Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+49
malena 92
sandrolina
OKacica
Petkana
lela1984
ivanicasale
fight&faith
Vuchica
Strumfeta78
Ninche
Stenli
Klarica
dragana76ns
bulevarka
ragaco
fmala
Botox
buby
SoJa
daca32
twinsi
zvoncica36
anasrce
bak
Endzi
hocukusurnecuzvaku
lenabeograd
leptirko82
BiKsi :)
SladZana
tulumba
Likoli
mamadabudem
Niny
dunjas
saska1
PalcicaBg
KoMetaK
Star77
Mili2
sareni leptir
neca73
pluton1
d77
jelena*mama2andjela*
Smrdica
Sofija Veks
neris8
LaFolie
53 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Bole i prepone kao da sam bila na rodeu, to mogu da podnesem, ali bol pubicne kosti je vrlo intenzivan i neprijatan...Osecaj je grozan...pogotovo sto sam planirala da u sredu idem na kontrolu,a da iza toga krenem sa pranjem i peglanjem, a sad se bojim da to necu moci, pa se dodatno nerviram
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013
E i mene boli to,nekad jace,nekad slabije,ali u sustini traje vec nekih mesec i po.Ne znam sta bi pomoglo.Bol je narocito izrazena nocu.Jako mi je tesko da se okrenem.Stavim jastuk izmedju nogu pa cini mi se,bude lakse.
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
Joj Strumfetice Sigurno se beba tako smestila. Možda će te popustiti kad se malo pomeri u neki drugi položaj.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Da, citam po drugim forumima, izgleda da je to jedino resenje, jastuk medj nego i krevet...
Da vam se i ja pozalim-od juce me ubi nizak pritisak i ne mogu vam opisati kako mi je, jer zadnjih 20-ak god.ja imam povisen donji(a i gornji je bio uvek na gornjoj granici) i jednostavno sam navikla sa njim da zivim. Prosto ne znam kako da ga malo pridignem
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
D77, jel piješ dosta vode? Bar 2 litra dnevno. Meni uvek padne pritisak nakon utrogestana. Još sad i ove vrućine.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
da,utrogestan moze totalno da obori.
Kako god,bolje ti je za bebu nizi,jer visok ne trpe.
Kako god,bolje ti je za bebu nizi,jer visok ne trpe.
Trudnice samo da vas pozdravim
kako nam je Botox? Jel Mirna srpljiva devojcica?
Strumfeta, imas temu bas o tome, Orline je otvorila, bas o tim problemima s pubicnom kosti. Proci ce
kako nam je Botox? Jel Mirna srpljiva devojcica?
Strumfeta, imas temu bas o tome, Orline je otvorila, bas o tim problemima s pubicnom kosti. Proci ce
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Koristim Utrogestan, ali vode ne unosim puno -prosto je ne volim.
Bebe ne podnose visok pritisak, a ja nizak-pa sta cemo onda?
Bebe ne podnose visok pritisak, a ja nizak-pa sta cemo onda?
D77, jel pijes kafu? Ona podize pritisak. Ja inace imam nizak, meni ni kafe ne pomazu...
Bak, hvala ti, ja sam ovo ranije citala, a sada nisam mogla da nadjem jer se tema zove "bol u karlici"... Sad sam obnovila gradivo
Bak, hvala ti, ja sam ovo ranije citala, a sada nisam mogla da nadjem jer se tema zove "bol u karlici"... Sad sam obnovila gradivo
Strumfetice, ja kafu ne pijem...jednostavno nisam mogla da je pijem, kada je drustvo krenulo sa konzumiranjem.
Daco probaj sa slanim supicama. Naravno bitno je da pijes dosta tecnosti, mozes i caj ako ne volis vodu.
Trudnicice drage
Trudnicice drage
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
A ja kafu obozavam... i kad sam ostala trudna samo sam molila bebu da mi da da pijem kafu, jer ako je ne popijem, glava puca a pritisak ne mrda od 90/50
Štrumfe,ti si kafoman kao i ja
Do duše,zadržala sam onu jutarnju tursku poveliku,a u toku dana dozvolim sebi jednu-dve male nesice,ne valja ni za bebu mnogo kofeina.
A što se priprema za bebu tiče,ja već krenula sa nekim noćnim morama kako stalno kasnim,pranje i peglanje gotovo,ali treba da odem da pogledam kolica i krevece,a za sad se krećem samo po stanu i to s teškoćom,a kad pomislim na sedanje i ustajanje iz auta,muka me hvata!
D77,slažem se sa F&F,slane supice efikasno dižu pritisak,a tečnosti moraš unositi što više,posebno kad je ovako vruće,svejedno volela ili ne,zbog plodove vode i zbog sebe ,naravno.
Ja da prijavim,nestao bol sa leve strane,sad me još samo desna zeza,ali žestoko,ne mogu sama iz kreveta da ustanem.
I primetih juče par kapi mleka,pa sam se nešto oduševila
Do duše,zadržala sam onu jutarnju tursku poveliku,a u toku dana dozvolim sebi jednu-dve male nesice,ne valja ni za bebu mnogo kofeina.
A što se priprema za bebu tiče,ja već krenula sa nekim noćnim morama kako stalno kasnim,pranje i peglanje gotovo,ali treba da odem da pogledam kolica i krevece,a za sad se krećem samo po stanu i to s teškoćom,a kad pomislim na sedanje i ustajanje iz auta,muka me hvata!
D77,slažem se sa F&F,slane supice efikasno dižu pritisak,a tečnosti moraš unositi što više,posebno kad je ovako vruće,svejedno volela ili ne,zbog plodove vode i zbog sebe ,naravno.
Ja da prijavim,nestao bol sa leve strane,sad me još samo desna zeza,ali žestoko,ne mogu sama iz kreveta da ustanem.
I primetih juče par kapi mleka,pa sam se nešto oduševila
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
I ja sam zadrzala tu jutarnju tursku i popodne ponekad...ali bez te jutarnje ne funkcionisem...
Mi kupili kolica, krevetac pozajmljujemo od kumova, treba da ga doteramo kod nas ovih dana...
Ja stalno zavirujem u brus, ali nema jos nista...
Moj plan je da do 27. juna sve zavrsim i onda samo da cekamo...Cak sam planirala da spremam neke pite i kiflice, da moj dragi ima da cascava taj prvi dan, ali kako me ovo stislo, mislim da necu moci.
Tebe to bas dobro zdrmalo. Aj valjda ce uskoro da nestane i sa desne strane...
Mi kupili kolica, krevetac pozajmljujemo od kumova, treba da ga doteramo kod nas ovih dana...
Ja stalno zavirujem u brus, ali nema jos nista...
Moj plan je da do 27. juna sve zavrsim i onda samo da cekamo...Cak sam planirala da spremam neke pite i kiflice, da moj dragi ima da cascava taj prvi dan, ali kako me ovo stislo, mislim da necu moci.
Tebe to bas dobro zdrmalo. Aj valjda ce uskoro da nestane i sa desne strane...
Ma,kakve kiflice ti padaju na pamet...snaći će se on za čašćavanje!
I ja mislila tako,dok zađemo u 9.mesec da za bebana sve bude spremno,e onda opuštenzi
Mada,od 19.6. biće u DZ one redovne nedeljne kontrole sa CTG-om i analize za porodilište,a od 27. i u Frontu,tako da mi dodatne obaveze pored toga zaista neće biti potrebne.
Jesi li već pričala nešto sa svojim dr na temu porođaja?
I ja mislila tako,dok zađemo u 9.mesec da za bebana sve bude spremno,e onda opuštenzi
Mada,od 19.6. biće u DZ one redovne nedeljne kontrole sa CTG-om i analize za porodilište,a od 27. i u Frontu,tako da mi dodatne obaveze pored toga zaista neće biti potrebne.
Jesi li već pričala nešto sa svojim dr na temu porođaja?
U sredu idem na kontrolu, pa tada planiram da pricamo o tome. Ja bih epidural, ali primam fraxi, pa ne znam da li sme. Hocu i da tata bude tu... Beba je od 6.meseca okrenuta glavom na dole, pa ja sve kao razmisljam o prirodnom... Nisam pametna sta je bolje, ja da se pitam ja bih taj porodjaj preskocila.
I ja sam za prirodni s epiduralom...pa ćemo na toj kontroli kad uđem u 9. da sagledamo mogućnosti.
Ma,dok dođe vreme za to ,sigurno ćemo jedva čekati da se već jednom porodimo,ove tegobe i nadolazeće vrućine...
Ma,dok dođe vreme za to ,sigurno ćemo jedva čekati da se već jednom porodimo,ove tegobe i nadolazeće vrućine...
Drugari bas vas stislo.
Ali brzo stizu mali drugari pa cete vi njih da stiskate
Ja naravno jos o porodjaju ne razmisljam, nekako mi to daleko.
Ne znam za epidural i fraxi.
Ovdje od nedavno moze pratilac na porodjaju, ima da ga hvatam kao ziranta
Ali brzo stizu mali drugari pa cete vi njih da stiskate
Ja naravno jos o porodjaju ne razmisljam, nekako mi to daleko.
Ne znam za epidural i fraxi.
Ovdje od nedavno moze pratilac na porodjaju, ima da ga hvatam kao ziranta
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Eh,Sladzo,brže će to doći nego što ti sad možda deluje!
Ja sam opciju pratioca otpisala,ali mi je baš milo kad čujem da je to nekome u planu.
Za epidural znam da ne primenjuju kad je nizak pritisak,jer ga dodatno snižava,pričasmo o tome na pripremama za porođaj.
Svakako,pre ide razgovor sa anesteziologom,pa on može razjasniti sve dileme.
Ja sam opciju pratioca otpisala,ali mi je baš milo kad čujem da je to nekome u planu.
Za epidural znam da ne primenjuju kad je nizak pritisak,jer ga dodatno snižava,pričasmo o tome na pripremama za porođaj.
Svakako,pre ide razgovor sa anesteziologom,pa on može razjasniti sve dileme.
Skocice meni pitisak od frke, ne brinem za to...
Sladzo, meni je proletelo... kad se setim u novembru gde je juli, ...a sad kao da je juce bio novembar...
Sladzo, meni je proletelo... kad se setim u novembru gde je juli, ...a sad kao da je juce bio novembar...
E trudnicke muke!
Ja isto,jutarnju,tursku ne preskacem.Posle u toku dana nije mi potrebna.
Vi vec sve spremiste,a ja nista.Ne znam ni sta prvo,a vec me polako frka hvata.Ne mogu ni da setam i razgledam,sto mi je najzalije.malo po netu trazim,gledam,ali nekako nije mi to to.Najgore ce biti za kolica,vec vidim!
Porodjaj,jos nista ne znam!
Ja isto,jutarnju,tursku ne preskacem.Posle u toku dana nije mi potrebna.
Vi vec sve spremiste,a ja nista.Ne znam ni sta prvo,a vec me polako frka hvata.Ne mogu ni da setam i razgledam,sto mi je najzalije.malo po netu trazim,gledam,ali nekako nije mi to to.Najgore ce biti za kolica,vec vidim!
Porodjaj,jos nista ne znam!
Mislim da sam osjetila malo prije lezeci, sa desne strane kao njezno lupkanje. Sad se kezim
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
pluton ,ja cisto ovih dana bacila pogled na ccene kolica za blizance ..uh ,kad se nisam slogirala!
pogledaj na Iki shop sajtu ,ima nesto povoljno /nadam se i kvalitetno ...
pogledaj na Iki shop sajtu ,ima nesto povoljno /nadam se i kvalitetno ...
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Strana 25 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu