KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 26 od 37 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 26 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Star77 22/5/2014, 20:39

Missile, hrabra si ti zena...ocekujem za 20 minuta izvjestaj kako si ti to dobro odradila :)

P.S. Malo sam se odkocila :) sutra u nove pobjede i borbe sa lukom i krompirom :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 26 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od missile 22/5/2014, 21:32

lol!  lol! Hrabra? Ma kakvi. Da si mi videla lice.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 22/5/2014, 21:35

Miss, kako je to prošlo  Very Happy ? Nema te da nam opišeš.

Kometo, više nismo nepušači. Mnogi sa Kutka smo poklekli  Rolling Eyes Vratićemo se tome. Metoda je bila: "izdrži i uzdržise!". Kupili smo i one elktronske, ali smo ih kako su dani išli sve ređe korstili.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 22/5/2014, 22:18

Cufto, mm uzeo rezultate. U subotu ti donosim bombone sto ti je spremio. Hvala ti sto si im sugerisala da moramo da budemo negativni.

Kako je proslo? Ajoj. Ona bocica od diferelina duboka, jedva izvukoh rastvor u spric. Mislim da je malcice ostalo u bocici. Onda poceh da isprobavam kako ubosti iglu, pa se izbockah po kozi i potece mikro kap krvi. Tu kad me srce nije udarilo. Probudih mm, on mi pridje s ledja i zabode iglu kao pikado, i sruci diferelin u mene kao u kantu. Imam utisak da sam cula kako bucka ispod koze.

Menopur je u kracim bocicama pa ga lakse izvukoh. Usput sam se po ko zna koji put divila fenomenu pritiska. Fantasticna fizicka velicina.
Ni to nisam imala srca sama da bocnem, jer sam pomislila da je bila cista slucajnost sto prva nije bolela.

Sutra cemo zajedno pqtoci i fraxi. Btw, slatko sam se isplakala. Zasto? Pa zato sto se plasim igle.

Eto, koja sam kukavica. Radije bih se ispekla na grejac nego da se ubodem
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 22/5/2014, 22:33

Uh, nemojte spominjati cigarete Sad

Missile, ja sse jos ni jednom nisam bocnula ali se nadam da hocu. Ipak mislim da
Je kao i u svemu pa i u bockanju prvi put najteze. Ja ipak mislim da si bila hrabra, kakba kukavica...sutra ces ti vec ponovo pokusati i bice mnogo lakse.
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 22/5/2014, 23:26

Ajde Miss, pa jel ti vidis koliko je mala ona iglica... to samo ocas posla zabodes i gotovo! Nemoj da places, raduj se, kernula si!!!!

Cuftaco, eh.. ista prica, taman se resila, cela ova prica... ne mogu da gledam ovaj narod kako pati... i pusim.. to mi je kao uteha... valjda cu preseci za koji dan.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 23/5/2014, 00:15

Misss,da ne propustim početak..,srećno ti bockanje .Nisi ti jedina koja se plaši igle,ja sam sva četiri pokušaja vto pravila famu od iglica,prvo me mm vozio svaki dan u "Jevremovu,"onda sam išla sama,pa me bockali kod"Ristića"...E,četvrti put,u Pragu mi"prekipelo" i sve sam sama radila.Jedino tada mi je Beta bila pozz.Zato,samo hrabro,seti se šta te čeka na kraju svih muka beba u kolicima .Navijam naaajjače za tebe.Za Bak,za Kometu i sve ostale devojke igracice igracice :aa7
Ganedina zagrljaj ,najhrabrija žena maja.

Jocy,mogla bi i mene da sanjaš sa A.Banderasom,ne bih se ljutila. lol! lol!

Ja sam danas dobila pare od firme za pomoć"mojoj porodici" i mnooogo sam srećna.Šetali smo večeras po keju,izujedali nas komarci affraid affraid 

Sutra je petak,počinje vikend..,da malo predahnem Sve vas d
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 23/5/2014, 07:21

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 26 Dazhdat-posprya-hayde-da-izpiem-po-edno-sledobedno-kafe

Dobro jutro divne zene!!!

Miss, Bak, Kometice...ovim redosledom da slavimo lepe bete mile moje drugarice!!! Bas cesto mislim na vas i saljem tooonu dobre energije!

Miss...ne zezaj zeno draga...sta je ta mala iglica za tebe? Suze ostavi za lepu betu...kuckavo srculence i prvo njuskanje male glavice...

Bakisa, ja sam cekala da mi padne E2 da bi krenula sa stimulacijom. Moja baba na to rece: "ma ima da padne, ko ga pita!!!?" Wink

KometaK, zmajice nasa...zamisljam te sa blizancima nesto...kako nam za dve godine opet iznenada, nenajavljena, na druzenja uleces...sa punim rukama dece...jos ludjih od tebe...i kukas kako ne mozes da ih pohvatas...a mi te zezamo kako su na mamu! Razz

Ganedina, bravo za klopu! Drago mi je da se polako sve sredjuje i kod vas!
Juce sam bila kod Bubilica, a pridruzila nam se i nasa NesaLela sa Stasicom. Stasa, divno dete - nema sta. Ali su zato Dunja i Bata haos pravili. Pentrali se na neke poprilicno visoke komode i skakali na bracni sa njih. Dok je Tea, drzeci se uz isti taj krevet vriskom propratila svaki skok. Kako se nisu poubijali pojma nemam!!! Znam samo da smo ih ignorisali sa drugog kraja stana uz pivce i kaficu...i Davida naravno.

Cuftice, dugujes mi dolazak! Izvukla si se onaj dan... Razz
Lepo se provedite sutra, cekamo slicke!

Sve ostale stiskam!!! odoh da pomeram stvari, lepim trake na prozore i vrata...skidam sve sa zidova...krecenje naravno! Ne, nisam trudna!  lol!
Samo mi je muz na putu pa zivci rade. Gletovanje za pocetak...taman dok mi ne jave da su lepo stigli.

Ljubac!!!
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 23/5/2014, 08:53

Dobro jutro!

jamajka ::Misss,da ne propustim početak..,srećno ti bockanje .Nisi ti jedina koja se plaši igle,ja sam sva četiri pokušaja vto pravila famu od iglica,prvo me mm vozio svaki dan u "Jevremovu,"onda sam išla sama,pa me bockali kod"Ristića"...E,četvrti put,u Pragu mi"prekipelo" i sve sam sama radila.Jedino tada mi je Beta bila pozz..
Ovo mi vise uliva hrabrosti s tom iglom nego sve mm-ove dosetke, casna rec! cvet 

Tinche ::
Miss, Bak, Kometice...ovim redosledom da slavimo lepe bete mile moje drugarice!!!
Bice bete, nego sta ce, samo mozda ipak Kometa prestigne Bak? Rolling Eyes Wink lol! 

Bak, usne ajd trkom u lab i javljaj sto pre koliko je taj lh! b 

Tinche ::
Dok je Tea, drzeci se uz isti taj krevet vriskom propratila svaki skok.
Joj zamisljam je tako, lutka jedna preslatka!  love naočare 

Pao i prvi fraxi, ranom zorom, opet mm bio bolnicar. Prosli smo sve "lekcije", od veceras sama.

Nista drugo novo, odoh da radim, ljubim vas i zelim suncan dan! Samo da nema kise.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 23/5/2014, 09:09

Bak, čekamo tvoj lh, danas će garant da padne  lol! 

Miss, bravo za bocke  ljubav ljubav ljubav  Meni fraxi daje muž, osim kad je odsutan, mnogo mi je teško da ga dam sama sebi i uvek napravim džombu. Plus što sama sebi u ruku ne mogu dati, a tu me najmanje boli.
Biće sve ok, pa da se bockaš ti nama još duuuuugo sa fraxijem  ljubav ljubav ljubav 

Kometa, još malo pa i ti krećeš, jupiiiiii,  love ljubav ljubav ljubav 

vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 23/5/2014, 09:54

Dobar vam dan dobre zene ,

Meni osposobljen motor i stigla bunarska voda. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Doduse voda je dosta mutna i boje bledog urina, izvinite na poredjenju .Ali, bolje ikakva nego nikakva . Namontirali smo crevo na cesmu i sada cemo pustiti da otice u kanal pored kuce jedno 1 do 2 h, mozda se tako malo izbistri.
Bar da imam vodu za WC, da oribam kupatilo, obrisem kucu, zalijem cvece, peremo ruke .A mozda se veceras i okupamo posle 8 dana . Uzas , kosa mi se uvostila od prljavstine za 15 dana .
Joj Boze, ko bi mogao ocekivati da mu se ovako nesto moze desiti. Ali eto, i to je zivot. Idemo dalje .

Bak , kako napredujes sa LH, u kojoj si fazi.
Miss , probila si led za samobockanje, kasnije ces se navici i icice sve lakse . Drzim fige .
Kometice nasa svetska putnice . Sad si u Veneciji, pa u Budimpesti, u Londonu, NS, BG, opet Pesta .Ma samo da si ti namadobro i da su svi rezultati i pregledi OK, pa da placemo od srece ukoro kad nam javis ogomnu betu . Ljubim te.

Pozdrav za sve drugarice gde god i u kojoj god fazi bile .

Poseban pozdrav za naseg Djoleta, nadam se da se sad setaju po Parizu i uzivaju .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 23/5/2014, 09:56

Jutro cure  sunny 

Ovde je danas vedrije i  sunny sunny sunny Drago mi je zbog toga.
Tinche poslužila kaficu, mmmm, divna je  Very Happy 
Bakiša, mislim, mantram....  igracice 
Miss, ma znala sam ja da si ti hrabrica, samo nisi svesna toga  Wink Zato ti želim da se narednih devet meseci bockaš fraxijem, eto  Very Happy 
Meta, dopada mi se kako te zamišlja Tinche. Neka bude tako  igracice 
Tinche, bravo za druženje, dečica su preslatka, a mogu Tejkicu da zamislim, sa onim nasmejanim okicama, lutka medena  srca 
Ganedina, hrabra naša c 
Ja juče bila na UZ, Nebojša kaže da je odličan nalaz, sve super izgleda, ciste bez  lol! Uradih i briseve, za svaki slučaj, pa u sledećem ciklusu pratimo situejšn za prirodnjak. Možda ćete i meni držati fige u Junu, ako bude bilo folikula Wink  

Ljubim sve i želim lep dančić  d

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/5/2014, 10:36

Dan zene!

Dan Jutra!

Ganedine, drago mi je da ste jedan veliki problem resili. Kod vas nije bilo izlivanja septickih jama? Ako jeste, nemoj tom vodom, molim te da peres ruke i da se kupas. Izes kupanje, kisa ce u nedelje, pa hvatajte kisnicu  yes 

Jamajka i za vas sad bas veeeeelku porodicu mi je mnogo drago  yes 

Miss, iglom za muskularno davanje pokupis sve iz bocice, ona ima 8cm, nema sanse da sve ne skupis  Razz Onda nju skines i stavis onu malu. Jel tako? Svaka cast, sad si probila led, mozes i da bodes unaokolo  osmeh srce 

Sojo, divno devojce  usne 

Tini i ekipi veeeeeliki  ljubav 

Meta cmoka 

Koga ne pomenuh, nema veze, volim i vas  love 

Ja se bocnuh , cekam rezultat lh, kako god hoce, ja se navukla na suprefakt, sad mi je svejedno  igra 

Idem  osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 10:47

Hehe, ovde ima puno akcije...  sreca sreca sreca  Samo napred!
Bak, i da padne već jednom taj LH!!!  c 
Ja pijem mikroginon i ćutim.... b 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 23/5/2014, 11:07

Ganedina, nadam se da ce uskoro kod vas situacija poceti da se kako tako normalizuje. prosla si najgore, samo treba izdrzati... sto nije lako. drzi se, mi eto mislimo na tebe i pomazemo koliko mozemo.

MAMAI, samo ti pij i cuti, pa ces da se za mesec-dva hvalis betom  Wink 

bak ::Dan zene!

Dan Jutra!
Miss, iglom za muskularno davanje pokupis sve iz bocice, ona ima 8cm, nema sanse da sve ne skupis  Razz Onda nju skines i stavis onu malu. Jel tako? Svaka cast, sad si probila led, mozes i da bodes unaokolo  osmeh srce 
Nemam ja toliku iglu.  affraid  U Genesisu su mi dali iglu-mustru, a i Metine su takve, i nemaju 8cm ni blizu, u "vr glave" 5cm.  Rolling Eyes  Potrazicu danas u apoteci vece igle. da mi ne zafali diferelina, steta je.

Sinoc sam mislila na tebe, tj pokusala sam da mi TI budes inspiracija za zabadanje igle. Prvo pomislim, sram me bilo, sta bi Bak dala da sad meracki zabada puregon. A ja imam srece, i kilavim se tu. Onda pomislim, e da me Bak vidi, al bi me grdila!  Embarassed Al nije pomoglo.  No 

na kraju pomislih, eh sto nisam narkoman... Sve bi lakse bilo. lol! 

bak ::
Ja se bocnuh , cekam rezultat lh, kako god hoce, ja se navukla na suprefakt, sad mi je svejedno igra
 lol!   lol! lol! 
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 23/5/2014, 11:13

Ganedina drago mi je da je pumpa proradila i da možete koliko toliko da koristite bunarsku vodu. Mislim na tebe  zagrljaj
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/5/2014, 11:18

Miss, pa nemoj da si cepidlaka, ja to onako odokativno. Gde je 5 tu je i 8  lol! U svakom slucaju dovoljno da se sve pokupi. Nagnes malo bocicu, snacices se  yes 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/5/2014, 11:24

missile ::

na kraju pomislih, eh sto nisam narkoman... Sve bi lakse bilo. lol! 

lol!   lol! lol! [/quote]
Miss, pazi da se ne navučeš posle na to bockanje;)lol!  ... Ja te kapiram, kad dođe do toga i ja ću imati neviđenu frku... affraid 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 23/5/2014, 11:50

MAMAI, fora je u tome sto ne boli. Ma NE OSECA SE ubod. Ja gledala, mm iz zgloba pikado u mene, zaista ne osecam ubod. Nego ja imam strah od igle. moram to hitno da prevazidjem, jer je bzvz. Cak ni fraxi, s tupom iglom, pa se ne oseti nista. Samo malo mehanicke energije, ali ubod-ne. Zato budi hrabrija od mene kad dodje vreme.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 23/5/2014, 11:51

Bak, skepticke jame obe jesu se malo izlivale, ali one gravitiraju ka tom kanalu u cijoj su neposrednoj blizini . Mislim da su mutnoca i boja vode posledica dugugodisnjeg nekoriscenja bunara , kao i zbog slivanja povrsinskih vada od prethodnih padavina . Sto je lepo kad posle 8 dana vidis da potekne kakva god voda na cesmi . Za pranje sudja vodu cu prvo prokuvavati , za samo spremanje hrane i pice koristimo iskljucivo flasiranu .

Danas spremam kupus sa kolenicom , imamo od juce koh i malo i voca / jagode .
Nego ja sam bas jako mrsava , smrsala uz Glukofaz tih 7 kg. Lepo jedem, ali ne mrdam sa tih 64kg, ne mogu da se ugojim ni 1 kg. Naravno i dalje pijem lek 1000 i 500 mg uz rucak, a jedem sve redom i slatkise, i belo bresno, ne biram nista , pogotovu sada u ovoj situaciji , srecna sam kad imam sta da pojedem
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/5/2014, 12:05

Ganedine, azi se te burnarske vode, molim te. I ta septička jama me brine....ali mene sve u vezi sa tobom brine - sem kilaže - divno je biti mršav!

Bakonja, da se LH mrdne sa te mrtve tačke. Postao je kao moji kilogrami. Ni makac dole!

Miss, ih bre, nikad narkoman od tebe - plašljivice jedna

Kod mene standardno!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/5/2014, 12:32

Strašno je šta se desilo sa Obrenovcem.Najvažnije je da su ljudi živi.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/5/2014, 12:40

Drage moje imam pitanje za vas.Nije za ovu temu,ali nije ni za ostale.Ja sam jutros ustala iz kreveta i shvatila da sam usra.a.Sada ću vam objasniti na šta mislim.Sinoć sam došla kod svekra i svekrve u kuću da im čuvam psa,štene i mače.Oni su otputovali,mm isto na putu,dever ima decu pa nema vremena da pazi životinje,a sestra mm živi van Srbije.Prvi put sam juče obula letnje čizme od antilopa(bež) i jutros vidim da ih je mače ili štene ukakilo.Ima i par otisaka od zubića,ali kaka je prava mlečna(kao proliv sa pišom).Da li neko zna kako to da očistim?Sva sreća pa svekrva nosi isti broj cipela.Imala sam njene cipele da obujem do prodavnice.Još ja uzela danas slobodan dan da uživam sa njima.Čuvaću ih do nedelje uveče.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 23/5/2014, 12:44

Genedina, tvoja septicka jama je nizvodno, ali ima sigurno drugih uzvodno! Ne igraj se sa tim, molim te! Podzemne vode mogu da donesu necistocu i na vecim udaljenostima, a kako shvatih nemate kanalizaciju nego svako domacinstvo ima septicke jame. Nemoj ni za pranje sudova da je koristis. Opracete se kad bude bilo bezbedno, nemoj da navucete i neku infekciju posle svega. Neka je voda za zalivanje i za wc, ali za ostalo verujem da nije.

Miss, aide, cekam da se veceras javis da si se sama bocnula i da nije bilo nista strasno!  Very Happy 

Cufto, ja na hrono, za 3 nedelje 6kg dole, a jela kao blesava! Doduse, 3 dana u Srbiji nisam vodila mnogo racuna, pa se malkice popela sa gramima, ali ce za par dana pasti i to.

Bak, ako za nekog navijam to si ti danas i taj tvoj LH! Da padne, tvoj dan je danas!

Tinche, ako se desi kao sto me zamisljas, za 2 godine kad dodjem vodim vas u kafanu, sve kompletno!  Very Happy Samo nek se desi i da izguram sve, kako god!

Zvoncice, nemam savet za ukakane cizmice. Podizi obucu visoko, samo to mogu da ti kazem i pazi se macaka, ako nisu vakcinisane.

Ljubim vas cure i mislim na vas, odoh da ucim!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/5/2014, 12:48

missile ::MAMAI, fora je u tome sto ne boli. Ma NE OSECA SE ubod. Ja gledala, mm iz zgloba pikado u mene, zaista ne osecam ubod. Nego ja imam strah od igle. moram to hitno da prevazidjem, jer je bzvz. Cak ni fraxi, s tupom iglom, pa se ne oseti nista. Samo malo mehanicke energije, ali ubod-ne. Zato budi hrabrija od mene kad dodje vreme.
Meni se dlanovi znoje od igle.Padala sam u nesvest kad vidim da nekome vade krv.Kad meni vade krv obavezno posle toga legnem,sednem ili se srozam.Jedna poznanica koja se isto plaši igle,a prima fraxi morala je sebi da da isti par puta.Ona je puštala narodnjake do daske(koje nesluša ni u ludilu),ali kaže da samo ta muzika može da ''zakamuflira'' njen vrisak kad se ubode.Posle uboda su joj se tresle ruke.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 26 od 37 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu