Martovska jutra u susret rodama :)
+37
djole42
Orline
buby
JAmajka
twinsi
Simona
Tinche
lelas
mamadabudem
karakaca
lenjivica
caci
Vuchica
Sofija Veks
KoMetaK
Niny
emilie
missile
HappyGirl
maus
Shizika
Sofka
dr mali pariz
BiKsi :)
SoJa
cufta
fight&faith
MAAKKI
leptirko82
bak
hocukusurnecuzvaku
nina :)
Endzi
JocY
LaFolie
Ema78
SladZana
41 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 21 od 28
Strana 21 od 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Re: Martovska jutra u susret rodama :)
Dobro jutro ovo prolećno
Jeste, pada kiša, ali proleće još lepše miriše
Jeste, pada kiša, ali proleće još lepše miriše
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
O dobro vam ovo jutro!
Juce stigao muzic iz Francuske Anine srece majko mila...tajusice, tajkice, tajicice,Milane glavudzo jedna,praseca lubenice Ostadose zajedno zagrljeni u krevetu, kakav vrtic,trebalo bi nadoknaditi vreme sa tatom
Juce me pcele izujedale kao nikad. Ja kriva. Nisam se obukla kako prilici. Trebalo je samo 2 kosnice da izrotiram. Bilo mi mrsko da obucem radno odelo i gumene cizme. Bila sam samo gore zasticena. A duvalo jako, one bile ljuteeeeee. Sve oko clanaka su me izujedale. Poskakivala sam i jaukala hahahahahahaha sama sam kriva. Sada me svrbi i cesem se stalno.
Nemam vremena za postrojavanje.
Sve vas grlim iu ljubim.
Juce stigao muzic iz Francuske Anine srece majko mila...tajusice, tajkice, tajicice,Milane glavudzo jedna,praseca lubenice Ostadose zajedno zagrljeni u krevetu, kakav vrtic,trebalo bi nadoknaditi vreme sa tatom
Juce me pcele izujedale kao nikad. Ja kriva. Nisam se obukla kako prilici. Trebalo je samo 2 kosnice da izrotiram. Bilo mi mrsko da obucem radno odelo i gumene cizme. Bila sam samo gore zasticena. A duvalo jako, one bile ljuteeeeee. Sve oko clanaka su me izujedale. Poskakivala sam i jaukala hahahahahahaha sama sam kriva. Sada me svrbi i cesem se stalno.
Nemam vremena za postrojavanje.
Sve vas grlim iu ljubim.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
oooo vlasnici košnica i buduće kuće na Mljetu ponovo na okupu
Maus, jesi kriva i jeftino si prošla. Vremenom sam naučila kad god ne poštujem pravila, neko g..no se desi. Cena "mrzi me" moža biti i skuplja. Nedavno je moja sestra pala sa stolice sa točkićima jer je mrzelo da uzme merdevine.
Vučice, pošalji mi i broj računa. Ja otišla u poštu i žena koja radi kaže mi da je to "poziv na broj" i da mi treba i broj računa. Ponovo sam ceo novčanik prevrnula na šalteru (nije bilo nikog iza mene), ali ne nađoh stari papirić (a ni markice ).
Maus, jesi kriva i jeftino si prošla. Vremenom sam naučila kad god ne poštujem pravila, neko g..no se desi. Cena "mrzi me" moža biti i skuplja. Nedavno je moja sestra pala sa stolice sa točkićima jer je mrzelo da uzme merdevine.
Vučice, pošalji mi i broj računa. Ja otišla u poštu i žena koja radi kaže mi da je to "poziv na broj" i da mi treba i broj računa. Ponovo sam ceo novčanik prevrnula na šalteru (nije bilo nikog iza mene), ali ne nađoh stari papirić (a ni markice ).
Buduca gosco kuce na Mljetu taj zr koji je Vucica dala je kada se uplacuje u Intesi. A u posti kada se uplacuje broj racuna je 908 - 16001 - 87 a poziv na broj je to sto ti je Vucica dala.
Dan jutra!
Da nam ova nedelja bude puna beta i
Mima, neces imati reumu, nije to tako lose Srecna porodica na okupu, sreca, sreca radost
Ja u guzvi, samo sam preletela, ljubim vas
Da nam ova nedelja bude puna beta i
Mima, neces imati reumu, nije to tako lose Srecna porodica na okupu, sreca, sreca radost
Ja u guzvi, samo sam preletela, ljubim vas
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Buduća vlasnice mljetske kluće, hvala. Tako sam i ja pomislila.
Reuma....Bak A jeste, idemo u godine...
Reuma....Bak A jeste, idemo u godine...
jedva nadjoh
https://kutak.forumotion.com/t2286-dinarski-raeun
Ja sam uplacivala i B.Intesi i dovoljno je bilo samo na papiricu da im pruzim ovaj broj. Jer racun je same banke, a ovaj ''poziv na broj'' je broj stedne knjizice.
Racun br:51-102-0004607/0
1. Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
2. Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu.
Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87.
Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime,
svrha uplate - na dinarski račun,
primalac -Banca Intesa
https://kutak.forumotion.com/t2286-dinarski-raeun
Ja sam uplacivala i B.Intesi i dovoljno je bilo samo na papiricu da im pruzim ovaj broj. Jer racun je same banke, a ovaj ''poziv na broj'' je broj stedne knjizice.
Racun br:51-102-0004607/0
1. Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
2. Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu.
Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87.
Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime,
svrha uplate - na dinarski račun,
primalac -Banca Intesa
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
e sada ko ne dođe....
kao kada smo bili mali: "ko izda piz*a" - ubiće me Hepi zbog ovog
kao kada smo bili mali: "ko izda piz*a" - ubiće me Hepi zbog ovog
Dobar dan i srecna vam ova radna nedelja!!!
Samo da vas ljubim jaaako i da znate da mislim na vas!
Samo da vas ljubim jaaako i da znate da mislim na vas!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobar dan!
Došla sam na posao puna elana, raspoložena, pozitivna, i onda saznam da kolega, koga smatram divnom osobom i koji je moj dobar drug, ima rak prostate. Nema ga na poslu 2 nedelje, ali nisam ni slutila da je tako krupno. Uz to ima troje dece i kredit za stan. Samo se nadam da pobedi i vrati nam se na posao.
Na grobu moje voljene bake niklo poljsko cveće i procvetalo.
Ja sam otkrila čaj od virka, sa zadovoljstvom ga pijem. uzgred, Mimice, kad sam ga kuvala u subotu, pomislih- joj, to bi trebalo bez šećera, joj ako mi je ukus neprijatan, ako ovo, ako ono... i setih se tebe i šta si mi jednom pričala kad si pila kontraceptive Prva pomisao- e jeste carica ta žena!
Vikend mi je prošao u spremanju stana i radu na nekom privatnom posliću.
Oko 1.4 bi trebalo da radim hormone, pa da zakažem kod dr Crnogorac konsultacije i da se dogovorimo kad ćemo. Ako pijem kontraceptive, biće oko 1. juna, ako ne, biće možda i oko 1. maja, zavisi od rezultata. BAK, mila, evo ja pokušavam da ispoštujem moj deo "Biksi-Laf" šeme za nas dve, ajde tebe da čujemo!!!
To su otprilike sve novosti od mene. Slabo imam vremena, pa svratim da se apdejtujem oko druženja i da vas pozdravim. Kometice, jel dolećeš?
Ljubim sve do jedne, neke ću i uživo za 5 nedelja
Jedva čekam!!!
Došla sam na posao puna elana, raspoložena, pozitivna, i onda saznam da kolega, koga smatram divnom osobom i koji je moj dobar drug, ima rak prostate. Nema ga na poslu 2 nedelje, ali nisam ni slutila da je tako krupno. Uz to ima troje dece i kredit za stan. Samo se nadam da pobedi i vrati nam se na posao.
Na grobu moje voljene bake niklo poljsko cveće i procvetalo.
Ja sam otkrila čaj od virka, sa zadovoljstvom ga pijem. uzgred, Mimice, kad sam ga kuvala u subotu, pomislih- joj, to bi trebalo bez šećera, joj ako mi je ukus neprijatan, ako ovo, ako ono... i setih se tebe i šta si mi jednom pričala kad si pila kontraceptive Prva pomisao- e jeste carica ta žena!
Vikend mi je prošao u spremanju stana i radu na nekom privatnom posliću.
Oko 1.4 bi trebalo da radim hormone, pa da zakažem kod dr Crnogorac konsultacije i da se dogovorimo kad ćemo. Ako pijem kontraceptive, biće oko 1. juna, ako ne, biće možda i oko 1. maja, zavisi od rezultata. BAK, mila, evo ja pokušavam da ispoštujem moj deo "Biksi-Laf" šeme za nas dve, ajde tebe da čujemo!!!
To su otprilike sve novosti od mene. Slabo imam vremena, pa svratim da se apdejtujem oko druženja i da vas pozdravim. Kometice, jel dolećeš?
Ljubim sve do jedne, neke ću i uživo za 5 nedelja
Jedva čekam!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
'Jutro, jutra!
Evo da i ja poranim sa jednom kaficom
Sladza, trudnica nasa nam je divna martovska jutra otvorila, u susret rodama, i eto i kod mene rode sletele, obradovah se silno sinocnom betom na 12dnt-a od 3300! Sreca, sreca, radost, uzivanicija, pa da vas ovako kolektivno zagrlim sve, i pozelim divno jutro, i jos divniji dan...!
Evo da i ja poranim sa jednom kaficom
Sladza, trudnica nasa nam je divna martovska jutra otvorila, u susret rodama, i eto i kod mene rode sletele, obradovah se silno sinocnom betom na 12dnt-a od 3300! Sreca, sreca, radost, uzivanicija, pa da vas ovako kolektivno zagrlim sve, i pozelim divno jutro, i jos divniji dan...!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sofija imenjakinjo to je predivna vest navijam jako da sve bude u redu beta je ogromna
Cure divan dan
Cure divan dan
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
Sofija Veks ::
Oooooooo kakav pocetak jutra
Sofija DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo
Sve cestitke!! Sve mi mirise na blizanacku trudnocu
Jutro!
Sofija, bravo!!!!!
Zene, lep je dan, svez i suncan, ustajte!!!!!
Sofija, bravo!!!!!
Zene, lep je dan, svez i suncan, ustajte!!!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Joj divnih li beta!!!
Trudnice drage, cestitam od srca!!!
Drugarice moje, ne stizem da pisem. Al redovno pratim, navijam, radujem se!
Trudnice drage, cestitam od srca!!!
Drugarice moje, ne stizem da pisem. Al redovno pratim, navijam, radujem se!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dobro jutro drage moje Prohladno, ali sunčano, sa puno lepih vesti na našem Kutku
Samo nek se tako nastavi
Mm juče bio na kontroli, sve je ok , osim što mu se pojavio kamen u žuči od 6mm Nije strašno, pratićemo ga. Bitno je da je ostalo ok. Nikad nije svejedno kad su te kontrole u pitanju.
Sad čekamo uz i da čujemo naše srculence
Samo nek se tako nastavi
Mm juče bio na kontroli, sve je ok , osim što mu se pojavio kamen u žuči od 6mm Nije strašno, pratićemo ga. Bitno je da je ostalo ok. Nikad nije svejedno kad su te kontrole u pitanju.
Sad čekamo uz i da čujemo naše srculence
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Sofka, Maus, Missile, Tinche, Niny
Hvala vam drage moje, ja nocas od uzbudjenja oka nisam sklopila! Dosla na posao jutros sa ogromnim kezom na usnama, i jos vecim podocnjacima. Par kolega me pitalo da nisam imala nocas neki vreli *ex
Niny, dobro je da mm to prati, a ja navijam za vase srculence!! Koliko je vremena proslo od tvoje bete do UZV-a? Meni je Dr Sonja iz Praga rekla da idem 10-ak dana kasnije na UZV...
Hvala vam drage moje, ja nocas od uzbudjenja oka nisam sklopila! Dosla na posao jutros sa ogromnim kezom na usnama, i jos vecim podocnjacima. Par kolega me pitalo da nisam imala nocas neki vreli *ex
Niny, dobro je da mm to prati, a ja navijam za vase srculence!! Koliko je vremena proslo od tvoje bete do UZV-a? Meni je Dr Sonja iz Praga rekla da idem 10-ak dana kasnije na UZV...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Dobar dan drugari
Mausice jel si bolja od ujeda pcelica?
Miss poleces uskoro
Sofija hvala na kafici, divne vijesti su me sacekale
Niny bas mi je drago da je sa tm sve ok stoje najbitnije, ne sjekirajte se oko zuci nije to nista strasno ako ga ne boli ili ako nije upaljena. Samo neka prati. kad je UZ?
Ja sam sjutra u 17h na UZ, prodje nekako i ovih 10tak dana, ne idem na posao, ovdje hara grip pa se ne bih igrala.
Juce dali krv za kariotipove i ostatak trombofilija, tek za 4 nedelje rezultati.
Mausice jel si bolja od ujeda pcelica?
Miss poleces uskoro
Sofija hvala na kafici, divne vijesti su me sacekale
Niny bas mi je drago da je sa tm sve ok stoje najbitnije, ne sjekirajte se oko zuci nije to nista strasno ako ga ne boli ili ako nije upaljena. Samo neka prati. kad je UZ?
Ja sam sjutra u 17h na UZ, prodje nekako i ovih 10tak dana, ne idem na posao, ovdje hara grip pa se ne bih igrala.
Juce dali krv za kariotipove i ostatak trombofilija, tek za 4 nedelje rezultati.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=25&nav_id=828182
SladZo srecno sutra na uz
Noge svrbeeeeeeeee
Niny kamen u zuci i nije toliko strasno. Bitno je da je kontrola prosla ok. Kada ti ides na uz?
Noge svrbeeeeeeeee
Niny kamen u zuci i nije toliko strasno. Bitno je da je kontrola prosla ok. Kada ti ides na uz?
sofi to je jako lepa beta sigurno su dvojeke a mozda i trojke za tako mali dan od transvera
sad cu tek izludedi jer necu imati internet najmanje 10 dana i svak icas cekam da dodju po uredjaj da nose stari a za novi treba 10 dana dok provajder sve proveri,ako uspem sa mobilnog da se prikljucim a ako ne znajte da svaki dan mislim na vas i da navijam za sve buduce trudnice da su bete jako velike
sad cu tek izludedi jer necu imati internet najmanje 10 dana i svak icas cekam da dodju po uredjaj da nose stari a za novi treba 10 dana dok provajder sve proveri,ako uspem sa mobilnog da se prikljucim a ako ne znajte da svaki dan mislim na vas i da navijam za sve buduce trudnice da su bete jako velike
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
maus ::http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=25&nav_id=828182
Jel ti hoćeš da me strefi srčka....
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
JocY ::maus ::http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=25&nav_id=828182
Jel ti hoćeš da me strefi srčka....
Taman posla!!! Ko ce me Fatati 26. aprila?
Da vas cmoknem. Ne mogu da gledam ovaj film, mora da je strašan, ionako me muče neki snovi u poslednje vreme.
Sofija, sve čestitke i ovde, da uživaš u trudnoći maksimalno! Kolege samo na sex misle, c, c, c, c!
Sladžo, srećno sutra mačkenzi!
JocY, kako ti je tata?
Miss, svidja mi se plan koji si smisla za Bakišu i sebe! Nek se i ostvari, joj, koliko bih onda bila srećna!
Stisak za sve!
Sofija, sve čestitke i ovde, da uživaš u trudnoći maksimalno! Kolege samo na sex misle, c, c, c, c!
Sladžo, srećno sutra mačkenzi!
JocY, kako ti je tata?
Miss, svidja mi se plan koji si smisla za Bakišu i sebe! Nek se i ostvari, joj, koliko bih onda bila srećna!
Stisak za sve!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi hvala na pitanju tata je bolje kući je stao je na noge nije još baš siguran u hodu pa mama mora da ga podržava, ali sve u svemu bolje je.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Strana 21 od 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Similar topics
» Martovska jutra
» Martovska jutra
» NATALIJA- potera za rodama III put
» Suncana majska jutra
» Majska jutra
» Martovska jutra
» NATALIJA- potera za rodama III put