KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+55
fmala
JocY
lela1984
dragana76ns
Klarica
fight&faith
tetreb
Orline
dragmilk
ninica2
lelas
Beograd
neris8
bundevica
SannI-AlL
jelena*mama2andjela*
Shizika
ganedina
Smrdica
Petkana
tulumba
twinsi
veki1
buby
Erata
JednaSova
Botox
kockicaaa
ChillyVilly
SoJa
Ninche
bak
SladZana
noja
PalcicaBg
Stenli
ivanicasale
neca73
Strumfeta78
BiKsi :)
d77
ragaco
pluton1
Mili2
hocukusurnecuzvaku
ivi
sareni leptir
leptirko82
Niny
KoMetaK
saska1
Sofija Veks
Vuchica
mamadabudem
medolina
59 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od PalcicaBg 12/7/2014, 20:42

Sofija super za expertni,bitno da je sve ok.
Bas lepo sto je jedna od beba devojcica,a i druga ce se odati uskoro,nece moci uvek da se skriva. :)
Ljubim vas!
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Smrdica 12/7/2014, 20:45

Sofija bravoo :)
Medolina ja te ne mogu posavetovati nista mi nije pomoglo sta god da sam cula probala i nisu se smanjile mucnine..mislim da to samo dok ne stane nista ne pomaze..
Smrdica
Smrdica

Broj poruka : 293
Godina : 41
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Petkana 12/7/2014, 21:34

Bravo Sofija lol! lol! :lol!:HHmm,meni taj lenjivko mirise na decaka..
Ivanicasale:aa45: divno je kako bodris sve trudnice,i radujes se s nama,jedva te cekam od jeseni na ovim stranama,naravno sa trudnickim tikerom igra 
Medolina,ako je za utehu,mucnine su dobar znak,znaci da trudnoca dobro napreduje Very Happy .Jesi radila UZ?
Sladzana,znaci zadovoljna si s Belugom,i ja imam u planu da kupim lol! 
Petkana
Petkana

Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 12/7/2014, 21:37

Sofija bravo za bebice divan izvještaj  srca srca srca igracice igracice igracice igracice igracice 
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Smrdica 12/7/2014, 21:46

Beluga je super stvar imam ga i ja samo je nezgodan kad se menja strana spavanja..
Smrdica
Smrdica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 12/7/2014, 21:56

Beluga je i posle super za dojenje!

Medolina,nije za utehu,ali ja sam do 6. meseca dušu ispustila od mučnina i povraćanja.
Probaj po zalogaj-dva,pa pauza,pa opet tako kao ptičica...mada dok ne istera svoje nema tu mnogo pomoći,što reče Smrdica.

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 12/7/2014, 21:57

Ček da vidim šta rade trudnjačice?!  Very Happy Wink sunny sunny sunny sunny sunny sunny 
Lepo, lepo, samo napredujte!!!  osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 12/7/2014, 22:21

Samo da vas cmoknem sve!  Ragaco,  tvoj beban resio da ide do termina,  fino neko dete,  pu,  pu,  pu,  usrale vas koke!  
Od sutra vam se pridruzuje i kometa ovde!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 12/7/2014, 23:07

Beluga je extra,ja sam odavno uzela,ne znam kako bih tek spavala bez njega.Jeste malo nezgodan kad se okreces,ja sam,dok sam se okretala,sada vise ne mogu,uvek i njega sa sobom,pa kad mlatnem mm bude veselo.
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 12/7/2014, 23:15

Sofija super za UZ  radost 
Baš lepo što je i  bebe 
Pluton1 jedva čekamo da se radujemo  igra 
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 13/7/2014, 08:53

Sofija, bas mi je drago zbog lepih vesti sa UZ.  osmeh srce 
Mene drugi ekspertni UZ ceka u 24.nedelji, sada su mi dali 2 meseca pauze, da se lepo odmorim od dr.
Ostale trudnice jakooo  zagrljaj 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 13/7/2014, 11:45

D77,hvala za br,draga.
Šta kažeš-da se odmoriš malo od dr?Ako,ako...taman da nam devojče fino naraste i da se sve lepo vidi...i ja sam taj drugi eksperni imala krajem 23.nedelje.

Plutonko,želim ti diiiiiiivan dan danas,da uživaš i opustiš se pred upoznavanje s momcima!

Biksić,izgleda da je malac baš strpljivko neki,kako smo krenuli još ćemo i prešišati termin...do duše i aspiracija je bila 20dc,tako da je moguće i tako.

Kupili smo koritance za kupanje maločas-crveno,po tatinoj želji ,e ostaju još crvena kolica,ali to ćemo kasnije.

Ljubim vas sve mile moje trudnice i mamice i buduće trudnice koje nas obilaze i podržavaju  usne usne usne 

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JednaSova 13/7/2014, 12:00

Bravo Sofija za divne vesti sa ekspertskog.  igra  Ja idem prekosutra na isti.  igra  jedva cekam!
Beba je razigranija nego ikad, kao da se i ona/on raduje sto ce konacno da zna da li je decak ili devojcica  ff    b 
JednaSova
JednaSova

Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 13/7/2014, 12:14

Sovice,sad joj je najlepše i najkomotnije za raznorazne igrarije,a i tebi,pa uživaj  Very Happy 

Meni je zvučalo neverovatno da će doći vreme da kažem:,,Sinko,smiri se ,ljubi te mama!"
Jedino mi je još slatko kad štuca...a kad se rastegne od kukova do rebara,a ja sam još povelika žena,dakle nije mu baš skučeno,qu-qu...kako li je tek sa dvoje pri kraju?????

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 13/7/2014, 12:52

Ragaco, samo vi stucajte i skakucite...meni nesto ne prija...imam utisak kao da mi zabe skacu po stomaku  Rolling Eyes 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JednaSova 13/7/2014, 12:59

Ja obozavam to skakanje i prevrtanje  d 
Beba je najaktivnija nekako ujutru, kad se probudim i dok jos uvek lezim u krevetu, mazim stomacic i pocnem da pricam sa njom, tada valjda cuje glas i onda samo sutira, migolji se, prosto ostim kako se "seta" po stomaku  x  Nema lepseg nacina da mi pocne jutro.  srca 
JednaSova
JednaSova

Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 13/7/2014, 13:00

Sofija bravo za dobar uz :)
ragaco, jakovu se ne žuri izgleda. Sam će on da odluči kad će upoznavanje :)
moja beba je lenjivac, lupka me, ali ne tako često. Vidim da su sve druge bebe aktivnije.
I ja sam juče dobila beluga jastuk, odličan je. Baš sam fino spavkala na njemu noćas, pa ga je onda preuzeo mm. Maša ga se boji, beži od njega.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 13/7/2014, 13:12

D77, imas pp od mene , nadam se da si je dobila .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 13/7/2014, 13:15

Niny hehe Flok i ja se bijemo oko beluge  Very Happy 
Kod nas je lupkanje kako kad. Ali uvijek poslijepodne, mmoje dijete.  Very Happy 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 13/7/2014, 13:30

I ja mislim da ce Masha jako skoro prisvojiti belugu.
Oohhh, rastopim se od pomisli na lupkanje, divna komunikacija sa bebama, uzhivajte mile  trudnica trudnica .
 srcasti poljupci 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolina 13/7/2014, 14:30

Petkana nisam isla jos na uz mislila sam sjutra ali kod nas nece raditi ginekolog sjutrs i preksjutra pa cu u srijedu ne mogu iscekati da podjem da vidim je li sve uredu jer me i po malo boli stomak ali samo posto.piskim me boli donji dio stomaka i malo jajnici ali evo vidjecu u srijedu sta ce biti
medolina
medolina

Broj poruka : 93
Godina : 40
Datum upisa : 02.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 13/7/2014, 14:35

Hvala vam, drage moje  ljubav ljubav ljubav 

Nego, da vas pitam, malopre sam primetila da mi je visoko na stomaku, malo ispod desne dojke pukao kapilar. da li je to normalno u trudnoci? Nista me ne boli, samo klasicno ispucali kapilar...javite ukoliko imate iskustva sa tim...ja mazem na tom delu kremu protiv strija, ali ne svaki dan, mozda svaki drugi..gde vi mazete kreme? Ja samo celi deo stomaka i grudi, a ne znam da li trba da se mazu i ostali delovi tela..?

Grl, ljub!
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 13/7/2014, 14:50

Sofi,ja sam inače baš sklona pucanju kapilara,a u trudnoći ih se pojavilo baš ,baš dosta ,najviše po grudima,nadlakticama i gležnjevima.I svi mladeži su mi se uvećali dosta.
Moja dr kaže da se to dešava često.

Medolina,biće sve sjajno-videćeš.Ajd pa što brže da prođe vreme do UZ.Mislim da sam bar 10 puta radila urinokulturu zbog tih bolova koje opisuješ i uvek je bila ok,prosto valjda odreaguju ti ligamenti materični na spuštanje prilikom pražnjenja bešike,pa je zato osetljivo.

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 13/7/2014, 14:52

Ragaco, a sta ti kaze dr, hoce li proci nakon porodjaja, ili kao strije, i kapilari ostaju? Ima li neki nacin da se sprece/smanje, cesto nanosenje kreme?

Ljub!
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Smrdica 13/7/2014, 15:14

Sofija i ja imam taj problem dr mi rece hocr pogotovo kod blizanackih trudnoca..ja sam dobila i prosirene vene i dobila Lioton da mazem svaki dan..
Smrdica
Smrdica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu