Klub 38+
+53
LAJTOP
twinsi
Sofka
jelena*mama2andjela*
Smrdica
buby
kornjaca
lelas
Star77
LaFolie
zoxa
Erata
annci
dragana76ns
JAmajka
Ninche
noja
ChillyVilly
MalaSaJuga
ariadne69
neca73
Orline
cufta
Vuchica
dragmilk
djole42
JocY
SladZana
BiKsi :)
ivanicasale
leptirko82
Stenli
Sofija Veks
MAAKKI
Petkana
PalcicaBg
ragaco
SoJa
d77
hocukusurnecuzvaku
sareni leptir
SannI-AlL
bak
Niny
adriatika
ganedina
lela1984
mamadabudem
missile
KoMetaK
Shizika
fight&faith
saska1
57 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
kometak ,ti najbolje znas -jer si nas sve ovde poducavala ....slusaj kopitovicku to znas i sama i veruj joj kao i uvek.ne uzbudjuj se oko toga .bice mi drago da nam se pridruzis na stranicama TD .
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Zelim da se zahvalim svima na divnim cestitkama hvala vam od srca drage moje.
Nas dve smo se uklopile fino u pocetku prvi mesec je najtezi čak me drmala i depresija prvih dana ali SANJA mi je bila velika podrska i hvala joj na tome.
Mojoj dragoj Meti zelim svu srecu sveta i da beta bude veća od 1000 kao sto je i meni bila i da za 9 meseci briše ukakenu guzu
Nas dve smo se uklopile fino u pocetku prvi mesec je najtezi čak me drmala i depresija prvih dana ali SANJA mi je bila velika podrska i hvala joj na tome.
Mojoj dragoj Meti zelim svu srecu sveta i da beta bude veća od 1000 kao sto je i meni bila i da za 9 meseci briše ukakenu guzu
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Tetreb
Kometice mila da malo poskočim i roda pošaljem za tvoje
Kometice mila da malo poskočim i roda pošaljem za tvoje
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
tetreb ,cestitke za bebicu !
Tetreb, chestitamo!
Kometa, josh malo roda LHR --> VCE :
Kometa, josh malo roda LHR --> VCE :
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Kometa, neka ti ta mala princeza donese svu sreću, pa da sledeće godine kad dodje kod vas zajedno šetate bebu/e
Tetreb, najteže je prošlo, tako je u početku, dok se ne priviknete jedni na druge, sad možete da uživate
Tetreb, najteže je prošlo, tako je u početku, dok se ne priviknete jedni na druge, sad možete da uživate
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Tetrebeeeeeee
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
I ovde da ljubnem tetrebku! I bekanicku!
Kometice, pa tako to biva sa decom, i dalje stojim iza potpisa koji mi je prikacen! Te, tako i vasi vama uvalili dete! Da se odmore! Za koju godinu i vi cete vase dete ili decu uvaljivati, da se malo saberete i odmorite! O jes! Samo je bitno imati kome ih uvaliti! Snage uvek ima, nekako se iznebuha pojavi, kao Neocekivana sila koja se pojavljuje i resava stvar!
Drzim fige, jos sedam dana! Za pregnil nemam savet, no, ti si trudna i bez njega!
Kometice, pa tako to biva sa decom, i dalje stojim iza potpisa koji mi je prikacen! Te, tako i vasi vama uvalili dete! Da se odmore! Za koju godinu i vi cete vase dete ili decu uvaljivati, da se malo saberete i odmorite! O jes! Samo je bitno imati kome ih uvaliti! Snage uvek ima, nekako se iznebuha pojavi, kao Neocekivana sila koja se pojavljuje i resava stvar!
Drzim fige, jos sedam dana! Za pregnil nemam savet, no, ti si trudna i bez njega!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Tetreb, cestitam!
Draga KOMETA, mislim i navijam, i kad nisam tu!!!
Draga KOMETA, mislim i navijam, i kad nisam tu!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
KometoK svi navijamo
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Kometa, mislim na tebe i navijam jako najjače!!!!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Kometice, cekamo lepe vesti
neca73- Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012
Tetrebe cestitam
Metak ti imas najbolju mogucu podrsku, navijam i ja iz sve snage
Metak ti imas najbolju mogucu podrsku, navijam i ja iz sve snage
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Meta, mislim, navijam, mantram
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Hop cup poskocicu, za Kometu i Kometice drage!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Kometa, iscekujemo, navijamo, svom snagom!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Kometice, pre nego odem put Krfa, da posaljem odavde neku
A poslacu i neku ostrvsku sutra
A poslacu i neku ostrvsku sutra
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Kometa, ja i moje djevojke ti saljemo puse i navijamo!!!
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Drage moje, hvala vam na navijanju svima!!!!
Da prekopiram post sa jutra, jer me "stigao" utrogestan i umor, odoh da prilegnem uz mm, najzad smo malo sami i zajedno.
Meni su gosti jos tu, danas otisli u akvapark i zao mi je sto nisam mogla i ja, a taaako bih volela. Beta se priblizava, a meni dani proleteli. Ubi me utrogestan, spava mi se, a oci drzim silom otvorene, jer moja mazulja se ne odvaja od mene i ne prestaje da mi mazi stomak, ljubi, prica sa bebama, da me stiti, da ne dizem tesko... SInoc je htela da mi pomogne da bocnem fraxi.. ja joj dozvolila.. a ona odustala ejr kaze - ne zelim da povredim bebe. Uopste nismo pominjali broj vracenih embriona, juce moja svrkva prica nekoj komsiki na italijanskom koliko je embriona vraceno (moja unukica prica samo srpski i nemacki, i uci po nesto od italijanskog, tj. upija od nas venecijanski) i ona mi prilazi, grli me, mazi stomak, ljubi i kaze - ti imas 3 bebe u stomaku?! Kako god bilo, ona mi je pomogla da budem maximalno opustena ovih dana i ne razmiljam o beti, jedva sam se setila kad koji lek treba da uzmem. Kao da nisam ni bila u postupku!
BEtu odugovlacim. Valjda se plasim pozitivne. O simptomima i ne razmisljam, niti osluskujem telo. Probolo me par puta u predelu desnog jajnika, da nije, ne bih ni obratila paznju. Proveravala TSH 18. juna, bio 1.8.
Da prekopiram post sa jutra, jer me "stigao" utrogestan i umor, odoh da prilegnem uz mm, najzad smo malo sami i zajedno.
Meni su gosti jos tu, danas otisli u akvapark i zao mi je sto nisam mogla i ja, a taaako bih volela. Beta se priblizava, a meni dani proleteli. Ubi me utrogestan, spava mi se, a oci drzim silom otvorene, jer moja mazulja se ne odvaja od mene i ne prestaje da mi mazi stomak, ljubi, prica sa bebama, da me stiti, da ne dizem tesko... SInoc je htela da mi pomogne da bocnem fraxi.. ja joj dozvolila.. a ona odustala ejr kaze - ne zelim da povredim bebe. Uopste nismo pominjali broj vracenih embriona, juce moja svrkva prica nekoj komsiki na italijanskom koliko je embriona vraceno (moja unukica prica samo srpski i nemacki, i uci po nesto od italijanskog, tj. upija od nas venecijanski) i ona mi prilazi, grli me, mazi stomak, ljubi i kaze - ti imas 3 bebe u stomaku?! Kako god bilo, ona mi je pomogla da budem maximalno opustena ovih dana i ne razmiljam o beti, jedva sam se setila kad koji lek treba da uzmem. Kao da nisam ni bila u postupku!
BEtu odugovlacim. Valjda se plasim pozitivne. O simptomima i ne razmisljam, niti osluskujem telo. Probolo me par puta u predelu desnog jajnika, da nije, ne bih ni obratila paznju. Proveravala TSH 18. juna, bio 1.8.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Odlicno meta, sve je kako treba. I tvoja pozitiva i Tsh sve. U U okviru okviru uhjje ok. A bice i beta pozitivna, navijam.
KOMetaK trudničice naša izgubljena u prostoru i vremenu
Dušo ti nastavi tako po svom vremenu i nahođenju,a mi ćemo nastaviti da brojimo dane i nedelje trudnoće i da te s vremena na vreme obaveštavamo o aktuelnom mesecu a i godini,dane baš i ne moraš da znaš .
Mala rođaka sve zna i sve je rekla i tako nek ostane.
Ljubac najveći za vas ,a navijanje ne prestaje nikako.I samo da znaš ako štucaš to ja mislim na tebe često,a verujem i ostale devojke ovdašnje kutanjske.
Ideeeeemooooooo razgibavanjeeeeeeee za veliku nastupajuću feštu
Eve ih deMbele leeeeteeee, približavaju se, otvaraj prozore
Dušo ti nastavi tako po svom vremenu i nahođenju,a mi ćemo nastaviti da brojimo dane i nedelje trudnoće i da te s vremena na vreme obaveštavamo o aktuelnom mesecu a i godini,dane baš i ne moraš da znaš .
Mala rođaka sve zna i sve je rekla i tako nek ostane.
Ljubac najveći za vas ,a navijanje ne prestaje nikako.I samo da znaš ako štucaš to ja mislim na tebe često,a verujem i ostale devojke ovdašnje kutanjske.
Ideeeeemooooooo razgibavanjeeeeeeee za veliku nastupajuću feštu
Eve ih deMbele leeeeteeee, približavaju se, otvaraj prozore
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Kometice, da i mi malo poskocimo za pozitivnu betu...
mislim cesto, ali nikako da stignem da se javim...ljube te puno pelcercici i ja i navijamo iz sveg srca za vasu bar duplu srecu
mislim cesto, ali nikako da stignem da se javim...ljube te puno pelcercici i ja i navijamo iz sveg srca za vasu bar duplu srecu
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Kometice draga, navijam iz sve snageeee!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
kometice....evo me i ovde...navijam.....jakooooooooo.......
LAJTOP- Broj poruka : 89
Datum upisa : 28.08.2013
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu