JELENA87-moja prva VTO
+44
Vecka
Strumfeta78
maca.kristina
dragmilk
Petkana
JocY
mala85
ZeljkaMV
maca.kristinaaa
Endzi
marija2014
lilly13
korpica
Sofija Veks
Ninana
Mili
laKole
jovanka.draskic
SladZana
ragaco
KoMetaK
noja
HappyGirl
anasrce
lelas
fmala
insomnia
dusa71
saska1
leptirko82
Tinche
MAAKKI
Niny
Stenli
Vuchica
PalcicaBg
fight&faith
hocukusurnecuzvaku
BiKsi :)
d77
SoJa
LaFolie
Tangerine
jelena*mama2andjela*
48 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 12 od 23
Strana 12 od 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: JELENA87-moja prva VTO
drage moje
ja sam danas u horizontali osim sto sam otisla do pijace po najlepse najsladje jagode koje sam skoro jela
inace simptoms nikakvih nemam ali pretpostavljam da je rano...
Devojke kako se racunaju ovi dani tj koji bi ja trebala biti dan?
Aspiraciju sam imala 7.2,a transfer blasti 12.2. Jesam li ja 9dpo ili 3dp5et? ili je oba pravilno?
ja sam danas u horizontali osim sto sam otisla do pijace po najlepse najsladje jagode koje sam skoro jela
inace simptoms nikakvih nemam ali pretpostavljam da je rano...
Devojke kako se racunaju ovi dani tj koji bi ja trebala biti dan?
Aspiraciju sam imala 7.2,a transfer blasti 12.2. Jesam li ja 9dpo ili 3dp5et? ili je oba pravilno?
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
8dpo tj 3dp5et,dakle onaj 7. tj 12. je nulti,ne računa se.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Jelena, pratila sam tvoju pricu ovih dana i zelim ti puno srece, mada bice to sve ok. Ja sam identican slucaj kao ti. Odlucila sam se za Genesis i dr. Crnogorac. Radjena mi je histeroskopija u januaru- septum, pijem siofor 850, vitamin d3, mg sumece tablete. U martu pocinjem sa bockanjem i sve ono sto si ti vec prosla. Reci samo, molim te gde si kupovala ampule za bockanje i koja im je cena - da bih mogla da se pripremim na vreme. Puno mi znaci sve ovo sto si do sada pisala, tako da se ja polako pripremam da prodjem kroz isti put kao i ti.
maca.kristinaaa- Broj poruka : 3
Datum upisa : 15.02.2014
Draga Kristina (predpostavljam da ti je to ime) hvala od srca i dobrodosla.
Samo se opusti a vreme ce ti proleteti do pocetka videces,ovo cekanje kad se sve zavrsi je najgore
Inekcije sam kupovala u Irisfarm u Rumenackoj oni su ti najpovoljniji sto se tice ovih nasih inekcijica Slobodno pitaj sta got te zanima,mene je sve zanimalo kad sam pocela i devojke sa kutka su mi puno pomogle.
Samo se opusti a vreme ce ti proleteti do pocetka videces,ovo cekanje kad se sve zavrsi je najgore
Inekcije sam kupovala u Irisfarm u Rumenackoj oni su ti najpovoljniji sto se tice ovih nasih inekcijica Slobodno pitaj sta got te zanima,mene je sve zanimalo kad sam pocela i devojke sa kutka su mi puno pomogle.
Draga Jelena, Kristina i ostale dame... evo i ja da se javim... da vas sve pozdravim... Jelenine postove sam sve ispratila, i mnogo mi je znacilo... slican slucaj je i kod nas.. Muz i ja smo u braku 3 godine i 5 meseci a u vezi pre toga 6, pokusavali smo da napravimo bebu ali bezuspesno, na kraju smo krenuli na ispitivanja, uspostavilo se da mm ima Oligoasthenoteratozoospermiu, kod mene je za sada sve u redu. Prijavili smo se za VTO u Betaniji, ali je dokror predlozio da se uradi i histeroskopija za 25. 4. medjutim pre neki dan mi je stiglo pisamce da je VTO zakazana za 17. 4. Ludilo :)))) moracemo nekako da pomerimo histeroskopiju unapred, nadam se da cemo uspeti u tome, da ce tu sve biti u redu i da cemo normalno krenuti sa pripremama vezanim za VTO. Malo me je strah histeroskopije, same anestezije itd, ali citam vase komentare i vidim da nije nesto posebno strašno... U Betaniji evo vec danima pokusavam nekog da dobijem, da ispomeramo preglede, ali bezuspesno... Ono sto mene licno zanima je taj 17. 4. da li vi znate, da li tada pocinju pripreme tek, ili su pripeme pre toga a VTO. 17. 4. ?
Puno pozdrava svima, a narocito Jeleni, hrabroj zenici :) :) :)
Puno pozdrava svima, a narocito Jeleni, hrabroj zenici :) :) :)
ZeljkaMV- Broj poruka : 13
Godina : 38
Datum upisa : 13.02.2014
MALA85
Draga Jelena, pratim te od prvog dana i navijam za tebe...Bice to sce ok!
mala85- Broj poruka : 7
Datum upisa : 16.02.2014
Jelena, još malo da zalijemo
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Drage dame
zeki-miha hvala puno iskreno se nadam da ce ti se javiti neko ko je bio u programu pa da zna tacno da ti kaze,jer ja sam isla o svom trosku,mimo fonda,ali ja pretpostavljam da su mislili da ce tada da pocnu sa stimulacijom ili supresijom u zavisnosti od seme. U svakom slucaju zelim ti sve sto i sebi
Draga mala 85 hvala od srca,dobrodosla
Soja draga
Ja sam inace danas katastrofa raspolozena tj umorna saaaaaam jako,ovaj utrogestan me dokusuri,spava mi se kako ustanem ali sad poslepodne bas bas,nikakvih simptoma nemam osim pritiska u stomaku,osecam kao da me nesto gura iznutra,To moje bebice vec imaju stopala pa me guraju,dace Bog
Ovo cekanje bete je najgori deo celog procesa,ubedljivo.
zeki-miha hvala puno iskreno se nadam da ce ti se javiti neko ko je bio u programu pa da zna tacno da ti kaze,jer ja sam isla o svom trosku,mimo fonda,ali ja pretpostavljam da su mislili da ce tada da pocnu sa stimulacijom ili supresijom u zavisnosti od seme. U svakom slucaju zelim ti sve sto i sebi
Draga mala 85 hvala od srca,dobrodosla
Soja draga
Ja sam inace danas katastrofa raspolozena tj umorna saaaaaam jako,ovaj utrogestan me dokusuri,spava mi se kako ustanem ali sad poslepodne bas bas,nikakvih simptoma nemam osim pritiska u stomaku,osecam kao da me nesto gura iznutra,To moje bebice vec imaju stopala pa me guraju,dace Bog
Ovo cekanje bete je najgori deo celog procesa,ubedljivo.
Hvala ti puno za ovu informaciju. Koliko ti je trajala priprema i stimulacija 21 ili 28 dana? Ja isto idem na duzu semu zbog policisticnog jajnika. Treba da im se javim krajem februara- prvog dana mc a kod njih da idem izmedju 15-20 dana mc. Jesi li i ti isto tako? Ako ti nije problrm, ukratko mi napisi kojim redom i sta si sve primala? Uh blago tebi, sve si ovo zavrsila i sad opusteno cekas srecnu vest jos par dana.
draga najgore je ovo cekanje,videces
Ja sam krenula sa suprefaktom od
12.1. 21. dan ciklusa (o,4ml)
a zatim su mi 28.1. to je bio 2 dan ciklusa ubacili fostimon 150iu ,to su dve ampule, (i naravno nastavila sa suprefaktom) -do 9 dana ciklusa i jos su mi dodali (poslednja tri dana, od 3.2. ) menopur 75iu (pored suprefakta,fostimona)
5.2 - 9. dana stimulacije sam primila stop inekciju.
aspiracija mi je bila 7.2. a 12.2. ravno mesec dana od pocetka su mi vracene 2 savrsena blaste. Sad cekam.....
Nadam se da sam ti pomogla,neki okvir trajanja duge seme je oko mesec dana,od prve inekcije do vracanja blasti,mada je to stvarno razlicito jer zavisi od mnostva faktora al eto cisto da imas neki orjentir.
Ja sam krenula sa suprefaktom od
12.1. 21. dan ciklusa (o,4ml)
a zatim su mi 28.1. to je bio 2 dan ciklusa ubacili fostimon 150iu ,to su dve ampule, (i naravno nastavila sa suprefaktom) -do 9 dana ciklusa i jos su mi dodali (poslednja tri dana, od 3.2. ) menopur 75iu (pored suprefakta,fostimona)
5.2 - 9. dana stimulacije sam primila stop inekciju.
aspiracija mi je bila 7.2. a 12.2. ravno mesec dana od pocetka su mi vracene 2 savrsena blaste. Sad cekam.....
Nadam se da sam ti pomogla,neki okvir trajanja duge seme je oko mesec dana,od prve inekcije do vracanja blasti,mada je to stvarno razlicito jer zavisi od mnostva faktora al eto cisto da imas neki orjentir.
[justify][justify]Pratim vas od pocetka i pronasla sam mnogo slicnosti sa Jelenom87, policisticni jajnici, septum materice otklonjen krajem januara 2014, neprohodni jajovodi, AMH = 1 . Muz oligospermia I. Imam i dve neuspele VTO, gomilu nalaza i puno razlicitih prica ginekologa.
Ne mogu da verujem da sam skoro pa svakog dana kod ginekologa i niko do sada nije video septum materice, osim dr Kopitovic,a citala sam da oni mogu izazvati pobacaj. Sad zahvaljujem Bogu sto nije uspela neka od VTO, jer ne znam kako bi podnela da mi se to desilo. Predala sam dokumenta za drugostepenu komisiju i pozvali su me tek krajem maja, a mislili smo ranije da probamo sa jos jednom pa ako, ne daj Boze, ne uspe opet na jesen. Ovako cekanje i cekanje....
Sta bi ste me posavetovale Betanija o trosku drzave ako uspemo pre leta ili cekanje pa na jesen ili da odem u Genezis i platim?
Ne mogu da verujem da sam skoro pa svakog dana kod ginekologa i niko do sada nije video septum materice, osim dr Kopitovic,a citala sam da oni mogu izazvati pobacaj. Sad zahvaljujem Bogu sto nije uspela neka od VTO, jer ne znam kako bi podnela da mi se to desilo. Predala sam dokumenta za drugostepenu komisiju i pozvali su me tek krajem maja, a mislili smo ranije da probamo sa jos jednom pa ako, ne daj Boze, ne uspe opet na jesen. Ovako cekanje i cekanje....
Sta bi ste me posavetovale Betanija o trosku drzave ako uspemo pre leta ili cekanje pa na jesen ili da odem u Genezis i platim?
mala85- Broj poruka : 7
Datum upisa : 16.02.2014
Ihaaa ha! Hvala ti puno Jelena. Zaista si mi puno pomogla. Sad mi ostaje psihicka priprema za sva ta silna bockanja i cekanje, ali sto se mora nije tesko.
Ja svima toplo preporucijem Genesis. Kada placas, sve ide mnogo brze nego kada je preko fonda. Ja sam otisla decembra, januara radjena histeroskopija a marta pocinjem sa dugom semom. Moji utisci su jako pozitivni. Da li Kopitovicka jos uvek dolazi u Genesis ili je samo u drzavnoj bolnici?
Ja svima toplo preporucijem Genesis. Kada placas, sve ide mnogo brze nego kada je preko fonda. Ja sam otisla decembra, januara radjena histeroskopija a marta pocinjem sa dugom semom. Moji utisci su jako pozitivni. Da li Kopitovicka jos uvek dolazi u Genesis ili je samo u drzavnoj bolnici?
Cao svima, moj muz i ja smo otisli u Betaniju, prvu komisiju i razgovor smo imali kod dr Arsića 8.1. , nismo dugo cekali na to, a pre neki dan smo dobili poziv za VTO za 17. 4. tako da dosta brzo se odvija (bar po mom mišljenju)
Interesuju me utisci devojaka koje su radile histeroskopiju, da li je bilo mnogo strašno? Mene je malo strah da to radim, ali mora se... da li vas je ista bolelo posle, da li je bilo nekih neprijatnosti... ?
Interesuju me utisci devojaka koje su radile histeroskopiju, da li je bilo mnogo strašno? Mene je malo strah da to radim, ali mora se... da li vas je ista bolelo posle, da li je bilo nekih neprijatnosti... ?
Draga Kristina neznam za Kopitovicku ja sam bila kod dr Crnogorac ali sam vidjala stalno Kopitovicku u prolazu tako da je verovatno i ona u Genesisu.
Zeki-miha,nebrini za histeroskopiju uaopse nije strasno,opsta anestezija je u pitanju prbudis se posle 30-40 min posle toga imas grceve u stomaku aonako kao menstrualne i to je to,nista strasno. Sutra si ko nova.
Ja opet nisam spavala nocas,jedva cekam betu ova neizvesnost me ubija...
Dr je rekla da radim betu tek 24.2 ( sto ce biti 17dpo,5 u inkubatoru i 12 kod mamice) al mislim da cu uraditi ranije,verovatno u Petak 21.2 to ce im biti 14dpo mislim da je to i vise nego dovoljno,pa sta bude...
Zeki-miha,nebrini za histeroskopiju uaopse nije strasno,opsta anestezija je u pitanju prbudis se posle 30-40 min posle toga imas grceve u stomaku aonako kao menstrualne i to je to,nista strasno. Sutra si ko nova.
Ja opet nisam spavala nocas,jedva cekam betu ova neizvesnost me ubija...
Dr je rekla da radim betu tek 24.2 ( sto ce biti 17dpo,5 u inkubatoru i 12 kod mamice) al mislim da cu uraditi ranije,verovatno u Petak 21.2 to ce im biti 14dpo mislim da je to i vise nego dovoljno,pa sta bude...
Jelena, navijam !!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Jelena navijam za veliku betu
Pokazace se 14dpo sigurno.
Pokazace se 14dpo sigurno.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Jelena, kako se osećaš?
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Drage moje
ja sam se malopre vratila iz Genesisa isla da primim Progesteron depo,takodje sam trebala da primam i infizuju zbog zgrusavanja krvi i 5x veceg D dimera nego sto sme,ali nismo mogli da dobijemo Dr da to potvrdimo pa sam sedela 40min buljeci u zid i na kraju otisla kuci bez infuzije. Nemam reci vise...
ja sam se malopre vratila iz Genesisa isla da primim Progesteron depo,takodje sam trebala da primam i infizuju zbog zgrusavanja krvi i 5x veceg D dimera nego sto sme,ali nismo mogli da dobijemo Dr da to potvrdimo pa sam sedela 40min buljeci u zid i na kraju otisla kuci bez infuzije. Nemam reci vise...
Uh, bas bezveze, ali nemoj da se nerviras, pliz!!!! Svima je ovo biznis, a nama zivot. Tuzno je sto jevtako, ali sta se moze. Misli na sebe. Navijam jaaako za tebe!!! Pusti neki laganeze film, mozak na pasu, koliko mozes.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Jelena jeste bezveze, ali najbitnije je da uskoro stize
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Jelena jos malo uskoro ces cuti lepe vesti, sigurna sam :))
hvala vam drage moje,ja sam se upravo vratila sa infuzije,ipak sam isla da je primim. bas sam se fino odmorila ta dva sata... inace ja sam danas pozitivna bas sam ubedjena da u stomak rastu bebice-a
Strana 12 od 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Similar topics
» JELICA - Moja prva vto
» NinaNanaOoo - Moja prva vto
» TULUMBA-Moja prva VTO...
» BIBI.LIBI- Moja prva ICSI
» LUNA78 PRVA ICSI
» NinaNanaOoo - Moja prva vto
» TULUMBA-Moja prva VTO...