KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+49
malena 92
sandrolina
OKacica
Petkana
lela1984
ivanicasale
fight&faith
Vuchica
Strumfeta78
Ninche
Stenli
Klarica
dragana76ns
bulevarka
ragaco
fmala
Botox
buby
SoJa
daca32
twinsi
zvoncica36
anasrce
bak
Endzi
hocukusurnecuzvaku
lenabeograd
leptirko82
BiKsi :)
SladZana
tulumba
Likoli
mamadabudem
Niny
dunjas
saska1
PalcicaBg
KoMetaK
Star77
Mili2
sareni leptir
neca73
pluton1
d77
jelena*mama2andjela*
Smrdica
Sofija Veks
neris8
LaFolie
53 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od d77 25/5/2014, 14:56

Vidim da ste se raspisale o Nifty i AC, a meni se bas ne ide na amnio. Ako dr smatra da nema potrebe ici, uvazicu to pa kako mi Bog dA kasnije.

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od KoMetaK 25/5/2014, 16:17

nisam stekla utisak da Novakov insistira na AC ili NIFTY ako je dobar rezultat dabl testa. Ja sam imala 40 godina pa nije insistirala, a vi ste jos mladje. Ja sam imala poverenje u nju i samo sam na trenutak pomislila da uradim PRENA ili neki drugi test, nisam ni znala da postoje, to mi je ona rekla, tad se nisu ni radili nigde u srbiji, pa odustala, jer nisam spremna na ono sto sledi posle ako je rezultat los, niti na rizik od AC.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 25/5/2014, 16:37

Kometice, nije ni kod nas insistirala. Kada smo bili kod nje na ekspertnom pregledu, ja sam joj rekla da zelim da uradim NIFTY, i ona je to podrzala kao dobru ideju.
Sutradan, kada su stigli rezultati dabla, ona me je zvala i rekla da su super rezultati. Onda sam je pitala da li i dalje smatra da idemo da radim NIFTY, ona je rekla da misli i dalje da je bolje ukoliko ga uradim, cisto da bi mi bili mirniji, nije uopste insistirala, samo je to bio njen predlog/misljenje.
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/5/2014, 17:07

Da, tako sam i shvatila Sofija, vise sam rekla zbog D77, preporucice, a opet je na svakoj od vas sta cete. Ja sam njoj bezrezervno verovala, bas mi je ulila poverenje, plus sam ponovila dabl i u italiji i zato nisam ni htela da radim dodatne testove.
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 25/5/2014, 17:10

Ma da, i meni je Dr Novakov skroz super.

Rekla mi je i da posto radim i NIFTY, i dabl sam radila, da ako nadamo se rezultati budu dobri, da ne treba da radim i triple...

Inace, danas sam po prvi put malo uzivala u trudnoci - nije bilo vise pospnstva, krvarenja, glavobolja, povracanja...isla sam na druzenje u lepoj bastici sa drugaricom, pa svratila u H&M i kupila prve trudnice stvarcice...stopih se :) :)

Vucem puno za nosic, medena!!!
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 25/5/2014, 17:59

Drage moje meni se približava dabl test za neke dve nedelje  sreca Baš me hvata neka trema...Radi ću na Institutu za majku i dete...Ima li neko iskustva sa njima...
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 25/5/2014, 19:52

Tulumba,napredujes!Opusteno,kakva frka.
I ja se vratih iz poslasticarnice,ogromno parce cokoladne torte sam pojela i sad bih mogla jos.
Sofija,ne rece nam,jel ti dr nesto rekla za pol?
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 25/5/2014, 19:54

Nije jos, draga, jos je bilo rano da se vidi, rece...
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 25/5/2014, 21:26

Tulumba, ja sam radila dabl u Institutu majka i dete. Malo su neorganizovani, svim trudnicama zakazu u isto vreme, pa onda  bude 10-15 zena...Meni je bilo mnogo vruce tamo, iako je bio januar i cekala sam dobrih sat i po da dodjem na red.
Kad urade uz, onda ides u lab gde ti vade krv i daju ti br.telefona na koji treba da zoves da se raspitujes kad ce biti rezultati...

Citala sam prepisku oko Nifty i AC...cini mi se da su zene ovde preplasene sa AC...a kao neko ko je radio, moram da kazem da nije nista toliko invazivno i strasno...jedino je u blizanackim trudnocama nezgodno sto mora 2 x da se bocka.

Inace, mi sutra ulazimo u 32.nedelju tj 8.mesec. Pocinjem da budem teska sama sebi, i psihicki i fizicki... Imam neka sevanja kroz stomak, beba se ne smiruje ni danju, ni nocu, odlasci u toalet postaju nocna mora, boli kicma, pocinju vrucine, ne mogu da rashladim noge...  fd 
Sve vas pozdravljam i ljubim...
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Smrdica 25/5/2014, 21:44

I meni je za dve nedelje ekspertni i double..kod dr Novakov cu sutra zakazati..
Smrdica
Smrdica

Broj poruka : 293
Godina : 41
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/5/2014, 21:58

Strumfeta, 8. mesec?!  Shocked Shocked Kad pre?! Bravo! Jos malkice je ostalo, proletece i ovo. Ja nekako tvoju trudnocu vezujem za decembar i ono sto se meni desavalo, pa mi se cini kao da je juce bilo,  a ono proslo 6-7 meseci.
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 25/5/2014, 22:11

Da, da, bas je proletelo...Ja sam bila novembarska trudnica...
Ja tebi zelim srecan pocetak i jos srecniji zavrsetak sa visokom betom!  ljubav 
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 26/5/2014, 09:37

Strumfeta, srećan ulazak u 8.mesec, još malo  bb bb bb bb  Stvarno leti vreme.

Ja sam negde pročitala da je Nifty nepouzdan kod blizanačke trudnoće. Sofija, tebi je dabl bio odličan, tako da nema brige  bebe bebe
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 26/5/2014, 09:39

Botox :: desetak kila u plusu :-D

E ovo ti ne verujem  lol!  Odlično izgledaš  love love love  Kućica je divna, samo da se Mirna još malo strpi  ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 26/5/2014, 09:49

Štrumfetice, i meni se čini kao da je juče bilo  Shocked Još malo i stiže još jedna lepotica  osmeh srce 

Botox-manekenka Very Happy Prelepo izgledaš  osmeh srce 

Ljubac za sve okruglice drage  ljubav ljubav ljubav 

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 26/5/2014, 09:49

Jeste pouzdan ukoliko su obe bebe dobro, a tome se svakako nadamo :))))
Ja ga malocas radih, nadam se da ce biti poput dabla dobar za oba bebirona... :*
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 26/5/2014, 09:53

Sofija, super, čekamo rezultate, mada sam sigurna da će biti odlični  osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Niny
Niny

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 26/5/2014, 10:09

sofija ,ma bice sve u redu ... yes  yes  yes  radost  radost  radost 
 nego da Vas pitam cure nesto ,dali je neka od vas dobila preporukuda nosi onaj pojas za trudnice ...posebno ove cure ,koje nose 2 bebice ?
..ili mozda neka od vas vec to i nosi ?kazu da je tako sigurnije ...
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 26/5/2014, 10:20

Ja nisam jos uvek, ali verovatno ce trebati kada stomak pocinje da raste...
Mi sada narucismo i "stipaljku" za pojas za voznju, da bih mogla lepo da vozim auto, a da mi pojas ne zateze stomak, veoma prakticna stvarcica :)
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 26/5/2014, 10:21

a dali znas od koje nedelje je pozeljno nositi pojas ?
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 26/5/2014, 10:27

E, to vec ne znam...moguce da u trecem trimestru, ali valjda ce se javiti neka od iskusnijih...
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 26/5/2014, 10:30

Sofija bice odlican bez brge,mozda nisi ni trebala da ga radis al razumem te,bices mirnija svakako ne moze da skodi Very Happy 

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 26/5/2014, 11:23

Štrumfetice,još malo nam je ostalo!
Da bude lakše neće,tako da nam ništa drugo ne preostaje nego da stisnemo zube i pomislimo na sreću koja nas tek očekuje  Very Happy 

Brbljiva,ja od šestog meseca nosim pojas,na pregledu je dr ustanovila da je materica nisko,tj beba je nisko smeštena i preporučila mi ga kad stojim i hodam.
Po kući mi nije praktičan,sedneš,legneš,ustaneš i svaki put preko stomaka to zateže i beba se naravno rita i brani.
Uglavnom tako krajem drugog i u trećem tromesečju,kad bebica naraste i stomak počne da vuče na dole.
Meni trenutno malo olakšava situaciju i sa ovim išijasom,valjda je manje opterećenje na taj krsni deo.

Pozdrav za sve,drage moje!

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 26/5/2014, 11:40

Sofija,bice sve super,sigurno!
Ja nosim pojas.Meni je dr rekla,obavezno od 19-20 ned.E sad,ja imam 2 bebe,a sa 1 mozda moze i kasnije da se krene.Meni je sada stomak ogroman,kad vidim Botox,pomislim,kad je meni toliki bio...
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 26/5/2014, 11:44

Ja sam do sad 2 puta stavila pojas, samo kad sam isla u duze setnje...dr mi je rekao ako mislis da ce ti biti lakse ti ga nosi...
Ne primecujem da mi je nesto lakse ili drugacije kad ga nosim.
Strumfeta78
Strumfeta78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu