JELENA87-moja prva VTO
+44
Vecka
Strumfeta78
maca.kristina
dragmilk
Petkana
JocY
mala85
ZeljkaMV
maca.kristinaaa
Endzi
marija2014
lilly13
korpica
Sofija Veks
Ninana
Mili
laKole
jovanka.draskic
SladZana
ragaco
KoMetaK
noja
HappyGirl
anasrce
lelas
fmala
insomnia
dusa71
saska1
leptirko82
Tinche
MAAKKI
Niny
Stenli
Vuchica
PalcicaBg
fight&faith
hocukusurnecuzvaku
BiKsi :)
d77
SoJa
LaFolie
Tangerine
jelena*mama2andjela*
48 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 23 od 23
Strana 23 od 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: JELENA87-moja prva VTO
jelena87 ::hvala sofija
ja inace se mojim bebama obracam u muskom rodu ja sam umislila da su dva decaka
mada mi stvarno nije bitno bitno je da su bebe zdrave i prave, al nekako kad pricam o njima pricam u muskom rodu,stvari za bebe samo gledam plave,smisljam samo muska imena:D ko zna mozda ima nesto u ovim trudnickim hormonima
Cestitam Jelena, a to da se bebama obracas u muskom rodu, cini mi se da si u pravu. I ja imam takav nekakav osecaj gledajuci tvoj avatar licis mi na mamu muske dece, al sta god da su nek su zivi i zdravi pa da ih zenimo
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
hvala vam drage moje od srca
jocy mislis da su bebci a? Ma nek budu sta hoce samo da su zdravi al eto bas me zanima jesam li u pravu, jel me vara moj instink?
jocy mislis da su bebci a? Ma nek budu sta hoce samo da su zdravi al eto bas me zanima jesam li u pravu, jel me vara moj instink?
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Jelena,divno!!! Bravo za surculenceta!Miruj i uzivaaaaj
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Jeco bravo za srculenca!!!
Slusaj dr miruj i izvoljevaj!
Slusaj dr miruj i izvoljevaj!
anasrce- Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013
Bravo za dva srculenceta !!!!!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
hvala vam drage moje puno
ja treba da predjem na trudnicke strane a sve sam se nekako navikla na ove da ne mogu da odem
inace juce i danas dan prosao bez mucnina
al zato pocele nesvestice
juce sam se dvaput onesvestila a danas jednom,dr kaze sve je to normalno a ja i inace imam nizak pritisak oko 90/60 , mogu misliti kakav je sad
al srecom bila sam u stanu oba puta al nije mi bas svejedno,sedim lakiram nokte i samo od jednom crnilo i budim se posle 10min sa prosutim lakom po novoj ugaonoj a drugi put za stolom dok sam jela jutros sam bukvalno u krevetu,verovatno od naglog ustajaja
nisam zabrinuta znam da je to sve normalno samo volim da kukam
inace prestala sam da vozim,ne zelim da izazivam sudbinu ako nemoram, sad cu da maltretiram muza da mi trkne po ovo pa posle po ono
ja treba da predjem na trudnicke strane a sve sam se nekako navikla na ove da ne mogu da odem
inace juce i danas dan prosao bez mucnina
al zato pocele nesvestice
juce sam se dvaput onesvestila a danas jednom,dr kaze sve je to normalno a ja i inace imam nizak pritisak oko 90/60 , mogu misliti kakav je sad
al srecom bila sam u stanu oba puta al nije mi bas svejedno,sedim lakiram nokte i samo od jednom crnilo i budim se posle 10min sa prosutim lakom po novoj ugaonoj a drugi put za stolom dok sam jela jutros sam bukvalno u krevetu,verovatno od naglog ustajaja
nisam zabrinuta znam da je to sve normalno samo volim da kukam
inace prestala sam da vozim,ne zelim da izazivam sudbinu ako nemoram, sad cu da maltretiram muza da mi trkne po ovo pa posle po ono
Jelena, Bravo za 2 srculenca!!!
Probaj da dignes pritisak sa nekom supicom iz kesice, cini mi se da ta koncentracija soli dize pritisak. Znam da su men isavetovali tako i ja imam isti pritisak kao ti, doduse u trudnoci nisam imala vrtoglavice uopste.
Probaj da dignes pritisak sa nekom supicom iz kesice, cini mi se da ta koncentracija soli dize pritisak. Znam da su men isavetovali tako i ja imam isti pritisak kao ti, doduse u trudnoci nisam imala vrtoglavice uopste.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Bravo za dva srculenceta, ajde otvaraj trudnički, ispraznile se tamo strane, baš fale novi dnevnici.
Moguće da ti je i miris laka uticao da se onesvestiš, ipak lakovi smde. A moguće i da si anemična, uradi krvnu sliku, i obavezno se trudi na vazduhu da budeš svaki dan, da nisi samo u kući. Udri malo po slanijoj hrani da podigneš taj pritisak!
Moguće da ti je i miris laka uticao da se onesvestiš, ipak lakovi smde. A moguće i da si anemična, uradi krvnu sliku, i obavezno se trudi na vazduhu da budeš svaki dan, da nisi samo u kući. Udri malo po slanijoj hrani da podigneš taj pritisak!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Drage moje,mi smo presli na trudnicke strane.
https://kutak.forumotion.com/t2830-jelena87-i-dva-srculenca
Hvala vam od srca na dosadasnjoj podrsci,mi navijam da i vi sto pre predjete na trudnicke strane sto pre pa da se druzimo i tamo.
Milion od nas za vas
https://kutak.forumotion.com/t2830-jelena87-i-dva-srculenca
Hvala vam od srca na dosadasnjoj podrsci,mi navijam da i vi sto pre predjete na trudnicke strane sto pre pa da se druzimo i tamo.
Milion od nas za vas
Strana 23 od 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» JELICA - Moja prva vto
» NinaNanaOoo - Moja prva vto
» TULUMBA-Moja prva VTO...
» BIBI.LIBI- Moja prva ICSI
» LUNA78 PRVA ICSI
» NinaNanaOoo - Moja prva vto