Korak po korak na putu do bete +
+69
peki78
MAAKKI
sareni leptir
AriesGirl
Bubamara
ragaco
OKacica
Afrodita
ncoka
majal86
Padobranka
millena
Zmajuška
dada88
Milunka
nadalica
SladZana
tiramisu
maki021
Amna84
DMANA
Mikilica86
enap
Mika
Foxes
atomski mrav
minja82
Nataly17
ninica2
Blanka
Hiperaktivna
libra35
Baš za andjele 75.
ivanicasale
Vanja80
bak
Ninche
nina :)
marija123
luckystar74
smiley77
JocY
Vecka
tatjanica
annci
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Tebi
srculence 84
saska1
KoMetaK
lelas
zvoncica36
micaubica83
Erata
Vuchica
mamadabudem
PalcicaBg
Ancica 87
ganedina
Sofija Veks
makac71
Niny
BiKsi :)
sandrolina
lenjivica
insomnia
MalaSaJuga
lela1984
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Tooooooo Jecooooo, toooooo
Devojke sta mislite da li je rano da betu uradim u ponedeljak 16.02.?To ce mi biti 13. dan od transfera?
Devojke sta mislite da li je rano da betu uradim u ponedeljak 16.02.?To ce mi biti 13. dan od transfera?
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Nije rano,Tebi,mozes slobodno tad da uradis,pokazace.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Tebi , ja sam 11 dpt imala roze krvarenje, ziva sam se prepala ubedjena da ni taj poslednji 7 put nije uspelo . Istog jutra sam uradila betu I ona je bila 149,2 . A isto je radjen FET I vracena mi je 1 blasta I 1 osmocelijski embrion . Tako da I ti mozes slobodno u ponedeljak u lab . Beta ce sigurno biti trocifrena .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Tebi evo malo rodica
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Tebi i Jeleni...srecno i od mene...navijam i saljem rode
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Tebi!Da sutra bude trocifrena beta!
Jeco,verujem da je sad savrseni sex-ic u labu!
Jeco,verujem da je sad savrseni sex-ic u labu!
Pozdrav, nova sam u ovome svemu..Imam 30 god I juce mi je konstatovan POF.. Fsh 41 LH29 progesteron 0.48 est.5. prolaktin 36 .jednom rijecu karastrofa..na klinici sam u austriji I rekli su mi da sacekam jos amh I da oni ne mogu vise nista ucinuti za mene ako amh bude 0..osjecam se katastrofalno...ne znam bas nista o ovoj temi..molim upute..ako amh bude nula..znaci ostaje.mi samo donacija..ako bude bar malo iznad nule imam sanse jel tako? I ako bidem imala sanse kako ide dalje ljecenke u klinico za neplodnost? Paralelno sa endokrinologom ili sta oni mogu uraditi sa ovim fsh
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Amna84, dobrodošla! I ja sam ovde nova ali mogu ti reći da si na pravom mestu, devojke su sjajne, znaju puno i voljne su da pomognu! Koliko ja znam, s obzirom na tvoje godine, nizak AMH nikako ne mora da znači da ti je donacija jedina opcija! Treba još dosta stvari proveriti, ali sam AMH nije prepreka za trudnoću. Imaš ovde dosta predloga kako možeš sniziti vrednost FSH i uspešnih primera i saveta. Čim pronađem postaviću ti linkove, a devojke sa dugim stažom će ti reći bolje od mene, ja ti se samo javljam da ti kažem da ne očajavaš!
Poslednji izmenio Foxes dana 16/2/2015, 01:09, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : izmena greške)
Foxes- Broj poruka : 38
Datum upisa : 05.02.2015
https://kutak.forumotion.com/t694-povisen-fsh-korisni-linkovi
https://kutak.forumotion.com/t686-dhea
https://kutak.forumotion.com/t576-povisen-fsh-i-markeri-ovarijalne-rezerve
Amna, evo za sada ovoliko, nisam sigurna da li je tu negde i recept sa smokvama, ali mnogima definitivno radi posao :)
https://kutak.forumotion.com/t686-dhea
https://kutak.forumotion.com/t576-povisen-fsh-i-markeri-ovarijalne-rezerve
Amna, evo za sada ovoliko, nisam sigurna da li je tu negde i recept sa smokvama, ali mnogima definitivno radi posao :)
Amma,vrsnjakinjo,dobrodosla.Moj AMH je celih 0,2,a bio je jos nizi,FSH uvek normalan,a imam POF,takodje.Ali,pogledaj moj potpis,pa ces videti da ipak ima nade za nas.
Foxes I lela hvala vam na podrsci..lela citala sam tvoje opise nadam se da cemo uspjeti..foxes za smokve znam koristim ih vec 2 sedmice a linkove cu i svakako da citam
Amma,ja pijem DHEA i Q10 i to me dovelo do transfera jesenas,a prosli mesec sam imala prirodno biohemijsku.Obavezno procitaj tu temu.Vidis da su i mene uputili na donaciju i bila sam 2 puta.Ali,iz drugog puta bila biohemijska.A posle se ipak i moja jajna celija oplodila.Opet biohemijska i u januaru prirodno biohemijska.Ipak ima nade.A ni donacija ne uspeva tek tako,na zalost,ja sam zivi dokaz.
A pocela sam da ih pijem prosle godine u julu kad je bio prazan folikul u VTO postupku u Novom sadu,dala mi ih prof. Kopitovic i samo 2 meseca nakon toga-BINGO,embriotransfer konacno s mojom jajnom celijom!Biohemijska,ali,ipak ima nade.Pocela sam opet da ih pijem nakon biohemijske i definitivno deluju,u januaru bila biohemijska prirodno.Nakon nje sam bila na UZ i bila 2 lepa antralca i ovulacija.Znaci da ipak nisam za otpis.Glavu gore,Amma,prostudiraj linkove sto ti Foxes ostavila i kreci u borbu!Ima nade!
Sad pijem,vec oko 2 meseca i omegu 3 s vit. E.Vit. E isto utice na kvalitet jajnih celija,pijem i sumeci mg od skoro,beviplex i sve zivo.Ubedjena sam da cemo uspeti,Amma.
Hvalaa lelo, nadati se najboljem..ja cekam rezultat amh na osnovu njega cu znati sta daljr..ali moji domtori na klinici misle da je negativan total..ne znam kako to smiju da misle..a evo citam vec par sati.a ovdje ima jako puno dobrih stvari I poucni tek ulazim u kompletno gradivo jer ne baratam jos pojmovima I ne vezem sve ali citajuci shvatam po malo I shvatam da ima nade nije sve tako crno kao sto su mi reklo..hvala od srca
Tebi i Jeleni držim vam fige da i vas ogreje!Amna moraš biti veliki optimista i znaj da nada poslednja umire.Meni je doktorka na prvom susretu rekla da nemam šanse ni za vto zbog godina i niskog amh sada što više vreme odmiče ona mi je najveća podrška i misli da ću uspeti...SREĆNO!
Baš za andjele 75.- Broj poruka : 114
Godina : 49
Datum upisa : 10.01.2015
Amna dobrodosla! Znam kako je to bolno saznanje. Ali od sjekiranja nemamo nista. Moramo sve dati od sebe i probati svaku varijantu. I prije svega vjerovati da cemo uspjeti. Uprkos dijagnozama doktora. Ovdje na forumu ces naci mnogo slucajeva koji su ih demantovali uprkos visokom FSH.
Kako bjese recept za smokve? I to cu probati iako ih ne volim nikako.
Kako bjese recept za smokve? I to cu probati iako ih ne volim nikako.
Nataly17- Broj poruka : 499
Datum upisa : 21.05.2012
Hvala vam citav dan evo iscitavam teme I pocinjem shvatati da jos nikoga nisam nasla sa 0,00 AMH a I taj Fsh je individualan..dosta sam optimisticna I drzim se ..a za smokve sam citala na ovom forumu jos dok nisam bila clan ..smokve staviti u galon I zalit maslinovim uljem ostavit 40 dana I svako jutro uzimati po jednu..a da nebih cekala.40 dana pocni odma sa koristenjem neke.su pisale I da to pomaze a pripremi I jedan galon koji ce stojati 40 dana ..samo to sam nasla za fsh nista drugo iako je tema bas poduga
Amna84, nemoj mi zameriti, nije 1 nego 2 smokve Htela sam okačiti link ali ne mogu da nađem pa ću kopirati "recept" kako sam ga sačuvala..
Uzeti suve smokve staviti ih u dobro opranu staklenu teglu i preliti sa maslinovim uljem.
Maslinovo ulje mora da prekrije svaku smokvu. Dobro zatvoriti teglu. Ostaviti da odstoji četrdeset dana.
Nakon toga svaki dan ujutru na prazan stomak pojesti po dve smokve.
Predlažemo da pripremite dve ture tako da kada ste jednu potrošili odmah možete nastaviti sa drugom a pripremiti treću i četvrtu.
Nus pojave nisu poznate. Mogu ga upotrebljavati muškarci i žene.
Sobzirom da se mora čekati 40 dana, obično zbog hitnosti žene odmah počinju da koriste ovaj recept ali modifikovan.
Stave dve smokve u maslinovo ulje, ujutru ih odma pojedu i stave nove dve smokve do sledećeg jutra. Maslinovo ulje dolivaju po potrebi.
I ovaj način je pokazao pozitivne rezultate.
Preporučujemo da krenete odmah sa ovom uprošćenijom metodom a za to vreme da spremite gornji recept od 40 dana, koji će sigurno dati bolje rezultate.
Uzeti suve smokve staviti ih u dobro opranu staklenu teglu i preliti sa maslinovim uljem.
Maslinovo ulje mora da prekrije svaku smokvu. Dobro zatvoriti teglu. Ostaviti da odstoji četrdeset dana.
Nakon toga svaki dan ujutru na prazan stomak pojesti po dve smokve.
Predlažemo da pripremite dve ture tako da kada ste jednu potrošili odmah možete nastaviti sa drugom a pripremiti treću i četvrtu.
Nus pojave nisu poznate. Mogu ga upotrebljavati muškarci i žene.
Sobzirom da se mora čekati 40 dana, obično zbog hitnosti žene odmah počinju da koriste ovaj recept ali modifikovan.
Stave dve smokve u maslinovo ulje, ujutru ih odma pojedu i stave nove dve smokve do sledećeg jutra. Maslinovo ulje dolivaju po potrebi.
I ovaj način je pokazao pozitivne rezultate.
Preporučujemo da krenete odmah sa ovom uprošćenijom metodom a za to vreme da spremite gornji recept od 40 dana, koji će sigurno dati bolje rezultate.
Tebi navijam za tebe da bude Nisam pri kompu stalno ali vas pratim zene moje da bude sto vise pozitivnih beta i srecno bockanje novim bockalicama i da zavrsite sa trocifrenom betom
maki021- Broj poruka : 167
Godina : 36
Datum upisa : 10.09.2014
Amma,moj AMH je ranije bio 0,1.Tesko da ti je nula.Samo polako,znam kako je.
Znaci da poduplam dozu..ufff
A cega dozu?Ne znam sta sad pijes,Amma?
Shvatila sam da umjesto jedne pojede dvije smokve
Nataly17- Broj poruka : 499
Datum upisa : 21.05.2012
Aha.Nataly,ne smeta DHEA cikli,ne brini,moja drugarica s POF-om pije i jedno i drugo preko godinu dana vec.Mozes slobodno.Ja DHEA pijem 2 puta po jednu,meni je sasvim dovoljna ta doza.
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +