KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+55
fmala
JocY
lela1984
dragana76ns
Klarica
fight&faith
tetreb
Orline
dragmilk
ninica2
lelas
Beograd
neris8
bundevica
SannI-AlL
jelena*mama2andjela*
Shizika
ganedina
Smrdica
Petkana
tulumba
twinsi
veki1
buby
Erata
JednaSova
Botox
kockicaaa
ChillyVilly
SoJa
Ninche
bak
SladZana
noja
PalcicaBg
Stenli
ivanicasale
neca73
Strumfeta78
BiKsi :)
d77
ragaco
pluton1
Mili2
hocukusurnecuzvaku
ivi
sareni leptir
leptirko82
Niny
KoMetaK
saska1
Sofija Veks
Vuchica
mamadabudem
medolina
59 posters

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od KoMetaK 21/7/2014, 15:24

Rgaco, duso, cestitam ti rodjenje Jakova!!!! Jakove, momcino, dobrodosao i uvek srecan bio!!!!  srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca sreca sreca sreca sreca sreca ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav d d d d d d d vv vv vv vv vv vv d d d d d d c c c c 

Leptiricu, vidi i sama sta ti je ciniti, i ja misim da je UZ merodavniji od dabl testa, ja sam radia i u Italiji i u Srbiji (kod dr Novakov) dabl, ne secam se rizika, ali znam da sam ja ostala pri stavu da necu raditi AC.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 16:08

Ti hoces da mi kazes da ipak ne radim ac? Ja nisam tog stava, ipak je vto u pitanju a i dr mi nije nista savetovao jer kaze da nije. Pobornik abortusa i da je. Acdosta merodavna, ali....
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/7/2014, 16:19

leptiru nalaz ukazuje na to da treba da ides na AC, a to bi ti svakako preporucili i zbog godina. u svakom slucaju sam sigurna da ce sve biti ok.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 16:44

Ja cu je raditi. Definitivno. Neco, ti si bese nislijka, kako ro ide u kcnbis
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/7/2014, 17:36

nisam nislijka, tako da ne mogu tu da ti pomognem
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 17:46

Crying or Very sad
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 21/7/2014, 19:27

Leptiru, ja sam bila danas pospana kad sam pisala poruku, htedoh jos da ti napisem da bih ja da sam na tvom mestu AC radila ili u BG-u ili u Novom Sadu. NE znam ko radi u Nisu, ali nesto nemam poverenja u njih. Izvini ako ti pravim konfuziju u odluci. Pogledaj gde su zene radile na temi. Mozda radi i dr Ilic.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 19:44

radi se i u Nisu ,mnoge su radile .ni ja nemam poverenja u Nis ,ali su me ovaj put ubedile cure da je to odeljenje za trudnice tj lekari su ok .sta da radim ,nemam izbora.
kada bih birala bio bi to dr Ilic ,Nsad.ali finansije .... Embarassed 
sto  se tice Bg ,ja sam za njih zakasnila jer je tamo opsti haos ,a ja sam zaksnila sa zakazivanjem .radila bih u IMD .i ne verujem da bi mi dali uput za BG ,a kamoli za NS ,Betaniju npr .
idem na pregled u 16 nedelji privatno kod jednog starog lekara koji je u mojoj blizini ,pa cu malo i sanjim procaskati i potraziti misljenje .on se poznaje sa dr Kopitovic ,.a vec sam bila na pregledu kada je jedna beba onda prestala sa razvojem ,tako da mi se taj doca dopada kao lekar ,citavih 40ak min nam je posvetio jos tada u 10 nedelji .
ukoliko taj doca kaze da je beba i dalje nezgodno okrenuta i da potrazim bas bas strucnjake ,ja cu morati pravac NS ,u DR ilic .obziro da mi je dr Ilic reko da se nezgodno beba okrenula i bas se pomucio da joj vidi sve organe ,a mene ispritiskao na stomaku samo tako ..... Very Happy Very Happy
 to je vec neko dr misljenje kometak ,bas si me zacudila da mi kazes da ti to nebi radila .....bas sam bila iznenadjena ....ali ok 
inace AC je u DR ilic 34,500 ili rekose 35,500 din ...tako nesto ....
citam na nekim forumima da se to moze refundirati ako radis privatno ,ali treba ti silna papirologija (uput ,potvrda da ti odredjena ustanova drzavna nece odraditi u roku intervenciju itd...)
 inace malopre me zvali iz DR Ilic ,kao sto sam i mislila ...nalaz na daun nije ok .1:150
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 21/7/2014, 19:51

Sareni leptiru,želim da ti pružim podršku za AC  zagrljaj 
Ja čekam moj rezultat  zbunjen  ko li će izdržati još 10 dana... molitva 
KoMetak čekamo te na ovim temama  ljubav 
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 19:53

a retki su slucajevi nekih beba sa anomalijama .....jesi bese radila dabl ?
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 21/7/2014, 19:56

Da radila sam dabl.Ali to je pusta statistika...Išla sam na AC pre dve nedelje...
Retke su bebe sa anomalijama,dosta toga se vidi na UZ...Ali ipak ako se predlaže AC,ne treba rizikovati...
tulumba
tulumba

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 20:09

naravno ,naravno ...ne mogu naci neku curu koja je radila ac u Nisu ... affraid da cujem njena iskustva ...
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 21/7/2014, 21:55

KoMetaK ::Leptiru, ja sam bila danas pospana kad sam pisala poruku, htedoh jos da ti napisem da bih ja da sam na tvom mestu AC radila ili u BG-u ili u Novom Sadu. NE znam ko radi u Nisu, ali nesto nemam poverenja u njih. Izvini ako ti pravim konfuziju u odluci. Pogledaj gde su zene radile na temi. Mozda radi i dr Ilic.
Slazem se u potpunosti  smajli angel 
Kad bih mogla, ne bih ni na porodjaj isla kod njih, ali previse mi je da placam i porodjaj privatno+maticne celije.

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 21/7/2014, 22:10

Drage moje,samo da javim da smo danas stigli kući!
Čim se malo odmorim javljam se sa detaljima i da vidim šta se ovde dešavalo zadnjih dana.
Poljubac za sve od Jakova i mene  osmeh srce 

ragaco

Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 21/7/2014, 22:16

Ragaco dobrodošla kući sa najvećim blagom  ljubav 
tulumba
tulumba

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 21/7/2014, 22:25

Ragaco, Jakove, dobro nam dosli!!! Cestitam ti rodjenje sina, medena!!! Sreca, sreca, radost!!! I sada - uzivancija!!! :)))

love ljubav ff ff ff 

vv vv vv vv vv vv vv 

čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 21/7/2014, 22:26

d77 ::
KoMetaK ::Leptiru, ja sam bila danas pospana kad sam pisala poruku, htedoh jos da ti napisem da bih ja da sam na tvom mestu AC radila ili u BG-u ili u Novom Sadu. NE znam ko radi u Nisu, ali nesto nemam poverenja u njih. Izvini ako ti pravim konfuziju u odluci. Pogledaj gde su zene radile na temi. Mozda radi i dr Ilic.
Slazem se u potpunosti  smajli angel 
Kad bih mogla, ne bih ni na porodjaj isla kod njih, ali previse mi je da placam i porodjaj privatno+maticne celije.

D, gde planiras da se porodis? Radicete i maticne celije?

usne 
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 21/7/2014, 22:46

Sofija, moracu u KC Nis, jer sam iz Nisa. A maticne celije cu ostaviti, ako ovi moji dr znaju to da urade, zlu ne trebalo.
Ragaco, dobro dosli kuci...videces da sam uredno obavestila cure sa Kutka  sunny 

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 21/7/2014, 22:49

Aha, cool. A koliko kosta zamrzavanje maticnih celija? Nesto nacuh oko 3000 EUR?
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 21/7/2014, 23:11

Ragaco pocinju slatke muke. Dobrodoslici sa kutka se i ja pridruzijem.
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 21/7/2014, 23:24

Pluton, cestitam rodjenje sinova...neka su zivi i zdravi 100 godina. Divna imena imaju  yes sad tek krece uzivanje i slatko ludilo  Razz 
Ragaco..srecno roditeljstvo,neka je sinak ziv i zdrav
Novopecene mame, uzivajte sa svojim bebicama...brzo rastu, a trudnicama zelim lagane dane i da vas sto vise ima...Kometa cekam sa nestrpljenjem najlepse vesti (nikako da stignem da te zvrc) osmeh srce 
Veliki pozdrav od nas za sve vas
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 21/7/2014, 23:51

Ragaco cekamo izvjestaj i mozda koju slicicu  ljubav
d77 i ja mislim posle svega da je exp UZ najbolja varijanta, ali naravno vidi sa doktorima.

Vecerasbili na kontroli, sada idemo dvije nedelje naprijed pa dobili uput za oGTT opet, to me ujutru ceka. Mislimo da je curica jer se malo namjestila za slikanje.  Very Happy Grlic dr kaze da je solidan posle pregleda, pise ovako, ja ne znam sta tacno znaci portio 1.5cm SMU ulozivo, unutrasnje usce zatvoreno.??? Uzela mi i bris pa cekam rezultate.
Ja jos ne znam oo maticnih sta raditi  Rolling Eyes 

SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neris8 22/7/2014, 01:52

Cestitam, Ragaco :)...da bude zdrav, prav i srećan!
@Sofija Veks: ja sam cula od koleginice da je zamrzavanje i cuvanje maticnih celija oko 500 evra. Upravo sam googlala i nasla da je od 2000-3000 evra, nazalost. I jos kad pomnozim sa 2, uh Sad. Imala sam u planu da ovo platim, sad vidim da nema nista od toga.
neris8
neris8

Broj poruka : 82
Datum upisa : 04.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 22/7/2014, 08:19

Cuvanje maticnih celija se krece od 1800-2000 E.  Rolling Eyes 

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 22/7/2014, 08:48

d77 ::Cuvanje maticnih celija se krece od 1800-2000 E.  Rolling Eyes 

U parvu si, s tim sto mnoge od kuca daju popust 50% na drugu bebu, kada sam se ja raspitivala.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu