Zlaćani oktobar :))))))
+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 15 od 39
Strana 15 od 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Re: Zlaćani oktobar :))))))
Dobro jutro, zene!
Ja da vidim da li mi radi potpis , a i da me malo uputite na neke temice.
Tj., je l mogu ovde da pitam gde se sta nalazi, ili postoji posebna tema za to?
Ja da vidim da li mi radi potpis , a i da me malo uputite na neke temice.
Tj., je l mogu ovde da pitam gde se sta nalazi, ili postoji posebna tema za to?
Arya- Broj poruka : 60
Godina : 41
Datum upisa : 10.10.2013
Arya dobrodosla na kutak! Imas temu korak po korak do velike bete, tu pisemo svasta isto, a tu mozes da pitas sve sto te interesuje i da procitas svasta nesto korisno, naravno i da dobijes podrsku. Pisem sa tem pa ne mogu da ti postavim link.
Leo dan i vikend zene, ja cu ovde nelog da odribijam, ali stvarno! Sinoc mi je bio majstor do 8, popravio kao 1 deo, za drugu baricu da stavim nesto ispod, pa ce doci za koji dan da sredi i to. Medhutim, jutros opet 2 barice a na barometru skoro pa spojene kazaljke, a on mi rekao da ga zovem hitno ako se to desi. Ne mogu danima da se istusiram ko covek i da operem kosu od ovog problema!! Dabas sam vec poludela, jer mi se zena iz agencije i ne javlja!!! Sto je najgore, mislim i da nemam veliki izbor za promenu u stan, jer sam potpisala ugovor do jraja februara i u procesu sam dozvole za boravak, a to bi ko sve iskomplikovalo.
Ljubim i zelim vam lep viked ako ce vec moj biti sj..an sa majtorom, ako se uopste pojavi!
Leo dan i vikend zene, ja cu ovde nelog da odribijam, ali stvarno! Sinoc mi je bio majstor do 8, popravio kao 1 deo, za drugu baricu da stavim nesto ispod, pa ce doci za koji dan da sredi i to. Medhutim, jutros opet 2 barice a na barometru skoro pa spojene kazaljke, a on mi rekao da ga zovem hitno ako se to desi. Ne mogu danima da se istusiram ko covek i da operem kosu od ovog problema!! Dabas sam vec poludela, jer mi se zena iz agencije i ne javlja!!! Sto je najgore, mislim i da nemam veliki izbor za promenu u stan, jer sam potpisala ugovor do jraja februara i u procesu sam dozvole za boravak, a to bi ko sve iskomplikovalo.
Ljubim i zelim vam lep viked ako ce vec moj biti sj..an sa majtorom, ako se uopste pojavi!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Filipa, to znaci da poruka jos nije procitana. Kada ti se iz tog foldera prebaci u "poslate" onda je ta Kutanjka poruku procitala. Sve je ok, nije do tebe.filipa.panko :: pp, ali nesto nece da ode. Stoji u sanducetu "za slanje". Tako da drugarici koja mi je poslala pp ne mogu da odgovorim. Ovo pisem da ne bi pomislila kako joj nisam videla poruku, ili ne daj boze ne zelim da joj odgovorim. Tema je bila Kuhinja.
Arya (Stark)...koje te teme zanimaju? Imas i opciju "trazi" gore desno. Dobrodosla!!!!
Evo kafice! Lep dan zelim svima. Odoh da uzivam na suncu!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Hvala ti puno!
Pogledacu i procitacu, jer sam vec gomilu tema iscitala od pocetka do kraja i svasta nesto korisno saznala. Tamo cu i da napisem sta me muci.
A sto se tice majstora, bolje ti je da se ne nerviras jer ce uvek nesto da zeznu
Apropo tvog bojlera, nama je majstor digao pritisak opasno!
Nama je curio malo bojler, i sve bi bilo ok da se ne nalazi iznad plafona kupatila, u medjukonstrukciji. Umesto da popravi ili zameni ceo bojler, on nam je probusio plafon i izvukao malo crevo, koje viri oko 1cm iz plafona , da ta voda moze nesmetano da kaplje kadu!!!
I tako... sta reci, a ne zaplakati.
Tako da, zbog tog divnog ticker-a, nemoj da se nerviras!
Pogledacu i procitacu, jer sam vec gomilu tema iscitala od pocetka do kraja i svasta nesto korisno saznala. Tamo cu i da napisem sta me muci.
A sto se tice majstora, bolje ti je da se ne nerviras jer ce uvek nesto da zeznu
Apropo tvog bojlera, nama je majstor digao pritisak opasno!
Nama je curio malo bojler, i sve bi bilo ok da se ne nalazi iznad plafona kupatila, u medjukonstrukciji. Umesto da popravi ili zameni ceo bojler, on nam je probusio plafon i izvukao malo crevo, koje viri oko 1cm iz plafona , da ta voda moze nesmetano da kaplje kadu!!!
I tako... sta reci, a ne zaplakati.
Tako da, zbog tog divnog ticker-a, nemoj da se nerviras!
Hvala Tinche!
Malo citam kutak, malo perem sudove i te vikend akcije, pa kad se skrazim za racunarom, lepo cu da pretrazim sve natenane. :)
Malo citam kutak, malo perem sudove i te vikend akcije, pa kad se skrazim za racunarom, lepo cu da pretrazim sve natenane. :)
Imam samo jos jedno pitanjce:
Da li postoji neko dugmence- Idi na prvi neprocitan unos. Tj., ja nesto napisem, pa posle mene puno vas napise jos nesto, i onda me to dugmence odvede na prvi post posle mog? Ako sam jasno ovo napisala...
Da li postoji neko dugmence- Idi na prvi neprocitan unos. Tj., ja nesto napisem, pa posle mene puno vas napise jos nesto, i onda me to dugmence odvede na prvi post posle mog? Ako sam jasno ovo napisala...
Mi od danas ponovo u akciji, idemo da skitamo, jer ja ponovo mogu da disem...
A sto se tice besplatne VTO, nikad se ne zna kome moze da donese srecu...marketing ili ne, samo da bude uspesan!
A sto se tice besplatne VTO, nikad se ne zna kome moze da donese srecu...marketing ili ne, samo da bude uspesan!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ima, ima... odes na prijem, pa ispod toga ima opcija -neprocitane poruke od moje poslednje posete ili tako nekako. Gornji desni ugao, na glavnoj strani.
izvini levi...
desno je opcija trazi...
desno je opcija trazi...
Arya, kad odea na prijem ti imas pregled celog foruma i tamo gde je roze su pisane nove poruje od tvog poslednjeg boravla na forumu i onda ides tamp gde si posala. A to gore desno je akp si slala nekom pp pa ce ti stajati -imas jedu novu poruku ako ti je nego odgovorio.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dan, jutra
Ja peglala, sad do radnje pa popodne obilazim nasu trudnu kutanjku.
Metak, kad bojler procuri najjeftinje, najbezbolnije i najbrze je uzeti novi. Poz maloj kometici
Arya, dobrodosla i na ove strane
Kucam s tel, pa nema ni smajlica ni interpunkcije, al vas pozdravljam sve do jedne i zelim lep i prijatan dan.
KISS od miss
Ja peglala, sad do radnje pa popodne obilazim nasu trudnu kutanjku.
Metak, kad bojler procuri najjeftinje, najbezbolnije i najbrze je uzeti novi. Poz maloj kometici
Arya, dobrodosla i na ove strane
Kucam s tel, pa nema ni smajlica ni interpunkcije, al vas pozdravljam sve do jedne i zelim lep i prijatan dan.
KISS od miss
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobar dan!
Jutros se izborih sa migrenom nekako, a sad jurcam po kuci, kuvam, brisem, slazem...
Posle me cekaju pismeni zadaci petaka, kucice, pticice, ice, ce...
Lep dan zelim svim zenicama!
Jutros se izborih sa migrenom nekako, a sad jurcam po kuci, kuvam, brisem, slazem...
Posle me cekaju pismeni zadaci petaka, kucice, pticice, ice, ce...
Lep dan zelim svim zenicama!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Dans lep i dan .
Iskoristila ga za jedno malo vece sregivanje po kuci. Ni sam sela od 9 ujutro. Al bar je sve cisto i da je sva letnja garderoba spakovana u vakum vrecama. Sutra jos
Malo smo i vezbali citanje sa Markom, izludih procita sva slova lepo i posle kad treba celu rec on napamet ali dobro tek su sad nedelju dana poceli sa citanjem, savladacemo mi to
E i da se jos nesto pohvalim...ove nedelje sam imala i prvu narugbinu,dosad sam radila samo za moje potrebe torte i kolaca, a sad poceh pomalo i da zaragujem na to. Radila sam mafine ukrasene sa fondanaom za devojacko vece. Zadovoljna sam kako su ispali a i moi klijenti su bili zadovoljni
evo slicice
[img][/img]
a sad odoh da se polako spremam za posao
Ostajte mi u dobrom raspolozenju i da mi bolesne sto pre ozdrave
Iskoristila ga za jedno malo vece sregivanje po kuci. Ni sam sela od 9 ujutro. Al bar je sve cisto i da je sva letnja garderoba spakovana u vakum vrecama. Sutra jos
Malo smo i vezbali citanje sa Markom, izludih procita sva slova lepo i posle kad treba celu rec on napamet ali dobro tek su sad nedelju dana poceli sa citanjem, savladacemo mi to
E i da se jos nesto pohvalim...ove nedelje sam imala i prvu narugbinu,dosad sam radila samo za moje potrebe torte i kolaca, a sad poceh pomalo i da zaragujem na to. Radila sam mafine ukrasene sa fondanaom za devojacko vece. Zadovoljna sam kako su ispali a i moi klijenti su bili zadovoljni
evo slicice
[img][/img]
a sad odoh da se polako spremam za posao
Ostajte mi u dobrom raspolozenju i da mi bolesne sto pre ozdrave
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Caci, predivno izgleda!!!!
caci prelepo je
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Caci, svaka cast!
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Na dobrom sam putu da potvrdim ove sumnje:shock:cufta ::
Zaboravih da kažem Mirki da će je izgleda snaći sve k'o i mene. Meni je koleginica lepo rekla:"kada sam Pavla rodila, bila sam do njegove treće godine non stop bolesna. I to ozbiljno bolesna. On ne uvek, ali ja stalno"
Ema, ja sam pila defrinol iako Cvrle još sisa. Dr mi rekao da može:roll:Ema78 ::Devojke, i ja sam se razbolela, ne pamtim da sam ikada bilaovako bolesna...Nemam temperaturu, ali imam utisak da mi ispadaju oci i ubise me sinusi. Na antibioticima sam, po preporuci dr, koji mi sada ubedjuje da prekinem sa dojenjem i da uzmem i defrinol, jer jako tesko disem.
Da, da, setih se zaboravljene (hvala Bogu) terminologije. Nije to!Shizika ::Ma nishta glamurozno, mislila sam da znash jer ih imash, to je "od miloshte" naziv za endometriozu.Mirjana ::Čokoladne ciste Zvuči poznato! Odoh da pronađem nešto o njima..
filipa.panko ::Sad rizikujem da me proglasite za glupu plavusu, a plavusa nisam. Ja nista ne razumeh, zasto u vicu o Cak Norisu kamenje igra glavnu ulogu?
Očekivalo se od Hrista da hoda po vodi, a on je pitanjem, upućenom Čaku, odao da je reku prešao jer zna raspored kamenja. Ovaj put je Čak taj koji levitirafilipa.panko ::I niko mi ne objasni vic o Cakiju Norisu.
Jocy, čestitam na unapređenju
Kometice, držim fige da bezubi ovaj put odradi sve kako treba!
Čekam slike našeg plivača i pitam se kako je Lucijina usnica
Lilya
dacans ::Jutro bolesna i ja..
Napred ŠizoShizika ::
Ovo jutro planiram voditi Zrno na klizanje a ja uopce nisam stabilna na ledu. Drzh' te fige da se ne polomimo.
cufta ::Pa vise te nece vozitileptirko82 :: Na izlasku sam dodala da je za mene nesto najvrednije u zivotu moj muz.
Tetreb, kakva divna vest
Dva dana me nema, a vi piiiiiiišete...k'o da je prošlo 10! Naravno da sam ko zna šta sve zaboravila, al vas zato sve do jedne ljubim
Moje dete već par dana jede, posle višemesečnog preživljavanja uz pomoć sise!
Meni je malo bolje!
I love U
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Caci, svaka čast, prelepo je. Želim ti da ozbiljno razviješ biznis, a možeš, jer si stvarno talentovana.
Respect
Respect
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Brzinski da vas sve pozdravim i da posaljem obecane slike.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Joj, medena je Ančica
A tek stav na prvoj sličici Ma mora da padne olimpijsko zlato jednog dana
Ljubac za plivačicu
A tek stav na prvoj sličici Ma mora da padne olimpijsko zlato jednog dana
Ljubac za plivačicu
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Joj,lepotica graciozna plivacica.
filipa.panko- Broj poruka : 199
Datum upisa : 07.11.2012
OI a tetke u prvim redovima skaču i navijaju :) Anči jedva čekam! Prelepa si!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Toliko jedem d ame je sramota samu od sebe. Još kad videh Cacine kolačiće..one perlice....mmmmm
Miss, jednom si negde napisala o bojleru. Pre mesec-dva smo kupili novi, nismo s eni sekund premišljali. To je ta vrednost Kutka.... i znanje, a ZNANJE JE MOĆ!
Maus, ova tvoja Delfina ispred ogledala je totalno čarobna!
Miss, jednom si negde napisala o bojleru. Pre mesec-dva smo kupili novi, nismo s eni sekund premišljali. To je ta vrednost Kutka.... i znanje, a ZNANJE JE MOĆ!
Maus, ova tvoja Delfina ispred ogledala je totalno čarobna!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Sudac pita ženu:
- Zašto se želite razvesti od muža ?
- Zato što nije dobar u seksu...!
Ženski glas iz sudnice:
- Svima je dobar, samo njoj ne valja...!
Muški glas iz sudnice :
- Ma njoj nijedan ne valja...!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Ancica lepotica!!!
Strana 15 od 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Similar topics