KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jul je cool za rode i razonode! :)

+36
JocY
kornjaca
cufta
lela1984
leptirko82
hocukusurnecuzvaku
Stenli
Tinche
buby
twinsi
adriatika
Vuchica
Ema78
HappyGirl
dragmilk
MAAKKI
saska1
fight&faith
jelena*mama2andjela*
ChillyVilly
maus
BiKsi :)
nina :)
Orline
JAmajka
Shizika
Star77
karakaca
SladZana
Sofija Veks
djole42
Niny
bak
ganedina
missile
KoMetaK
40 posters

Strana 2 od 18 Prethodni  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sledeći

Ići dole

Jul je cool za rode i razonode! :) - Page 2 Empty Re: Jul je cool za rode i razonode! :)

Počalji od ganedina 3/7/2014, 08:16

Jutro,

Sofi, prava si zgodnica . Ne znam da li je kućica bila lepša pre ili nakon useljavanja dečice . Da li se zna pol dečice ?

Šta nam je s Ćuftom, nema nam je nikako . Šta je briga, ona ima svoj divni komšiluk, a sam im još došao ni manje ni više nego Haris Džinović . Kažu da je pre neki dan bio i u Obrenovcu , pravili su roštilj i delili građanima .

A i Jamajka nam se sve ređe javlja, verovatno je okupirali klinci samu , pa se bori da izađe na kraj s njima .

Maus je isto nema, verovatno cedi med i druži se sa svojim pčelicama .

Ema, gde si, da li ste se vratili s mora , kako je bilo ? Baci nam neku sličicu da vidimo deo uživancije, pogotovu Petrove !!!!!!!

Mi juče na poslu dobismo neku kintu- prevoz. Kad nam premijer dolazio u subotu u grad na postavljanje kamen-temeljca za izgradnju prve kuće 1 naš sindikalac mu na kraju prišao i žalio se kako smo u bedaku, bez plate, novca za sirovine i normalno funkcionisanje ... On isprozivao predsednika Opštine i pošto je svatio da nam od njih nema vajde, rekao S.Malom da nas ubace rebalansom u gradski , odnosno u republički budžet . Al, ne lipši magarče do zelene trave , kao rekli ovi smradovi iz opštine da će nam sl.nedelje uplatiti kintu za održavanje kišne kanalizacije, da bi smo primili pola plate do usvajanja tog rebalansa .

Ja se posle posla bakćem sa višnjama, skuvala slatko i ostavljala u zamrzivač. Danas kad dođem s posla imam i sok još da cedim . Mnogo sam se razočarala preključe kad sam utišla u baštu i videla da mi je paradaiz skoro skroz propao, ubilo ga ovo vreme i bolesti. Slično je i kod mojih rođaka. Tuga, do pre neki dan bio je kao gora zelena, a sad samo da plačeš kad ga gledaš. A mislila sam da će ga biti i za prodaju .

Pozdrav za sve .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Jul je cool za rode i razonode! :) - Page 2 Empty Re: Jul je cool za rode i razonode! :)

Počalji od Sofija Veks 3/7/2014, 09:17

Hvala, Ganedina  usne usne  Pol jos uvek ne znamo, nemirna nam decica, pa nisu pozirala  Wink   Very Happy 

Bedak koliko vas muce, a to za (nedovoljno) izdvajanje sredstava je tuga, kako koja se vlast smenjivala, nijedna da nesto promeni, i konkretnije pomogne. Jedino konkretnije pomazu pojedinci, i po koja firma, i drustveno odgovorna organizacija... Mom kolegi npr. iz Obrenovca cim su se poplave desile HR odeljenje gde radim je odmah iznajmio stan u Beogradu blizu posla, za njega i njegovu porodicu, jos  uvek su tu, dok se stvari ne vrate na staro, ali gradski i republicki budzeti su enigma za sebe, da se blago izrazim.

Grlim sve, odoh na VMA da vidim bice li reagenasa da mi ponove stecene trombofilije...

c
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 3/7/2014, 09:19

Dobro jutro :)
Nina, bas uzivajte kod svojih, nema nista ljepse.

Sofija, pa divno izgledas. Stomacic je za deset:)

Genedina, nadam se.da ce se sve to sa firmom uskoro rijesiti. I ja sam kod svojih pa sam sva u dzemovima, sokovima itd. To me bas odmara. Uzivam...

Puno vas sve redom pozdravljam :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 3/7/2014, 09:31

Dobro jutro! Opet se vreme pokvarilo  Rolling Eyes 

Sofi, pupa ti je med medeni, tvoje bebice sigurno uživaju unutra osmeh srce osmeh srce 

Nina, samo uživajte  radost radost radost 

Ljubim vas, idem da radim  ljubav ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 3/7/2014, 09:39

Star77, čini mi se da si ti pitala u vezi upotrebe cikloproginove i krvarenja u toku terapije, negde na pola . Ja je koristim u kontinuitetu već 4 godine i s njom dobijam redovno, na 30 dana . Da , dešavalo mi se ponekad, doduše jako retko da prokrvarim na pola kutije .Kopitovićka mi rekla da mogu da prestanem da je pijem, tek 1 mesec pre planiranog FET- a da je uvedem . Ja sam ipak odlučila da je ne prekidam, nešto mi znači za psihu kad vidim da sam dobila , mada su mi u poslednje vreme baš, baš oskudni ciklusi .

Ma i ja u principu volim da se bakćem sa sokovima , džemovima itd,volim kao u špajzu vidim pune police svega i svačega . Nego, meni je problem što radim pa to sve moram posle posla ili vikendom kad ne znam gde ću pre- da li da kuvam za sl.nedelju, perem, peglam, čistim kuću, sređujem dvorište . Za sad nekako izdržavam, ali beš ovih dana razmišljam šta bi i kako kad bih rodila i/ili usvojila dete .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 3/7/2014, 11:18

Sofija  trudnica  kakav stomačić  sunny sunny sunny 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 3/7/2014, 11:43

Veliki pozdrav za sve u julu mesecu!

Cekam da jedna Ivana napokon sazna da je trudna igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 3/7/2014, 13:19

Dobar dan!
Samo brzinski,da vidim šta se ovde dešava...Ooo,Maus se oglasila.Navijam i ja za buduću trudnjaču wavecrowd  wavecrowd  wavecrowd 

Sve sam pročitala,ništa nisam zapamtila Embarassed .U gužvi sam konstantno,i kod kuće i na poslu.Jedva čekam odmor...Ljubim vas sve. poljubci 
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/7/2014, 13:51

Sofija, divna ti je kucica! Pu, pu, pu, usrale vas koke!

Toliko me skenjalo sto bak nije trudna da nemam reci. Ok, znam da je uvek sansa ovakva ili onakva, al bas je sad trebalo da bude plus, nije fer.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 3/7/2014, 13:53

Dancic!

Cufrace nam jos nema? Uziva ona, neka.  Wink 

Sojcice devojcice, sta je s tobom? Videla sam te u klubu, ali ne procitah nista o tebi.

Sofija, predivna si! Ozbiljno.

Ja bih volela da imam cerku Ivanu. Znam da nikad necu, jer ako i budem imala cerku, bice Sofija. Mimice, u klubu imas info od Ivane. Jbg, meni je jos uvek tezak bedak, a silne negativne bete mi dodatno otezavaju muku. Definitivno, kako ono rece Bak da Bixi voli da kaze.. "da se sklopi vasiona" ili slicno... E to je to. Kako da znamo kada se i kako sklapa vasiona za nas?

Zene, nije lep dan za kutak, ko je trudan ili je vec mama nek uziva u najvecem blagu koje ima.

Ljubim sve!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 3/7/2014, 14:29

Bak, ne znam ni sta bih ti rekla...nekako sam u nekoj ravnoj liniji...sto rece Missile, ove negativne bete ostavljaju neku prazninu. Nadam se da ce se vasiona sledeci put poklopiti za sve ove divne zene, i koliko god da smo u bedaku, zelim da sledeci krug za ove divne zene bude pun pogodak. Ljubim vas puno.

Genedina, draga moja, kad budes usvojila pa rodila dijete, bices jos poletnija :) hvala na informaciji, ja sam boga mi dobro prokrvarila na pola terapije, nadam se da je to zbog toga sto mi je prethodni ciklus izazvan dabrostonom bio jako oskudan. Vidjecu sta ce se desiti sledeci mjesec.

Sve puno pozdravljam o ljubim !!!
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 3/7/2014, 16:20

NIsam ukapirala da ste prešle na drugu stranicu  Very Happy 

Čitala sam sve vreme i pitala se zašto se ovih dana ne javljate. Onda sam pratila klub 38 sve vreme, i šta da kažem što bi bilo pametno ili nas utešilo?! Baš nije htelo....

Sofija, tolika trudnoća, 2 bebe, a ti onako izgledaš  as 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ChillyVilly 3/7/2014, 19:21

Sofija,divno izgledas,svaka cast...
ChillyVilly
ChillyVilly

Broj poruka : 140
Godina : 46
Datum upisa : 03.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 3/7/2014, 21:29

Sofija lepo rastete  yes  predivan stomačić  osmeh srce osmeh srce osmeh srce ljubav ljubav ljubav 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 3/7/2014, 22:10

Hvala vam, drugarice, evo i stomacic se zahvaljuje  Very Happy Very Happy usne usne usne 

Bak, zeno draga, da te i ovde zagrlim, super ti je stav, i samo tako, a navijanje se nastavlja naravno za sledeci postupak, apsolutno!!  osmeh srce osmeh srce 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 4/7/2014, 08:19

Sofija, stomace i nekad i sad- cista desetka!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 4/7/2014, 09:51

znam da ovo nije tema za moje pitanje al sam sigurna da vas vise cita ovu temu i da cu mozda dobiti odgovor,ne zamerite sto postavljam ovde.
Naime imala sam spontani u 20+0nedelji,izgubila sam blizance,zatim mi je radjena revizija na Betaniji taj dan.nakon 14 dana dobila odliv pa ponovo na reviziju al u Genesis pa dobila temperaturu,pila antibiotike i sad na kontroli opet nisu sigurni da su sve ocistili,na uz se nesto vidi al nisu sigurna da li je to samo stara krvi ili je ostala posteljica pa zakazali histeroskopiju za Utorak pa ako je opet ostela posteljica il nesto radice opet kiretazu...
moje pitanje se odnosi na posledice,sigurna sam da vas ovde ima dosta koje zivot nije mazio i koje su imale vise revizija i intervencija,koliko to ostavlja posledice? Ja se nadam da cu u buducnosti imati bebe al sam jako uplasena da li cu uopste moci,da li ce mi ili su vec ostetili matericu i slicno....
hvala vam unapred na odgovorima

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 4/7/2014, 10:54

jelena87 ::znam da ovo nije tema za moje pitanje al sam sigurna da vas vise cita ovu temu i da cu mozda dobiti odgovor,ne zamerite sto postavljam ovde.
Naime imala sam spontani u 20+0nedelji,izgubila sam blizance,zatim mi je radjena revizija na Betaniji taj dan.nakon 14 dana dobila odliv pa ponovo na reviziju al u Genesis pa dobila temperaturu,pila antibiotike i sad na kontroli opet nisu sigurni da su sve ocistili,na uz se nesto vidi al nisu sigurna da li je to samo stara krvi ili je ostala posteljica  pa zakazali histeroskopiju za Utorak pa ako je opet ostela posteljica il nesto radice opet kiretazu...
moje pitanje se odnosi na posledice,sigurna sam da vas ovde ima dosta koje zivot nije mazio i koje su imale vise revizija i intervencija,koliko to ostavlja posledice? Ja se nadam da cu u buducnosti imati bebe al sam jako uplasena da li cu uopste moci,da li ce mi ili su vec ostetili matericu i slicno....
hvala vam unapred na odgovorima

Jelo ja sam izgubila bebu posle duge vantelesne u VI mesecu trudnoce 2010. Radili su reviziju, UZ nalaz je bio uredan, a godinu i po kasnije sam radila i laparaskopiju i histeroskopiju zajedno. Tom prilikom je konstatovano da je sve OK. Imam i na CD narezan snimak operacije, tako da mogu da se uverim da je sve OK. Verujem da ce i kod tebe sve biti u redu i da neces imati nikakvih fizickih posledica.

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 4/7/2014, 12:23

Jelena87, jako mi je žao zbog toga što si izgubila svoje bebe , kao i zbog svega što si posle toga diživela i što se još uvek mučiš . Nadam se da će se na kraju sve dobro završiti i da neće ostati posledica na materici , kako bi i sledeći IVF postupak bio uspešan i sa srećnim krajem .I hoće, sigurna sam u to .Ne brini za matericu, i ako je nešto zaostalo u njoj ( deo placente ) , to će se svakako histerskopijom otkloniti . Puno žena ima razne probleme sa matericom ( endometrioze, miomi , polipi ......), imaju i po nekoliko operacija, sve to na kraju srede i ostanu trudne. Lično znam neke od njih . Ja bih ti savetovala da obavezno uradiš tu intervenciju, pre svega zbog svog zdravlja, ali i budućih trudnoća i beba . Posle toga da se oporaviš 10-15 dana, a onda lepo sa tvojim mužem odeš na more ,to bi ti po meni puno značilo i psihički i fizički . Posle mora ako možeš još neko vreme da ostaneš na bolovanju, pa tek kad budeš potpuno psihički spremna vratiš se na posao .

Ljubim te i grlim jako divna, hrabra , lepa Jelena .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 4/7/2014, 14:11

Draga Jeco mnogo mi je žao što se sve to izdešavalo ali ja bih uradila histero vjerovala bih dr ipak znaju oni svoj posao.
Ja sam imala osam puta kiretažu i sad kad sam radila histero pred postupak Dr Kopitović je rekla da je sve u redu da je bilo nekih oštećenja rekla bi mi.Ja mislim da to vremenom sve fino zaraste.Želim ti da sve prođe lagano bez ikakvih problema i da sve posle bude uredu.Grlim te draga moja  zagrljaj 
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 4/7/2014, 14:23

Hvala vam drage moje na odgovorima,iskreno umirile ste me. Ja sam vec zakazala histeroskopiju za Utorak,kazu da ce mi je raditi dr Luka Andjelic,ja ne znam za njega al sam citala sad po forumima da je dobar strucnjak i dr Andjelic. Ja se ne bojim histero,vec sam je radila pred VTO i operisan mi je septum,al se uplasila od tog silno "cackanja" po materici za tako kratko vreme,sve me je stiglo u uzasnom sam psiho-fizickom stanju,nekako da ostavim ovaj uzasan period iz mene i da se posvetim psihickom oporavku...
hvala vam jos jednom na odgovorima,vidim da ima i "gorih"od mene,izvinite sto to tako kazem i da je opet sve u redu,nadam se da ce i meni biti...
Ljubim vas sve

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 4/7/2014, 14:30

Sofija, perdivan ti je stomacic!  osmeh srce osmeh srce Setaj ga sa ponosom!  osmeh srce osmeh srce 

Nina, uzivajte kod tvojih!  osmeh srce osmeh srce 

Niny, tebi bi bilo bolje da odes na bolovanje i uzivas u trudnoci!  Wink osmeh srce 

Jelena, ne znam ko ce ti raditi histero, ali verujem da iako je nesto ostalo, moze da se sredi bez problema i bez posledica! Ja ti preporucujem Kopitovicku, ako uopste imas izbora, jer je odlican strucnjak. Svakako je materica pretrpela svasta nesto za poslednje 3 nedelje, ali verujem da ce se regenerisati za 5-6 meseci, koliko bi trebalo da prodje minimalno do postupka. Grlim te jako, hrabra zeno!

Kissko devojke, uhvatile ste tutanj sa suncem!  lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 4/7/2014, 21:39

Jelena, mnogo mi je zao zbog s
vega toga sto si prosla. Nadam se da ces se sto prije podici i krenuti dalje, jos hrabrija !!! Ljubim te i grlim jako.

Ja maksimalno provodim kvalitetno vrijeme sa svojima :) napravili smo sto cuda, jos nam ostaje da baki slozimo drva i sve je gotovo :) Danas smo hodale citav dan, sunce me toliko ubilo da jedva funkcionisem. Ali nema veze, ujutru sam kao nova :) Dragog sam mnooogooo pozelila, kazem mu da je dobro kad se malo razdvojimo, onda se prisjetim svega zbog cega ga toliko volim. Stalno smo na telefonu, kao dva tinejdzera :) Stize u ponedeljak ako Bog da, pa cemo zajedno u uzivanje.
U Bijeljini beer feest, idem malo da uzivam :)
Veliki pozdrav i poljubac za sve :)
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 4/7/2014, 21:58

Star potpuno te razumem kako se osecas sto si odvojena od tvg dragog jer sam i ja odvojena od mog prvi put za nepunih 11g otkad smo zajedno.sutra treba da dodje po nas ako ne ostane duze da radi.nadam se da ce doci i da u nedelju neradi i da ce ostati sa nama da prenocimo da bi se on malo odmorio a ne odma da se vratimo kuci jer znam da je jako umoran na poslu

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 4/7/2014, 22:31

Eto Nina draga, jos malo pa uzivanje sa tvojim dragim. Uzivaj draga i ljubi svoju djecicu puno :)
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 18 Prethodni  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu