KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 32 od 37 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 32 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Niny 27/5/2014, 09:10

Karakaca, drago mi je da si bolje, samo ti ozdravi skroz, pa ćeš onda na histero i sve redom  osmeh srce 

Vuchice, sviđa mi se kako su to u Danskoj lepo smislili  likeit 

Jamajka, čestitam ti muževo unapređenje  Very Happy  Nije to mali period, ali ćete se vi snaći i biće još lepše kada se mužić vrati  osmeh srce

Ćufta, kad legneš kad možeš tako rano da ustaneš  affraid affraid affraid
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 32 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od cufta 27/5/2014, 09:23

http://zena.blic.rs/Porodica/23630/Ovo-su-najstarije-porodilje-na-svetu

Meni je ovo sve super!!!

Niny, na odmoru sam sada, a kada nisam, ležem kad i Lucija pola deset - deset - uveče  Embarassed 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 27/5/2014, 09:51

Ih Cufta , bas si nas sve pretekla sa tim tvojim ustajanjem . Zeno draga, pa sta radis tako rano, sem sto izbudis sve po kuci i pola komsiluka .

A ovo za babe/mame , sta reci, sem da me provocira da i ja odem opet u Prag za ono malo moje decice sto jos tamo ostade, ako bi koje prezivelo odmrzavanje . Ali, treba se prvo izvuci iz ovog finansijskog gliba u kom smo sada i prikupiti novu hiljadarku za novi FET. Ovaj put bih isla sama, zbog maksimalnog smanjenja troskova , na 2 dana i samo sa 1 torbicom licnih stvari .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 27/5/2014, 10:31

Da, da, Ganedina, da ideš po svoju dečicu obavezno!!!  yes yes yes cvet cvet cvet 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 27/5/2014, 10:47

Dobar dan dobre zene!

Kometa, Miss, Bakisa svim srcem navijam za vas igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice Mislim na vas stalno love 

Cufto fantasticno!

Daco decica su preslatka. Mina...kako je porasla...ostadoh zapanjena.

Star lepo si im odgovorila g  g 

Jamajka bravo za muzica g  g 

Karakakaca, bitno je da si sada ok.

Leptirko jos malo i kraj skolske godine.

Kada smo kod ranoranioca, mislim da sam vas jutros sve pretekla Very Happy Jos u 04:30 sam bila u pcelinjaku pa sve do 7 kada sam otisla kuci,a Milan nastavio tamo gde sam ja stala. Istusirala se, odvela Anu u vrtic i sada sam na poslu, a misli mi na placu, medj` pcelicama, njihovim zujanjem, cvrkutom pticica...mir, mir i samo mir. Svuda zelenilo, suma...koji spokoj...raj za dusu. On je jos uvek tamo...kako mu zavidim. Kada smo vec kod Milana da vidite kako ga je juce Ana sredila pa su plesali , tj Ana ga ucila nekim pokretima u baletu

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 32 24ecllc

I ja u akciji Very Happy 

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 32 2v026ad

Pozdrav za sve!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 27/5/2014, 11:06

Maus , vrednice nasa, zaista si cudo od zene . A i Milan je bio bas simpa s Aninom kreacijom . Znam o cemu pricas to mir, mir, tisina, cvrkut ptica . Zbog toga mi drago sto ne zivim vise u BG

Star , komentar tj., odgovor u ambulanti ti je za medalju .

Karakaca, nadam se da ces svakim danom biti sve bolje .

Nego, nema nam ovih nasih bockalica .

Sojcice lepa devojcice , sta kod tebe ima novo, sta nam ti radis ovih dana, kako su vase mame

A ova Niny je kao bombonica, i majca joj je fenomenalna . Ma prava lepa, lepa trudnica, pu,pu da je ne ureknem .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 27/5/2014, 11:17

Odoh po vodu i da baba proba sarmirati snage reda na punktovima po Obrenovcu. Ako ne upali sarm kao nekad,onda cu da kukam .

Tesko mi je sto cu morati da se suocim sa razorenim , unistenim gradom , nisam uopste psihicki jos spremna na to . Al sam se od jutros raspisala, ne znam sta mi je . Odoh, moram .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 27/5/2014, 16:48

Drage moje moram sa vama da podelim nesto iz mog kraja, posto odlazem za neki mesec histero nece mi ni trebati ginekolozi iz dz koji su pohapseni u mom gradu, neka ostanu sto duze da se lepo opamete, ali su trebali da povedu i sestre koje su jos gore od dr. Kakve sve propuste imaju sem sto su primali mito samo da nabrajam, meni davale terapije bez provera hormonam bez uz koji retko kad je i radio i kad radi vide sve sto nemas,mozda su mi misli lose ali uopste mi nije krivo sto su 6 doktorkama stavili lisice na ruke.
Odoh da gricnem nesto a i da ne mracim lep je dan
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 27/5/2014, 22:44

Cufta draga, sta radis kad ustanes tako rano ? Ja sam spavalica Sad

Drage moje, sto se tice mog odgovora u dz, shvatih i ja poslije dugo vremena da necije neznanje i nekultura nije moja sramota :) juuupi jaaa, opametila se pod stare dane :) bolje ikad nego nikad :)

Genedina, nadam se da si dobro, nije lako vidjeti svoj grad u onakvim slikama. Ali sve ce to doci na svoje, mora!!!

Maus, divne slike, a pcelice...nemam rijeci :)

Mi smo danas bili u nasoj basti, tako mi je prijalo u onoj prirodi da nemate pojma...zao mi je sto nemam kucu Sad

Karakaca, meni bude drago kada urade to bilo kome ko je zloupotrebio svoj polozaj. Sramota sta rade...

Nadam se da su bockalice dobro :)

Shizika, Jamajka, Sladzana i sve ostale drage zene...veeeeliki pozdrav :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 27/5/2014, 23:46

Maus, super su slikice!!

Ganedina  ljubav 

Eh he kako svaka od nas ima razlicite "budilnike" - ja sam ustajala naravno za posao, oko 7-pola 8, i to sa 3 budilnika i pola sata "snuzovanja", i tada nikada nisam lezala pre 1-2...sada, prosecno lezem oko 4-5 ujutru, i spavam do 1-2, osim kada ne moram na neki pregled ujutru  Very Happy Takva sam od malih nogu, nocna ptica  Very Happy 

Star, tama si mozete slatku kucu nabaviti  radost radost 

Grlim, zenske!
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 28/5/2014, 08:05

Ju huuuuuuu DOBRO JUTROOOOOOO!!!!

osmeh srce 
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 28/5/2014, 08:34

Ju huuuuu i od mene.Dobro jutro!
Pijem kafu i spremam se za posao.Još samo da se razbudim,pošto ležem malo pre nego što Ćufta ustaje Laughing  Laughing 
Odoh,deca se tuku...
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 28/5/2014, 08:51

Dobro jutro i od mene!  sunny sunny sunny 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 28/5/2014, 08:57

Dobro vam ovo lepo jutro ,

Ja stigoh kuci nocas u ponoc . Uzela sam pitku vodu pakovanu u kese , fascinirana mini fabricicom spakovanom u 1 kamionu kao onaj nas Furgon. Madjarski je, madjari rade, kapacitet 4000 l na sat .
Prodjoh nekako kroz punktove u glavnu ulicu u gradu placuci sve vreme . Jedno je videti na TV, a drugo uzivo, za koje ne postoje reci za opis . Kad sam se vracala iz BG uveliko je bio mrak , u gradu nema struje niti 1 zive duse. Isla sam u moju firmu tj., fabriku na Zabrezju, jedva stigoh. Voda lezi od fabrike pa skroz put izvorista .Fabrika je pocela sa minimalnim radom sa 1/5, vise ne moze trenutno. Tamo spava elektroinzenjer, rece da nam je unistena Scada sistem za daljinski nadzor i upravljanje izvoristem , koje smo samo mi imali maltene jedini u SR vredno 40 miliona dinara . Unisten ogroman deo kanalizacije, u ulici ktareri precnika 1,5 m dubine po par metara, usled pucanja i propadanja glavnih sahti i kolektora .Sve u svemu,grad je toliko unisten , da ni milijarde evra ne bi moglo vratiti u prvobitno ni za nekoliko godina .
Izvinite sto ovoliko davim , obecavam necu vise. Samo sam htela da vam docaram posledice ove katastrofe kolja nas je zadesila .

Bila sam u Ministarstvu za socijalnu politiku . Nisam se mogla popeti gore , vec samo pricati telefonom sa portirnice. Javio se bas on, Dragan Vulevic kome sam rekla zasto dolazim. Rece mi da mi oni ne mogu uzeti izjavu, bez obzira na situaciju u mom gradu i da cu ipak kad sve ovo prodje morati da se javim njima. Onda sam ja osula paljbu na rad tog centra, sve najcrnje, da je sada u ovoj poplavi mozda i unisten moj dosije .Rece mi da se javim direktoru i kazem da sam pricala sa njim. I tog dir. sam potkacila, rekavsi da su svi oni isti, da tamo vlada nerad, javasluk, neprofesionalnost, nezainteresovanost, izivljvanje .
Kaze, mogu da se zalim njihovoj direktorki u Ruskoj.
Rekoh mu da zelim da promenim uzrast deteta na 12 g i pitah ga da li ima dece tog uzrasta za usvojenje . Rekao mi je da ima dece za usvojenje uzrasta od 8 do 10 , pa i 11 god . Ja se odusevila . Sad moram sacekati da ovi slepci kod mene pocnu sa radom i onda da idem tamo da ih hvatam za gusu . Volela bih da sto pre usvojim moju devojcicu , pa onda ako nekako stvorim neke pare odem pre 50g na poslednji FET .

Bockalice, gde ste .

Cufto, jel Lucija prosetala svoju novu maju.

Maus, hoce li biti meda ove godine. Ja bih da kaparisem par kilograma , nadam se da ce bitii neka cena sa malim popuistom .
ganedina
ganedina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 28/5/2014, 09:15

Ganedina  g g g jedva čekam da tvoja devojčica stigne kući.Navijam najjače za vas igracice igracice igracice igracice 
Što se tiče Obrenovca i posledica od poplave i muški deo"moje porodice"priča istu priči,kao i ti.Dva dana svakodnevno odlaze tamo i tuga ih je videti kad se vrate. Sad Sad 

Stvarno,gde su ove "na iglama" devojke?

Grlim vas sve i sad stvarno moram da idem,posao zove.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ChillyVilly 28/5/2014, 09:18

Ganedina,drago mi je da si krenula punom parom napred,zelim ti mnogo srece i strpljenja.Znam da je tesko i ja ti se divim. zagrljaj zagrljaj 
ChillyVilly
ChillyVilly

Broj poruka : 140
Datum upisa : 03.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 28/5/2014, 09:28

Dobro jutroooo :))))))

Sofija, kako  bih ja rado sebi nabavila jednu kucicu, ali ne moze :(bice!
Genedina, draga, ne mogu ni zamisliti kako tvoj grad izgleda i kako ti je bilo. Drago mi je sto razmisljas o starijoj djevojcici, koja ce  ti sigurno promijeniti zivot. Na bolje. Ja imam djevojcicu mm kojoj je 12 godina, i uzivam sa njom svaki dan...dosla je da zivi sa mnom kada je imala 6 godina, i moj zivot od tada vise nije isti. Zahvaljujem se Bogu sto mi je dao, a i ona dijete osjeca ljubav, pa i prred sve familije i rodbine, ona je vezana najvise za mene. Skoro su pocele i simpatije,ja sam prva koja sazna sve. Genedina draga, od srca ti zelim isto :) da sto prije djevojcica dodje svojoj kuci :)

Veeeeliki pozdrav za sve redom :) ljubim :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 28/5/2014, 09:46

Dan Jutra!

Star pa vi imate devojcicu  srca tj devojku. Bice ona super starija sestra, izmedju mog brata i mene je 12 godina, prava razlika  yes 

Ganedina, ze,im ti jako da centar sto pre pocne sa radom i da sto pre osetis male ruke oko vrata  yes 

Miss, ima li te? Kad je sledeca kontrola?

Ove ranoranioce necu ni komentarisati, ja sam uvek bila nocna ptica, jutro mi pocinje malo kasnije nego drugima Embarassed 

Ja se bocnula jutros za lh, videcemo, mozda ga i sredimo  Wink 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 28/5/2014, 09:56

Bak pa jbm mu misa...nadam se da ce danas tvoj lh ustuknuti pred naletima nas kutanjki i da ce pasti na rayumne grane...taj tvoj lh se ne da ko ni euro...ni makac lol! lol! lol! lol! 
Ganedina stiskam jako draga..i navijam za devojcicu tvog zivota osmeh srce osmeh srce smajli angel 
Bravo Maus ya med..sve mi se tu svidja i nista ja tu ne bih diraala..osim Ane naravno Very Happy Very Happy Very Happy 
Sve ostale devojke da nabrajam nemam vremena ali ljubim sve u nizu...usne usne usne usne 
E, da i glavnu vest zaboravih..Mina otisla jutros na jednodnevnu ekskurziju..dvorac Dundjerski, Zobnatica, Palic i Majkin salas...tamo i rucaju..o njenoj radosti, bitnosti, sreci i uznemirenosti mogla bih pisati pola stane yes radost yes love love love love love igra igra igra igra igra igra igra 
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 28/5/2014, 10:34

Ganedine, TO! Krenula si. A ko krene i stigne! Naravno da ima dece.....uvek negde tamo čeka tebe TVOJE dete. Neka draga devojčica zbog koje ćeš ustati ranije da je odvedeš u školu. A ona će imati priliku da deci kaže: "Idemo kod mene, moja mama će nam praviti palačinke"......"moj tata će vas vratiti kući". Moraćeš da kupiš suknje, haljine, krevet...roze nalepnice za zid....ona to sve sada nema....možda nema ni ranac za školu....

eto zato čekate jedna drugu.... i moraš se boriti za nju. Svim silama!

Star, i ja kao Bak imam 11g mlađeg brata - odlična razlika. Drago mi je da već imaš 'ćerku!

Bakonja, ja opet navijam...i navijaću.

A gde su Miss i KometaK?
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 28/5/2014, 11:08

Dančić žene  sunny 

Moj dan upravo počeo  lol!  slobodan sa slobodnim aktivnostima bez radnog vremena, naravno već sutra sat zvoni u 5h, a ja se osećam kao šlogirani kaktus  Razz 

Star milina  srca srca srca srca srca 

Ganedina, navijam da te malene ručice čim pre zagrle
 d d d d d 

Bakiša  b b b b b  za LH  b b b b b 

Kometice, Miss  ljubav ljubav 

Juče reče moj sestrić kao iz topa:''Tetka, kad ćeš mi više roditi tu bebu da je uzmem? Hm? Kad?''  lol! lol! lol!

Sve vas d  
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 28/5/2014, 11:53

Dobar dan  sunny  Ja tek sad dođoh na posao, jer sam čekala da nam stigne novi sto i mogu vam reći da je divan  Very Happy  iako stolica nemaju na lageru, a rok isporuke 60-90 dana, baš mnogo, ali čekaćemo  Rolling Eyes 

Žvako, sigurna sam da će tetka uskoro obradovati sestrića  bebe yes 

Ganedina, i ja želim da u vaš život uskoro uđe jedna devojčica i da ga upotpuni  osmeh srce osmeh srce osmeh srce 

Bak, čekam tvoj lh i nadam se da je sada konačno pao  radost radost radost 

Miss, kako ide bockanje?
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 28/5/2014, 12:15

Dan, zene!

Posle 1 dana izostajanja s posla, kao s Marsa da sam pala. I frka od jutros. Da se javnem na brzake pa begam dalje.

Sve sam brzinski procitala, po koje slovo ili rec progutala ili p[revidela, pa necu da komentarisem, dA NE LUPIm neku glupost.

Osim Bak. Dobro bre Bak, juce sam odmah napisala izvestaj na Klubu 38+, nego "ti ne citas".  Wink lol!  Ajd javljaj danas taj lh. Juce sam mislila na tebe, pomislih- ja cu i jc da povadim, a ona ce da spusta lh! Necu tako, ajd da krenes, navijam za taj lh. Zbog tebe pregledah moje lh. Moj lh je 2,2, a prosle godine je bio 2,8, i ja mislim da je i tada bio dobar.

E tako, javih se da ne mislite da ja na vas ne pomislim bar 13x dvevno, nego se ne stize.

Od petka cu na bolovanje, bas me briga da li mi treba ili ne treba, malo da iskuliram, prosetam gradom, opustim se. 4-5 dana pa nazad na posao.

odoh nazad na posao. Ljubim!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 28/5/2014, 12:26

Drage moje, evo i mene...

Mislim i ja na vas, al sam nesto bas bezveze, da nemam ni snage ni volje da bilo sta radim. Da l je pms, ili nesto drugo ne znam, ali toliko sam umorna da mi dodje da kukam na sav glas. Pocela sam i Petra da odvikaam od dojenja, mislila sam da ce ici postupno, medjutim, izgleda da cemo prekinuti pre nego sto sam mislila, jer mleko nesto brzo nestaje. I nesto jedva cekam taj trenutak...

Ljubim vas sve, i javicu se kada budem bolje raspolozena!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 28/5/2014, 12:44

Lh 4,95  lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 37 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu