Jevremova- Iskustva
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jevremova- Iskustva
Zdravo svima :-)
Devijke moze li pomoc oko izbora lekara? Dvoumim se izmedju dr Dragane Lekic i dr Biljane Arsic. Pa ako moze neko misljenje o njima jer neznam ni jednu a na forumima nema skoro nista o dr Lekic.
Hvala vam :-)
Devijke moze li pomoc oko izbora lekara? Dvoumim se izmedju dr Dragane Lekic i dr Biljane Arsic. Pa ako moze neko misljenje o njima jer neznam ni jednu a na forumima nema skoro nista o dr Lekic.
Hvala vam :-)
Mirjanche- Broj poruka : 4
Datum upisa : 26.03.2015
Biljana Arsic, naravno.
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Dr Arsic mi je radila uz na komisiji a i na prosloj komisiji i na moje "dobar dan" nije me ni pogledala a kamoli odgovorila. A kod dr Lekic smo bili na razgovoru u sklopu komisije i delovala mi je vrlo prijatna i pristupacna, odgovorila je vrlo ljubazno na svako nase pitanje.
E sad dr Arsic svuda hvale a dr Lekic se nigde ne spominje. Pa se sada pitam da li je to tako zato sto je Arsic starija pa zato i poznatija a i cini mi se da blisko saradjuje sa dr Garalejic. Mada sam na komisiji od nekih zenica i za dr Garalejic cula samo reci hvale.
Uf, mislim da cu poludeti dok ne izaberemo lekara :-(
E sad dr Arsic svuda hvale a dr Lekic se nigde ne spominje. Pa se sada pitam da li je to tako zato sto je Arsic starija pa zato i poznatija a i cini mi se da blisko saradjuje sa dr Garalejic. Mada sam na komisiji od nekih zenica i za dr Garalejic cula samo reci hvale.
Uf, mislim da cu poludeti dok ne izaberemo lekara :-(
Mirjanche- Broj poruka : 4
Datum upisa : 26.03.2015
Dina
Samo da prenesem svoja iskustva u vezi Jevremove,u nadi da će nekome pomoći.
Prvu Vto radila sam u "Spebo"Leskovac i prilično sam zadovoljna.
To što meni nije uspelo ,Bože moj, veša sila.Drugu sam htela u Jevremovoj s obzirom da je mnogi hvale.Ja nažalost takva iskustva nemam.Naime primio me dr Zoran Stanković,pogledao dokumenfaciju i ironično rekao za Spebo da je malo terapije dato ,"pa mora malo da se štedi na lekovima".To su njegove reči.
Terapiju koju mi je on prepisao bila je samo menapur 3 dana.Dogovor je bio da se treći dan čujemo.
Treći dan javila se sestra rekavši da je doktor rekao da nastavim sa menapurom još dva dana a da ,tamo neki drugi lek,ne znam kako se zove, prekinem da uzimam.Rekla sam joj da ja samo menapur primam.Ona se našla u čudu.Ponovo se konsultovala sa doktorom, i ja sam nastavila još dva da sa menapurom.Znači da uopšte nije znao šta mi je prepisao.Petog dana je rađen ultrazvuk i tamo samo jedan folikul. Ništa više od terapije mi nije dao nego mi zakazao punkciju jajnika za dve dana jer je imao jednu turu da odradi pa je hteo i mene da skine sa spiska.Znači punkcija jajnika je rađena 7 dan.To sam tad prvi put čula .Taj jedan folikul je bio prazan i tu se ceo postupak završio.ŽALOSNO.Spremaš se pola godine i oni tek onako ofrljeno odrade.
Toliko o Jevremovoj.
Prvu Vto radila sam u "Spebo"Leskovac i prilično sam zadovoljna.
To što meni nije uspelo ,Bože moj, veša sila.Drugu sam htela u Jevremovoj s obzirom da je mnogi hvale.Ja nažalost takva iskustva nemam.Naime primio me dr Zoran Stanković,pogledao dokumenfaciju i ironično rekao za Spebo da je malo terapije dato ,"pa mora malo da se štedi na lekovima".To su njegove reči.
Terapiju koju mi je on prepisao bila je samo menapur 3 dana.Dogovor je bio da se treći dan čujemo.
Treći dan javila se sestra rekavši da je doktor rekao da nastavim sa menapurom još dva dana a da ,tamo neki drugi lek,ne znam kako se zove, prekinem da uzimam.Rekla sam joj da ja samo menapur primam.Ona se našla u čudu.Ponovo se konsultovala sa doktorom, i ja sam nastavila još dva da sa menapurom.Znači da uopšte nije znao šta mi je prepisao.Petog dana je rađen ultrazvuk i tamo samo jedan folikul. Ništa više od terapije mi nije dao nego mi zakazao punkciju jajnika za dve dana jer je imao jednu turu da odradi pa je hteo i mene da skine sa spiska.Znači punkcija jajnika je rađena 7 dan.To sam tad prvi put čula .Taj jedan folikul je bio prazan i tu se ceo postupak završio.ŽALOSNO.Spremaš se pola godine i oni tek onako ofrljeno odrade.
Toliko o Jevremovoj.
nikvet- Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.02.2018
Nikvet, po mom mišljenju dr Ljubić je mnogo stručniji i detaljniji. Mnogo mi je žao što si prošla kroz to loše iskustvo.
Dora1- Broj poruka : 902
Datum upisa : 08.08.2014
Nikvet, uzasno iskustvo. Ne ponovilo se.

Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;
1) Spebo, XI 2009.ICSI, 3 osmocelijska-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET, 2 blaste-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI, 3 cetvorocelijska-beta 168,8, 7.6.2013. videli

4) Spebo, IV 2016.ICSI,1 osmocelijski i 1 blasta-beta 4,
5) Spebo, V 2017. FET, 2 blaste-beta 2,
6) Spebo, VI 2018. FET, 3 blaste-beta 214 🐥, 29.10.2018. videli ❤ 6.6.2019. stigla Rodjena

BiKsi :)- Broj poruka : 22662
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|