Korak po korak na putu do bete +
+69
peki78
MAAKKI
sareni leptir
AriesGirl
Bubamara
ragaco
OKacica
Afrodita
ncoka
majal86
Padobranka
millena
Zmajuška
dada88
Milunka
nadalica
SladZana
tiramisu
maki021
Amna84
DMANA
Mikilica86
enap
Mika
Foxes
atomski mrav
minja82
Nataly17
ninica2
Blanka
Hiperaktivna
libra35
Baš za andjele 75.
ivanicasale
Vanja80
bak
Ninche
nina :)
marija123
luckystar74
smiley77
JocY
Vecka
tatjanica
annci
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Tebi
srculence 84
saska1
KoMetaK
lelas
zvoncica36
micaubica83
Erata
Vuchica
mamadabudem
PalcicaBg
Ancica 87
ganedina
Sofija Veks
makac71
Niny
BiKsi :)
sandrolina
lenjivica
insomnia
MalaSaJuga
lela1984
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Sad sam zvaka Skoplje rekla mi je sestra da sam test odradila rano da nastavim sa vaginalete pa za 3 dana da ponovim... Mislim da je bezveze pa on je trebao bar malo da pokaže... Ja ne verujem u čuda plus sam prrekinula terapiju već 2 dana, kaže pošto nisam dobila pa nisam kad primam progesteron
enap- Broj poruka : 223
Datum upisa : 26.01.2015
Enap, koji dan posle ET si radila betu? Poslusaj ih, ali, ne bih da ti dajem laznu nadu....
Smesko, odlicano za Betaniju! Bravo za prof Koptovic, koja je sve to odradila, kao sekretar za zdravstvo u Vojvodini. Pricala mi je u novembru da u BEtaniji imaju sve kao sto imaju u Genezisu (tada nije bila otvorena nova klinika) i da su nabavili svu mogucu operemu, najsavresniju laboratoriju, aparat za monitoring embriona... A meni je dovoljno da citam ovde o uspesima i trudnocama u Betaniji, da shvatim da odlicno rade svoj posao.
Smesko, odlicano za Betaniju! Bravo za prof Koptovic, koja je sve to odradila, kao sekretar za zdravstvo u Vojvodini. Pricala mi je u novembru da u BEtaniji imaju sve kao sto imaju u Genezisu (tada nije bila otvorena nova klinika) i da su nabavili svu mogucu operemu, najsavresniju laboratoriju, aparat za monitoring embriona... A meni je dovoljno da citam ovde o uspesima i trudnocama u Betaniji, da shvatim da odlicno rade svoj posao.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
I 11 i 12 dana u dve različite laboratorije danas mi je 15 dan od et ne racunam taj dan to je nulti dan. Al mislim da ne dobijam zbog inekcija
Devojke uzela sam rezultate hormona,pisala sam na temi pa bacite pogled.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
KoMetaK ::Enap, koji dan posle ET si radila betu? Poslusaj ih, ali, ne bih da ti dajem laznu nadu....
I meni je ovde dovoljno, jer tamo na sajtu, citajuci ispod komentare, vidim, kolko ima negativnih ljudi... Evo i u pozitivnoj vesti, odmah nadju negativu!...
smiley77- Broj poruka : 185
Datum upisa : 24.11.2014
Pa na osnovu toga sto su ti rekli, i na osnovu toga sto si posle otisla na donaciju, ispade da si ih ipak poslusala. S moje tacke gledista tu je Prag najvise omanuo, jer je kod donacije mnogo veca sansa, ako se ne varam, za uspeh? Mada nema pravila. Slazem se da ce jendom biti, i nek bude prvi sledeci put.lela1984 ::Nisam nista pila,to je tacno,ali su me otpisali i poslali na donaciju.Jeste los kvalitet jajne celije bio u pitanju,zato se nije oplodila,ali,nisu hteli da se bave sa mnom,mozda bi se i oplodila.A nedostaju im uslovi za fertilizaciju,to je definitivno.A u Novom sadu je itekako bilo bolje.Razlika je ogromna u uslovima.A u Pragu je radjena donacija,to nikako ne moze da bude slicno kao kad 2 puta ostanes bez ET.Neg. beta i biohemijska je nesto sasvim drugo.Ali,jednom ce biti...
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Enap, mislim da ne dobijas bas zbog primanja progesterona, cim prestanes, dobices. 12 dan je beta trebala da pokaze bar neku vrednost oko 50. Naravno, uvek ima izuzetaka, moze da se desi da se kasnije pocne luciti beta hcg iz krvi. Pa ti proveri jos jednom ako te ne mrzi. Srecno, u svakom slucaju.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
BiKsi :) ::Pa na osnovu toga sto su ti rekli, i na osnovu toga sto si posle otisla na donaciju, ispade da si ih ipak poslusala. S moje tacke gledista tu je Prag najvise omanuo, jer je kod donacije mnogo veca sansa, ako se ne varam, za uspeh? Mada nema pravila. Slazem se da ce jendom biti, i nek bude prvi sledeci put.lela1984 ::Nisam nista pila,to je tacno,ali su me otpisali i poslali na donaciju.Jeste los kvalitet jajne celije bio u pitanju,zato se nije oplodila,ali,nisu hteli da se bave sa mnom,mozda bi se i oplodila.A nedostaju im uslovi za fertilizaciju,to je definitivno.A u Novom sadu je itekako bilo bolje.Razlika je ogromna u uslovima.A u Pragu je radjena donacija,to nikako ne moze da bude slicno kao kad 2 puta ostanes bez ET.Neg. beta i biohemijska je nesto sasvim drugo.Ali,jednom ce biti...
Jesam,i opet bih.Uopste im ne zameram na donaciji,nisu oni krivi sto mi nizak AMH,ali im i te kako zameram na tome sto se nisu dovoljno potrudili da dodje do ET.Ja sam svesna da sam za donaciju,uopste ne zivim u zabludi.A nije tacno da su sanse s doniranim vece,potpuno je isto.U Pragu je iz drugog bila biohemijska. Le je najvise omanuo.Ja sam drugi put imala zrele jajne celije u Spebu i opet se nisu oplodile.A nije bilo do spermatozoida,to su i oni rekli.Oni nisu za zene s niskim AMH.I nama su rekli da azo nije problem za njih,ali AMH jeste.Tuzno,ali istinito.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
neznam dal iznate da ima emisija na TLC kanalu gde god sam ga nalazila svuda se nalazi na 110 kanalu.danas je u 3 pocela emissija u vezi vto i bila je zena sa 31 g i niskim AMH.radila je u pojskolj cini mi se da se klinika zove novak ili tako nesto .slucajno su joj tu utvrdili bnizak amh jer dotle je imala par insemenacija i nije joj uspelo.kad je dosla na dogovor za vto onaj zadnji uz dr joj predlozio da ipak probaju iz prirodnog ciklusa jer je video 1 normalnu i 2 manje jc i ona pristala,jedna se nije oplodila druga je pocela da se razvija ali nisu teli da joj vrate nego trecu koja je bila 3 dan osmocelijski embrion.i to je iznenadili jer su joj rekli da dodje samo na razgovor i da izabere koji ce embrion da vrate kad oni joj rekli da sad ide u salu i da se pripremi za et zna ostala u cudu kako da sad rade.posle 2 nedelje dosla da izvadi betu bila 144,posle 2 nedelje od valjenja krvi imala prvi uz i videlo se da je sve uredu sa bebom
odma mi palo na pamet da ima ovde dosta zena sa tim rezultatima pa sam zato i napisala.
sad se setila josd kad je dr prvi put pregledo reko joj da ima visok FCH ili sam pomesala koji je hormon i reko da je pametnije da odma probaju iz prirodnog ciklusa kad ima te 3 jc a ako ne uspe da za 2-3 meseca tek urade vto
odma mi palo na pamet da ima ovde dosta zena sa tim rezultatima pa sam zato i napisala.
sad se setila josd kad je dr prvi put pregledo reko joj da ima visok FCH ili sam pomesala koji je hormon i reko da je pametnije da odma probaju iz prirodnog ciklusa kad ima te 3 jc a ako ne uspe da za 2-3 meseca tek urade vto
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Mi sad možemo jedino o državnom trošku ako naravno prodjemo komisiju u Nišu a od njih imam fobiju... Mislim da se mbigo čeka u Betaniji, ostalo je front višegradska i Niš
Bilo bi super ako je u Spebu o državnom trošku moram da zovem da pitam, jer mi je sledeća opcija Niš... A tamo mi se nikako ne ide, neljubazni su. Mada sam super prošla na histero i laparo
U Spebu rade drzavni pr.,to znam sigurno.
Jesi li ti radila u Spebu o državnom trošku, kažem ti bolje oni nego Niš a gore N Sad mi je daleko mm nemože da odsustvuje često, a i čeka se više od 6 meseci
nina :) ::neznam dal iznate da ima emisija na TLC kanalu gde god sam ga nalazila svuda se nalazi na 110 kanalu.danas je u 3 pocela emissija u vezi vto i bila je zena sa 31 g i niskim AMH.radila je u pojskolj cini mi se da se klinika zove novak ili tako nesto .slucajno su joj tu utvrdili bnizak amh jer dotle je imala par insemenacija i nije joj uspelo.kad je dosla na dogovor za vto onaj zadnji uz dr joj predlozio da ipak probaju iz prirodnog ciklusa jer je video 1 normalnu i 2 manje jc i ona pristala,jedna se nije oplodila druga je pocela da se razvija ali nisu teli da joj vrate nego trecu koja je bila 3 dan osmocelijski embrion.i to je iznenadili jer su joj rekli da dodje samo na razgovor i da izabere koji ce embrion da vrate kad oni joj rekli da sad ide u salu i da se pripremi za et zna ostala u cudu kako da sad rade.posle 2 nedelje dosla da izvadi betu bila 144,posle 2 nedelje od valjenja krvi imala prvi uz i videlo se da je sve uredu sa bebom
Nina, gledala sma i ja tu emisuju, tj pratim serijal. Ko ima total kao ja to je na kanalu 101. TLC. pratila sam i ovaj slucaj o kome si pisala. sledeca emisija je o inseminacijama, koliko sam uspjela da vidim najavu. Svakako edukativno za sve nas.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
samo da vas pozdravim i da jako navijam za sveeeeee
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
enap ::Jesi li ti radila u Spebu o državnom trošku, kažem ti bolje oni nego Niš a gore N Sad mi je daleko mm nemože da odsustvuje često, a i čeka se više od 6 meseci
Ne,nego o svom trosku.Mene su skinuli s drzavnog pr. iz Visegradske pre 3,5 god.A svugda se ceka,na zalost za drz. program.Svakako bolje oni,nego Nis,ali,mislim da je Betanija ipak najbolji izbor.Meni zao sto tad nisam cula za prof. Kopitovic i strucnjake iz N.Sada,do sad bi mozda vec bila trudna ili vec imala dete.Ali,bolje ikad,nego nikad.
Dan cure
Nisam stigla sve da procitam, ali da vam od srca pozelim srecu u vasim koracima
Nisam stigla sve da procitam, ali da vam od srca pozelim srecu u vasim koracima
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Dobar dan , svaki dan ;-)
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Devojke drage,
Već duže vreme ne stižem da se javim ovde, ali posetim vas kad god stignem bar da vidim novosti.
Sve vas puno pozdravljam i svima šaljem
Već duže vreme ne stižem da se javim ovde, ali posetim vas kad god stignem bar da vidim novosti.
Sve vas puno pozdravljam i svima šaljem
Foxes- Broj poruka : 38
Datum upisa : 05.02.2015
Devojke drzim vam palceve :*
Nina kako se zove ta emisija? :)
Nina kako se zove ta emisija? :)
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Sad sam zvala u Spebu ne rade o državnom trošku, radili su al više ne, i neznaju dal ce...
Enap,i ja sam bila na komisiji u Nisu.Izabrala sam Visegradsku i hvala Bogu trudna sam.Ne znam zasto mnoge devojke izbegavaju drzavne klinike i odmah idu u privatne.Pa valjda je bolje iskoristiti besplatne pokusaje pa ako ne uspe onda treba otici u privatnu kliniku.Za mene to nisu male pare.Izaberi Bg ili Ns pa uzmi stan kad ti pocne stimulacija,tako sam ja uradila.Stan moze da ti bude oko 150,200 evra a to je ipak mnogo manje od 2,3000 evra koje se daju privatnicima za VTO.5 og marta sam radila dabl test i iznenadila sam se kada sam videla koliko je zena ostalo trudne iz moje grupe,srele smo se u Visegradskoj i razmenjivale iskustva.U Nisu na komisiji je neki procelav dr rekao :Mi po zakonu moramo da vas pustimo da prodjete komisiju ali vi realno imate jako male sanse da vam uspe VTO,skoro nikakve.Rekoh:Pa ja necu ni da radim kod vas vec u Visegradskoj.Citala sam,raspitivala se i nisam birala kliniku vec DOKTORA koji ima puno iskustva sa mojim problemom,i eto tako sam zzavrsila u Visegradskoj.Da nije mogao taj dr da mi radi sa svojom asistentkinjom VTO ja bih odbila i ne bih radila jer sam zacrtala da mi on radi i nijedan drugi dr..Sto se tice muza (vidim da si napisala da on ne moze cesto da bude sa tobom u drugom gradu),pa on ti i ne treba.Nije ni moj mogao i nije bio samnom ,dosao je samo na dan aspiracije.Tako da glavu gore,izaberi neku kliniku i veruj u uspeh.Nisam ispratila zbog cega ides na VTO,zbog kog problema,Izvini?Jedino sto znam je da bi svaka zena pre VTO trebala da odradi trombofilije i histeroskopiju,tako su meni dr rekli.Ja nisam uradila trombofilije i juce sam bila po rezultat dabl testa u Visegradskoj i dr mi je rekla da moram da ih odradim jer mi je visok D dimer.Na VMA je guzva,bila sam i u Nisu i oni nemaju reagense pa cu morati privatno.Enap,zelim ti punoooo srece kao i ostalim devojkama
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Enap,sad sam videla da su vas odbili na komisiji u Nisu zbog suprugovog spremograma,zamalo i nas da odbiju.Ako hoces napisacu ti kako smo mi popravili spermogram,sta smo koristili.Dijagnoza mu je bila oligoastenoteratozoospermisa pa smo popravili na oligo.Javili smo se dr Jablanu urologu u Nisu i on nam je puno pomogao
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Dobila sam danas, ubija stomak, iz Skoplja predlažu iz prirodnog ciklusa ovog ili sledećeg meseca, volela bih da se javi žena kojoj je to uspelo
blanka imam i ja total i meni je na 110 kanalu.pratim ija od pocetka a vise nisam u vto prici ali volim da gledam i dalje toBlanka ::nina :) ::neznam dal iznate da ima emisija na TLC kanalu gde god sam ga nalazila svuda se nalazi na 110 kanalu.danas je u 3 pocela emissija u vezi vto i bila je zena sa 31 g i niskim AMH.radila je u pojskolj cini mi se da se klinika zove novak ili tako nesto .slucajno su joj tu utvrdili bnizak amh jer dotle je imala par insemenacija i nije joj uspelo.kad je dosla na dogovor za vto onaj zadnji uz dr joj predlozio da ipak probaju iz prirodnog ciklusa jer je video 1 normalnu i 2 manje jc i ona pristala,jedna se nije oplodila druga je pocela da se razvija ali nisu teli da joj vrate nego trecu koja je bila 3 dan osmocelijski embrion.i to je iznenadili jer su joj rekli da dodje samo na razgovor i da izabere koji ce embrion da vrate kad oni joj rekli da sad ide u salu i da se pripremi za et zna ostala u cudu kako da sad rade.posle 2 nedelje dosla da izvadi betu bila 144,posle 2 nedelje od valjenja krvi imala prvi uz i videlo se da je sve uredu sa bebom
Nina, gledala sma i ja tu emisuju, tj pratim serijal. Ko ima total kao ja to je na kanalu 101. TLC. pratila sam i ovaj slucaj o kome si pisala. sledeca emisija je o inseminacijama, koliko sam uspjela da vidim najavu. Svakako edukativno za sve nas.
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +