KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 36 od 37 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 36 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od missile 30/5/2014, 13:09

Dan, jutra nasa osuncan

Piksla je Zoki, danas smo se ispricali i dala sam mu i levu i desnu venu. Obe sam bocnula, pa nek ide zivot.

Mina je vec velika devojcica. Ali Cufto, i ja bih kao tm, ne pustam nigde bez pratnje.

Ja vadim jajasca u nedelju.

Pozdravljam vas pa odoh sad da hvalim Iris

Ljub ljub
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 36 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Star77 30/5/2014, 14:19

Kometak, draga, mene je vjestica totalno zaboravila Sad Napravih sad pus pauzu, ma neka ide zivot :)

Miss, cini mi se da ti se Zoki zvani Piksla danas svidjeo cim si mu dala obje ruke :)

Uh, leze mi ova cigara samo tako...i da, danas sam srecna jer sam prihvacena kao vas prijatelj i na fb Kutak. Divnoooo :)

Odoh malo da procackam po Kutku pa nazad na posao :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 30/5/2014, 15:01

Missile pa već dođosmo dotle!

igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice 

cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 30/5/2014, 18:52

Miss, da poskocim i ovde!!!  igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
Ja cekam da mi se muz vrati sa posla. Eeee, nema ga, pa ga nemaaa! 
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/5/2014, 22:04

Samo da vam mahnem svima!

Znate kako nam je bilo lepo u Lozani  srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca !

Ana je duša prava! Maca! Nenametljiva i stidljiva, srce drago!

Mima je, hm, kako bih vam rekla, oštrokondja, te evo ti sudove peri, ma kakav ručak, vi biste da jedete, pa ne može, odmah je pokazala dvorište Rodjenom, i rekla kosačicu u ruke, Milan čovek negde pobegao, pametan, i ja bih od nje pobegla! lol! Uzela Arsu i odnela ga u sobu, ko zna šta mu je radila, kaže usrao se, pa i ne ukenjao se od toliko drmusanja i maltretiranja, ma to je, ništa drugo! Posle pustila Pipija da mu skače po glavi! Kakva žena, nemam reči!  lol! 

Šteta što smo kratko mogli ostati, ipak nam je dalek put, loši putevi, odroni i klizišta usput. No, biće valjda još lepih prilika za druženja i maltretiranja.

Sve vas stiskam drugarke drage, uživajte u vikendu!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 30/5/2014, 22:45

Sto ste se raspisale zene  likeit 

Da iscitam pa me eto za dva tri dana  lol! bila sam dekompjuterizovana a vi zainat naredjale 78655 strana  Very Happy 

osmeh srce 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 31/5/2014, 11:23

Dobro jutro gde ste devojke,
Biksi drago mi je da ste se lepo proveli kod Ane
Cufta lepo je sto obelezavate dan kad je "napravljena" L
Miss bravo draga sutra ce biti navijanje za tebe u koliko sata je aspiracija
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 31/5/2014, 11:36

Dobar dan, cure

Vratih se kući, sad mi nedostaju devojčice moje... Treba mi par dana da se naviknem Very Happy
Hvala na komplimentima za ćaleta :DMnogo mi znači što je takav kralj, jer znam da za njih dvoje nema problema sve dok je jedno na nogama. Juče je pravio baklave, jer ja postim. Pojela sam jednu, onako između obroka, nisam mogla da odolim :DObožavam ga i smatram da svaki muškarac treba da bude takav- sposoban za sve, a ne debil koji ne zna ni jaje da skuva.
Vuchice, draga, sa zakašnjenjem, srećna godišnjica braka  čestitamo Ja mislila da ste 12 god. u braku, zbog tikera, ali sad vidim da on pokazuje koliko ste zajedno...
Buby, poljubac i zagrljaj za tebe i dečicu  ljubav zagrljaj 
Miss, navijam za četverac. Da budu sve ćelijice "fluorescentne"  navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 
Bak, da poskočim i ovde za tebe, da sutrašnji dan bude TAJ  igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
Biksi, slikice sa druženja su super, deca medena, vas dve divne  srca srca srca 
Nema nam Djoleta, jedva čekam utiske i slike  radost radost radost 
Meni stigli rezultati briseva, sterilni  igra

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 31/5/2014, 12:47

Sad sam ja bez kompjutera - pokvario se. Ali, telefon je tu.

Biksi, Arsa stekao novog druga Pipija.
Meni sveki u bolnici, onako je
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 31/5/2014, 14:45

karakaca ::Ja danas pricala sa jednom zenom koja se bavi biljem i dosta se razume za nas problem i dala mi predlog da odradim i sledece nalaze: hormon Kortizol, dhea s i da ponovim AMH ona sumnja u labaratoriju kaze da on moze da se poveca i smanji ali ne toliko kao kod mene.

Karakaca, jel možeš da je pitaš u vezi Kortizola, šta kad su povišene vrednosti? Verujem da zna, pošto ti je rekla da ga proveriš...

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 31/5/2014, 14:46

Dobar vam dan dobre zene ,

SoJa, gde ti nadje slicice sa druzenja iz LO, bas sam radoznala da ih vidim . Super draga za sterilne briseve , znam kolika je radost kad vidis da su OK posle toliko nerviranja .

A sta nam je stvarno sa Djoletom ,SoJa rece da su trebali cini mi se u sredu da stignu kuci . Ja stalno virkam ovde nadajuci da nam se drugarica odmorila i da nam se javila . Djole , mislimo na tebe i zeljno te iscekujemo .

Miss, priblizava se opasno trenutak aspiracije, jedva cekamo da nam saopstis da su izvadjene minimum 4 lepe zrele celijice i da zurka moze da pocne .

Krakaca , celo jutro nesto radim u basti i mislim na tebe . Kako se sada osecas, da li si malo bolje i da li jedes bolje. Sta si radila za Ekomer, jesi li ga nabavila .
Bak , zeno draga , jel pade vise taj LH .

Kometo, mislim na tebe .

Sladzo , puno pozdrava za tebe .

Star , stiskam te jako tebe i tvoju divnu devojcicu .

Cufto , bem mu misa i kompu, dobro je kad imas bar net na telefonu . Meni nedostaje moj komp na poslu , na njemu mogu lepo da pisem i ne pravim toliko gresaka , kao na ovom laptopu na kom se nesto slebo snalazim i ne znam kako i kad nesto pritisnem i cesto izbrisem sve .

Ja sam i dalje na bunarskoj vodi, gradska nam je dosla samo tehnicka , ali uzasno slab pritisak . Na posao ne znam kada cu, nadala sam se da krecemo u ponedeljak , ali kako sada stvari u gradu stoje, ne verujem da cu . Pojma nemam kad i kako cemo dobiti neki dinar od firme kad nista zivo ne radi . Kako cemo dalje, ja stvarnio pojma nemam .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 31/5/2014, 15:31

Karakaca, Sojo, zena koja se bavi biljem daje savete o hormonima???!!!!
A vas dve sa njom o tome pricate???!!!

Sa ljutnjom ili bez nje, molim vas da se nivo Kutka zadrzi na naucom nivou.
kakve biljke, kakve "zene koje se bave biljkama"?

Urazumite se drugari, ovo vam iz najbolje namere govorim.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 31/5/2014, 15:52

cufta ::Sa ljutnjom ili bez nje, molim vas da se nivo Kutka zadrzi na naucom nivou.
   kakve biljke....

Ćufto, ali na Kutku postoji tema, koja očigledno nije na naučnom nivou, evo je https://kutak.forumotion.com/f50-leeenje-biljem  Wink

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 31/5/2014, 16:37

A sada ZAISTA kako je bilo. Bozici u Loznici! A zasto se javljam posle skoro 48 sati, saznacete.

-Stigose negde oko trojke (sve se nadah odustace od loseg puta, ali oni ne odustaju tako lako).
-Izljubismo se svi jos na ulici.
-Cisto radi reda predlozih da se istusiraju, kontam dug put, sparina, nogice mire...Biksi nista ne odbija, samo da znate, tako da kada bane kod vas nista ne nudite. Mada se i ne libi sama da uzme stvar u svoje ruke.
-Umesto tusiranja Biksi pozele punu kadu mirisne vode sa sve casom crnog vina i muzikom.
-Rodjeni priupita za krevet da "odrema" jednu partiju, a partija je trajala malo vise od sat vremena i zapovedi da ga po budjenju cekaju slani i slatki palacinci. Rekoh bojazljivo za pecenje, no to je meze, rece on i strovali se u krevet.
-Arsa dusa mila, jedino normalno i slatko stvorenje pored Ane i naravno mene, usr`o se dusa mila do grla i samo se smeje i guguce.
-Iz kupatila se cuje muzika i brckanje.
-Iz sobe hrkanje.
-Iz druge sobe cika, vriska, moji poljupci i prdenje po stomaku , vratu, butkicama...
-Skontah da je vreme za palacinke, Drz` Arsu u jednoj ruci, muti, peci, odnosi jos vina u kupatilo...stigoh sve, a kako ni sama ne znam.
-Ustaje Rodjeni.
-Izlazi mirisna Biksi.
-Sedaju za sto i krkaju.
-Ja hranim guzicu koja je sve smazala. DUSA jedna umiljata, samo da znate.
-Podrigivanje i prdenje od strane roditelja Arsinih.
-Tu smo malo cucorili, kao slikali se i smejali kako bi sve izgledalo slatko i fino i kako se volimo.
-Rodjeni naredi da spakujem spremacu za puta.
-Uradih!
-Spakovase se i kud koji mili moji.

I zato mi je trebalo 48 sati , prvo da se dooobro odmorim, naspavam, pa da sredim kucu.

Arsa, zene, ja ne znam kako bi opisala to dete.
Krofna sa eurokremom.
Palacinka sa eurikremom i mlevenom plazmom.
Krempita.
Pusla torta.

Smejalica, Jedno vreme se toliko smejao da se zakasljao. Butkice, prevoji, PODBRADAK da da PODBRADAK. hahahahahahahaha nevidjeno, zivota mi.
Imam jedan vk ali tek u pon mogu prebaciti. Da cujete njegovo gugutanje i pricanje. SLATKIS!!!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 31/5/2014, 19:44

Maus, obožavam tvoje detaljne :Dizveštaje  queen 
Znači, poseta Marsovaca u pravom smislu  lol!

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 31/5/2014, 19:46

Maus kraljice! Kako opisa ovo!!!

Sojo, i Asoirin je nastao iz vrbe. Biljke imaju svoje mesto u nauci. Ali ovo o cemubste vas dve pisaleje sarlatanstvo!!!
A to je vec nesto drugo i da te podsetim nije dozvoljeno.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 31/5/2014, 19:50

Soja, bravo za sterilne nalaze :)

Cufta, nadam se da popravka kompjutera nece trajati kao kod mene. Mjesecima sam na telefonu, oci svoje izbih odje :)

Genedina, hrabra divna zeno :) uzvracamo ti zagrljaje iz duse, a moja djevojcica kaze ovako' nadam se da ce teta Genedina uskoro dobiti svoju djevojcicu pa da se ja mogu dopisivati sa nekim ko je daleko '...ljubimo te do neba :)

Biksi i Maus, kako sam se ismijala..ne slazu mi se bas vasi izvjestaji, jeste li sigurne da ste bile zajedno ? :) Nego, najvise od svega mi se svidja mali Arsa, zamisljam njegove butkice i kako je sladak, smijuljko jedan...a kako mu je bilo sa vama, pitacemo ga kada jos malo poraste...luckaste ste vas dvije i bas mi se takve svidjate :)
Ljubim i grlim sve redom. Pojela sam tepsiju pizze, ne tepsiju nego pizzu, i sad mi je muka. Sad ce da padne jedan pus, zasluzila sam :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 31/5/2014, 19:52

O.K. Ćufto, nije problem, mada nije dozvoljen i taj tvoj ton. Ispravi me ako grešim

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 31/5/2014, 21:26

Maus carice  likeit 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 31/5/2014, 21:46

Ok, Soja, zvinjavam se na tonu, nije mi takva bila namera!!!
Nastavljamo u starom stilu.

E sto kaze Ganedine, kad naviknes na jedan komp tobje kao stare dobre cipele. Ovako sa telefona.... Jedva kucam.

bila sam do sveki, bolje je.
Sada nam dolazi stari drug na casicu caskanja.

Missile, sutra celije lete napolje da prave bebe

Bebe, bebe, bebe, bebe
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 1/6/2014, 00:02

Dobro veče!
Mi stigli iz skitnje po gradu,kao u dobra stara vremena.Klinci su već drugi dan kod mog tate,super se provode i ne misle da dolaze kući.Svratim da im odnesem ručak,da ih cmoknem,obiđem i proverim da li je sve ok.Mm i ja šetali po kiši,videli se sa prijateljima,bili na ručku,pa na kuglanju...kako mi sve to nedostaje.Iskamčila sam i cipele Laughing Laughing .

Neko me pitao za moju porodicu iz Obrenovca,još su kod nas i neće tako skoro nazad.Oni su živeli u naselju Rvati i kuća im je poplavljena do sprata,još ima vode.Ne damo im da se vrate.

Miss,što sam nestrpljiva,jedva čekam bebu ili dve,tri.I navijam igracice igracice igracice 

Jao,što je ova dr.Ćufta izričita. Rolling Eyes I ja se "lečim"biljem,uglavnom.Samo kad"prigusti"koristim farm.prepar.

Devojke,sve vas grlim i odoh da spavam.Laku noć!
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 1/6/2014, 01:02

Vece, jutra

Umesto da spavam ja pusim. Jer kad zaspim, posle nista na usta. Naterali me da popijem panlax pa sam se naplasila i vodu da pijem, jer sve izadje., znate vec. Muka mi vise od wca.

Sutra, tj danas ujutru pripremam muzu lep kaloricni dorucak, da ima snage labu. Nakljukala sam ga cinkom i raznim vitaminima ovih dana. Samo nek mi istrese svog ljutog plivaca, i to je to. Zamisljam tog "srecnog" plivaca kao kombinaciju ajkule i bika, koji ce odmah da udari na moje kolor jajasce crvene boje, pa icsi nece ni trebati.

Za neupucene, pricam o sutrasnjoj, tj danasnjoj aspiraciji.

Cufto, Soja, napisana rec nekad ne zvuci kao uzivo, pa da znate da je ono oko biljaka bio cist nesporazum.

Ajd lepo spavajte. Ljubim vas i volim.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 1/6/2014, 01:47

Miss, znala sam da ne spavas, zato i svratih ovde. Pusis, i ja. Bio nam drug iz Danske i tako....

Jamajkaaaaaa setanje po kisi.... Ima li sta lepse... Ima: i ljubljenje na kisi.

Soji se izvinih za pogresan ton. Sa stvarima koje nam zivot znace nema igre. Strucnost bilo koje vrste moramo postovati. Mi smo ljudi 21. Veka. Lucija ide u skolu engleskog. Ne ucimo je mm i ja jer mi nismo ucili kako druge da ucimo. Ne umemo.
Protiv biljaka rekoh da nemam nista protiv. I ja mojim bolesnicima govorima da skokove pritiska lece kafom/i ili alkoholnim picem - oba su od biljaka.

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 1/6/2014, 10:41

Dobro jutro, zene drage!
Miss, mislim na tebe!
Nas dvoje kafenisemo i kujemo planove za danas. Sinoc smo se druzili, pa smo bas kasno legli. Ma bilo je super!
Volim i ja da citam kad Maus opise kompletan dozivljaj!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 1/6/2014, 11:30

SoJa ::O.K. Ćufto, nije problem, mada nije dozvoljen i taj tvoj ton. Ispravi me ako grešim

Potpis!!! Nije mi se jos desilo da slucajno zadjem na jutra, a da nije bilo neke diskusije, u kojoj je postojao samo jedan sudija. Koji sve najbolje zna. Prosto neverovatno da neko moze bez dovoljno informacija da zakljuci da li se radi o sarlatanki, ili mozda o farmaceutu koji se razume u blagotvorno dejstvo biljaka.
Uglavnom vidim da se i postava na jutrima periodicno menja, verovatno sa dobrim razlogom.
Elem, svaki put kad sam pozelela i ovde da se javim, izgubila sam zelju upravo zbog diskusija, koje same po sebi ne smetaju toliko, koliko ton jedinog i vrhovnog sudije.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Godina : 51

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 36 od 37 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu