JELENA87-moja prva VTO
+44
Vecka
Strumfeta78
maca.kristina
dragmilk
Petkana
JocY
mala85
ZeljkaMV
maca.kristinaaa
Endzi
marija2014
lilly13
korpica
Sofija Veks
Ninana
Mili
laKole
jovanka.draskic
SladZana
ragaco
KoMetaK
noja
HappyGirl
anasrce
lelas
fmala
insomnia
dusa71
saska1
leptirko82
Tinche
MAAKKI
Niny
Stenli
Vuchica
PalcicaBg
fight&faith
hocukusurnecuzvaku
BiKsi :)
d77
SoJa
LaFolie
Tangerine
jelena*mama2andjela*
48 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 14 od 23
Strana 14 od 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Re: JELENA87-moja prva VTO
Bravo Jelena odlična beta
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Jelena Cestitam
uzivaj
uzivaj
jovanka.draskic- Broj poruka : 212
Godina : 34
Datum upisa : 31.05.2013
jelena87 ::Drage moje
beta 11dpo odnosno 6dp5et je 77,5.
Jeeeeejjjjjj, Jelena, jupiii, biće više bekica, sigurno
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Jelena cestitama bice to za dva dana beta ko kuca
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
jelena87 ::Drage moje
beta 11dpo odnosno 6dp5et je 77,5.
Jelena čestitam!
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Jelena super, cestitam ... uspela si i bila si veoma hrabra, divim ti se, ja uskoro, nadam se prolazim kroz sve to i bas mi je frka....
imam par pitanja za sve devojke koje su prolazile kroz ovo
da li se pije citava kutija kontraceptivnih tableta kada se priprema za histeroskopiju (dijagnostičku)
da li se koristi opsta anestezija i kada se uzimaju jajne celije i kada se vracaju nazad oplodjene ?
i da li je potrebno za sve to uzeti bolovanje na poslu i obavezno mirovati?
imam par pitanja za sve devojke koje su prolazile kroz ovo
da li se pije citava kutija kontraceptivnih tableta kada se priprema za histeroskopiju (dijagnostičku)
da li se koristi opsta anestezija i kada se uzimaju jajne celije i kada se vracaju nazad oplodjene ?
i da li je potrebno za sve to uzeti bolovanje na poslu i obavezno mirovati?
ZeljkaMV- Broj poruka : 13
Godina : 38
Datum upisa : 13.02.2014
Jelena87, cestitam od srca
Divna beta
Divna beta
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Cestitam, Jelena
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Divna vest, čestitam draga
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Cestitam Draga Jelena!!! Bravo, bravo... sad se opusti i uzivaj, ne opterecuj se vise nikakvim glupostima, beba je tu!!! Samo pozitivno... Sve najbolje!
Za ZeljkaMV, ja za histeroskopiju nisam ni pila kontraceptiv, jer su mi radili odmah posle menstrualnog ciklusa, ali pretpostavljam da moras celu kutuju ako si pocela ipak ne smes sa time da se igras! Opsta anestezija se daje kada uzimaju jajne celije, a kad ih vracaju ne. Isko kao na obicnom ginekoloskom pregledu.
Bolovanje je najbolje da uzmes nakom embriotransfera, ali izostajaces dosta sa posla i u toku stimulacije, jer injekcije moras da primas u tacno odredjeno vreme i na 2-3 dana odlazis na konkrole, labaratoriju itd.
Za ZeljkaMV, ja za histeroskopiju nisam ni pila kontraceptiv, jer su mi radili odmah posle menstrualnog ciklusa, ali pretpostavljam da moras celu kutuju ako si pocela ipak ne smes sa time da se igras! Opsta anestezija se daje kada uzimaju jajne celije, a kad ih vracaju ne. Isko kao na obicnom ginekoloskom pregledu.
Bolovanje je najbolje da uzmes nakom embriotransfera, ali izostajaces dosta sa posla i u toku stimulacije, jer injekcije moras da primas u tacno odredjeno vreme i na 2-3 dana odlazis na konkrole, labaratoriju itd.
mala85- Broj poruka : 7
Datum upisa : 16.02.2014
Jeco cestitamoooo
Bravo
Bravo
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
hvala vam drage moje od srca
Ja sam jutros ranom zorim otisla da vadim krv naravno u cekaonici bez preterivanja 300ljudi,jer, koliko sam razulmela prosle nedelje nisu radili,pa se nakupilo ljudi,naravno svi bolesni kijaju,kaslju zagusljivo, vruce,naravno nema gde da se sedne.. a meni nije dobro....vrtoglavica,mucnina,stomak me poceo boleti i samo odjednom crnilo....
sreca tri fine gospodje su bile u blizini i uhvatile me odmah cim sam se onesvestila i odmah pitaju jesi trudna a ja DA i udri u plac valjda me hormoni udarili bas me bilo sramota,a one ce odmah "pa sto cekas dete ajde na salter "i progurase me odmah,jako su me prijatno iznenadile,jos uvek ima divnih ljudi,da nije bilo njih ja bi cekala satima....
Neznam ni ko su ni sta,al eto hvala im do neba...inace ne mogu da se pozalim na drzavnu bolnicu oni rade koliko mogu stvarno i ljubazni su al guzve su nenormalne..
neznam im ni ime al sam im zahvalna do neba
Ja sam jutros ranom zorim otisla da vadim krv naravno u cekaonici bez preterivanja 300ljudi,jer, koliko sam razulmela prosle nedelje nisu radili,pa se nakupilo ljudi,naravno svi bolesni kijaju,kaslju zagusljivo, vruce,naravno nema gde da se sedne.. a meni nije dobro....vrtoglavica,mucnina,stomak me poceo boleti i samo odjednom crnilo....
sreca tri fine gospodje su bile u blizini i uhvatile me odmah cim sam se onesvestila i odmah pitaju jesi trudna a ja DA i udri u plac valjda me hormoni udarili bas me bilo sramota,a one ce odmah "pa sto cekas dete ajde na salter "i progurase me odmah,jako su me prijatno iznenadile,jos uvek ima divnih ljudi,da nije bilo njih ja bi cekala satima....
Neznam ni ko su ni sta,al eto hvala im do neba...inace ne mogu da se pozalim na drzavnu bolnicu oni rade koliko mogu stvarno i ljubazni su al guzve su nenormalne..
neznam im ni ime al sam im zahvalna do neba
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Oh draga, dobro je da jos ima dobrih, srdacnih ljudi, voljni da pomognu...
Drz' se ti sada, odmaraj, nemoj da se preforsiras, da nam opet gubis svest...poptuna relaksacija...
Drz' se ti sada, odmaraj, nemoj da se preforsiras, da nam opet gubis svest...poptuna relaksacija...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Mislim da uvek ima vise dobrih ljudi nego onih loših, samo ne dolaze često do izražaja. Super što su ti pomogli, i da znas da od sad uvek naglasis da si trudna da ne bi cekala. LJubim te i odmaraj da ne bi ponovo negde aterirala
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Jeco u pravu su cure kao trudnica imas prednost svukud gde se kreces ,
I uvek za sobom nosi neku grickalicu slano/slatku i vodu
to ti se secer ili pritisak malo se spustio
Pomilki tibu
I uvek za sobom nosi neku grickalicu slano/slatku i vodu
to ti se secer ili pritisak malo se spustio
Pomilki tibu
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
bas me bilo sramota posle,placem iz cista mira one da mi pomognu a ja u plac ko dete
evo sad citam vase poruke i opet verovatno su hormoni nema sta drugo,po prirodi sam emotivna al neplacem bas u cekaonici al vam od srca zelim svema isto ovo (minus plac )
drage moje koja sam ja sad nedelja kako to ide? Realno moja beba/e su stare 12dana ali znam da se to drugacije racuna.
Zadnja menstruacija je pocela 27/1 aspiracija bila 7/2 transfer 12/2. neznam po cemu da racunam?
evo sad citam vase poruke i opet verovatno su hormoni nema sta drugo,po prirodi sam emotivna al neplacem bas u cekaonici al vam od srca zelim svema isto ovo (minus plac )
drage moje koja sam ja sad nedelja kako to ide? Realno moja beba/e su stare 12dana ali znam da se to drugacije racuna.
Zadnja menstruacija je pocela 27/1 aspiracija bila 7/2 transfer 12/2. neznam po cemu da racunam?
Ma Jelena moze i plač, ja ako bude pozitivno sutra ima da potopim Mirijevo...
Svaka trudnoca se racuna od prvog dana cilkusa...
draga Jocy prasim najvise na svetu. Koji ce ti to biti dan posle ovulacije? ma bice to beturina samo takva pa da zajedno placemo
Jeco kad su suze od srece i zbog hormona to je super..prava si http://www.kalendar.rs/kalendar-trudnoce.php evo ovde mozes izracunati
Mili- Broj poruka : 194
Datum upisa : 10.02.2014
hvala milichice
ovo racunanje tj ovakav nacin je bas glup al dobro ispada da cu se poroditi jos malo salim se po njima sam 3nedelja 3 dan a moje bebe/a stara/e 12 dana al dobro
ovo racunanje tj ovakav nacin je bas glup al dobro ispada da cu se poroditi jos malo salim se po njima sam 3nedelja 3 dan a moje bebe/a stara/e 12 dana al dobro
Da, svuda se nekako racuna od pocetka prvog dana ciklusa, uglavnom jer ne znaju kada tacno je koja zena ostala u rugom stanju (mada mi iz VTO procesa znamo;)). Postoje i kalkulatori kod koje mozes da upises dan transfera embriona, u principu ti dodje isti datum, ili maksimum jedan dan razlike, ja sam vec dosta njih oprobala
Racuna se da je negde 40 nedelja do porodjaja, pocevsi od prvog dana ciklusa, sto mu uglavnom dodje na 38 nedelja od zaceca...
Racuna se da je negde 40 nedelja do porodjaja, pocevsi od prvog dana ciklusa, sto mu uglavnom dodje na 38 nedelja od zaceca...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Jaooo Jelena, bas si me obradovala Sve cestitke!!!! Znala saam da ce biti sve ok i skoro sam sigurna da ce biti dve bebice !!!! Gde planiras da vodis trudnocu tj kod kog? Da li kod nase Crnogorac ili ne? Kada ces kod nje da je obavestis? Veeeeliki poydrav
maca.kristina- Broj poruka : 1
Datum upisa : 16.02.2014
Ako si plakala, stigle su te emocije Od sada svuda preko reda, jer si trudnica
Uživaj draga
Uživaj draga
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Strana 14 od 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Similar topics
» JELICA - Moja prva vto