KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+49
malena 92
sandrolina
OKacica
Petkana
lela1984
ivanicasale
fight&faith
Vuchica
Strumfeta78
Ninche
Stenli
Klarica
dragana76ns
bulevarka
ragaco
fmala
Botox
buby
SoJa
daca32
twinsi
zvoncica36
anasrce
bak
Endzi
hocukusurnecuzvaku
lenabeograd
leptirko82
BiKsi :)
SladZana
tulumba
Likoli
mamadabudem
Niny
dunjas
saska1
PalcicaBg
KoMetaK
Star77
Mili2
sareni leptir
neca73
pluton1
d77
jelena*mama2andjela*
Smrdica
Sofija Veks
neris8
LaFolie
53 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 08:52

Bole i prepone kao da sam bila na rodeu, to mogu da podnesem, ali bol pubicne kosti je vrlo intenzivan i neprijatan...Osecaj je grozan...pogotovo sto sam planirala da u sredu idem na kontrolu,a da iza toga krenem sa pranjem i peglanjem, a sad se bojim da to necu moci, pa se dodatno nerviram  c 
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od pluton1 9/6/2014, 08:58

E i mene boli to,nekad jace,nekad slabije,ali u sustini traje vec nekih mesec i po.Ne znam sta bi pomoglo.Bol je narocito izrazena nocu.Jako mi je tesko da se okrenem.Stavim jastuk izmedju nogu pa cini mi se,bude lakse.
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 9/6/2014, 08:59

Joj Strumfetice  Rolling Eyes Sigurno se beba tako smestila. Možda će te popustiti kad se malo pomeri u neki drugi položaj.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 09:00

Da, citam po drugim forumima, izgleda da je to jedino resenje, jastuk medj nego i krevet...
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 9/6/2014, 09:02

Da vam se i ja pozalim-od juce me ubi nizak pritisak i ne mogu vam opisati kako mi je, jer zadnjih 20-ak god.ja imam povisen donji(a i gornji je bio uvek na gornjoj granici) i jednostavno sam navikla sa njim da zivim. Prosto ne znam kako da ga malo pridignem  Crying or Very sad 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 9/6/2014, 09:14

D77, jel piješ dosta vode? Bar 2 litra dnevno. Meni uvek padne pritisak nakon utrogestana. Još sad i ove vrućine.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 9/6/2014, 09:44

da,utrogestan moze totalno da obori.
Kako god,bolje ti je za bebu nizi,jer visok ne trpe.
pluton1
pluton1

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 9/6/2014, 10:00

Trudnice samo da vas pozdravim  osmeh srce 

kako nam je Botox? Jel Mirna srpljiva devojcica?

Strumfeta, imas temu bas o tome, Orline je otvorila, bas o tim problemima s pubicnom kosti. Proci ce  yes 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 9/6/2014, 10:06

Koristim Utrogestan, ali vode ne unosim puno  Crying or Very sad -prosto je ne volim.
Bebe ne podnose visok pritisak, a ja nizak-pa sta cemo onda?  Very Happy 

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 10:35

D77, jel pijes kafu? Ona podize pritisak. Ja inace imam nizak, meni ni kafe ne pomazu...

Bak, hvala ti, ja sam ovo ranije citala, a sada nisam mogla da nadjem jer se tema zove "bol u karlici"... Sad sam obnovila gradivo  Wink 
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 9/6/2014, 11:21

Strumfetice, ja kafu ne pijem...jednostavno nisam mogla da je pijem, kada je drustvo krenulo sa konzumiranjem.

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 9/6/2014, 11:27

Daco probaj sa slanim supicama. Naravno bitno je da pijes dosta tecnosti, mozes i caj ako ne volis vodu.
Trudnicice drage  srcasti poljupci

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 11:32

A ja kafu obozavam... i kad sam ostala trudna samo sam molila bebu da mi da da pijem kafu, jer ako je ne popijem, glava puca a pritisak ne mrda od 90/50  Laughing 
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 9/6/2014, 12:07

Štrumfe,ti si kafoman kao i ja  Very Happy 
Do duše,zadržala sam onu jutarnju tursku poveliku,a u toku dana dozvolim sebi jednu-dve male nesice,ne valja ni za bebu mnogo kofeina.
A što se priprema za bebu tiče,ja već krenula sa nekim noćnim morama kako stalno kasnim,pranje i peglanje gotovo,ali treba da odem da pogledam kolica i krevece,a za sad se krećem samo po stanu i to s teškoćom,a kad pomislim na sedanje i ustajanje iz auta,muka me hvata!
D77,slažem se sa F&F,slane supice efikasno dižu pritisak,a tečnosti moraš unositi što više,posebno kad je ovako vruće,svejedno volela ili ne,zbog plodove vode i zbog sebe ,naravno.
Ja da prijavim,nestao bol sa leve strane,sad me još samo desna zeza,ali žestoko,ne mogu sama iz kreveta da ustanem.
I primetih juče par kapi mleka,pa sam se nešto oduševila  Very Happy 

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 12:18

I ja sam zadrzala tu jutarnju tursku i popodne ponekad...ali bez te jutarnje ne funkcionisem...
Mi kupili kolica, krevetac pozajmljujemo od kumova, treba da ga doteramo kod nas ovih dana...
Ja stalno zavirujem u brus, ali nema jos nista...
Moj plan je da do 27. juna sve zavrsim i onda samo da cekamo...Cak sam planirala da spremam neke pite i kiflice, da moj dragi ima da cascava taj prvi dan, ali kako me ovo stislo, mislim da necu moci.
Tebe to bas dobro zdrmalo. Aj valjda ce uskoro da nestane i sa desne strane...
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 9/6/2014, 12:32

Ma,kakve kiflice ti padaju na pamet...snaći će se on za čašćavanje!
I ja mislila tako,dok zađemo u 9.mesec da za bebana sve bude spremno,e onda opuštenzi  Very Happy 
Mada,od 19.6. biće u DZ one redovne nedeljne kontrole sa CTG-om i analize za porodilište,a od 27. i u Frontu,tako da mi dodatne obaveze pored toga zaista neće biti potrebne.

Jesi li već pričala nešto sa svojim dr na temu porođaja?

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 12:41

U sredu idem na kontrolu, pa tada planiram da pricamo o tome. Ja bih epidural, ali primam fraxi, pa ne znam da li sme. Hocu i da tata bude tu... Beba je od 6.meseca okrenuta glavom na dole, pa ja sve kao razmisljam o prirodnom... Nisam pametna sta je bolje, ja da se pitam ja bih taj porodjaj preskocila.
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 9/6/2014, 12:47

I ja sam za prirodni s epiduralom...pa ćemo na toj kontroli kad uđem u 9. da sagledamo mogućnosti.
Ma,dok dođe vreme za to ,sigurno ćemo jedva čekati da se već jednom porodimo,ove tegobe i nadolazeće vrućine...

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/6/2014, 12:49

Drugari bas vas stislo.
Ali brzo stizu mali drugari pa cete vi njih da stiskate  Very Happy
Ja naravno jos o porodjaju ne razmisljam, nekako mi to daleko.
Ne znam za epidural i fraxi.
Ovdje od nedavno moze pratilac na porodjaju, ima da ga hvatam kao ziranta  lol! 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 9/6/2014, 13:05

Eh,Sladzo,brže će to doći nego što ti sad možda deluje!
Ja sam opciju pratioca otpisala,ali mi je baš milo kad čujem da je to nekome u planu.
Za epidural znam da ne primenjuju kad je nizak pritisak,jer ga dodatno snižava,pričasmo o tome na pripremama za porođaj.
Svakako,pre ide razgovor sa anesteziologom,pa on može razjasniti sve dileme.

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 13:09

Skocice meni pitisak od frke, ne brinem za to... Very Happy 
Sladzo, meni je proletelo... kad se setim u novembru gde je juli, ...a sad kao da je juce bio novembar...
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 9/6/2014, 14:12

E trudnicke muke!
Ja isto,jutarnju,tursku ne preskacem.Posle u toku dana nije mi potrebna.
Vi vec sve spremiste,a ja nista.Ne znam ni sta prvo,a vec me polako frka hvata.Ne mogu ni da setam i razgledam,sto mi je najzalije.malo po netu trazim,gledam,ali nekako nije mi to to.Najgore ce biti za kolica,vec vidim!
Porodjaj,jos nista ne znam!
pluton1
pluton1

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/6/2014, 15:39

Mislim da sam osjetila malo prije lezeci, sa desne strane kao njezno lupkanje. Sad se kezim
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 9/6/2014, 16:00

Bravo Sladzo!  Very Happy 
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 9/6/2014, 16:20

pluton ,ja cisto ovih dana bacila pogled na ccene kolica za blizance ..uh ,kad se nisam slogirala!
pogledaj na Iki shop sajtu ,ima nesto povoljno /nadam se i kvalitetno ...
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu