Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+49
malena 92
sandrolina
OKacica
Petkana
lela1984
ivanicasale
fight&faith
Vuchica
Strumfeta78
Ninche
Stenli
Klarica
dragana76ns
bulevarka
ragaco
fmala
Botox
buby
SoJa
daca32
twinsi
zvoncica36
anasrce
bak
Endzi
hocukusurnecuzvaku
lenabeograd
leptirko82
BiKsi :)
SladZana
tulumba
Likoli
mamadabudem
Niny
dunjas
saska1
PalcicaBg
KoMetaK
Star77
Mili2
sareni leptir
neca73
pluton1
d77
jelena*mama2andjela*
Smrdica
Sofija Veks
neris8
LaFolie
53 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Ja sam opet prokrvarila
Samo nije puno, i braon je boje, pa se tesim da nije strasno. Ovde sam se jedva sporazumela sa lekarima da treba da primim progesteron, trazili su mi da im prevedem analize iz Srbije, a gde da nadjem prevod sa srpskog i to vikendom, ali konacno nadjoh nekog privatnika preko preporuke koji je prihvatio da mi da inekciju sutra ujutru. Na svadbu rodjake mm-a necu ici, 2,5 sata je voznje iz Rima, to bi mi bilo veliko cimanje, tako da smo im malocas javili, jbg...
Samo nije puno, i braon je boje, pa se tesim da nije strasno. Ovde sam se jedva sporazumela sa lekarima da treba da primim progesteron, trazili su mi da im prevedem analize iz Srbije, a gde da nadjem prevod sa srpskog i to vikendom, ali konacno nadjoh nekog privatnika preko preporuke koji je prihvatio da mi da inekciju sutra ujutru. Na svadbu rodjake mm-a necu ici, 2,5 sata je voznje iz Rima, to bi mi bilo veliko cimanje, tako da smo im malocas javili, jbg...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Uh Sofija, zaostala krv se cisti. Moras mirovati. Mani se svadbi, nije zapelo, sto da lupas glavom. Lezi kod kuce i uzivaj uz neku knjigu, film, dobru muziku, meditaciju. Bice svadbi.
Rale, bravo za bekanica!
Rale, bravo za bekanica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
I ja to mislim, Biksi. I mnogo sam se prethodnih dana preforsirala, nedelju dana sam vodala roditelje po Rimu, pa proslave, shoping...sada moram da mirujem, jbg, previse sam se opustila...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Volim da dođem na ove vesele strane i da vas vidim kako uživate u slatkim mukicama.
Želim vam svima lepe trudnoće i da uživate u divnim stomacima i bebicama.
Ja sam imala trip kada sama se porodila da mi je beba još uvek u stomaku Srodi se čovek ipak 9 meseci nije malo
Što se tiče vitamina ja sam po preporuci dr Novakov koristila Elevit i od Nature Omegu 3 i to mi je bilo mnogo isplativije u odnosu na Femibion samo bih vam skrenula pažnju da ne preterujete sa vitaminom D ako baš ne morate jer on utiče da se bebina fontanela brže zatvara a to baš i nije dobro . Mene su jako isprepadali sa tim i ne želim nikom taj scenario.
Ljubim vas sve i pomazite vaše velike tibe i od nas .
Želim vam svima lepe trudnoće i da uživate u divnim stomacima i bebicama.
Ja sam imala trip kada sama se porodila da mi je beba još uvek u stomaku Srodi se čovek ipak 9 meseci nije malo
Što se tiče vitamina ja sam po preporuci dr Novakov koristila Elevit i od Nature Omegu 3 i to mi je bilo mnogo isplativije u odnosu na Femibion samo bih vam skrenula pažnju da ne preterujete sa vitaminom D ako baš ne morate jer on utiče da se bebina fontanela brže zatvara a to baš i nije dobro . Mene su jako isprepadali sa tim i ne želim nikom taj scenario.
Ljubim vas sve i pomazite vaše velike tibe i od nas .
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
Sofija,samo miruj i bice ok.Nemoj se forsirati nikako,i mani putovanje.Razumem te,ja sam ludela od krvarenja.
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
zdravo cure ,obzirom da je jos kod mene rana trudnoca ,htela sam nesto da vas pitam na ovim stranicama ,posto sebe jos ne smatram trudnicom dok ne cujem bebino srce i uverim se ,pa sam sada malo zbunjena.
recite mi dali je normalno da vas nista ne boli u ovim prvim nedeljama,ni grudi ,malko al samo malko zigne dole ,kad se mozda nezgodno prevrnem na krevetu i to je to .
nikakve dr simptome nemam ,jedem normalno ,sve je ok.dali je to ok ,pita ja Vas ?
i posto vidim raspravku o vitaminima ,ja sam trenutno na selenu ,folnaku ,vit c 500mg,gluforminu ,eutiroxu ,fraxiparinu i pregnilu (svaki peti dan ).
ali sam razmisljala i cula od drugih cura da je revita sa gvozdjem dobra u trudnoci ,sta mislite da pocnem da je koristim ?valjda nema nekog secera u njoj ....
recite mi dali je normalno da vas nista ne boli u ovim prvim nedeljama,ni grudi ,malko al samo malko zigne dole ,kad se mozda nezgodno prevrnem na krevetu i to je to .
nikakve dr simptome nemam ,jedem normalno ,sve je ok.dali je to ok ,pita ja Vas ?
i posto vidim raspravku o vitaminima ,ja sam trenutno na selenu ,folnaku ,vit c 500mg,gluforminu ,eutiroxu ,fraxiparinu i pregnilu (svaki peti dan ).
ali sam razmisljala i cula od drugih cura da je revita sa gvozdjem dobra u trudnoci ,sta mislite da pocnem da je koristim ?valjda nema nekog secera u njoj ....
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
proveri dal selen smes da pijes, mislim da ne....
od vitamina ja.sem folne nisam nista uzimala prvi.trimestar, posle samo.elevit, on ima sve, i.dosta gvozdja...
obrati.paznju.ma ishranu, da me. mesas ml. proizvode sa namirnicama bogatim gvozdjem, I uz.obrok.najbolje tj polse limunada, jer c vitamin pospesuje njegovu apsorbciju....
mozes eto.kao.dodatak eventualno.magnezijum uzimati, nece skoditi...
od vitamina ja.sem folne nisam nista uzimala prvi.trimestar, posle samo.elevit, on ima sve, i.dosta gvozdja...
obrati.paznju.ma ishranu, da me. mesas ml. proizvode sa namirnicama bogatim gvozdjem, I uz.obrok.najbolje tj polse limunada, jer c vitamin pospesuje njegovu apsorbciju....
mozes eto.kao.dodatak eventualno.magnezijum uzimati, nece skoditi...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
pa endokrinolog mi je rekla da mogu selen cini mi se ...ima ga u ostalim trudnicki preparatima valjda ?
ne razuem sta si mi napisala za limundu ? ja je pijem naste srca ,pa onda kafa ---
ne razuem sta si mi napisala za limundu ? ja je pijem naste srca ,pa onda kafa ---
...ipak cu prekinuti selen onda ...
Šareni leptiru,ja nisam imala ni jedan jedini simptom do 8 nedelje kada su krenule samo mučnine.Ne sekiraj se...
tulumba- Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012
e hvala ti utesila si me ..mnogo mi znaci ...
Leptiriću meni je hematolog rekao da prekinem sa selenom par dana pred et eto tako da znaš a ti pozovi dr pa pitaj.
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
u prvom trim.dovoljan je femibion 1 a kasnije moze i Mg i gvozdje ako treba...meni je dr Kopitovic rekla nista od dodatnih vit ne treba piti.
Simptomi su kod svakog drugaciji, cak zene koje su vise puta bile trudne imale su skroz razlicite trudnoce...tako da leptiru brbljivi u trudnoci nema pravila...opusti se i nemoj da analiziras simptome, trudna si a to je najvaznije
Pozz za sve
Simptomi su kod svakog drugaciji, cak zene koje su vise puta bile trudne imale su skroz razlicite trudnoce...tako da leptiru brbljivi u trudnoci nema pravila...opusti se i nemoj da analiziras simptome, trudna si a to je najvaznije
Pozz za sve
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
ne brini za simptome,ja nista nisam imala,sem sto mi se gadilo meso i culo mirisa bilo izrazeno.da nije bila vto ne bi skontala da sam trudna uz ona krvarenja do 5.meseca.
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
limunadu.posle obroka, tj vocku neku bogatu vitaminom c, posle obroka, jer vitamin c pospesuje apsorbciju gvozdja, dok.kalcijum iz.mlecnih proizvoda se vezuje za.gvozdje i.gvozdje je.neiskoristivo tada... na to sam mislila....
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
ma izbacih odmah selen .necu da razmisljam .meni hematolog nije uveo selen ,vec endokrinolog zbog stitne .ali izbacicu ga ...
ma femibion je ok ,al mi skup i on i elevit ,ali videcu na prvom UZ ,sta kaze kopitovicka .
hvala Vam cure ,divne ste ..
ma femibion je ok ,al mi skup i on i elevit ,ali videcu na prvom UZ ,sta kaze kopitovicka .
hvala Vam cure ,divne ste ..
Leptiricu, ja i dalje nemam simptome, pa se cesto pitam da li je sve u redu...a grudi i ne osecam...
Opusti se i uzivaj, trudnice
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
e da ,d77 ----jas e pitam dali sam zaista trudna sto kazes ! ali ti si vec cula srce ,pa mogu mislsiti kako je tebi kad nista tada ne osecas ....d77 ::Leptiricu, ja i dalje nemam simptome, pa se cesto pitam da li je sve u redu...a grudi i ne osecam...
ma sto kazes ,bice sve ok !.da,grudi sasvim moje i normalne .
Sofija, miruj...ne preteruj, a ja sam kao bolja-ribala silne prozore i vrsila generalku u kuci, ali dobro...
Bitno je da su nase bebe ok, a sve drugo je nebitno. Mene mala frka hvata, jer u cetvrtak imam ekspertni UZ.
Bitno je da su nase bebe ok, a sve drugo je nebitno. Mene mala frka hvata, jer u cetvrtak imam ekspertni UZ.
Poslednji izmenio d77 dana 17/5/2014, 14:36, izmenjeno ukupno 1 puta
super za expertni ,ma bice sve ok ! ne brini .
koja nedelja se radi expertni uopste ,pretpostavljam da ti je ovo drugi UZ ?
koja nedelja se radi expertni uopste ,pretpostavljam da ti je ovo drugi UZ ?
Leptiricu, ovo ce biti 3.UZ, do sada. Inace se radi od 11+1-13+6 nedelje.
cekaj ,onda ja ne razumem .prvi si imala kad bilo bebino srce ,a drugi ...??zar toliko cesto to mora ?
i jos jedno pitanje ...pocelo je pivo da mi se pije ...jel smem casu samo piva da popijem kada mi se pije ..obzirom da sam na fraxiju eutiroxu ...
i jos jedno pitanje ...pocelo je pivo da mi se pije ...jel smem casu samo piva da popijem kada mi se pije ..obzirom da sam na fraxiju eutiroxu ...
Sareni leptiru menjaj nick tj vrati stari
UZ se radi po dogovoru sa dr,obicno je prvi u 5-6-toj nedelji, a u 11-12 exp. izmedju mozes da ides a ne moras, ja sam isla svake nedelje jer sam imala hematom....a za pivo nemam pojma, ja ga nisam pila, a vodila sam racuna o ishrani bar do 5-tog meseca. Kako mislis i osecas tako radi, nisi bolesna....samo si TRUDNA
UZ se radi po dogovoru sa dr,obicno je prvi u 5-6-toj nedelji, a u 11-12 exp. izmedju mozes da ides a ne moras, ja sam isla svake nedelje jer sam imala hematom....a za pivo nemam pojma, ja ga nisam pila, a vodila sam racuna o ishrani bar do 5-tog meseca. Kako mislis i osecas tako radi, nisi bolesna....samo si TRUDNA
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Leptiricu, meni je Kopitovicka rekla da uradim sl.UZ 2 nedelje posle UZ gde sam cula srce.
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu