April u Beogradu.....
+14
Nekica
Leta
terka
sneza ch
nadalina
maja76
HappyGirl
Hitron-Luka
gogs-ii
adriatika
maus
jul
TetaSneki
Jelence
18 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 8
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
April u Beogradu.....
E pa zene srecan nam prelepi mesec april.
Ja se nadam da ce meni ovo biti jedan od najsrecnijih aprila u zivotu
Danas sam saznala da me sutra primaju u bolnicu,a jedan dan posle sutra ce biti carski rez i na svet ce doci moje prvo chedo,koje sam toliko dugo cekala.
Molim Boga da svaka od Vas ima po svoj najsrecniji mesec u kome ce dobiti svoje zlato za koje se bori
E pa jos jednom srecan i bebicetan april daj Boze
Ja se nadam da ce meni ovo biti jedan od najsrecnijih aprila u zivotu
Danas sam saznala da me sutra primaju u bolnicu,a jedan dan posle sutra ce biti carski rez i na svet ce doci moje prvo chedo,koje sam toliko dugo cekala.
Molim Boga da svaka od Vas ima po svoj najsrecniji mesec u kome ce dobiti svoje zlato za koje se bori
E pa jos jednom srecan i bebicetan april daj Boze
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Re: April u Beogradu.....
Jeco divna vest :cheers: . Znači stiže naša bombonica ljube je tetke. I to baš u proleće, divan mesec je izbrala, znači biće 2 - 3 april
NEK JE ŽIV(A) I ZDRAV(A)
NEK JE ŽIV(A) I ZDRAV(A)
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Jaooo prelepa vest!!! Sva sam se raznezila...
Zelim ti lak porodjaj Jelence i vrati nam se sto pre budes mogla
Drzimo ti fige
Zelim ti lak porodjaj Jelence i vrati nam se sto pre budes mogla
Drzimo ti fige
jul- Broj poruka : 616
Datum upisa : 11.03.2008
Bravo Jelence!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Bravo i za bebicu!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Svima dobar dan i saljem vam veliki
Bravo i za bebicu!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Svima dobar dan i saljem vam veliki
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Nego znate sta ja nemam internet u porodilistu,e to je problem,pa da malo svrljnem do kutka,da mi lepsi dan bude.
Ali dobro cucemo se i dopisivati preko SMS porukica.
E da znate sto sam sva pogubljena,nista ne znam sta bi sad a treba jos neke stvarcice da obavim,a ja se smotala skroz
E da znate sto sam sva pogubljena,nista ne znam sta bi sad a treba jos neke stvarcice da obavim,a ja se smotala skroz
Jelence, super draga.Budi hrabra, drzi se tamo. :aa13:
Radujemo se sa tobom i jedva cekamo vesti.
Radujemo se sa tobom i jedva cekamo vesti.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 54
Datum upisa : 08.01.2008
Toliko cemo te bombardovati porukicama i bices o svemu obavestavana, kao i mi sa tvoje strane,tako da to sa internetom i nece biti neki BIG problem.Jelence ::Nego znate sta ja nemam internet u porodilistu,e to je problem,pa da malo svrljnem do kutka,da mi lepsi dan bude.
jelence draga drzi se i sretno.
kako se radujem.
Ljubim te a ti fino prekosutra coki svoju bebici jednom i u moje ime.
kako se radujem.
Ljubim te a ti fino prekosutra coki svoju bebici jednom i u moje ime.
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Bravo Jeco..... :cheers: :cheers: :cheers:
Uskoro nam stize mala princezicaaaaaaaaaaaaa
Uskoro nam stize mala princezicaaaaaaaaaaaaa
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica jeca i bonbonica
CURE NEKA NAM OVAJ APRIL BUDE NAJBLAGOSLOVENIJI, NAJBOLJI, NAJLEPŠI, NAJSREĆNIJI OD SVIH DO SADA
CURE NEKA NAM OVAJ APRIL BUDE NAJBLAGOSLOVENIJI, NAJBOLJI, NAJLEPŠI, NAJSREĆNIJI OD SVIH DO SADA
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Jelence kakve vesti, jedva cekam taj trenutak, neces verovati ali svaki cas mislim na tebe. Mnogo se radujem sto cemo uskoro upoznati tvoje detence
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Hvala drage sto mislite na mene,a ja imam strah samo da sa bonbonicom bude sve u redu,ostalo me ne plasi.
Ali verujem u Gospoda da je sve kako treba.
Ma sve Vas
Ali verujem u Gospoda da je sve kako treba.
Ma sve Vas
E pa drage moje dobro jutro :cheers: evo samo da Vas pozdravim i javim da od jutros imam blagu tremu,i da vas pozdravim i pozelim lep dan,a ja odoh u bolnicu da rodim malu bombonicu.
Verovatno ne danas ali jedan od sleddecih dana,ako Bog da.
Za prave drugarke i prijatejice jedan od srca veliki i zelja da
uskoro sve do jedne idete na porodjaj
Verovatno ne danas ali jedan od sleddecih dana,ako Bog da.
Za prave drugarke i prijatejice jedan od srca veliki i zelja da
uskoro sve do jedne idete na porodjaj
April u Beograduuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Uvek se setim pesme Zdravka Colica.
Prelepa je.Tako cemo mi tebi pevati,Jelence.Da te podsetimo na bomboncica kojeg si rodila u mesecu Aprilu. :aa80:
A sad furaj draga, drzimo ti fige da sve dobro prodje.A posle pricaj kako je
bilo.
Uvek se setim pesme Zdravka Colica.
Prelepa je.Tako cemo mi tebi pevati,Jelence.Da te podsetimo na bomboncica kojeg si rodila u mesecu Aprilu. :aa80:
A sad furaj draga, drzimo ti fige da sve dobro prodje.A posle pricaj kako je
bilo.
Dobro jutro svima!!!
Jelence draga znaj da cemo sve vreme misliti na tebe.
JELENCE JELENCE JELENCE
JELENCE JELENCE JELENCE
Jelence draga znaj da cemo sve vreme misliti na tebe.
JELENCE JELENCE JELENCE
JELENCE JELENCE JELENCE
Blago nama i neka nam je svima srecno!
Ovo je divna okolnost, da nam temu otvara trudnica pred odlazak u bolnicu gde ce najzad videti svoje milo cedo, uzeti ga u narucje...
Ona roda sa NBGDa koju je Jelencetov muz ugledao prosle godine dok je cekala betu - evo ovih dana stize sa zamotuljkom za Jelence i nenog muza...
Ovo je divna okolnost, da nam temu otvara trudnica pred odlazak u bolnicu gde ce najzad videti svoje milo cedo, uzeti ga u narucje...
Ona roda sa NBGDa koju je Jelencetov muz ugledao prosle godine dok je cekala betu - evo ovih dana stize sa zamotuljkom za Jelence i nenog muza...
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Divan je ovaj dan kad naša Jeca ide u bolnicu da rodi bombonicu
Idi Jeco da nam rodiš divnu devojčicu
Idi Jeco da nam rodiš divnu devojčicu
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Sad mi je Jelence poslala poruku da je tek u ponedeljak u programu za carski rez. Devojcica je teska 3600 :aa1: :aa1: :aa1: i kaze dr. da je dugonoga :aa1: :aa1: :aa1:
Ajde Jeco, nekako ce ti dani proci u bolnici.Citaj neku dobru knjigu, misli na nas iiiiiiiiiii eto ponedeljka
Ajde Jeco, nekako ce ti dani proci u bolnici.Citaj neku dobru knjigu, misli na nas iiiiiiiiiii eto ponedeljka
maus ::Sad mi je Jelence poslala poruku da je tek u ponedeljak u programu za carski rez. Devojcica je teska 3600 :aa1: :aa1: :aa1: i kaze dr. da je dugonoga :aa1: :aa1: :aa1:
Bravo za naprednu princezuuuuuuuuuuuuuu :cheers: :cheers: :cheers:
Bice to prava mamina devojcica
Uf sto ja volem ovaj apriliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
a volim ga jer mi sutra mama stizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobila je vizu na 90dana
tako sam srecna sto cu je konacno videti, jer je dugo vremena proslo od kad se nismo videle....
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Hitron kako lepa vest,bas se radujem!!!! Ala ce baka uzivati sa Lukom. Bice to prava mala druzina i ne zna se ko ce vise uzivati, da li ona sa unukom ili Luka sa bakom ili ti sa majkom...Ma sledeca tri meseca uzivaj sa svojom majkom i veliki pozdrav za nju.
Hitron, divna vest!
Radujem se kao da meni dolazi mama da se mazim s njom i uzivam!!! PA I VISE!!!!
Divno, draga, a jel mozes da uzmes neki slobodan dan...Da se bar na pocetku izmazite, i ispricate, i prosetate, i uzivate... Uh...Milina jedna!
Radujem se kao da meni dolazi mama da se mazim s njom i uzivam!!! PA I VISE!!!!
Divno, draga, a jel mozes da uzmes neki slobodan dan...Da se bar na pocetku izmazite, i ispricate, i prosetate, i uzivate... Uh...Milina jedna!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Znaci jos malo cemo pricekati da upoznamo princezu, ma neka sve prodje kako treba, vredelo je cekati!
Hitron divno sto ces se druziti sa mamom tri meseca, mogu da zamislim tu radost sto znas da ce doci, uzivajte u svakom zajednickom trenutku!
Hitron divno sto ces se druziti sa mamom tri meseca, mogu da zamislim tu radost sto znas da ce doci, uzivajte u svakom zajednickom trenutku!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Tri puta ura za hitron, njenu mamu i luku koji će konačno da ima baku pored sebe. :aa84: :aa84: :aa84: POZDRAV BAKI
HappyGirl- Broj poruka : 13681
[quote="hitron-Luka"]
Dobar dan drage moje,
sve same lepe vesti.
Bravo za Jelence.Stize nam jedna mala curica.Juuuuuupi.
Hitron bravo za mamu.Ja bih rekla, "nista bez mame".Blago nama sto ih imamo.
maus ::Sad mi je Jelence poslala poruku da je tek u ponedeljak u programu za carski rez.
Uf sto ja volem ovaj apriliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
a volim ga jer mi sutra mama stizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jer je dugo vremena proslo od kad se nismo videle....
Dobar dan drage moje,
sve same lepe vesti.
Bravo za Jelence.Stize nam jedna mala curica.Juuuuuupi.
Hitron bravo za mamu.Ja bih rekla, "nista bez mame".Blago nama sto ih imamo.
Dobar dan drage moje!
Evo ja od jutros u nekoj zurbi i sad sam tek stigla da svratim na nas kutak.Isla sam u socijalno da se raspitam za refundiranje menopura.Menopur jeste na pozitivnoj listi, a da da bi uspela da ga refundiram treba mi misljenje endokrinologa iz klinockog centra u BG. Zovem od jutros i niko se ne javlja, samo da se raspitam, objasnila bi u cemu je stvar i da vidim ima li uopste sanse da dobijem to sto traze iz socijalnog.Ne moze sve ici glatko, zar ne. Taman dodjem kuci i stavim corbicu (mmmmmmmmmm) da se kuva, nekoi zvoni na vrata, kad ono dedini pajtosi iz vojnog odseka, njih petorica dosli da posete dedu.Ajd tu oko njih,kafa, sokic,pa jos jedna kafa i ja ladno pred njima deki(ja se deki cesto tako obracam i zezamo se ):"Komunjaro, moze li i za tebe kafa...pa komunjaro ovo...komunjaro ono..."Moj deka jeste vojno lice, ali je on sa nama isao na demonstracije 90-ih i bio je zesci protivnik Milosevica. Ja mu kazem-jednom komunjara, uvek komunjara I tako ja tek posle jedno 10 min. skontam kako se ja dedi obracam, a ove prave komunjare se uzvrtele i samo se gledaju. sta cu sad, gotovo,izletelo mi.Odose oni zbunjeni, verovatno misle da sam malo slb i sto sam se nasekiralaaaaaaa-jako.
Eto drage moje, pozivam vas na komunjarsku corbu i isto takav zgotovljen spanac sa pravim komunjarskim pilencetom.
Evo ja od jutros u nekoj zurbi i sad sam tek stigla da svratim na nas kutak.Isla sam u socijalno da se raspitam za refundiranje menopura.Menopur jeste na pozitivnoj listi, a da da bi uspela da ga refundiram treba mi misljenje endokrinologa iz klinockog centra u BG. Zovem od jutros i niko se ne javlja, samo da se raspitam, objasnila bi u cemu je stvar i da vidim ima li uopste sanse da dobijem to sto traze iz socijalnog.Ne moze sve ici glatko, zar ne. Taman dodjem kuci i stavim corbicu (mmmmmmmmmm) da se kuva, nekoi zvoni na vrata, kad ono dedini pajtosi iz vojnog odseka, njih petorica dosli da posete dedu.Ajd tu oko njih,kafa, sokic,pa jos jedna kafa i ja ladno pred njima deki(ja se deki cesto tako obracam i zezamo se ):"Komunjaro, moze li i za tebe kafa...pa komunjaro ovo...komunjaro ono..."Moj deka jeste vojno lice, ali je on sa nama isao na demonstracije 90-ih i bio je zesci protivnik Milosevica. Ja mu kazem-jednom komunjara, uvek komunjara I tako ja tek posle jedno 10 min. skontam kako se ja dedi obracam, a ove prave komunjare se uzvrtele i samo se gledaju. sta cu sad, gotovo,izletelo mi.Odose oni zbunjeni, verovatno misle da sam malo slb i sto sam se nasekiralaaaaaaa-jako.
Eto drage moje, pozivam vas na komunjarsku corbu i isto takav zgotovljen spanac sa pravim komunjarskim pilencetom.
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Endokrinolozi u Beogradu
» Komisije u beogradu
» Susret(i) u Beogradu
» APRIL- najtrudniji u istoriji foruma!
» Komisije u beogradu
» Susret(i) u Beogradu
» APRIL- najtrudniji u istoriji foruma!
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro