Klub 38+
+53
LAJTOP
twinsi
Sofka
jelena*mama2andjela*
Smrdica
buby
kornjaca
lelas
Star77
LaFolie
zoxa
Erata
annci
dragana76ns
JAmajka
Ninche
noja
ChillyVilly
MalaSaJuga
ariadne69
neca73
Orline
cufta
Vuchica
dragmilk
djole42
JocY
SladZana
BiKsi :)
ivanicasale
leptirko82
Stenli
Sofija Veks
MAAKKI
Petkana
PalcicaBg
ragaco
SoJa
d77
hocukusurnecuzvaku
sareni leptir
SannI-AlL
bak
Niny
adriatika
ganedina
lela1984
mamadabudem
missile
KoMetaK
Shizika
fight&faith
saska1
57 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
OOOO, pa ovde, se svasta izdesavalo.
Saska, bravo za pozitivno raspolozenje, vidim ja opet cemo mi u isto vreme, ovaj put prirodnjake, jos i Bakili da nam se pridruzi. Pa popravni sve tri da polozimo!!!
Tetrebe, cestitam!!!
Annci, pozdravi mi Krf. Mi samo tamo idemo, ove godine tesko jer skupljamo pare za postupak na jesen, ali okupaj se zato ti jednom i za mene!!!
MetaK, mislim ja na tebe svaki dan, cekam radost ovde veeeliku!!!
Ne odugovlacis ti sa betom, nego jos nije vreme da se bebe pokazu. Petak ti je prvi dan kad mozes da radis, mada si umela ti i ranije, a sad ces u ponedeljak? Zelim da das svom muzu najlepsi rodjendanski poklon do sada!
Saska, bravo za pozitivno raspolozenje, vidim ja opet cemo mi u isto vreme, ovaj put prirodnjake, jos i Bakili da nam se pridruzi. Pa popravni sve tri da polozimo!!!
Tetrebe, cestitam!!!
Annci, pozdravi mi Krf. Mi samo tamo idemo, ove godine tesko jer skupljamo pare za postupak na jesen, ali okupaj se zato ti jednom i za mene!!!
MetaK, mislim ja na tebe svaki dan, cekam radost ovde veeeliku!!!
Ne odugovlacis ti sa betom, nego jos nije vreme da se bebe pokazu. Petak ti je prvi dan kad mozes da radis, mada si umela ti i ranije, a sad ces u ponedeljak? Zelim da das svom muzu najlepsi rodjendanski poklon do sada!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Ovde dugo nije bilo pozitivne bete...pa draga Kometice, vreme je da prekineš taj lanac! Navijam za veeeeliku betu A ne nađoh nigde info, kad definitivno planiraš da radiš betu 25 ili 28?
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
EJ Kometice, je l si tsh radila 18. juna ili jula?! Ubi ti mene ovim junom! AKo si u junu, obavezno i sad da proveris! LJubim i navijam jaaako, kad god da odlucis da radis, samo neka bude lepa i debela beta!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala vam za navijanje duse moje!
Bixi, ma jula, pusti me! Proveravala u petak, 18. jula TSH, pa cu opet sa betom.
Ne znam ni koji mi je dan, ni datum, nista... samo lupam gluposti.. ali necu to pripisivati simptomima. Mada me je mm vec video da se ponasam kao prosle godine dok sam bila trudna. Kako bude, bice. Otpratih unukicu i bas, bas sam tuzna. Vec mi fali mazuljanje sa njom.
Bixi, ma jula, pusti me! Proveravala u petak, 18. jula TSH, pa cu opet sa betom.
Ne znam ni koji mi je dan, ni datum, nista... samo lupam gluposti.. ali necu to pripisivati simptomima. Mada me je mm vec video da se ponasam kao prosle godine dok sam bila trudna. Kako bude, bice. Otpratih unukicu i bas, bas sam tuzna. Vec mi fali mazuljanje sa njom.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meta znam da ti nedostaje, ali ajde sada malo i u horizontalu :)) Ja sam ti vec rekla, na licu ti se vidi da si trudna! Sto se mene tice, betu ne moras ni da radis :**
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Juhu dame...
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Meta nemoj da odugovlacis,jer mi cekamo sa velikim nestrpljenjem tvoju betu pozitivnu. Ljubim vas
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Kometa, uz tebe sam i navijam svim srcem
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Kometa, Evo i mene . Iz sveg srca navijam Dugo nisam bila na kutku i sada sam se odusevila JA trudna. Termin na moj 40-ti. Devojcica....
cicifu- Broj poruka : 25
Datum upisa : 21.11.2013
KoMetaK ::Mada me je mm vec video da se ponasam kao prosle godine dok sam bila trudna.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Cicifu cestitke ! Za rodjus stize beba !
Kometak navijamo jako jako jako !!!!! Prasimoooooo. Samo ti uzivaj. Pricaj pevaj ...
Kometak navijamo jako jako jako !!!!! Prasimoooooo. Samo ti uzivaj. Pricaj pevaj ...
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Primetila istoErata ::Meta znam da ti nedostaje, ali ajde sada malo i u horizontalu :)) Ja sam ti vec rekla, na licu ti se vidi da si trudna! Sto se mene tice, betu ne moras ni da radis :**
Ideeeemooooo
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
CIcifu, pisala si nam ti da si trudna, ali nikako da nam pises kako se osecas, kako je beba, jel djuska po stomaku? PIsi nam na trudnickim stranama. I meni ce termin biti bas na mor rodjendan, ako uspe!
Hvala vam drage moje! POcela da me drma treba od kad mi je otisla unukica, samo mi se mota po stomaku. Zato je mm resio da me setka i okupira mi misli. Danas smo bili u Trevizu, pa posle u autletu, sad odosmo na vecerinku s prijateljima, a sutra dan za neke palate i muzeje u Veneciji koje jos nisam videla. Beta najverovatnije prekosutra.
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=2904
Hvala vam drage moje! POcela da me drma treba od kad mi je otisla unukica, samo mi se mota po stomaku. Zato je mm resio da me setka i okupira mi misli. Danas smo bili u Trevizu, pa posle u autletu, sad odosmo na vecerinku s prijateljima, a sutra dan za neke palate i muzeje u Veneciji koje jos nisam videla. Beta najverovatnije prekosutra.
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=2904
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu