Danas sam kuvala...
+60
alisa
bak
sanja 73
jelena.kuburic
mimi85
ZarPtica
tatjanica
Sofija Veks
veki1
Amna84
Blanka
HappyGirl
Ancica 87
MalaSaJuga
tetreb
ragaco
fight&faith
ganedina
Erata
saska1
lenjivica
dragana76ns
sareni leptir
BiKsi :)
ChillyVilly
Sofka
Endzi
PalcicaBg
mamadabudem
neca73
jovanka.draskic
caci
cicsa80
JocY
twinsi
Shizika
Republica
SladZana
OKacica
Vecka
emilie
noja
Stenli
leptirko82
MAAKKI
Tinche
hocukusurnecuzvaku
laKole
zvoncica36
missile
JAmajka
zoxa
Struzzo
Ema78
nina :)
SoJa
buby
KoMetaK
Vuchica
Botox
64 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
Botox, brate, imaš li dušu?!! Savršeno izgleda musaka, pa uživajte u njoj
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Ajoj, Botox, ubijas me!!!
Pojescu monitor!
Pojescu monitor!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
probala sam danas ovo sto sam stavila juce link i meni se jako svidja da su se deca odusevila marija je cak jedan tanjir pojela dok se nije zapeklo a naravno i ja malo se pridruzila dok nije bilo gotovo
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
danas podvarak i krmenadle
corbica od povrca pre svega
corbica od povrca pre svega
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Uf Botox sve mi voda na usta ide
Danas pileci paprikas na riblji nacin, bas sam se uzelela.
Danas pileci paprikas na riblji nacin, bas sam se uzelela.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
maka kakav je to pileci paprikas na ribji nacin
Ja sam punila paprike upravo su u rerni da se zapeku
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Paprike sam nedavno punila ali sa krompirom, odozgo kremenadle.
Danas pecena piletina sa senfom i povrce kuhano na pari (karfiol, mrkva i krompir) + tartar sos.
Danas pecena piletina sa senfom i povrce kuhano na pari (karfiol, mrkva i krompir) + tartar sos.
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Nina to ti je kao paprikas od ribe samo umesto ribe se stavlja pilece meso, znaci samo osnovno puno luka, soli, paprike aleve slatke i ljute, susene ljute paprike i sve se to lepo ukrcka, moze da se jede sa testom ili da se naprave knedlice od jaja i brasna. Ja sam danas pravila knedlice, obozavam ih i nikada ih ne napravim dovoljno, uz to moze i neka salata tipa slatki kupus, zelena salata, a mogu i ove kisele.nina :) ::maka kakav je to pileci paprikas na ribji nacin
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Ja sam mom i pricala kakv ki kuvas djakonijice i moj bi bio medjz tristokilasima mada ima blizu ko ja :)))))))))hehehezvoncica36 ::Da moj muž živi sa tobom imao bi 300kg.Non.stop praviš kolačiće(on bi rekao prava žena).Svaka ti čast.Botox ::za kolac, brz i lep, onda ti savetujem one brownies po receptu lorraine pascal, s oreo keksicima, njih kupis na pijaci, kolac se umuti za deset minuta, i ispece brzo, a bude super
http://www.coolinarika.com/recept/oreo-brownies/
to svi vole socno i cokoladno, bitno je samo paziti na vreme pecenja da se ne osuse, vec ostanu socni i to je sva mudrost....
imamo nesto malo podvarka od juce, dodacu corbu od povrca s malo mesa i za danas dosta...
pileca pljeskavica,corbica sa povrcem
posto imamo goste veceras ,njima cu kropmirusu i palacinke...
posto imamo goste veceras ,njima cu kropmirusu i palacinke...
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Pa da ih pretplatimo kod Botox za ručak?noja ::Ja sam mom i pricala kakv ki kuvas djakonijice i moj bi bio medjz tristokilasima mada ima blizu ko ja :)))))))))hehehezvoncica36 ::Da moj muž živi sa tobom imao bi 300kg.Non.stop praviš kolačiće(on bi rekao prava žena).Svaka ti čast.Botox ::za kolac, brz i lep, onda ti savetujem one brownies po receptu lorraine pascal, s oreo keksicima, njih kupis na pijaci, kolac se umuti za deset minuta, i ispece brzo, a bude super
http://www.coolinarika.com/recept/oreo-brownies/
to svi vole socno i cokoladno, bitno je samo paziti na vreme pecenja da se ne osuse, vec ostanu socni i to je sva mudrost....
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
danas sam komplet rucak skroz izmenila, ko sto rekoh imamo jos mesa i podvarka, a kad sam otisla u nabavku, naletim na lepu bundevu, pa se odlucim za tu corbu, snimim i dzigu, pa spremih dzigu u saftu, uz to i pire krompir....
dodjite slobodno
bice i danas kolaca s jabukama, nekih... kacim kasnije
dodjite slobodno
bice i danas kolaca s jabukama, nekih... kacim kasnije
Da i ja bi se pretplatila kod bokice :)))) mmmmmmm mirisu mi njeni rucci dovde
Danas grasak sa pilecim belim medaljonima
Ovih dana cemo i mi podvarak
Danas grasak sa pilecim belim medaljonima
Ovih dana cemo i mi podvarak
Noja pošto je vas četvoro imate prednost u odnosu na mm i mene.Možete vi kod Botox prvi ''na kazanče'',a za kolače mm treba da ima prednost.
Kolace zoxa ce da salje iz Praga :)
Sad vidim da smo isto kuvale danas al se moj mm obradovo ih ne znam za tvog heheheeee
Sad vidim da smo isto kuvale danas al se moj mm obradovo ih ne znam za tvog heheheeee
Ja sam uvek za zdravu hranu,ali danas imam neki ''kvrc'' u glavi i odvukla sam muža u Mek.Ovo mi je drugi put u životu da sam jela u Mec-u.Grašak ostaje za sutra.noja ::Kolace zoxa ce da salje iz Praga :)
Sad su pokrenuli let do Praga pa ću da ga šaljem.noja ::Kolace zoxa ce da salje iz Praga :)
Kod nas se otvorio onaj drive mek , mi smo pre neki dan isto al ne cesto
znaci mek chicken kola i pomfrit, a to jedemo na strandu tamo se odvezemo i u kolima ili na haubi "idila" po ovoj hladnoci kao pravi ameri
znaci mek chicken kola i pomfrit, a to jedemo na strandu tamo se odvezemo i u kolima ili na haubi "idila" po ovoj hladnoci kao pravi ameri
znam gde je taj novi mek u ns mm bio dan dva tu da rade a inace njegova firma ga gradila.mi volimo da odemo porodicno na pljeskavicu samo nam u momentu dune i eto nas vec u hamburgeriji,danas prolazimo pored marija i ja i ona kad cemo opet na pljesku nismo odavno samo mesec dana kad smo zadnji put bili ,samo da nam tata bude slobodan odma cemo se spakovati i otici sve cetvoro
Ili da ja posaljem kolace?zvoncica36 ::Sad su pokrenuli let do Praga pa ću da ga šaljem.noja ::Kolace zoxa ce da salje iz Praga :)
Mm prije par dana kupio ananas, obicno bude zelen, pa ga ostavim nekoliko dana, pozuti i bude jako dobar. Ovaj ni posle par dana nije bio dobar, krenuo se kvariti a ukus nista posebno. M htio da ga baci. Ja napravim kolac od njega, umjesto jabuka ananas.
Kolac nasih baka, patispanj, pola zut, pola smedj, izmedju bi trebale biti jabuke, moj dodatak je ananas, odozgo secer u prahu. Nas troje se ubili od kolaca, 100 godina nista slicno nisam jela.
Isto tako smo se nedavno utamanili cupavcima.
Za rucak sam pravila cesku corbu od bijelog luka i taglatele sa tunjevinom.
Mek ja rado posjecujem, ne cesto ali sa Ninom obavezno, ona voli happy meal i mcflurry, ja big tasty a mm ne voli nista od toga.
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
ja nisam bila u meku sto godina, a tamo i kad odem pojedem samo sladoled, nista vise
Pre 3 dana sam kuvala sarmu i jos uvek je ima, pa razmisljam da li ista da kuvam dok ne pojedemo sarmu.
Za veceru sam pravila pogacice sa sirom, i naravno puNig koji moj tata i Mika obozavaju.
Za sutra mi je u planu za dorucak popara, za rucak lazanje, a za veceru, pa verovatno neka pogaca...
Za veceru sam pravila pogacice sa sirom, i naravno puNig koji moj tata i Mika obozavaju.
Za sutra mi je u planu za dorucak popara, za rucak lazanje, a za veceru, pa verovatno neka pogaca...
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu