KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlaćani oktobar :))))))

+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters

Strana 31 od 39 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Sledeći

Ići dole

Zlaćani oktobar :)))))) - Page 31 Empty Re: Zlaćani oktobar :))))))

Počalji od leptirko82 23/10/2013, 20:46

Ja pijem glukofaz i tanko se hranim, pa je neminovno. Jedino mi fali da malo potegnem neku domacinsku, ali sta cu, sto se mora, tesko je, ali nije neostvarivo!
Legla bi mi jedna domaca dunjica...
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/10/2013, 22:36

Maus, što me zezaš! Čas te ima čas te nema na fejsu.Taman htedoh da ti nešto pošaljem ali op cvrc lol! Što pobeže ženo draga ko te najuri Very Happy 

Medolino, zmajice naša zagrljaj molitva

Poslednji izmenio HappyGirl dana 23/10/2013, 23:13, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 23/10/2013, 23:08

leptirko82 ::
Leptirko,hajde ti kod mene,imam extra dunjicu(mm dobio od neke stranke),ali nemam društvo..,ne ide da pijem sama,pred decom.lol! lol! 

Ćufta,super za pešačenje do posla...Ja sam pre neki dan krenula da vozim kuć.bajs,sad imam i kondiciju.

Drago mi je za Medu...mila,želim ti brz oporavak i povratak medićima.cveće cveće 

Odoh na tuširanje,pa u krevet,danas sam bila na poslu,vodila decu kod zubara,raspremila haos po stanu i sada sam mrtva umorna.

Laku noć svima,ljubim vas...
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 23/10/2013, 23:28

Pozdrav, drage zene sunny Jamajka, divne vesti od tebe d Medo, navijam za tebe c
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 24/10/2013, 08:15

jamajka ::
leptirko82 ::
Leptirko,hajde ti kod mene,imam extra dunjicu(mm dobio od neke stranke),ali nemam društvo..,ne ide da pijem sama,pred decom.lol! lol! 

Mogu ja, mogu ja? Bicu fina, JAmajke mi! lol! lol! lol!

Zlaćani oktobar :)))))) - Page 31 Coffee-beans-wallpaper

Jutro Jutra!

Medolino, brz oporavak ti zelim!!!cvet cvet cvet

A ostale djevojke ljubim jaaaaako!!!poljubac poljubac poljubac

Debelica se razvlaci po trosedu...svadja se sa nekim viklerom a Batak jos uvek spava!!! Da ne poverujes jer inace ustaje pre svih...cak i pre seke. Sinoc je imao prvi trening...Dzudo! Nikola i Lazar treniraju jos od prosle godine...pa gde da on ne radi sta mu rade braca! Trener rekao da nema veze koliko godinica ima samo dok cuti i radi i ne dira druge. Tako da je dve godine mladji od najmladjeg tamo...i najmanji! lol! Dusa moja, pokidao se sinoc...! Guzica! Odusevio je i mene i trenera. Danas idem kimono da mu kupim...ne znam da li imaju tako mali! Wink

Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 24/10/2013, 08:18

Evo ga misic moj...najmanji u najmanjoj grupi. 
Zlaćani oktobar :)))))) - Page 31 1385779_10202144357631411_2122406668_n
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 24/10/2013, 08:45

Dobro jutro drugari!

Divno vrijeme kod nas, da čovjek ne povjeruje. Samo da nam posle ne izađe na nos.

Dosta ste ispisale dok me nije bilo tako da sam dosta toga pročitanog i zaboravila.

Upamtih da se Medolino operisala - brz oporavak ti želim draga. Da sve ovo ostane iza tebe i da se više ne odvajaš od tvojih medića.

Tinče batica je presladak ovako majušan pored njih.
Nama nisu dali da upišemo klince na džudo, kao mali su još. Tek kad napune pet godina Rolling Eyes To mi je super sport za djecu yes 

Jamajka uživaš sa klincima osmeh srce 

Đole mislim da je tvoj muž u pravu yes 

Maus odustala od fejsbučenja :aa76:iste smo po tom pitanju yes  

Vladeti neka je srećan prvi rođendanko (sa zakašnjenjem) love 

Pročitah i da ima prinova, ali zaboravih kod koga - neka su živi, zdravi i veseli 100 godina.
Ćufta, Leptirko, Dragmilk, Happy i ostale cure koje ne spomenuh d
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 24/10/2013, 08:48

Bravo za dzudistu malog...ali hrabrog:12a: osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
Jutro...zene evo Meda upravo poslala sms..izasla iz sok sobe..kaze da je dobro da je rana malo boli...malaksala je ali to je sve ok...i naravno nije vas zaboravila..sve puuuuno pozdravlja:aa103: ff ff ff 
nadamo se da ce mozda vec sutra kuci..pa da sve ove gadosti i boli ostavi iza sebe:qq: molitva molitva c c c g g g grljenje grljenje grljenje 
Cufto gde ste ti i Dusko od jutros:ydtz: cmoka cmoka 
Ljubim sve odoh u ludnicu
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 24/10/2013, 08:51

Eee u pm...otkucah divan post sad sve moram ponovo, nesto sam zeznula...

Dobro jutro!

Medo zelim ti brz oporavak i mislim na tebe:aa61: ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav 

Ninice hvala na informacijama:aa61: ljubav ljubav 

Djole verujem ti da si vanzemaljac. Nisi ti sigurno sa ove planete. Za nalaze nic ne razumem ali znam da ce sve biti ok i navijam da operacija ne bude potrebna.

Happy mila samu sam sebe najurila. Sve sam nogom samu sebe u guz udarala. Nije za mene fejs def. Probala i ne ide. Sve mi je tamo zbrkano, sitno, pobacano...ma pocelo je jos vise da me nervira od registracije. I vreme mi je oduzimao. Juce sam trajno nalog izbrisala i fejs vise nikada.

Cicsa mila ipak cemo se virtuelno druziti samo na Kutku.

Batica moj mili, veliki decak, BRAVO za treninge i pokazi im koliko mozes i znas i da mozes da ispratis sve sto ti trener kaze. BRAVO!!!!

Leptirko imam ja divnu dunjevacu, divnu. Svrati!

Cufta bravo za pesacenje i za odlicnu muziku. U to ime jedna odlicna od Dragojevica.

Neka guzva na poslu. Sve vas ljubim i grlim. Pisemo se posle.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 24/10/2013, 09:35

Dobro Jutro Devojcice
Medolina nasa mila zelim ti brz i lak oporavak i da sto je brze moguce sve ovo postane samo jedan ruzan san molitva molitva 
Tinche hvala na kafici...evo upravo je ispijam likeit 
Bravo za dzudistu malog ...meni se taj sport sviga jako najpre zbog reda i discipline a posle i zato sto radis sa celim telom. sretan početak  jedva cekam da vas vidim u kimonu yes 
Maus ...bas mi krivo sto te vise nema na Fb ali to je tvoja odluka ...ljubim te u tvoju slatku ribicu poljubac 
Heppy zasijaju jutra kad vidim da se ponekad javis zagrljaj 
Twinsi, Jamajka, Daca uzivajte sa svoim decicom u divnom vremenu.
Trudnice moje drage Biksi i KometaK ljubav ljubav 
Cufto, Bak ljubav ljubav 
I sve cure pomenute i ne pomenute d 

A sad malo o meni lol! 
Karte su kupljene ,Hotel rezervisan....Beograde stizem ti...jedva cekam da vam pravo kazem. Treba mi malo da napunim baterije.
Markic me se ovih dana zali da ga boli stomacic povremeno kao grceve a jede normano i sve ostalo normalno sem sto po jedna stolica dnevno je tecna zbunjen 
Mene zeki oko...juce ustala sa natecenim okom ,do uvece otok je spao danas sasim mali otok al me nekako bocka ...nadam se samo da nije neka infekcija sad pre puta .
I jos ova moja veštica  krenula juce pomalo i danas isto po malo , a trebam od petnaestog dana pocetka da pijem neke hormone i sad neznam od kad da pocnem da briom jel od juce il da cekam da krene jace pa da broim,nisam pamtena zbunjen 

caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 24/10/2013, 10:16

Dan jutra!

Medo, verujem da ces vec sutra biti sa svojim andjelcicima i da je sve konacno iza vas osmeh srce 

Caci da se lepo provedes u nasem belom gradu, vreme ce biti savrseno, drustvo jos bolje, zagarantovan provod . Prvi dan ciklusa se racuna kad krene bilo kakvo krvarenje, ako je do 17h. Ako je posle, onda se sledeci dan racuna. Tako dr uglavnom kazu

Tino, mali dzudista je love 

Maus pobeguljo, pa bas si neka.

Twinsi, nece da nam se vrati, bice ovako do decembra, onda jaka zima 3 meseca, onda prolece jos lepse Wink To ja narucujem kako bi bilo da se ja pitam lol!  

Sta jos htedoh......

Ovaj vikend ponovo akcija pecenja rakije, ovaj put od jabuka, svi jedva cekamo, to niti smo pili niti smo pravili. Familija ludaka lol! Naravno uz rostilj, klopu, sunce sta ima lepse

Odoh osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 24/10/2013, 11:12

Dan, jutra!

Medo, brz oporavak ti želim!!! c zagrljaj

bak ::
Twinsi, nece da nam se vrati, bice ovako do decembra, onda jaka zima 3 meseca, onda prolece jos lepse WinkTo ja narucujem kako bi bilo da se ja pitam lol!  
A ja u trenutku pomislila da će nam uskoro zaista doći čarobna polarna zima!!!! Eh, ostaje da se nadam da će ti se želja ispuniti smajli angel

Ja vratila ime (nick) na staro, ne mogu da upamtim ono novo, sad već i to staro, pa mi treba 20min da se ulogujem... Ma nema šanse.

Đole, na pola puta ka super rezultatima, ili kako Ćuftica reče - zdrava ko dren!  yes

Devojke, samo dođoh da vidim ove rezultate, pa idem da vidim jel raportirala Kometa virkanje, pa još da poFalim i pošaljem poljupčić najšarmantnijem i najslađem džudisti BataKu, i još da vam mahnem

ff
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 24/10/2013, 13:10

drago mi je da je Medo dobro ,i da ce uskoro kod svojih malih lepotana radost  ja jos nisam dobila ,i nadam se da necu trudnica 
imam tonu vesa za peglanje,ali me mrzi .pa cu nocas sve ...
masina pere li pere ,koristim sunce ,da se osusi napolju ves good job 
Tinche ,maleni je pre pre meden love 
Jamajka ,koliko klinci imaju godinica-meseci?
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 24/10/2013, 13:53

Dobar dan, zene drage!
Drago mi je kad se Medolino javi. Koliko je snage u njoj, to je neverovatno! kad se javi, tako je pozitivna. I pored svojih problema, bodri druge i pomaze. Meni je jako pomogla, dusa od zene.
Jamajka, Tinche, Maus, sad mi se jos vije pije, kad ima drustva! Kad se sretnemo( ne zelim da kazem ako, ne volim ), ima da naydravimo!
Twinsi, bas mi milo kad se javis!!!!
Caci, uzivaj u Beogradu!!!
Bak, zovi ako ti treba pomoc da se motam oko kazana!
Sva vas puno, puno pozdravljam i lep dan vam zelim!!!!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 24/10/2013, 14:08

Dobar dan i lep dan!

Svasta procitah, i sve zaboravih! Embarassed Embarassed 

Cula sam se sa Medom, ide kuci sutra pa ce u ponedeljak da dodje da joj skinu konce. Malaksala je malo, ali verujem da ce se brzo oporaviti kad vidi svoje malisane sutra! osmeh srce osmeh srce osmeh srce I ovo je zavrsila hrabrica nasa i nas veliki junak! yes yes Sad moze da zdrava i u miru uziva sa svojim momcima! osmeh srce osmeh srce 

Maus, mnogo si bre bila na FB-u, nisi stigla ni da se naviknes, da vidis koja je navlakusa Wink lol! 

Tince, bravo za Bataka i za sportic, bice on super, dusa mala, on je tako mio i poslusan! osmeh srce 

Caci, lepo se provedi u Beogradu i neka te izgnjave opsteno curice a gnjavni i ti njih od mene! NAdam se da je Markicu vec bolje!

Bakicka, dosta bre vise sa tom rakijom!!! lol! lol! Mada, mozda se spremas za slavlje dogodine pa cemo da polocemo svu rakiju u to ime! Very Happy Very Happy 

Twinsi, dobro i da stignes da se javis!

Pari, dobro nam mahnula! NAdam se da ces srediti internet i biti cesce sa nama, ako to klinci dozvole!

Miiiiiiiiiiiiiroooooooo, jesi li ozdravila? kako je Cvrle?

Masem i ljubim sve od reda! Odoh da se pakujem, peglam, veceras se vracam za BP. I, da, da varim cinjenicu da cu biti mama sina, sve gledam u mm i sve sto mi se ne svidja kod njega zamisljam da ce mamin sin sutra imati! lol! lol! Tipa - predlakav, da se uvek uprlja kad jede, da prdi po kuci i takmici se sa tatom, da podriguje posle jela, da provodi sate na wc solji... lol! lol! lol! Bas ce mi biti idilicno! lol! lol!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 24/10/2013, 14:11

Dan cureTci !

bak ::Djolence, moj vanzemaljcu c Ama bas se nista ne razumem, cekamo sta ce dr da kaze. Mislim ako te ne izbaci Razz 
Ni ja više nisšta ne razumem i sve mi se čini da ću i boljku i dr.kove  oterati u ..........taaamooooo .....Very Happy 

Sanni-AlL ::
Đole ,ženo zelena, 'smo mi komšike iz istu Galaksiju Wink Laughing ?Mislim, obaramo medicinske teorije,i tako to Rolling Eyes .
Držim fige da dr kaže da mere iz bRez Aperacije,a  ako te frljne iz ordinacije a ti zapali tvojom makinom
Zlaćani oktobar :)))))) - Page 31 509649rk8itk3r9tlol! lol! 

Sanni ,slatko me nasmeja love 

cufta ::DŽOLE, to je zato što si zdrava i volu rep možeš da iščupšaš, i ja sam baš srećna zbog toga.

Ponekad se tako i osećam ...mogla bih paru volova repove iščupati kad me razbesne lol! 

cufta ::
     Nego Džole, kako ti sada izgledaš? Kako stojiš sa pušenjem i hranom? Ja loše, odma' da se zna!

Izgledam ko dva Djoleta:lol!: ,onomad kad smo se videle imala sam 78 kg a sada imam 100 kg (Lepa Brena za 4 osobe  b  b  b ) i nemojte da vam padaju vilice da vam ne dodjem tamo lol! lol! lol! lol! 
Ne pušim cigarete lol! 
Hranim se po testu intolerancije na hranu i za sada sam u blagom padanju tj.opadanju kg.-ramčića
Trebalo bi da stavim tiker za kgramčiće nego me blam da napišem 100 Embarassed Rolling Eyes Shocked affraid
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 24/10/2013, 14:28

Djole, eto, znala sam, omasih tebe i to kol'ku zenu! Razz Razz lol! lol! Ne foliraj se da imas 100-ku nisi tako izgledala pre 2 meseca kad te stisnuh a ne verujem da si dodala jos od onda! KAkve zena vanzemalajc, ti si zena i po!!! love 
Nadam se da ce ti dr sutra rastumaciti rezultate i da ipak nece morati pod noz! poljubac 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 24/10/2013, 14:41

KomeTak moj ,sreća pa sam malKo visočija Very Happy  pa mi uvek smaknu koje kilo u proceni ....Ti si me stisnula na 92 Very Happy 
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/10/2013, 22:09

Samo da ljubim Medu, jedna stepenica bliže konačnom cilju! Bravo curo!

Djole, opet čekamo, stvarno si vanzemljak!lol! 

Stisak, nema se vremenaaaaaaa!

Batak mi je kao medić medj tom decom na džudou!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 24/10/2013, 22:52

Jeste, Djole, Kometa je u pravu, ti si zhena i po' i to buni nauku. Navijam da sutrashnje odgonetanje rezultata donese prizheljkivani ishod. A za kg, super shto se hranish pazeci na netolerancije ( ja se tako druzhim Razz ), nego shta bi' sa onim biciklom?
Medolino, hrabrica nasha, stvarno je uzor pozitivnosti, da nam se odsada samo od kuce javlja, sa svojim medenjacima.
smiledraw 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 25/10/2013, 00:03

svratih samo da mahnem i da vidim kako je nasa Medo d  ne mogu da zaspim,cekam mecu kao da cekam predsednika,u nadi da nece doci molitva 
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 25/10/2013, 05:49

Nasmesite se puno radosti i malo, malo gorcine. Oprostite zivotu i svetu sto nisu savrseni

Dobro jutro!

Juce bila kod zubara, nista nije moralo da se radi....i posle bila bas, bas srecna.....
A sada polako na posao...mada je PETAK!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 25/10/2013, 05:58

Dobro jutro!
Cufto, super sto cika zuba nece dirati osmeh lepi!
Volim petak!!!
A sad u nove radne pobede.
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 25/10/2013, 08:53

kafa photo:  kafa02.jpg
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 25/10/2013, 08:58

Jutro!!!!!

KometaK, mnogo ti je meden avatar!!!!

PETAK! (mislim da mu se najvise raduje Bak Wink )

cveće
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 31 od 39 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu