Korak po korak na putu do bete +
+66
Orline
Simona
ivi
Struzzo
Erata
bulevarka
dzefri
nina :)
malena 92
mijaki
bundevica
Olja-B
tara01
zoxa
suzanasakii
Afrodita
Shizika
Mili
ragaco
djole42
OKacica
Vuchica
jovanka.draskic
fight&faith
laKole
masato
luckystar74
Endzi
ivanicasale
d77
MAAKKI
noja
ganedina
bak
missile
PalcicaBg
karakaca
ChillyVilly
Ema78
Ceca797
ninica2
hocukusurnecuzvaku
Niny
lilly13
jelena*mama2andjela*
mamadabudem
anasrce
BiKsi :)
saska1
annci
SladZana
neca73
snedra
JocY
insomnia
lenjivica
leptirko82
SoJa
JednaSova
Star77
lelas
Ninana
Petkana
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
70 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
ivanice draga jako mi je zao
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Ivanice, zao mi je.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Ivanice bas mi je zao
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
E Ivanice strašno mi je žao, znam kako ti je. Odboluj pa napred nema druge solucije...
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Hvala vam drage moje,otplakala sam dve ture mozda cu jos neku,pa idemo dalje...
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Ivanicasale,potpisujem Jocy i šaljem topli zagrljaj
Tara,čestitam na trudnoći!Žao mi je zbog svega što ti se desilo,imala sam sličan slučaj i ne mogu prežaliti što moj tata nije poživeo još neki mesec da ga zagrlim i saopštim da očekuje unuka.
Ali...život je to-treba se okrenuti pozitivnim stvarima i iz njih crpeti snagu i energiju.
Bundevice,dobrodošla!
Koračaljkice,neka vas prati sreće na vašem putu!
Ljubim i prašim
Tara,čestitam na trudnoći!Žao mi je zbog svega što ti se desilo,imala sam sličan slučaj i ne mogu prežaliti što moj tata nije poživeo još neki mesec da ga zagrlim i saopštim da očekuje unuka.
Ali...život je to-treba se okrenuti pozitivnim stvarima i iz njih crpeti snagu i energiju.
Bundevice,dobrodošla!
Koračaljkice,neka vas prati sreće na vašem putu!
Ljubim i prašim
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
ja sam takva bila u prvom postupku ....JednaSova ::Curice, je li neka od vas koje ste cekale betu, bila placljiva i osetljivija nego inace tih dana i je li i to od progesterona? Isplakah se ja malopre kao kisa....ceo dan mi oci pune suza i knedla u grlu - bez ikakvog razloga, pa me intresuje da li i za to moze da bude "kriv" progesteron ili sam jednostavno flipnula sama od sebe
ivanice ,zao mi je ...moras napred ...nazalost ..
niny ,sovo ,,,mi ovde ocekujemo vase debele beteee
tara ,sve cestitke ! bravo !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Ivanice, zao mi je draga...
Grlim te puno, polako odboluj, pa u nove pobede...
Grlim te puno, polako odboluj, pa u nove pobede...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Ivanice draga moja, sta da ti kazem...opet cu se rasplakati...zao mi je mila. Jednoga dana ce sve biti u redu, grlim te jako, jako i ljubim. Sutra je novi dan - moramo se uvek ponovo boriti.
JednaSova- Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013
Tara dobro nam došla Žao mi je zbog tvog tate, a s' druge strane jako sam srećna što si nam
Bundevice dobro nam došla
Ivanice mila najjače
Ninyć, Sovo
Sofi mila još malo
Lelas
Koračaljke
Bundevice dobro nam došla
Ivanice mila najjače
Ninyć, Sovo
Sofi mila još malo
Lelas
Koračaljke
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Ivanice, mnogo mi je žao Nedaj se draga. Biće beba sledeći put sigurno
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
hocukusurnecuzvaku ::
Sofi mila još malo
:
Pravim spisak sta poneti, ovog vikenda pranje vesa, Simu sam rezervisala za prevoz sa aerodroma. Hvala slakice, grlim te puno! zsgrljaj i za tvog novog ljubmca, kakav je kjutisa, kakav pogled, okice <3
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Baš su nam takve i ove stranice, kao i sam život, malo sunca, malo oblaka...
Tara, hvala ti što si podelila svoju priču s nama, ustvari tek je ovo početak jedne divne priče za tebe i tm Želim ti laganu i bezbrižnu trudnoću!
Ivanicasale , žao mi je zbog neuspeha, sledeći put mora biti dobitni. Isplači se ovih dana do mile volje, pa lagano u nove akcije
Čekalice, navijammmmm navijammmm
Tara, hvala ti što si podelila svoju priču s nama, ustvari tek je ovo početak jedne divne priče za tebe i tm Želim ti laganu i bezbrižnu trudnoću!
Ivanicasale , žao mi je zbog neuspeha, sledeći put mora biti dobitni. Isplači se ovih dana do mile volje, pa lagano u nove akcije
Čekalice, navijammmmm navijammmm
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Ivanice mnogo mi je zao draga, grlim te i ljubim ako ce biti bar za trunku lakse
Bundevice dobrodosla u nase drustvo raskomoti se
Bundevice dobrodosla u nase drustvo raskomoti se
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Uh...ivanice...bas mi je zao
Grlim te jakooo
Grlim te jakooo
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Drage moje
Objasnite meni, medicinskom laiku, ima li razlike i u cemu od apsrbovanja Utrogestana? Naime, kada sam ga koristila tokom prethodne stimulacije, kada god sam ga stavljala vaginalno, uglavnom bi veci njegov deo relativno brzo iscureo, iako sam dugo nakon toga lezala.
Sada ga od juce ujutru koristim, 5 puta sam ga vec od juce ujutru stavila, i nista nije iscurilo (mozda nesto minijaturno, jedva vidljivo). A sve isto radim kao i u prethodnom postupku! Da li je moguce da je mom organizmu sada potrebniji utrogestan, nego u proslom postupku? Mozda zato sto sada idem na prirodnjak? Radila sam hormone, svi su mi u redu, bas kao i proslog puta. Bas sam u zbunu
Objasnite meni, medicinskom laiku, ima li razlike i u cemu od apsrbovanja Utrogestana? Naime, kada sam ga koristila tokom prethodne stimulacije, kada god sam ga stavljala vaginalno, uglavnom bi veci njegov deo relativno brzo iscureo, iako sam dugo nakon toga lezala.
Sada ga od juce ujutru koristim, 5 puta sam ga vec od juce ujutru stavila, i nista nije iscurilo (mozda nesto minijaturno, jedva vidljivo). A sve isto radim kao i u prethodnom postupku! Da li je moguce da je mom organizmu sada potrebniji utrogestan, nego u proslom postupku? Mozda zato sto sada idem na prirodnjak? Radila sam hormone, svi su mi u redu, bas kao i proslog puta. Bas sam u zbunu
Ivanice, bem mu miša...Nije se dalo ovaj put... Plači dok sve ne izbaciš iz sebe, a onda još jača i hrabrija u pobedu!
Tara, dobrodošla, i sve čestitke na trudnoći. Žao mi je što si izgubila oca. Teško je sve to, sukob emocija, lepih i tužnih, mnogo teško.
Oljab, već ti je suza rekla, smokve u maslinovom ulju su mnogim curama pomogle da snize fsh, probaj.
Bundevice, dobrodošla. I što pre te komp zavoleo. I što pre trudna bila.
Ninana, super je to sve, samo ipak malo više unosi tečnosti i belančevina, dosta je to folikula, čisto da ne dodje do hiperstimulacije.
Niny, Sovo, samo vi plačite, pa za koji dan da plačete od sreće kad ugledate visoke bete!
AKo koga preskočih, nisam namerno, praštajte! Navijam i držim fige cure drage, saborke moje, žene stene!
Tara, dobrodošla, i sve čestitke na trudnoći. Žao mi je što si izgubila oca. Teško je sve to, sukob emocija, lepih i tužnih, mnogo teško.
Oljab, već ti je suza rekla, smokve u maslinovom ulju su mnogim curama pomogle da snize fsh, probaj.
Bundevice, dobrodošla. I što pre te komp zavoleo. I što pre trudna bila.
Ninana, super je to sve, samo ipak malo više unosi tečnosti i belančevina, dosta je to folikula, čisto da ne dodje do hiperstimulacije.
Niny, Sovo, samo vi plačite, pa za koji dan da plačete od sreće kad ugledate visoke bete!
AKo koga preskočih, nisam namerno, praštajte! Navijam i držim fige cure drage, saborke moje, žene stene!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ivanice draga bas mi je zao
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Ivaniceeee ne znam kavi su vam rezultati al naredna tri meseca iskoristite budu plodni od stimulacije. A ti mozes uraditi neke dodatne analizePuno vazduha setnji dragom takodje c.e. cink selen ...Ljubimo teeee
Sovo Niny navijamo
Sofkaaaaaaa saljemo rodde
Bundevice
olja sve su cure rekle za smokve u maslin.ulju
Tara divna prica koju zivite ♡♡♡
Navijam za vas !!!
Sovo Niny navijamo
Sofkaaaaaaa saljemo rodde
Bundevice
olja sve su cure rekle za smokve u maslin.ulju
Tara divna prica koju zivite ♡♡♡
Navijam za vas !!!
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Ninnana navijamoooi za lepe embrione jos lepse bebice
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Ivanice isplaci se i idemo u nove pobjede...nema posustajanja
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Hvala svima na dobrodoslici :-)
Sofija ja isto mislim da sada tvom organizmu treba vise, mislim pored vas se osecam kao pravi amater, ali znam da je meni dr. rekao da ne obracam paznju na to sto izadje, jer organizam uzima sam koliko mu je potrebno.
Ivanice jako mi je zao, isplaci se, plac je lek za dusu, ali posle toga glavu gore :-) :-)
Sofija ja isto mislim da sada tvom organizmu treba vise, mislim pored vas se osecam kao pravi amater, ali znam da je meni dr. rekao da ne obracam paznju na to sto izadje, jer organizam uzima sam koliko mu je potrebno.
Ivanice jako mi je zao, isplaci se, plac je lek za dusu, ali posle toga glavu gore :-) :-)
tara01- Broj poruka : 13
Datum upisa : 06.03.2014
Ivanice,bas mi je zao ,mogu samo da te zagrlim najjace Isplaci se,ne drzi tugu u sebi.i tvoje vreme ce doci,kao i za svaku od nas.
Niny i Sovo to plakanje mirise na trudnocu!
Sofija ,ja u Pragu nisam nasla te unikatne haljine,tacnije nisam ni obratila paznju.A za apsorbovanje utrogestana isto nista ne znam.
Kusurko
Tara zasto te je dr Sonja stavila na stomak posle transfera?
Bundevice dobro dosla!
Ninana samo napred ,sve je to ok!
Niny i Sovo to plakanje mirise na trudnocu!
Sofija ,ja u Pragu nisam nasla te unikatne haljine,tacnije nisam ni obratila paznju.A za apsorbovanje utrogestana isto nista ne znam.
Kusurko
Tara zasto te je dr Sonja stavila na stomak posle transfera?
Bundevice dobro dosla!
Ninana samo napred ,sve je to ok!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Sofija, ja sam tako primetila da mi posle odnosa, nekad sve iscuri napolje, a nekad ne. E sad, moja je teorija, a ima i logike da kad su mi plodni dani, grlic propusta svasta, kao spermu, utrogestan... A kad mi nisu, jednostavno je zatvoren.
Obicno utrogestan stavljamo nakon plodnih dana, nakon transfera pa je grlic cvrsto zatvoren, jedino sto se apsorbuje putem sluzokoze vagine.
A to je samo aktivna supstanca, ona silna dodatna cuda, ona opna... ne moze da se tim putem apsorbuje. Ovo je moja teorija.
E sad ti sad stavljas utrogestan u sred plodnih dana, sto nije obicaj, pa sad sve prodje grlic.
A, jesam duboko razmisljala, a? Pratila sam tacno kad mi sperma iscuri posle odnosa, ma koliko se ja trudila da ne iscuri a kad ne. I ovakav mi se zakljucak nametnuo
Nove cure, dobrodosle
Obicno utrogestan stavljamo nakon plodnih dana, nakon transfera pa je grlic cvrsto zatvoren, jedino sto se apsorbuje putem sluzokoze vagine.
A to je samo aktivna supstanca, ona silna dodatna cuda, ona opna... ne moze da se tim putem apsorbuje. Ovo je moja teorija.
E sad ti sad stavljas utrogestan u sred plodnih dana, sto nije obicaj, pa sad sve prodje grlic.
A, jesam duboko razmisljala, a? Pratila sam tacno kad mi sperma iscuri posle odnosa, ma koliko se ja trudila da ne iscuri a kad ne. I ovakav mi se zakljucak nametnuo
Nove cure, dobrodosle
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +