KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 27 od 37 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 27 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od zvoncica36 23/5/2014, 12:52

Kometa imam mačke od kad znam za sebe.Kao dete sam se zavlačila u legla uličnih mačaka.Čim sam saznala za trudnoću radila sam tokso.Sve ok.Čak sam pričala sa Zadorijem i veterinarima i svi su mi rekli da pre mogu da dobijem tokso preko povrća nego mačaka.Moja kuma je imala u dve trudnoće,a nije ljubitelj mačaka.Rodila je zdravu decu.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 27 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od SladZana 23/5/2014, 12:55

Drugari dragi  ff 

Ganedina nije ta voda za igranje. Ogromna povrsina tla je bila pod vodom, ne znas sta su podzemne pokupile i donijele, veliki su to sistemi. Cuvaj se molim te.

Miss ja sam razmisljala da ako mogu narkomani sebe u venu mogu i ja vala.

Zvoncice ne znam ni ja, znam samo da se pazis kake od mace zbog Toxoplasmoze.

Juce bila slava, bilo je dobro, nisam bila kad je bila najveca guzva. Imala sam traumu sinoc, Petra (cerka moje zaove) je sa vrha stepenica taman kad sam izasla na vrata od kuce, pala i do dolje u kolutovima nastavila. Hvala Bogu samo se istumbala ali sta mi je sve proslo kroz glavu u tih nekoliko sekundi...

Sve vas ljubim.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 13:09

Svih 9 meseci mi je Micika preležala na stomaku! I danas kada smo u bašti Micika je na korak od L - ne odmiče se. Ali Micika je predator  Laughing IMa i epilepsiju, ali je to ne ometa u životu.

SlaDŽo, ja mislila vi se kao ljudi prejedate...kad ono.... dobro ste prošli.

KoMeto, moj drug sa hrono još pre 3g oslabio 23kg, i ni gram do sada nije vratio.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 23/5/2014, 13:21

Dobar dan...

Sto se tice macijeg izmeta i cipela... voda i sapun...ostace fleka, ali...

A sto se tice hrono ishrane, pocecu sa njom ukoro, cim se vratim za BG...pa cemo videti...

Inace, em me drma pms, em me opet uhvatio mastitis, tj mastopatija, em sam odlucila da prekidam sa dojenjem...da sa 10 bezveznih podoja zbog rasta zuba/prilagodjavanja na novu sredinu, svedemo na 2...a da sou bude veci, moje pametno dete je samoinicijativno, pre mesec dana, izbacilo cuclu...ok, malo sam mu pomogla, ali samoo malo... sto bi bilo dobro da tako izbaci i podoje, al cvrc... musko je to! Sve u svemu...ludnica....

Sto se tice toxo, koliko znam, opasnost je kada se prvi put u trudnoci sretnemo sa bestijom, a ako je trudnica ranije bila izlozena , onda problema nema.Mozda gresim, ne znam...

Ganedina, voda iz bunara nije ni za zalivanje, po hiljaditi put sam danas cula upozorenje na tv'u...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 23/5/2014, 15:17

Ja sam odrastala sa mackama isto, ali su me u trudnoci naplasili lekari iz It. posto nisam imala toxo, pa su mi rekli da dezinfikujem svo voce i povrce, da ne prilazim mackama... kako sam shvatila ako ste je vec imali nema bojazni u trudnoci i ako su mace vakcinisane. A za voce i povrce pazite sta jedete, pogotovu sad posle svih ovih poplava, nikad se ne zna sta je odakle. Perite lepo, meni su savetovali da potapam u neki dezigicijens, ja potapala samo u sodu bikarbonu. Savetovali su me i da ne jedem sveze voce i povrce po restoranima, jer se nikad ne zna kako je oprano. Moram da priznam, iako nisam panicar, naplasili su me sa ovim, pa ja onda trubim dalje.  Rolling Eyes 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 23/5/2014, 17:01

Kuku meni, sta sam sve ja radila u trudnoci...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 23/5/2014, 17:06

E ne znam, i ja sam panicar ali se trudim da sad ne pretjerujem jer mislim da ni to nije zdravo jer sam onda stalno pod stresom.
Sa macorom se druzim, on je kucni macak na kupovnoj hrani, dijetalnoj zbog svog zdravlja, ne priblizavam se kutijici sa pijeskom. a sto se voca i povrca tice isto radim kao i uvijek.
Razmisljanje mi je da ako nisam za 30god pokupila toxo nadam se da necu ni sad, sto ne znaci da sam potpuno neodgovorna.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 17:10

http://blog.b92.net/text/24202/Ovo-je-veliki-pisac/

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 23/5/2014, 17:18

Danas sam bas citala.

"Zaborav sve leči, a pesma je najlepši način zaborava, jer u pesmi se
čovek seća samo onoga što voli.
Tako se na kapiji, između neba, reke i brda naraštaj za naraštajem
učio da ne žali preko mere ono što mutna voda odnese. Tu je u njih
ulazila nesvesna filozofija kasabe: da je život neshvatljivo čudo, jer se
neprestano troši i osipa, a ipak traje i stoji čvrsto »kao na Drini
ćuprija«."
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 17:22

VRHUNSKI!!!

NE RASPRAVLJAJ SE SA BUDALOM

https://www.facebook.com/photo.php?v=317766308345786&set=vb.205051538675&type=2&theater
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/5/2014, 17:35

Lh 4, 58. Sva sreca pa raste, bas bi bilo bezveze da pada  Rolling Eyes 

trazila sam da me dr pogleda i da popricamo, nema vise smisla ovako
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 17:36

U pravu si Bakonja!

Javi šta ste se dogovorile!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 17:37

bak ::Lh 4, 58. Sva sreca pa raste, bas bi bilo bezveze da pada  Rolling Eyes 

trazila sam da me dr pogleda i da popricamo, nema vise smisla ovako

Bak, izgleda sve nešto raste u poslednje vreme...meni je skočio TSH 7,00  affraid  Povećala mi je dozu dr na 125 i vidim da od vto nema ništa pre septembra.....Jbg.....
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 17:54

e bre mamadabudeš....i ti...

Je*ale vas te jednocifrene brojke što kvare situaciju.

Spustio se NLO u blizini jednog sela u Šumadiji.

Ispred kuće sede dva domaćina. Prilazi im vanzemaljac:
- Zdravo. Ja sam Saturn.
- Deder Milutine, sipaj jednu Saturnu.
Ispiše oni. Domaćini gledaju nekud u stranu. Opet će vanzemaljac:
- Ja sam Saturn.
- Milutine, sipaj još jednu Saturnu.
Opet oni ispiše, opet domaćini gledaju nekud u stranu...
- Ljudi!!! Ja sam vanzemaljac!!!
- Milutine, nemoj više da sipaš Saturnu.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 17:58

cufta ::     e bre mamadabudeš....i ti...

Je*ale vas te jednocifrene brojke što kvare situaciju.

Ćufto, si videla ti to?!  affraid  Ludilo.... Rolling Eyes 
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 18:01

Mamada budeš. Izvenervirala sam se zbog vaših rezultata - BAŠ!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 18:03

cufta ::   Mamada budeš. Izvenervirala sam se zbog vaših rezultata - BAŠ!

Uh, glava me boli otkad sam videla rezultate. Ja mislim da je to zbog mikroginona koji pijem.....Uh Mad 
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 18:04

Jebo ih mikroginon kad ga tako paušalno daju svima....
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 23/5/2014, 18:18

Bak, u 3 lepe i tvoj LH!  c c c c Sve sam nekako verovala da ce se spustiti! A jesi li sve radila u istom labu? Mislim.... bas sam besna! Bolje da odes i vidis sta ce ti reci dr.

MMDB, sve sam ti vec rekla. Nece ti trebati puno da ga spustis ako prestanes da pijes mikroginon, ako nastavis moze samo da ti skace.
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 18:22

Zvala sam dr i rekla mi je da popijem mikroginon do kraja (još 6 dana) da ne remetim ciklus pa ćemo videti..... c c Počinjem sama sebe da lečim fd fd fd fd fd 
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 18:23

Ako bih prestala da pijem mikroginon  veštica bi mi poranila nedelju dana....
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 18:40

cufta ::  

Spustio se NLO u blizini jednog sela u Šumadiji.

Ispred kuće sede dva domaćina. Prilazi im vanzemaljac:
- Zdravo. Ja sam Saturn.
- Deder Milutine, sipaj jednu Saturnu.
Ispiše oni. Domaćini gledaju nekud u stranu. Opet će vanzemaljac:
- Ja sam Saturn.
- Milutine, sipaj još jednu Saturnu.
Opet oni ispiše, opet domaćini gledaju nekud u stranu...
- Ljudi!!! Ja sam vanzemaljac!!!
- Milutine, nemoj više da sipaš Saturnu.

b  b  b  Nasmejah se malo......
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 18:43

Mikroginon i tiroksin nemaju međusobne interakcije!

MMDB, dobro je da ti je digla dozu na 125, sada će TSH pasti.

KoMetaK, ako ti i ja nastavimo da se ovako nerviramo i dalje ćemo pušiti a ja ću i dalje i debela biti  Shocked 
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 23/5/2014, 18:59

CUfto, meni su kontraceptivi dizali TSH u 3 postupka. Pricala sam i sa KOpitovickom prosle godine i rekla mi je da je moguce. Koji je mehanizam, ne znam, ali znam da imaju uticaja. Citala sam iskustva i drugih zena po forumima svojevremeno. CIm sam prestala sa kontraceptivima od oko 5 tsh mi je pao na 3 za 2 nedelje, naravno sa terapijom.

Necemo se nervirati vise! Ja promenih tiker sa kilazom, ajde i ti za mnom!  lol! lol! lol! A za pusenje... sacekacemo bolju priliku!  lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 19:14

To su drugi mehanizmi i vezani su za date bolesti, a ne za same lekove.
Hormonske sprege - najteži mehanizmi u prirodi....veličanstveni u svojoj komplikovanosti. Veličanstveni jer zahtevaju vrhunsku inteligeniciju za njihovo razumevanje i učenje. Uguših.....  Embarassed 
Sada se divim kao MIss sa pritiskom u špricu.

Čekaj, šta si to uradila sa tikerom i kilogramima...... moram a? MIsliš da možemo....? Auuuuuuuuu, jadna ja...... pa dobro, da počnemo.
Da li od sada ili sutra...... možda od sada.

KomeTo sj*bala si me.....  Crying or Very sad 

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 27 od 37 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu