POKLANJAM - Estrofem i Utrogestan
2 posters
KUTAK :: STERILITET :: Apoteke, lekovi
Strana 1 od 1
POKLANJAM - Estrofem i Utrogestan
Drage moje, nakon dva neuspela pokusaja donacije jajnih celija u Pragu suprug je odlucio da svoju srecu potrazi na drugoj strani te smo se rastali. To znaci da treci odlazak za Prag ne planiram skoro, ako ga ikada uopste i bude. Od prethodnog puta ostalo mi je 11 kutija ESTROFEMA i 3 cele kutije UTROGESTANA od 100mg. Znam da Estrofem ne moze kod nas da se nadje a cujem i da je nestasica UTROGESTANA stoga zelim da ovim putem poklonim ovu zalihu lekova zainteresovanim devojkama kojima su ovi lekovi potrebni. Kratko sam na ovom forumu i ne znam ko su adminitratori i kako ide cela ta organizacija ali volela bih kada bi neko preuzeo ovu kolicinu lekica i ravnopravno ih raspodelio na vise parova kojima su bas ovi lekovi potrebni.
Moj kontakt telefon je 0631188438 molim vas da me kontaktirate posle 16h, zovem se Jelena i zivim u Smederevu.
Bilo bi mi neizmerno drago da moji lekovi nekome donesu srecu...
Ljubim vas sve sa ovog divnog foruma
Moj kontakt telefon je 0631188438 molim vas da me kontaktirate posle 16h, zovem se Jelena i zivim u Smederevu.
Bilo bi mi neizmerno drago da moji lekovi nekome donesu srecu...
Ljubim vas sve sa ovog divnog foruma
Mrvica78- Broj poruka : 108
Godina : 46
Datum upisa : 24.03.2012
Re: POKLANJAM - Estrofem i Utrogestan
Draga moja, od kad sam pročitala tvoje iskustvo ne mogu a da ti ne kažam da se divim tvojoj hrabrosti.
Ti si jedna jako hrabra žena, i želim ti da ne tuguješ, uradila si sve što je u tvojim rukama pa i vise od toga.
Muškarci su sebični, ostavljaju oni i decu svoju, samo im treba neki dobar izgovor. Nisi ti kriva i ne prihvataj taj neuspeh kao samo tvoj.
Budi hrabra i jaka, mora biti bolje.
Ti si jedna jako hrabra žena, i želim ti da ne tuguješ, uradila si sve što je u tvojim rukama pa i vise od toga.
Muškarci su sebični, ostavljaju oni i decu svoju, samo im treba neki dobar izgovor. Nisi ti kriva i ne prihvataj taj neuspeh kao samo tvoj.
Budi hrabra i jaka, mora biti bolje.
ivabuku- Broj poruka : 24
Datum upisa : 13.02.2014
Similar topics
» poklanjam formule za bebe
» Utrogestan - primjena
» Reakcija na utrogestan/dabroston
» Utrogestan napokon registrovan
» Utrogestan - primjena
» Reakcija na utrogestan/dabroston
» Utrogestan napokon registrovan
KUTAK :: STERILITET :: Apoteke, lekovi