Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 33 od 37
Strana 33 od 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
Dobro jutro dobar dan drage moje
Bak da pada, pada pa da sto pre krenes
Ganedina brzo ce se sve srediti i docice i mala lepotica u tvoj zivot jedva cekam
Ja odoh da pakujem Srecka i odosmo kod moje mame ona ce da nas pazi oboje.
Lep dan vam zelim
Bak da pada, pada pa da sto pre krenes
Ganedina brzo ce se sve srediti i docice i mala lepotica u tvoj zivot jedva cekam
Ja odoh da pakujem Srecka i odosmo kod moje mame ona ce da nas pazi oboje.
Lep dan vam zelim
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Bako(nja), kakav je plan za dalje?
Ema, to neraspoloženje već neko vreme traje. Razmisli šta sve može biti uzrok tome. pms nije, a u njega ionako ne verujem
Ema, to neraspoloženje već neko vreme traje. Razmisli šta sve može biti uzrok tome. pms nije, a u njega ionako ne verujem
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
cufta :: Ganedine, TO! Krenula si. A ko krene i stigne! Naravno da ima dece.....uvek negde tamo čeka tebe TVOJE dete. Neka draga devojčica zbog koje ćeš ustati ranije da je odvedeš u školu. A ona će imati priliku da deci kaže: "Idemo kod mene, moja mama će nam praviti palačinke"......"moj tata će vas vratiti kući". Moraćeš da kupiš suknje, haljine, krevet...roze nalepnice za zid....ona to sve sada nema....možda nema ni ranac za školu....
eto zato čekate jedna drugu.... i moraš se boriti za nju. Svim silama!
Da se ne bih ponavljala kopirala sam Cuftine reci u svemu se slazem, a najvaznije je da si ti krenula.
Danas sam slobodna pa sam malo duze i spavala, probudila se rano, mada nikako ranije ne mogu od ovih ranoranilaca ovde, i rekoh sebi, slobodan dan, posao niko poraditi nece umesto mene i naravno okrenula se na drugu stranu, do sada je skoro vec sve gotovo, jos zavrsim rucak i to je to. Dan je relativno lep, suncano i oblacno na mahove, duva vetric, taman da mi se ves posusi. Eto jedan dosadan slobodan dan.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Dobar dan!
Jbg bak... u persun! Povecavaj dozu na o,5. Javlaj sta misli Kopitivicka.
Samo da vam kazem nesto lepo. Sutra stize u goste neko ko nije sa ove planete,ima podbradak a njegova mama se zove na slovo B. Stizu naravno i mama na B i tata na B.
Jbg bak... u persun! Povecavaj dozu na o,5. Javlaj sta misli Kopitivicka.
Samo da vam kazem nesto lepo. Sutra stize u goste neko ko nije sa ove planete,ima podbradak a njegova mama se zove na slovo B. Stizu naravno i mama na B i tata na B.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bak, bas mislim na tebe...javi nam sta je rekla dr...glupi lh...
Ema, slazem se sa Cuftom...provjeri ako mozes krv i ostalo, mozda si anemicna. Ja sam bila nekada, znam da sam stalno bila umorna i depresivna.
Maus, pojma nemam sta je B,B i B, ali lijepo zvuci pa cu i ja biti srecna zbog B :)
Da, drage moje, pisala sam ja ranije o mojoj djevojcici, ne u jutrima doduse. Mnooogooo zeli brata ili seku, jedna njena recenica mi se urezala u dusu i placem svaki put kad pomislim na to ' molim te rodi mi brata ili seku, ne zelim da ostanem sama na svijetu'.. uh i sad pi.dim....aali ona mi zato razgaljuje dusu...pocele su simpatije pa mi smijesna. Neki dan mi je snimila razgovor izmedju nekog djecaka i nje...pozvao je da je pita da se zabavljaju...sok...ali sam bila srretna jer misli na mene i zeli sa mnom da podijeli te svoje intimne stvari...Hvala Bogu, razumna je i zna da je za momke prerano :)
Hvala svima vama sto ste srecne zbog mene :)
Pozdravljam sve redom, odoh za poslom :)
Ema, slazem se sa Cuftom...provjeri ako mozes krv i ostalo, mozda si anemicna. Ja sam bila nekada, znam da sam stalno bila umorna i depresivna.
Maus, pojma nemam sta je B,B i B, ali lijepo zvuci pa cu i ja biti srecna zbog B :)
Da, drage moje, pisala sam ja ranije o mojoj djevojcici, ne u jutrima doduse. Mnooogooo zeli brata ili seku, jedna njena recenica mi se urezala u dusu i placem svaki put kad pomislim na to ' molim te rodi mi brata ili seku, ne zelim da ostanem sama na svijetu'.. uh i sad pi.dim....aali ona mi zato razgaljuje dusu...pocele su simpatije pa mi smijesna. Neki dan mi je snimila razgovor izmedju nekog djecaka i nje...pozvao je da je pita da se zabavljaju...sok...ali sam bila srretna jer misli na mene i zeli sa mnom da podijeli te svoje intimne stvari...Hvala Bogu, razumna je i zna da je za momke prerano :)
Hvala svima vama sto ste srecne zbog mene :)
Pozdravljam sve redom, odoh za poslom :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
B,B, B......su Biksi, njen sin Arsa "sa Marsa"...i verovatno joj se i muž zove na B.
Mada, ni Arsa nije na "B" ???
Kus, koliko vidim ti ovde najbolje od svih nas živiš!
Mada, ni Arsa nije na "B" ???
Kus, koliko vidim ti ovde najbolje od svih nas živiš!
Hahah Cufta, eto vidis zasto nisam skontala :) Ili sam mozda trebala, ne znam..ma.zbuni me sada, bosanka sam ja :)
Bitno je da oni dolaze i da su svi srecni :)
Kusurko draga, slogirani kaktus..hhah..to moram zapamtiti :)
Bitno je da oni dolaze i da su svi srecni :)
Kusurko draga, slogirani kaktus..hhah..to moram zapamtiti :)
cufta :: Bako(nja), kakav je plan za dalje?
Opet ja!
Vidim i ja da nesto ne stima, jer neki moji provereni nacini za podizanje raspolozenja i energije nisu dali rezultata. Ovo nije onaj klasican umor i neraspolozenje , tipa, umorna sam, sad cu da odspavam, i to je to... ja se budim umorna i neraspolozena... Verovatno je sve posledica moje samoce, jer sam bukvalno u svemu sama, a sad vec i usamljenosti, jer ne pamtim kada je mm poslednji put bio tu...jeste da su se desile neke lepe stvari, tipa kupili smo nov auto, uplatili more, ide Petrov rodjendan.. ali tesko da nov auto moze da zameni necije odsustvo.PLus, ja vozim moj devojacki...
PLan je da odem do moje dr opste prakse, da vidim sa njom koje sve nalaze da uradim, i da ako se stvari ne poboljsaju, da odem do psihologa...Od sledece nedelje sam ponovo u Bg'u...
A evo vam i vic u vezi sa psihologom...
Dolazi covek kod psihologa na razgovor, i psiholog ga pita : Zasto ste dosli k meni?
Pacijent odgovara: Dosao sam k tebi, jer ne mogu da dodjem k sebi.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dančić
Star, dolazi neko ko nije sa ove planete (s Marsa ) čija se mama zove na B (Biksi), ali nije samo mama B. već i tata B. (znam ime, al ne smem da kažem ). Nema trećeg B.
U svakom slučaju, biće veselo, blago vama, drugari, uživajteeee!!!
Ganedina, srećno, da što pre grliš svoju devojčicu Hvala na pitanju za naše mame, mami mm-a je bolje, danas otputovala u Bg kod ćerke da vidi unuka, biće par dana tamo. Moja mama je vezana za krevet, dobila strašnu upalu vena, možda sam i pisala, ide na bolje, ali je nervozna što ne može ništa da radi. Ima sreće što je moj tata spreman za sve, pazi na nju, sprema, kuva bolje od pojedinih žena koje znam , čak joj i kolače sprema, pere sudove... Tata je Išla je na kontrolu, sve je za sad o.k. što se onkologije tiče (valjda)
Moj dragi je u selu, zbog babe, da ne bude sama, a sad se i ja spremam da odem, greota je da spava sam tamo . Sutra idemo kod kumova na slavu.
Bak, Boga mu poljubim, dokle više, vanzemaljcu jedan! Samo ću da bacim čarobnu prašinu da se smanji LH
Star, ja se sećam kad si pisala da imate devojčicu, super Ima ko da čuva bebca kad se rodi, a što se tiče vašeg odnosa-DIVNO
Ema, vic je extra
Moram da se spremam, ljubim vas sve
Star, dolazi neko ko nije sa ove planete (s Marsa ) čija se mama zove na B (Biksi), ali nije samo mama B. već i tata B. (znam ime, al ne smem da kažem ). Nema trećeg B.
U svakom slučaju, biće veselo, blago vama, drugari, uživajteeee!!!
Ganedina, srećno, da što pre grliš svoju devojčicu Hvala na pitanju za naše mame, mami mm-a je bolje, danas otputovala u Bg kod ćerke da vidi unuka, biće par dana tamo. Moja mama je vezana za krevet, dobila strašnu upalu vena, možda sam i pisala, ide na bolje, ali je nervozna što ne može ništa da radi. Ima sreće što je moj tata spreman za sve, pazi na nju, sprema, kuva bolje od pojedinih žena koje znam , čak joj i kolače sprema, pere sudove... Tata je Išla je na kontrolu, sve je za sad o.k. što se onkologije tiče (valjda)
Moj dragi je u selu, zbog babe, da ne bude sama, a sad se i ja spremam da odem, greota je da spava sam tamo . Sutra idemo kod kumova na slavu.
Bak, Boga mu poljubim, dokle više, vanzemaljcu jedan! Samo ću da bacim čarobnu prašinu da se smanji LH
Star, ja se sećam kad si pisala da imate devojčicu, super Ima ko da čuva bebca kad se rodi, a što se tiče vašeg odnosa-DIVNO
Ema, vic je extra
Moram da se spremam, ljubim vas sve
SoJa- Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013
Niny polemišemo mi o tome vazda, sad se pita da li će beba stići dok on bude imao 5,5 godina, pošto sad ima 4,5 Inače se danas ošišao i obukao novu majicu
Ćufto ja živim kako moram
Maus uživancija čista, mamu na B mi poljubi, a malenog što nije sa marsa i ima podbradak izmazi u moje ime
Sojčice da znaš da je greota
Bakiša jel pao ili je malo skočio
Ćufto ja živim kako moram
Maus uživancija čista, mamu na B mi poljubi, a malenog što nije sa marsa i ima podbradak izmazi u moje ime
Sojčice da znaš da je greota
Bakiša jel pao ili je malo skočio
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Evo me još malo, dok čekam da dođe vreme za bus
Kusurko, dečkonja je ko bombona sa novom frizurom Da mu što pre ispuniš želju
Karakaca, da ne zaboravim, drago mi je da si bolje, videh na FB slike u prirodi, uopšte ti nije loše tamo grlim jako
Kusurko, dečkonja je ko bombona sa novom frizurom Da mu što pre ispuniš želju
Karakaca, da ne zaboravim, drago mi je da si bolje, videh na FB slike u prirodi, uopšte ti nije loše tamo grlim jako
Samo da vas ljubnem, odok da ucim. Pratim vas, al isve zaboravih.
Maus, izgnjavi marsovca i za mene sutra, i izljubi ga u butkice i krofnice!
Neko je pitao gde sam, tu sam, nisam ja jos pocela sa stimulacijom, na supresivu sam trenutno. Od kraja sledece nedelje ako Bog da.
Maus, izgnjavi marsovca i za mene sutra, i izljubi ga u butkice i krofnice!
Neko je pitao gde sam, tu sam, nisam ja jos pocela sa stimulacijom, na supresivu sam trenutno. Od kraja sledece nedelje ako Bog da.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metak, zelim ti nizak lh i skorasnji pocetak stimulacije.
Bak, da ja tebi dam onaj diferelin nazad?
Karakaca, jel ja tebe znam na fb?
Soja, ne stigoh danas da citam pa ne znam sta radis na stanici.
Kad nam se vraca Djole iz Pariza?
Cure, ja sam se bukvalno navukla na iglu. Sve bolje baratam spricem i sve radosnije primam inekcije. Vec sam se poigrala danas sa ampulicama i vecerasnja doza spremno ceka 20.40. Malo ce mi biti zao kad za koji dan primim stopericu, al selavi, ostaje mi fraxi za utehu. Mada fraxi nije tako primamljiv kao menopur. Njega rastvaram, pa pretacem iz bociwce u bocicu, i tako 3 puta, kao malo dete kad se igra medicinske sestre.
Odoh dalje, ljubim vas
Bak, da ja tebi dam onaj diferelin nazad?
Karakaca, jel ja tebe znam na fb?
Soja, ne stigoh danas da citam pa ne znam sta radis na stanici.
Kad nam se vraca Djole iz Pariza?
Cure, ja sam se bukvalno navukla na iglu. Sve bolje baratam spricem i sve radosnije primam inekcije. Vec sam se poigrala danas sa ampulicama i vecerasnja doza spremno ceka 20.40. Malo ce mi biti zao kad za koji dan primim stopericu, al selavi, ostaje mi fraxi za utehu. Mada fraxi nije tako primamljiv kao menopur. Njega rastvaram, pa pretacem iz bociwce u bocicu, i tako 3 puta, kao malo dete kad se igra medicinske sestre.
Odoh dalje, ljubim vas
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Ja tek sad videh decka. Kusurko, uskoro, ne otezi nego u akciju. Zar ti ovaj nestasko nije najveci stimulans?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Soja draga, hvala na objasnjenju :) Citav dan razmisljam o tri B. Super ce se provesti :) grlim te draga moja jako :)
Kusurko, pa ovaj nestasko je divan :) moras u akciju. Ja jos ne znam nikoga na fb pa se obradujem kad vidim slike djecice ovdje :)
Missile draga, eto vidis, navuce se ti na iglu :) znala sam ja da si ti hrabrica :)
Kometak, sretno ucenje :)
Idem, kiflice su mi u rerni, kazu nece same izaci moram ih ja izvaditi :)
Ljubim sve redom :)
Kusurko, pa ovaj nestasko je divan :) moras u akciju. Ja jos ne znam nikoga na fb pa se obradujem kad vidim slike djecice ovdje :)
Missile draga, eto vidis, navuce se ti na iglu :) znala sam ja da si ti hrabrica :)
Kometak, sretno ucenje :)
Idem, kiflice su mi u rerni, kazu nece same izaci moram ih ja izvaditi :)
Ljubim sve redom :)
Jopet ja
Evo mene u selu kod mog čoveka Navatah net, pa da mahnem samo
Miss, bockalice naša, i meni tako fali igla kad prestane bockanje, ja mislila da sam jedina, a ono nisam
Djole se javila, sutra stižu. Jedva čekam utiske iz Pariza
Meta, za sledeću nedelju navijam jako
Ljubim
Evo mene u selu kod mog čoveka Navatah net, pa da mahnem samo
Miss, bockalice naša, i meni tako fali igla kad prestane bockanje, ja mislila da sam jedina, a ono nisam
Djole se javila, sutra stižu. Jedva čekam utiske iz Pariza
Meta, za sledeću nedelju navijam jako
Ljubim
Prvo da kazem da su ovi dacini indijanci preslatki! Sheceri medovi!
Jedna moja drugarica nas prozvala 3B, kad je saznala da smo trudni! :) Biksi, Biksiboj i beba! ":)
Imamo trece B u prezimenu! :) Razmisljali smo mi i Arsi da damo neko ime na B, al bi bilo previse da svi imamo iste inicijale! :)
Sutra se druzimo sa Anom! Nadam se da ce Milan biti u istom stajlingu, kao na onoj slici *na koju padoh od smeha* sa prethodne strane neke. I mm je celav, pa ga moze Ana slicno odenuti! :)
Shizo, 3D, kako se samo seti, kraljice!
Jedna moja drugarica nas prozvala 3B, kad je saznala da smo trudni! :) Biksi, Biksiboj i beba! ":)
Imamo trece B u prezimenu! :) Razmisljali smo mi i Arsi da damo neko ime na B, al bi bilo previse da svi imamo iste inicijale! :)
Sutra se druzimo sa Anom! Nadam se da ce Milan biti u istom stajlingu, kao na onoj slici *na koju padoh od smeha* sa prethodne strane neke. I mm je celav, pa ga moze Ana slicno odenuti! :)
Shizo, 3D, kako se samo seti, kraljice!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala vam drage moje na podrsci koju mi dajete u vezi usvojenja moje devojcice.
Ovih dana sam se cesto secala Djoleta, jedva cekam da nam se javi sa slicicama i utiscima , bas sam nestrpljiva .
Odoh da spavam , bas sam umorna . Celo popodne sam bila u basti / plevila i rascupavala sargarepu, koja ispade da je organska. Takodje sam zalila celu bastu , jer je zemlja vec jako ispucala i bas pije vodu , iako je za neverovati posle onoliko kise . Ostalo mi jos 2 vrste graska da zalijem, to cu sutra, jer sam isla do komsinice da zalijem i njen paradajz i cvece, jer nije tu . Sutra sabajle idemo na pijac u selo Debrc, ona hoce nesto da kupi , a ja da je vozim i kupim jagode , prosli but su bile bas prave . Toliko ima komaraca da je to strava i uzas .
Ovih dana sam se cesto secala Djoleta, jedva cekam da nam se javi sa slicicama i utiscima , bas sam nestrpljiva .
Odoh da spavam , bas sam umorna . Celo popodne sam bila u basti / plevila i rascupavala sargarepu, koja ispade da je organska. Takodje sam zalila celu bastu , jer je zemlja vec jako ispucala i bas pije vodu , iako je za neverovati posle onoliko kise . Ostalo mi jos 2 vrste graska da zalijem, to cu sutra, jer sam isla do komsinice da zalijem i njen paradajz i cvece, jer nije tu . Sutra sabajle idemo na pijac u selo Debrc, ona hoce nesto da kupi , a ja da je vozim i kupim jagode , prosli but su bile bas prave . Toliko ima komaraca da je to strava i uzas .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ema, ja bih crkla da sam tako dugo sama kao ti. Da flipnes, potpuno te razumem, ja mislim da si ti zbog toga u losem raspolozenju.
Miss i fluroscentni folikul, sta reci, pala sam na doope!
Bakisin lh, grrrr, stvarno je jedno veliko govno, da prostite, kad tako dugo nece da padne! Cekamo tu nedelju i novi uz, i drzimo fige!
Ganedina, vidim ti bas krenula ostro, leele! I ja cu navijati za jednu divnu veliku curicu u vasem domu, nek vam i taj centar sto pre proradi, pa da odmah startujes sa papircinama!
A sto se tice Obrenovca, tuga da te uhvati i ne pusta...
Kusurkin sestric ima novi friz, slatkish! Bas je faca!
Sojce, ljuubac! Dobro je da mama miruje, i da je tvoj tata drzi na oku! Znaci, jos koji dan i eto nama par iljada slika iz Pariza, jedva cekam da uzivam!
Karakaca, videh tu vest za dr u NI, sta reci... Nadam se da si ti bolje!
Cuftice, aj da te pljubim, a ti ljubi tvoje okato medeno dete!
Miss i fluroscentni folikul, sta reci, pala sam na doope!
Bakisin lh, grrrr, stvarno je jedno veliko govno, da prostite, kad tako dugo nece da padne! Cekamo tu nedelju i novi uz, i drzimo fige!
Ganedina, vidim ti bas krenula ostro, leele! I ja cu navijati za jednu divnu veliku curicu u vasem domu, nek vam i taj centar sto pre proradi, pa da odmah startujes sa papircinama!
A sto se tice Obrenovca, tuga da te uhvati i ne pusta...
Kusurkin sestric ima novi friz, slatkish! Bas je faca!
Sojce, ljuubac! Dobro je da mama miruje, i da je tvoj tata drzi na oku! Znaci, jos koji dan i eto nama par iljada slika iz Pariza, jedva cekam da uzivam!
Karakaca, videh tu vest za dr u NI, sta reci... Nadam se da si ti bolje!
Cuftice, aj da te pljubim, a ti ljubi tvoje okato medeno dete!
Suzo, jedva cekam da malenoj podarite bata ili seku! Ala ce to da bude divno, gnjavljenja na pretek!
Sofija, ja sam u trudnoci kao i ti, dzevila do sitnih sati, nisam mogla da spavam, isto sam nocni tip, a ujutru se dizala zbog injekcija u 11h jedva. Ne racunam ustajanje da se piski, to mu u trudnoci kao dobar dan nekako dodje, oguglash. Zeznuto je kad si ti nocni tip, a dete ti jutarnji, kao moje, povuklo na mm, on se razvristi i raspeva od srece ujutru, a ja jedva na oci gledam. Taman dok se ja razbudim, da ne mogu opet da zaspim, on zadzonja i tako! :) No, spavala sam prethodnih 9 godina braka i naspavala se kao covek, red je da sad nemam redovna sna! Tako ce uskoro i Bak, Miss i Kometa! A onda za njima i Kusurka, Karakaca, Suza, Mamadabude, Chilli, Ganedina i ostale radilice!
Jamajka, bravo za unapredjenje tm, juri pomoc oko dece, inace ce ti otici sve moguce kile koje imas na sebi! Bar meni tako izgleda kad bi neko cuvao sam blizance tri meseca!
Sofija, ja sam u trudnoci kao i ti, dzevila do sitnih sati, nisam mogla da spavam, isto sam nocni tip, a ujutru se dizala zbog injekcija u 11h jedva. Ne racunam ustajanje da se piski, to mu u trudnoci kao dobar dan nekako dodje, oguglash. Zeznuto je kad si ti nocni tip, a dete ti jutarnji, kao moje, povuklo na mm, on se razvristi i raspeva od srece ujutru, a ja jedva na oci gledam. Taman dok se ja razbudim, da ne mogu opet da zaspim, on zadzonja i tako! :) No, spavala sam prethodnih 9 godina braka i naspavala se kao covek, red je da sad nemam redovna sna! Tako ce uskoro i Bak, Miss i Kometa! A onda za njima i Kusurka, Karakaca, Suza, Mamadabude, Chilli, Ganedina i ostale radilice!
Jamajka, bravo za unapredjenje tm, juri pomoc oko dece, inace ce ti otici sve moguce kile koje imas na sebi! Bar meni tako izgleda kad bi neko cuvao sam blizance tri meseca!
Koga neimenovah, prastajte, odo u horizontalu, jes da nije proslo dva sata od kada sam vecerala, a po hrono treba da prodje dva sata, vala meni svaki minut zauvar, a kamoli ceo sat! Laka nocca i mirni nek su vam snovi!
Drage moje hvala sto brinete bolje sam samo treba sad vratiti kilca koja su brzo otisla i dodati jos neko, mama danas kuvala kupus i przila krofne bilo je lepo svi moji su se angazovali oko moje ishrane.
Soja da,da u prirodi sam uzivala bio je lep izlet dok nije pocela kisa, obisli smo manastir u kome je jedinstvena freska malog Isusa koja je stara preko 100 god, a u restoranu smo svi jeli recnu pastrmku jer sam ih ubedila da kad se jede proradi hormon srece ne pamtim kad sam se zadnji put toliko smejala.
Miss naravno da se znamo na fb , mada sam ja nasla Ganedininu dvojnicu na fb
Nadam se da se Djole lepo provela
Soja da,da u prirodi sam uzivala bio je lep izlet dok nije pocela kisa, obisli smo manastir u kome je jedinstvena freska malog Isusa koja je stara preko 100 god, a u restoranu smo svi jeli recnu pastrmku jer sam ih ubedila da kad se jede proradi hormon srece ne pamtim kad sam se zadnji put toliko smejala.
Miss naravno da se znamo na fb , mada sam ja nasla Ganedininu dvojnicu na fb
Nadam se da se Djole lepo provela
karakaca- Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009
Dobro jutro, cure
Provilenih celu j.b.nu noć, ne znam šta mi bi da oka nisam sklopila! A cepam Valerijanu tri puta po 30 kapi
Želim svima lep i sunčan dan a sebi da uspem da odspavam par sati pre no što krenem na slavu
Stisak
Provilenih celu j.b.nu noć, ne znam šta mi bi da oka nisam sklopila! A cepam Valerijanu tri puta po 30 kapi
Želim svima lep i sunčan dan a sebi da uspem da odspavam par sati pre no što krenem na slavu
Stisak
Dobro jutro!
Na današnji dan pre 4g, u ovo vreme sam već bila u "Jevremovoj" da izvade jajne ćelije i naprave Luciju. Danas ćemo dan kada je ona nastala, malo proslaviti.
Jutros sam radila domeći za jaslice. Rekla nam učiteljice da svaki roditelj napiše šta je njegovo dete naučilo dobro ili loše tokom prethodnih godinu dana boravka.
Ja sam to baš lepo napisala i iskoristila priliku da se tim divnim ženama i zahvalim. Onoliko, koliko je moguće, jer su one Luciji i nama toliko pomogle u ovih više od dve godine, da je opis njihovih dela nemoguć!!!
Da li znate da ima jedna divna knjiga, pisana za nas matore "sve što sm naučio u životu, naučio sam još u vrtiću" . Moj slučaj je taj. Napomenuću samo jedan od saveta iz knjige:
"I ne zaboravi da čudo postoji!"
Na današnji dan pre 4g, u ovo vreme sam već bila u "Jevremovoj" da izvade jajne ćelije i naprave Luciju. Danas ćemo dan kada je ona nastala, malo proslaviti.
Jutros sam radila domeći za jaslice. Rekla nam učiteljice da svaki roditelj napiše šta je njegovo dete naučilo dobro ili loše tokom prethodnih godinu dana boravka.
Ja sam to baš lepo napisala i iskoristila priliku da se tim divnim ženama i zahvalim. Onoliko, koliko je moguće, jer su one Luciji i nama toliko pomogle u ovih više od dve godine, da je opis njihovih dela nemoguć!!!
Da li znate da ima jedna divna knjiga, pisana za nas matore "sve što sm naučio u životu, naučio sam još u vrtiću" . Moj slučaj je taj. Napomenuću samo jedan od saveta iz knjige:
"I ne zaboravi da čudo postoji!"
BIkseto, provedite se danas za sve nas!
Strana 33 od 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 33 od 37