je i pažen, ali ja sve nekako mislim niko kao ja.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 27/2/2015, 12:22

Meni trenutno jedina fizička aktivnost je se.s i to po potrebi.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu