KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+51
rada78
maki79
Klarica
hany
saritam
bebica mala
vivijen
JocY
Plavusica90
Erata
labradorka
BiKsi :)
heart84
ninica2
maus
Ema78
Simona
missile
Orline
Gramatika
Ninche
menora72
SannI-AlL
Crvic
saska1
Niny
bulevarka
zoxa
bak
cici
nina :)
laKole
dacans
lelas
leptirko82
Vuchica
SSanja
Stenli
Gral
lilly13
Endzi
dragana76ns
SladZana
fight&faith
SoJa
KoMetaK
fmala
ananana
LaFolie
noja
lenabeograd
55 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Ninche 6/9/2013, 17:50

Menora, generacijo - vidim i tebi je jedno ime bilo malo! Veliki LJubac za Sonju Dusku! UZIVAJ U AVANTURI ZIVOTA! CESTITAM!
P.S. Mijenjaj ticker
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od leptirko82 6/9/2013, 19:04

Neka nam je Sonja Duska ziva i zdrava 100 godina!!! vv vv vv d ff
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 6/9/2013, 19:07

Menora cestitke,neka je ziva i zdrava 100 godina b b b b
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 6/9/2013, 19:22

Menora neka nam je Sonja Duska ziva i zdrava 100 godina. Cekamo slicicu srca srca srca srca

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 6/9/2013, 19:24

E sad,kod mene nikad nije dosadno vazda neki sokovi na ovaj ili onaj nacin....lezim ja tako citav dan i oko 5,priroda zove,mora se u wc,obrisem se ja dole,naravno pogledam-to mi je postao trip od pocetka vantjelesne-kad....sok....neka tamna gromada velicine suve sljive al povece,od jedno 5-6 cm,tamno zapeklo,odvratno i velikooooooooooo....hladni znoj me obuze u sekundi,ne znam dal da placem,zovem nekog -vristim....a znate da sam sama...na koji foru sam se ja za pet minuta spremila i onako dlakava spremila i strpala u taxi,to sam Bog zna....Rekoh -ode malac,ode sve....Na ultrazvuk,Malca Boli cosak sto sam ja pod stresom,on se vrpoji,ceska,mase nogama rukama,boli ga uvo za sve....Doktorka kaze da mi se to od lezanja krv zgrusala i napravio se cep,rece ona i strucni naziv,al...ja nisam znala ni kako se zovem...Dade mi ona Pregnil,i rece da sam Panicarka i treba da imam vise vjere u sebe...da dzabe nerviram bebu....MOZES TI MISLIT KOMENTARA.....pa vidjela bi nju poslje dvije vantjelesne kako bi reagovala...ma covjek i da nije trudan,kad mu onako nesti izleti,sta treba da misli...Bitno da nisam bila PANICARKA i da je beba bila cool kad mi je uzela 55 e....
Endzi
Endzi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 6/9/2013, 20:11

Menora, sve čestitke srca 

LaFo, nadam se da te UZ umirio smajli angel 
Endzi, takvi su oni, mali a već zezaju nas velike lol! 

Mi smo dobro, beba prednjači glavicom, ima 1385gr, nije bila raspolozena za slikanje, rebra smo brojali ali okice nije dala da vidimo osmeh srce Dr. očekuje da u vreme termina imamo oko 3500gr, sto je taman.
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 6/9/2013, 20:32

Endzi; mene bi reanimirali da sam ja videla... Mnogo mi je drago sto je sve ok!!!
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 6/9/2013, 20:36

Menorice, samo da ljubnem i tebe i tvoju lepoticu Sonju Dusku! Kakve ova obrascice ima i kakvu kosicu!!! srca srca love love love Secer!!! naočare naočare 

Laf i Endzi se virkale sa bebama osmeh srce osmeh srce 

Klarice, tvoj bebac je bas stidljivko, vazno da ste se gledali, jos malkice pa ces gledati i okice osmeh srce 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 6/9/2013, 20:48

Ja i Lafo,volimo da idemo kod doktora lol! lol!  Bitno je da malci nas zezaju jos ovako mali,al samo nek su zivi i zdravi,sve im je oprosteno smajli angel
Endzi
Endzi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 6/9/2013, 20:49

Da da; mogla sam da kupim jaknicu; ali ne; ja volim da idem kod dr :))))))
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 6/9/2013, 20:50

Trudnice, masem i pozdravljam! ff 
LaFe, drago mi je da si se umirila. Bebica se ceska, mogu da zamislim kako je to divan prizor!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 6/9/2013, 21:00

Ja sam mogla skoro djecija kolica da kupim koliko dadoh od ponedeljka do petka,al ajde...volim i ja doktore lol! lol! lol!
Endzi
Endzi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fmala 7/9/2013, 09:37

Endzi ::E sad,kod mene nikad nije dosadno vazda neki sokovi na ovaj ili onaj nacin....lezim ja tako citav dan i oko 5,priroda zove,mora se u wc,obrisem se ja dole,naravno pogledam-to mi je postao trip od pocetka vantjelesne-kad....sok....neka tamna gromada velicine suve sljive al povece,od jedno 5-6 cm,tamno zapeklo,odvratno i velikooooooooooo....hladni znoj me obuze u sekundi,ne znam dal da placem,zovem nekog -vristim....a znate da sam sama...na koji foru sam se ja za pet minuta spremila i onako dlakava spremila i strpala u taxi,to sam Bog zna....Rekoh -ode malac,ode sve....Na ultrazvuk,Malca Boli cosak sto sam ja pod stresom,on se vrpoji,ceska,mase nogama rukama,boli ga uvo za sve....Doktorka kaze da mi se to od lezanja krv zgrusala i napravio se cep,rece ona i strucni naziv,al...ja nisam znala ni kako se zovem...Dade mi ona Pregnil,i rece da sam Panicarka i treba da imam vise vjere u sebe...da dzabe nerviram bebu....MOZES TI MISLIT KOMENTARA.....pa vidjela bi nju poslje dvije vantjelesne kako bi reagovala...ma covjek i da nije trudan,kad mu onako nesti izleti,sta treba da misli...Bitno da nisam bila PANICARKA i da je beba bila cool kad mi je uzela 55 e....
lol! 

Svako bi se prepao! Podseti me sad na scenu pole konizacije ili loopa, ne znam tacno, kad sam izasla iz bolnice nakon skracenja grlica i ja na solji, kad ispade nesto kao kesa iz mene! Mozete zamsliti moju paniku!!! Vec sam zamislila kako su ko zna sta zaboravili unnutra, poludela sam, isto tako, van sebe, odjurim u bolnicu, a oni mi mrtvi ladni kazu da je to normalno, da je to neki premaz, kao tecni neki fazon za preko rane na grlicu, koji se posle tako sam oljusti ali ispada u manjim komadicima da se i ne primeti, valjda se ragradjuje, jbm li ga, ali se eto, nekad desi da ispadne u komadu, u formi najlona! Kad sam zaurlala tamo na njih: Je l to bilo tesko da mi kazete na otpustu?! Moglo je srce da mi stane! E to me izludjuje kod nasih lekara, sto za sve moras da ih pitas, a kad ih pitas, najcesce te prvo gledaju kao debila, pa ti odgovore preko one stvari, ne bi li se i osetio kao debil sto si pitao. Osim ako treba da uzmu 55 e  b 
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 7/9/2013, 12:38

Pozdrav, drage trudnice!
Nisam trudna, osim u snovima, ali bih i ja bila sva isprepadana da mi se takve stvari dese. Bilo bi lepo kada bi nas doce malo bolje informisale. Sam put do trudnoce je za mnoge zene stresan. Mogli bi nam pomoci da one nepotrebne izbegnemo.
Ljubim vas okrugle, buckave, blistave! ljubav ljubav ljubav ff
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 7/9/2013, 12:42

Ja sam tupko... Moram da pitam... Ako je et bio 12.6; po kalendaru termin porodjaja je 3.7... Sta znaci termin konkretno? Cim udjes u 9 ti ili 40ta nedelja ili sta?
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 7/9/2013, 12:43

Sorry; 3.3.2014
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 7/9/2013, 12:46

LaFolie ::Sorry; 3.3.2014
LaFe, stize ribica u horoskopu! osmeh srce
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 7/9/2013, 13:06

Lafe, termin znaci da ti tad isticu 40 nedelja trudnoce i da bi tad trebalo da se porodis. Mesec dana pre toga ulazis u 9. mesec. Valjda je poslednji mesec 4 nedelje, imas onu tabelu sto je Bixi postavila pre neki dan pa pogledaj. Valjda je od 37-40 nedelje 9. mesec.
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 7/9/2013, 16:33

Nama se termin porodjaja računa kao i kod prirodnih trudnoća. Znači PDM+9 meseci+7 dana. Odnosno na taj dan je punih 40 nedelja. U deveti mesec se ulazi sa 35+4, i od tad zurka moze da počne lol! 
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 7/9/2013, 16:53

Hvala :)))))))
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 7/9/2013, 23:17

Nema me nepuna dva dana, i opet neke trzavice, jbg, Lafe, Endzi, nasikiraste se, al bitno je da je sve ok.

Klarice, rastete fino, pu, pu, pu, usrale vas koke.

Menora, tu li si, uzivanjac gnjavanjac sa bebanom!srca srca srca 

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 8/9/2013, 13:40

Nadjoh na nekom forumu,prica je bila o predrasudama sta treba sta ne treba u trudnoci po babama,neki test,ha ha ha,kao sta ce beba biti...kao ujutru uzme se prva mokraca,dok u drugoj casi se stavi soda bikarbona,i onda se soda prekrije urinom...ako dodje do reakcije tj zapjeni kao pivo,musko je,ako ne-zensko lol! lol! lol! lol! lol! lol!  I sto je najbolje probah jutros,ispade zenskac Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  ma svasta mozes na internetu nac,ha hah
Endzi
Endzi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bulevarka 8/9/2013, 22:59

Menora dušo evo da iskoristim priliku da ti i na ovim lepim stranama čestitam na rođenju tvoje princeze . Srećno vam roditeljstvo i da samo uživate sa svojom Sonjom Duškicom.
ljubav ff ljubav ffljubavffljubavffljubavff

Svim novim i starim trudnicama želim lepe i lagane trudničke dane , manje mučnina i briga a puno smeha i radosti . Pomazite vaše lepe stomake i bebice i od nas .
Ljube vas puno M & M
srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci 
bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 9/9/2013, 00:05

Endzi; ako bude zensko patentiracemo recept :-)
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 9/9/2013, 00:56

Mirno danas na ovim stranama, svidja mi se, to znaci da je sve OK! ljubav ljubav

Jes vala, sto rece Laf, ima da patentiramo to da urinom ako bude tacno! lol! lol! Ja znam nesto za so po glavi, ali nemam pojma kako ide, a iskreno, ne verujem mnogo u te price. Ja sam naumila da nosim curicu i sta da razim do UZ ako mi sve probe kazu da je musko?! Wink lol! Ovako imam jos fore da mastam! Wink 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu