Zlaćani oktobar :))))))
+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 39
Strana 18 od 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Re: Zlaćani oktobar :))))))
evo nas od bake, taja je dobro, treba jos sutra neke nalaze da ponovi i to je to
sinoc smo svi lose spavali, ja nisam pola noci oci sklopila, jer kad god bih sklopila oci, pred ocima mi on kako pada....
lepi moj taja.... kaze, pitala ga dr sta je bilo, a on joj kaze ''nije mi se padobran otvorio''...
eto, on bi se samo zezao :)
sinoc smo svi lose spavali, ja nisam pola noci oci sklopila, jer kad god bih sklopila oci, pred ocima mi on kako pada....
lepi moj taja.... kaze, pitala ga dr sta je bilo, a on joj kaze ''nije mi se padobran otvorio''...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Leptirko, kao moj ujak: "I sin bi tata". Kad pogledaš kako vreme leti, kada je film snimljen.....i sin stvarno postade tata
Shizi, i mm u kolima počeo da sluša ABU. Dođi sa Arijanom da svi pevamo
Shizi, i mm u kolima počeo da sluša ABU. Dođi sa Arijanom da svi pevamo
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Botox, drago mi je da ti je tata bolje.
Cak i u nevolji smisao za humor ga ne napusta.
Ko je raspolozen, neka svrati na zeljanicu!
Cak i u nevolji smisao za humor ga ne napusta.
Ko je raspolozen, neka svrati na zeljanicu!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Boto, odlično! Putuje u sredu!
Hoću ja zeljanicu
Hoću ja zeljanicu
Botox, samo kad je dobro. Pa ko bi posle toga mirno spavao.
A odgovor mu je stvarno originalan
Kod nas pita bundevara. Mljac!
Ne mogu sa telefona pogledati video klip, ali cu kasnije sa kompa
A mene je jedna draga kutanjka danas tako raznezila ♥♥♥♥♥♥
A odgovor mu je stvarno originalan
Kod nas pita bundevara. Mljac!
Ne mogu sa telefona pogledati video klip, ali cu kasnije sa kompa
A mene je jedna draga kutanjka danas tako raznezila ♥♥♥♥♥♥
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Evo i mene.
Botox drago mi je da se sve lepo zavrsilo!
Meni je neverovatno da zena ne zna da je trudna.Ja sam opsednuta svakim danom svog ciklusa mogu knjigu da pisem a naslov da joj bude od prve menstruacije do trudnoce vodic kroz tri decenije zivota jedne zene.
Nego kako kazu neznanje je blagosloveno.
Zene ozdravite sto pre,decici zelim da ih svi virusi zaobidju i da uzivamo u miholjskom letu.
Za Medolino navijam da sve prodje kako treba i da se oporavi vrlo brzo.
Botox drago mi je da se sve lepo zavrsilo!
Meni je neverovatno da zena ne zna da je trudna.Ja sam opsednuta svakim danom svog ciklusa mogu knjigu da pisem a naslov da joj bude od prve menstruacije do trudnoce vodic kroz tri decenije zivota jedne zene.
Nego kako kazu neznanje je blagosloveno.
Zene ozdravite sto pre,decici zelim da ih svi virusi zaobidju i da uzivamo u miholjskom letu.
Za Medolino navijam da sve prodje kako treba i da se oporavi vrlo brzo.
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Sad sam se sjetila koliko je plakala kad nas je tm vozio do moje sestre. Chak i ABBA u nashoj interpretaciji bi bila znachajno poboljshanje zvuka.cufta :: Shizi, i mm u kolima počeo da sluša ABU. Dođi sa Arijanom da svi pevamo
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
To ćemo Shiz sada popraviti. Puštaćemo ABU, pevaćemo i plesati ako treba.
I puštati Mašu i Meduuuu (na glavu su mi se i Meda i Maša popeli).
Lela, ti si
I puštati Mašu i Meduuuu (na glavu su mi se i Meda i Maša popeli).
Lela, ti si
Da mahnem danas.
Da Medi poželim da se nakon treće operacije što pre oporavi, što lakše sve podnese i da konačno završi to iscrpljujuće i teško poglavlje života vezano za štitnu. Posle samo da je fino kontroliše i pije redovno lekiće.
Ja danas po kući pomalo raduckala, te složi ormar (izbacujem sve što više ne mogu obući, pa u ormaru ima mesta iha ha! :)), te ribni kupatilo, te spremi domaću supu, te očisti prašinu, neka stakla od dečijih prstića na njima, te šetnjica izmedju, pa onda skini veš sa lenke i tako, nabere se toga, a ja kilo kilaverić, pa mi i to bi puna kapa poslova za jedan dan.
Odo da se kupam, nedelja je! :lol!:Trebala sam nešto i za posao da završim, možda posle uzmem, al tako me mrziiiiiii!
Stisak.
Da Medi poželim da se nakon treće operacije što pre oporavi, što lakše sve podnese i da konačno završi to iscrpljujuće i teško poglavlje života vezano za štitnu. Posle samo da je fino kontroliše i pije redovno lekiće.
Ja danas po kući pomalo raduckala, te složi ormar (izbacujem sve što više ne mogu obući, pa u ormaru ima mesta iha ha! :)), te ribni kupatilo, te spremi domaću supu, te očisti prašinu, neka stakla od dečijih prstića na njima, te šetnjica izmedju, pa onda skini veš sa lenke i tako, nabere se toga, a ja kilo kilaverić, pa mi i to bi puna kapa poslova za jedan dan.
Odo da se kupam, nedelja je! :lol!:Trebala sam nešto i za posao da završim, možda posle uzmem, al tako me mrziiiiiii!
Stisak.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Medo srecno danas!
Dobro juuutroooo
Dobro juuutroooo
DObro jutroooo! Cufto, nestade ona zeljanica juce! Mm ima veeeeliku i jesnu porodicu, pa kad nesto pravim, ja kao nase bake, sto vise, da niko gladan ne ostane!
Medo, hrabra zeno, zelim ti da svi ovi teski dani uskoro postanu samo uspomena, koju ces retko pominjati!
Srecno ti bilo! Svaki atom pozitivne energije uperen je prema tebi!
Bice danas lep i suncan dan!
Medo, hrabra zeno, zelim ti da svi ovi teski dani uskoro postanu samo uspomena, koju ces retko pominjati!
Srecno ti bilo! Svaki atom pozitivne energije uperen je prema tebi!
Bice danas lep i suncan dan!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Evo i ja kenula na poso. Al prvo kof frizerke, na sta mi samo kosa lici Stvice mi pakovanje i srediti krajeve. Nikad se ne feniram, kosa mi je dobrog kvaliteta, pa je fino namestim dok je susim i gotovo. Lep pocetak nedelje.
filipa.panko- Broj poruka : 199
Datum upisa : 07.11.2012
Dobro jutro drage moje Poče još jedna radna nedelja
Najpre da poželim Medi sreću danas, da sve dobro prođe i da nam budeš zdrava i srećna sa svojim dečacima i da sve ružno bude davna prošlost
Botox, drago mi je da ti je tata bolje. Stvarno je imao sreće, ozbiljan je to pad. Sva sam pretrnula dok sam čitala. Sad ga mazite i pazite
Ana plivačica, jao što je slatko to dete
I oko nas su svi prehlađeni, ali mi se ne damo, mada mene pomalo boli grlo svako jutro, a posle prođe.
Najpre da poželim Medi sreću danas, da sve dobro prođe i da nam budeš zdrava i srećna sa svojim dečacima i da sve ružno bude davna prošlost
Botox, drago mi je da ti je tata bolje. Stvarno je imao sreće, ozbiljan je to pad. Sva sam pretrnula dok sam čitala. Sad ga mazite i pazite
Ana plivačica, jao što je slatko to dete
I oko nas su svi prehlađeni, ali mi se ne damo, mada mene pomalo boli grlo svako jutro, a posle prođe.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Jutro cureTci !
Medo ,hrabrice naša ,uz tebe svom svojom pozitivnom energijom !
Drago mi je da je sve prošlo dobro i nadam se da ćete se sada svi smiriti
I ko od jutros " turio " kafu ?????
Medo ,hrabrice naša ,uz tebe svom svojom pozitivnom energijom !
Tata ti je .Botox ::
Drago mi je da je sve prošlo dobro i nadam se da ćete se sada svi smiriti
I ko od jutros " turio " kafu ?????
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ajd izvolite !
Uz kafu koju me mrzi da kuvam
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MS9SdWBzy6Q#t=100
Ali, evo vidim Djole vec i posluzila
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MS9SdWBzy6Q#t=100
Ali, evo vidim Djole vec i posluzila
Dobro jutro i dovidjenja!
Djole, fala za kafu, skrnula malo i odoh da se bavim sa deliberative democracy i insurrection! Nisam ja za drustvene nauke, ich! Ali, ovo je samo trenutno, valjda cu ih preziveti!
Lep dan vam zelim i lepu radnu nedelju!
Djole, fala za kafu, skrnula malo i odoh da se bavim sa deliberative democracy i insurrection! Nisam ja za drustvene nauke, ich! Ali, ovo je samo trenutno, valjda cu ih preziveti!
Lep dan vam zelim i lepu radnu nedelju!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Mmmmm djole kakava kafaaa
Dobro jutro.
Botox dobro je kad je tata dobro i kad je okrenuo na salu...tako se brze ozdravi. A tebi verujem da nisi mogla da spavas celu noc prezivela sam i ja par puta slicnih situacija
Medo nasa mila zelim ti svu srecu danas i da sto pre sve ovo postane ruzan san.
Biksi od ti hvala za one cajove...nasla sam Slagak i od danas pocinjem da ga pijem..da skodi nemoze ...mazi stomace koko mila
Filipa prvo da se ulepsa pa na poslu...blago tebi kad ne moras da se feniras
Maus kako ste proveli viken...gde ste uzivali? Ljubim Anci plivacicu nasu zlatnu olimpijku.
Tinche I dali se druzenje odlaze ili ne?
Kometa....polako malo...opustise i uzivaj
Dolazim za Beograd ...to je sigurno...jako se radujem i jedna cekam ...juce zaglavila na Lagunin sajt da isplaniram sta cu da kupim...ja bih sve
Odoh sada da sprimi Markica za engleski pa za skolu
Dobro jutro.
Botox dobro je kad je tata dobro i kad je okrenuo na salu...tako se brze ozdravi. A tebi verujem da nisi mogla da spavas celu noc prezivela sam i ja par puta slicnih situacija
Medo nasa mila zelim ti svu srecu danas i da sto pre sve ovo postane ruzan san.
Biksi od ti hvala za one cajove...nasla sam Slagak i od danas pocinjem da ga pijem..da skodi nemoze ...mazi stomace koko mila
Filipa prvo da se ulepsa pa na poslu...blago tebi kad ne moras da se feniras
Maus kako ste proveli viken...gde ste uzivali? Ljubim Anci plivacicu nasu zlatnu olimpijku.
Tinche I dali se druzenje odlaze ili ne?
Kometa....polako malo...opustise i uzivaj
Dolazim za Beograd ...to je sigurno...jako se radujem i jedna cekam ...juce zaglavila na Lagunin sajt da isplaniram sta cu da kupim...ja bih sve
Odoh sada da sprimi Markica za engleski pa za skolu
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
CUftice bas uzivanje
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro
~~~~~~~~~~ za Medu, da konacno sve brzo prodje i krene samo na dobro.
~~~~~~~~~~ za Jamajku koja konacno dovodi svoju decicu kuci.
~~~~~~~~~~~ za Ancicu koja na svakoj slici kod ljudi upravo izaziva najlepse moguce ~~~~~~~~~~~~~~ i za njenu divnu mamu
~~~~~~~~~~~~ za Djoleta zato sto se jos uvek smejem njenom komentaru na temi o kuvanju i oblacenju i zato sto je naterala Olimpa da poskoci, a Biksinu slatko nasmejala.
~~~~~~~~~~~ za Olimpa i Biksi.
~~~~~~~~~~~ za Meticku koja mi je juce ulepsala dan.
~~~~~~~~~~~ za Draganovicku i njenu lepu decicu.
~~~~~~~~~~~ za Markica, velikog malog glumca.
~~~~~~~~~~ da sve brzo ozdravite, a posebno decica. U to ime da dodam jos malo~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ da nam ova nedelja ispuni zelju i da makar jos neko postane mama ove nedelje. Jedna po jedna, to je sasvim OK.
~~~~~~~~~~~ za sve vas koje nisam pomenula. Mora da se radi pa ne mogu previse da se vracam u nazad.
Odo dalje, posao cekai evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ za Medu, da konacno sve brzo prodje i krene samo na dobro.
~~~~~~~~~~ za Jamajku koja konacno dovodi svoju decicu kuci.
~~~~~~~~~~~ za Ancicu koja na svakoj slici kod ljudi upravo izaziva najlepse moguce ~~~~~~~~~~~~~~ i za njenu divnu mamu
~~~~~~~~~~~~ za Djoleta zato sto se jos uvek smejem njenom komentaru na temi o kuvanju i oblacenju i zato sto je naterala Olimpa da poskoci, a Biksinu slatko nasmejala.
~~~~~~~~~~~ za Olimpa i Biksi.
~~~~~~~~~~~ za Meticku koja mi je juce ulepsala dan.
~~~~~~~~~~~ za Draganovicku i njenu lepu decicu.
~~~~~~~~~~~ za Markica, velikog malog glumca.
~~~~~~~~~~ da sve brzo ozdravite, a posebno decica. U to ime da dodam jos malo~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ da nam ova nedelja ispuni zelju i da makar jos neko postane mama ove nedelje. Jedna po jedna, to je sasvim OK.
~~~~~~~~~~~ za sve vas koje nisam pomenula. Mora da se radi pa ne mogu previse da se vracam u nazad.
Odo dalje, posao cekai evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dobro jutro!
Vratih se na 22. stranu da poFatam niti:D
Med svim srcem sam uz tebe:ydpj:
Milky dobro dosla:asd:
Ariy dbro dosla i ti:asd:
Leptirko trazi drugog taksistu:lol!:
Meta draga koje ludilo u tvom stanu:shock:
Siz hahahahaha koji lik onaj Brzi hahahahahaha majko mila u kakve je sve gluposti sprcao pare. Bravo za klizaljke, ne odustajte, samo napred.
Lilya draga kako si jutros? I kod nas isto jazz se cuje i knjige i bojanke po stolu.
Ema super sto ti je bolje. Iskoristite ove lepe dane i setajte, setajte, setajte...
Miss palo druzenje sa nasom laficom ili...
Caci zeno svaka ti cat na mafinima:jjjj:
Miro zeno pa gde ste vi ovih dana??? Citam das je Cvrle super i radujem se zbog toga. Kako si ti jutros?
Boki mogu da zamisli strah i stres koji ste svi preziveli. Tata je imalo ludacku srecu. Pozdrav za njega i dobro je sto su ga ostavili preko vikenda u bolnici. Jos malo rodjus:as:
Orliska i kod vas jos malo slavlje povodom prvog rodjendanka:as:
Maaki i mi pored vode bili:pok:
Biksi draga hahahaha zamislih te na klizaljkama hahahahaha
F&f kao si ti jutros?
Cufta aj` kod mene na pitu.
Niny ne daj se. Odlicna kombinacija je septoilete+ i grgotanje caja od zalfije. Za dan prodje.
Mala nedostajes...
Tino dragasta radite?
Bakisa kako ustade jutros?
Jamajka srecno danas i nadam se da cete svi skupa kuci.
Daco juhuuuuuuuuuuuu:aa103:
Djolence moj zeno draga, PLAVUSO hvala na kafici.
Kakav smo jucerasnji dan imali...ma uzivancija. Prvo plivanje,pa vidjanje sa kumovima u banji, onda drugar na placu na Drini pravio klopu i druzenje i zezanje. SUPER nam je bilo. Anci je zaspala pre pola 8:D
Sve vas pozdravljam odoh da doruckujem. Creva krce...
Vratih se na 22. stranu da poFatam niti:D
Med svim srcem sam uz tebe:ydpj:
Milky dobro dosla:asd:
Ariy dbro dosla i ti:asd:
Leptirko trazi drugog taksistu:lol!:
Meta draga koje ludilo u tvom stanu:shock:
Siz hahahahaha koji lik onaj Brzi hahahahahaha majko mila u kakve je sve gluposti sprcao pare. Bravo za klizaljke, ne odustajte, samo napred.
Lilya draga kako si jutros? I kod nas isto jazz se cuje i knjige i bojanke po stolu.
Ema super sto ti je bolje. Iskoristite ove lepe dane i setajte, setajte, setajte...
Miss palo druzenje sa nasom laficom ili...
Caci zeno svaka ti cat na mafinima:jjjj:
Miro zeno pa gde ste vi ovih dana??? Citam das je Cvrle super i radujem se zbog toga. Kako si ti jutros?
Boki mogu da zamisli strah i stres koji ste svi preziveli. Tata je imalo ludacku srecu. Pozdrav za njega i dobro je sto su ga ostavili preko vikenda u bolnici. Jos malo rodjus:as:
Orliska i kod vas jos malo slavlje povodom prvog rodjendanka:as:
Maaki i mi pored vode bili:pok:
Biksi draga hahahaha zamislih te na klizaljkama hahahahaha
F&f kao si ti jutros?
Cufta aj` kod mene na pitu.
Niny ne daj se. Odlicna kombinacija je septoilete+ i grgotanje caja od zalfije. Za dan prodje.
Mala nedostajes...
Tino dragasta radite?
Bakisa kako ustade jutros?
Jamajka srecno danas i nadam se da cete svi skupa kuci.
Daco juhuuuuuuuuuuuu:aa103:
Djolence moj zeno draga, PLAVUSO hvala na kafici.
Kakav smo jucerasnji dan imali...ma uzivancija. Prvo plivanje,pa vidjanje sa kumovima u banji, onda drugar na placu na Drini pravio klopu i druzenje i zezanje. SUPER nam je bilo. Anci je zaspala pre pola 8:D
Sve vas pozdravljam odoh da doruckujem. Creva krce...
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ništa bez muzike ,hvala Ćuftice uzivala sam !
Ajd Metak ,malKo koncentracije i "sazvakaćeš " ti i tu deliberative democracy i insurrection
Caci ,ak postoji šansa za stiskanje u Niš ,javljaj
Ja čekam da postanem tetka :,upravo mi se javila sestra ,u bolnici je od noćas ...ima zakazan carski sutra..... al dal će biti sutra ........pišuljica izgleda ne mari za zakazotinu
Ajd Metak ,malKo koncentracije i "sazvakaćeš " ti i tu deliberative democracy i insurrection
Caci ,ak postoji šansa za stiskanje u Niš ,javljaj
Ja čekam da postanem tetka :,upravo mi se javila sestra ,u bolnici je od noćas ...ima zakazan carski sutra..... al dal će biti sutra ........pišuljica izgleda ne mari za zakazotinu
Cekaj, i ja se vratila gde je Shizi pisala zbog klizaljki. L mi vadi nast sa klizanjem (videla u "Masi i Medi")
Medjutim, vidim da je Shiz upoznala nekog muskarca tako, pa nam malo i pisala otome.... .... gledala sma ja filmove o tim romansama na ledu....
Djole, navijamo..pa kad nam dodje...
Medjutim, vidim da je Shiz upoznala nekog muskarca tako, pa nam malo i pisala otome.... .... gledala sma ja filmove o tim romansama na ledu....
Djole, navijamo..pa kad nam dodje...
Stižemo kući,u kompletu.
Samo Medi da poželim uspešnu operaciju ,brz oporavak i povratak kući.Srećno!
Nemam više vremena...sve vas ljubim:jdis:
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Cufto, uhodish me? Taj Beogradjanin "s leda" je negdje nashih godina a ima mladu zhenu Ruskinju, poprilichno lijepu, i dvoje djece, nishta od romanse. Nego koristim svaku priliku da mi dijete uchestvuje uzhivo u konverzaciji na nashem jeziku, a tipu se to dopalo poshto vecina ustvari tezhi da se shto prije asimilira.
Djole, bi'ce vaga kako god, nemaj brige.
I ja danas shaljem puno +~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ za Medolino.
Divno Jamajka!
Djole, bi'ce vaga kako god, nemaj brige.
I ja danas shaljem puno +~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ za Medolino.
Divno Jamajka!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Strana 18 od 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Similar topics
» OKTOBAR - u znaku visokih beta i pripremama za rodjendan
» OKTOBAR - Zlatna jesen za zlatnu bebecu prasinu
» Oktobar Da nam potraje Miholjsko leto
» OKTOBAR - Zlatna jesen za zlatnu bebecu prasinu
» Oktobar Da nam potraje Miholjsko leto
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro