Danas sam kuvala...
+60
alisa
bak
sanja 73
jelena.kuburic
mimi85
ZarPtica
tatjanica
Sofija Veks
veki1
Amna84
Blanka
HappyGirl
Ancica 87
MalaSaJuga
tetreb
ragaco
fight&faith
ganedina
Erata
saska1
lenjivica
dragana76ns
sareni leptir
BiKsi :)
ChillyVilly
Sofka
Endzi
PalcicaBg
mamadabudem
neca73
jovanka.draskic
caci
cicsa80
JocY
twinsi
Shizika
Republica
SladZana
OKacica
Vecka
emilie
noja
Stenli
leptirko82
MAAKKI
Tinche
hocukusurnecuzvaku
laKole
zvoncica36
missile
JAmajka
zoxa
Struzzo
Ema78
nina :)
SoJa
buby
KoMetaK
Vuchica
Botox
64 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
Ja lazanju napravim i ostavim pokrivenu alu folijom u frižideru da odstoji jednu noć.Npr danas je napravim,a sutra je pečem.Bude mnogo sočnija.Umesto kečapa koristim parad.pelat.Samo bolonjez.i bešam. nikakvu šunku.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Kod mene danas pileća supa i sarma.
imam :)leptirko82 ::Kupus mi je, ovako gust, lepsi uz neki dodatak suvog mesa, ali izbegavam, zbog sebe. Prija mi i gust i corbast, a posebna draz kupusa je sto se moze duze da potraje!
Botox, imas li neki dobar recept za lazanje? U utorak mi koleginica dolazi u goste, voli testeninu, a ja bih je lazanjama iznenadila, a za desert bih i neki kolacic, pa cu posebno da s,eknem tvoju piticu. Najgore od svega je sto sam sutra u skripcu sa vremenom.... Ja bih i brzo i lepo!
http://www.coolinarika.com/recept/lazanje-s-mlevenim-mesom-i-povrcem/
mozes i bez povrca tog, mislim bez tog celera i babure , kad pravis 'klasicnu' s mesom, ili s povrcem po zelji, ali to je to
samo takve pravim, recept je moj i isproban i smoje strane i od drugih....
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
za kolac, brz i lep, onda ti savetujem one brownies po receptu lorraine pascal, s oreo keksicima, njih kupis na pijaci, kolac se umuti za deset minuta, i ispece brzo, a bude super
http://www.coolinarika.com/recept/oreo-brownies/
to svi vole socno i cokoladno, bitno je samo paziti na vreme pecenja da se ne osuse, vec ostanu socni i to je sva mudrost....
to svi vole socno i cokoladno, bitno je samo paziti na vreme pecenja da se ne osuse, vec ostanu socni i to je sva mudrost....
Zvoncice dobra ideja ostaviti preko noci lazanje.
Ja bołonjez isto pravim od pelat parad. Ili ako nemam onda sos,kecap ne koristim.
Sunkica se ni ne osjeti toliko ali obogati, tako se pravi u restoranu gdje radi mm, pa smo snimili ideju.
Sarmice cu praviti ovih dana, kupus samo sto nije...cijeli ulaz nam "mirise", ovdje se rijetko moze naci glavica kiselog kupusa za kupiti.
Ja bołonjez isto pravim od pelat parad. Ili ako nemam onda sos,kecap ne koristim.
Sunkica se ni ne osjeti toliko ali obogati, tako se pravi u restoranu gdje radi mm, pa smo snimili ideju.
Sarmice cu praviti ovih dana, kupus samo sto nije...cijeli ulaz nam "mirise", ovdje se rijetko moze naci glavica kiselog kupusa za kupiti.
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Videla sam da u Pragu može da se nađe Foodland džemovi,pindžur,...Proizvodi su im super pogotovo pindžur.Probaću lazanju sa šunkom.Kiseli kupus kupujem vakumirane listove.Lakše mi nego da na kraju sezone bacam isti i perem buriće,ali bih isto kao i ti kiselila kad ne bi bilo ovde.zoxa ::Zvoncice dobra ideja ostaviti preko noci lazanje.
Da moj muž živi sa tobom imao bi 300kg.Non.stop praviš kolačiće(on bi rekao prava žena).Svaka ti čast.Botox ::za kolac, brz i lep, onda ti savetujem one brownies po receptu lorraine pascal, s oreo keksicima, njih kupis na pijaci, kolac se umuti za deset minuta, i ispece brzo, a bude super
U Italiji u ragu bolognese dodaju dimljenu sleninicu malo (100-tinak grama). Moja svekrva vrlo cesto pravi i pasta pasticiata, tj. umesto lazanja skuva neku vrstu paste ali vrlo malo i onda je pomesa sa raguom, besamelom i svime sto vec ide i bude kao lazanje, s tim sto nije na listice. Eto vam ideje.
Eh Zoko, razumem te za kupus, ja ove godine dobila 2-3 lepe glavice kupusa (u it ima samo maleskih ili presecenih na pola! ) od rodjake iz Svajcarske i htela da ga ukiselim, ali ne nadjoh burence nigde. Ima nekih plasticnih kutija koje se lepo zatvaraju, ali nije to to, jer nisu za drzanje hrane i mm mi ne dade da ih kupim. Kad se vratim, ako mi je kupus preziveo, moracu da potrazim u mettrou burence, tamo prodaju i za restorane posudje pa ako tamo ne nadjem, nigde nema. Eh, nasih belosvetskih muka!
Eh Zoko, razumem te za kupus, ja ove godine dobila 2-3 lepe glavice kupusa (u it ima samo maleskih ili presecenih na pola! ) od rodjake iz Svajcarske i htela da ga ukiselim, ali ne nadjoh burence nigde. Ima nekih plasticnih kutija koje se lepo zatvaraju, ali nije to to, jer nisu za drzanje hrane i mm mi ne dade da ih kupim. Kad se vratim, ako mi je kupus preziveo, moracu da potrazim u mettrou burence, tamo prodaju i za restorane posudje pa ako tamo ne nadjem, nigde nema. Eh, nasih belosvetskih muka!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
imas kometak ovde po plastikarama bas malu burad za kiseljenje sa sve slavinicom, cini mi se....
zvoncice, ne bi imao trista kila sigurno
nemamo ni nas troje toliko zajedno
moj dragi ti je kao glista, al bukvalno
I ovaj moj se drzi junacki, samo ja kvasam!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Ako si primetila kod mene nema poslastica.Samo jelo.On kolače tamani.Može da ih jede u svako doba dana i noći.Mm bi bio srećan da je kao glista.Zdravo se hrani,ali u nezdravim količinama.Botox ::imas kometak ovde po plastikarama bas malu burad za kiseljenje sa sve slavinicom, cini mi se....
kakvi smo alavci
pitu nismo ni ohladili, ko ce to docekati
sekli je toplu, cokolada se jos topi iz fila
pita je lepa, kombinacija ukusa taman, nije cak ni preslatka, a od jednog parceta budete dobro siti
http://www.coolinarika.com/recept/pita-od-jabuka-i-cokolade/
nisam radila po tacnim merama, pa sam dobila malo vise fila, kao sto se vidi, al to nama i odgovara
e da, prvu koru sam premazala, mojim domacim pekmezom od sljiva s cokoladom
pitu nismo ni ohladili, ko ce to docekati
sekli je toplu, cokolada se jos topi iz fila
pita je lepa, kombinacija ukusa taman, nije cak ni preslatka, a od jednog parceta budete dobro siti
http://www.coolinarika.com/recept/pita-od-jabuka-i-cokolade/
nisam radila po tacnim merama, pa sam dobila malo vise fila, kao sto se vidi, al to nama i odgovara
e da, prvu koru sam premazala, mojim domacim pekmezom od sljiva s cokoladom
Poslednji izmenio Botox dana 1/12/2013, 16:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Ala bih ja smazala ovu pitu!!!
Botox, iznova me odusevljavas svaki put!
Botox, iznova me odusevljavas svaki put!
Jao ova pita je bozanstvena, mmm!
Danas sam pravila supicu, pileci ajmokac, po receptu sa foruma :-) i grilovano povrce. Moja svekrva takodje nam posalje rucak, pekla pile, pire krompir i cuspajz od sargarepe, tako da hrane ima koliko hoces. Pravila sam i red velvet cupcake po receptu koji sam nasla na netu i jako je lep. Samo da nadjem link pa cu ga staviti.
Danas sam pravila supicu, pileci ajmokac, po receptu sa foruma :-) i grilovano povrce. Moja svekrva takodje nam posalje rucak, pekla pile, pire krompir i cuspajz od sargarepe, tako da hrane ima koliko hoces. Pravila sam i red velvet cupcake po receptu koji sam nasla na netu i jako je lep. Samo da nadjem link pa cu ga staviti.
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
I ja sam danas na kraju uz supu od koke pravila griz knedle I ajmokac, vladeta se razbio, pojeo svoj deo, pa posle navaljivao I na moje :-D
http://www.magazin.ba/lifestyle/hrana-pice/recepti/da-prste-pojedes-zapecene-makarone-sa-mljevenim-mesom-i-sampinjonima-recepti-30691.html
sad sam ovo nasla i moram sutra probati jer taman imam mlev mesa danas sto su moji doneli jer su isli da pomognu u svinokolju da neodmrzavam iz zamrzivaca
sad sam ovo nasla i moram sutra probati jer taman imam mlev mesa danas sto su moji doneli jer su isli da pomognu u svinokolju da neodmrzavam iz zamrzivaca
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
krem corba od povrca, i musaka, videcu jos sa scim, kad odem na pojacu, kontam s krompirom i tikvicama najverovatnije....
Ja onaj dan pravila musaku. Sa rendanim krompirom po Parizankinom receptu.
Danas ili sutra cu podvarak sa kolenicom...mljac!
Danas ili sutra cu podvarak sa kolenicom...mljac!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
ja kupila i divne crvene paprike silje
pa sam smislila ovako,red krompira, pa dinstano mleveno, pa pohovane tikvice, pa dinstano mleveno pa pecene te paprike...
zalivacu redove besamelom, i odgore narendati sira
pa sam smislila ovako,red krompira, pa dinstano mleveno, pa pohovane tikvice, pa dinstano mleveno pa pecene te paprike...
Krompir salata,dimljeni šaran,peč.paprike sa belim lukom i pita sa bundevom.Od mene...i previše.
I meni se jede musaka.
I meni se jede musaka.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
mmmmmm...i ja volim u musaku svasta da stavim..bogato prelijem i zapecem...Botox ::ja kupila i divne crvene paprike silje
kod nas pasulj da suvim rebrima...na TERASI:lol:
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
počeo post, pa da doprinesem malo i ja (inspiracije tad nikad dosta).
subota - integralna pasta sa sosom od paradajza i pestom od rukole
nedjelja - čorba od gljiva, pastrmka i krompir pečen u rerni sa zelenom salatom
danas - čorba od mahuna (boranije)
juče ispekla keksiće koje ću danas završiti (rastopiti crnu čokoladu i spajati po dva). recept stavljam u temu o posnim kolačima.
subota - integralna pasta sa sosom od paradajza i pestom od rukole
nedjelja - čorba od gljiva, pastrmka i krompir pečen u rerni sa zelenom salatom
danas - čorba od mahuna (boranije)
juče ispekla keksiće koje ću danas završiti (rastopiti crnu čokoladu i spajati po dva). recept stavljam u temu o posnim kolačima.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
Juče pire sa krompirom i brokolijem, punjene paprike i pavlaka. Danas pasulj i zelena salata..
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Danas, kupus od juce!
Sutra ce mesto lazanja pasti tortilje.Brze mi je!
Brownies su u rerni, ali nisam nasla oreo keks, bice sa komadicima cokolade i badema!
Botox, voda mi ide na usta pri pomisli na tvoju musaku!
Lakole, sve bih ti ja to pojela, bolje reci izjela!
Sutra ce mesto lazanja pasti tortilje.Brze mi je!
Brownies su u rerni, ali nisam nasla oreo keks, bice sa komadicima cokolade i badema!
Botox, voda mi ide na usta pri pomisli na tvoju musaku!
Lakole, sve bih ti ja to pojela, bolje reci izjela!
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu