Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+51
rada78
maki79
Klarica
hany
saritam
bebica mala
vivijen
JocY
Plavusica90
Erata
labradorka
BiKsi :)
heart84
ninica2
maus
Ema78
Simona
missile
Orline
Gramatika
Ninche
menora72
SannI-AlL
Crvic
saska1
Niny
bulevarka
zoxa
bak
cici
nina :)
laKole
dacans
lelas
leptirko82
Vuchica
SSanja
Stenli
Gral
lilly13
Endzi
dragana76ns
SladZana
fight&faith
SoJa
KoMetaK
fmala
ananana
LaFolie
noja
lenabeograd
55 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
noja ::Leno izbaci sve slstkisse smanji vocke pune su secera,
jabuke sme ostalo minimajz bas mini (ja tesko odolevam)juce sam ceo grozd smazala a nebi trebala
samo ppovrca i samo ishranom se regulise, i fizickom acktivnoscu al to ne u t. pposle pporodjaja treba da prestane nekad kad je malo veca beba u tibi prognozoraju .
Mi bili na uz sad smo 37 plus dr uzeo
briseve i pregledap me vaginalno 137/80 protisak, 83 kg .
Bas sam imala vkontrakcije jedva sam nogu ispruzila
dr kaze da je to sasvim ok jer i beba kad se pomera grci se materica sto je o logicno
Ctg nismo radili i prosloj T samo jednom. Samo slusali preko uz a.posteljics dva.
za sad jos uvek zatvorena i tek sl nedelje se ponovo javljamo, ako izdrzimo do tad
Dragance milki ta dva tvoja
Mi bas imamo jastuk za dojenje sto ide oko struka . A sad i stolicu
Meni su mali jastucici svuda oko nas izmedki nog iza ledjab
Jaoj noja ja bez voca kao zatvor kao robija, ja jedm voce i povrce bas dosta bez slakisa mogu nije problem sem vodenog sladoleda kad je vrucina sad cu videti kakav je veliki test bas ja pazim na ishranu i Idem dosta na sportove za trudnice,Ali sta bude bude radicu Kako mi kazu, Jel ti to isto imas samo u trudnoci? Sto se tice ctg ovde se radi od 26+ svake dve nedelje , a i ja mislim da je logicno da se steze materica kad Mateo vileni unutra cak je uspeo i da sutne plocicu ctg, tako da je ispala iz onog lastisa sto drzi pukli smo od smeha:lol!:
Ljubac za Vas
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Joj ja sve koprala
lence Ma neka si copirala
Jesi i izbaci voce skroz samo povrce meni je dr tako kaze koliko sad ppjedes voca isto ti je kao da si toliko pojela cokolade
jer sam se gojila mesecno po pet kg .bas od njega prvo su bile jagode tresnje breskve kajsije lubenice ...nista bez po kg dnevno sto je previse
Nisam merila oggt ne znam za secer nadam se da ga nemam a htela sam sad u jednom trenutku al teta sto vadi krv rekla nema sad potrebe pred kraj povedi racuna sta jedes glukoza mi je oko cetiri bila a sad pet ali i kod nas isto pravilo ili u trudnoci u 28 nedelju ili pred vto pa se pije preventivno lekic uglavnom pcos ili ko ima neuredne menstruacije dlakavost itd
Ja sad nisam a nije mi ni dr predlagao a videla sam mu bas na stolu brosure o glukofazu i propratni materijal
Kako je neko pisao o dr da ga pije da smrsa e ja cu ga piti posle
mateo ce biti fudbaler definitivno pomilki tibu
Dragance jel si vadila kks ...
Jesi i izbaci voce skroz samo povrce meni je dr tako kaze koliko sad ppjedes voca isto ti je kao da si toliko pojela cokolade
jer sam se gojila mesecno po pet kg .bas od njega prvo su bile jagode tresnje breskve kajsije lubenice ...nista bez po kg dnevno sto je previse
Nisam merila oggt ne znam za secer nadam se da ga nemam a htela sam sad u jednom trenutku al teta sto vadi krv rekla nema sad potrebe pred kraj povedi racuna sta jedes glukoza mi je oko cetiri bila a sad pet ali i kod nas isto pravilo ili u trudnoci u 28 nedelju ili pred vto pa se pije preventivno lekic uglavnom pcos ili ko ima neuredne menstruacije dlakavost itd
Ja sad nisam a nije mi ni dr predlagao a videla sam mu bas na stolu brosure o glukofazu i propratni materijal
Kako je neko pisao o dr da ga pije da smrsa e ja cu ga piti posle
mateo ce biti fudbaler definitivno pomilki tibu
Dragance jel si vadila kks ...
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Pa vidis ja samo po kilu zadnja dva meseca po dve zato mi cudno da je test pozitivan, mada cure sa kursa kazu da je vecinu njih na malom palo, a na velikom se ispostavilo da je sve OK videcu ovde Ako si pozitivan moras kod Dr za diabetis u trudnoci i sve zavisi od visine rezultata terapiju dobijes neki moraju cak kao pravi dijabeticari da daju sebi injekcije
Leno, ono sto ja znam od drugarice kojoj je taj secer bio granicno povisen (pa su je slali da radi tromesecni secer itd), endokrinolog joj je rekao NIKAKO sokovi, cedjeno voce, instant ti podignu secer. Od voca smes jabuke, njih i teski dijabeticari jedu. Udri po mesu i povrcu Bas me cudi da tebe to muci, kad si mrsavica. Ina zena, u trudnoci jedu slatko pa se ubijaju, pa nista.
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Nisam pisalaa ni pitala da li je neko koristio poliginax radi preventive. Ananana jesi ti ?jel ti v .? PoJednu nedeljno
Lafe tako to ide, a mozda i imaju al nekontrolisu pa ni ne znasju nema bas posebne terapije osim ako je bas povisen ili insulin snizen ili ima neko u familiji ko je dijsbeticar to ide sa z.strane
Lafe tako to ide, a mozda i imaju al nekontrolisu pa ni ne znasju nema bas posebne terapije osim ako je bas povisen ili insulin snizen ili ima neko u familiji ko je dijsbeticar to ide sa z.strane
Noja priblizilo se
Jesam poliginax samo to vece pred cr, tako mi rekao dr. Mada mozes 3-4 dana pred, to je ok. Imam ja 5 kom, ako hoces da ti dam. A u apoteci prodaju na 12 kom kutiju, a meni rekli da u Irisu pitam da li moze pola kutije i dozvolila mi devojka, pa da znams da ne bacas pare, ali ako zelis dacu ti ih ja, meni ne trebaju.
Jesam poliginax samo to vece pred cr, tako mi rekao dr. Mada mozes 3-4 dana pred, to je ok. Imam ja 5 kom, ako hoces da ti dam. A u apoteci prodaju na 12 kom kutiju, a meni rekli da u Irisu pitam da li moze pola kutije i dozvolila mi devojka, pa da znams da ne bacas pare, ali ako zelis dacu ti ih ja, meni ne trebaju.
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Vratiste mi veru u skorpije Ma nisam ja rekla da su one lose, samo da meni, kao ovnu, malo vise prijaju svi drugi znaci A sta cu, kad sam iskrena A zivim sa lavom, mogu vam reci da mi je divno, malo ga moras viljuskom u dupe da se pokrene za neke stvari, ali nikad ne kaze da nece i sa njim je nemoguce posvadjati se. Ne znam sad je l to do znaka, podznaka, genetike il vaspitanja, il je prosto shvatio da mu je bolje da cuti Al izboxuje on svoje na neke podzemne nacine, uopste mi nije jasno kako.
Leno, bas mi krivo sto ne smes voce, al bas
Leno, bas mi krivo sto ne smes voce, al bas
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
E ovako Lafolie moj mali test je pokazao malu povisenost sto moze doci oddanas toga sto sam jela ili cak ako je beba velika ,ni meni nije nikako jasno zasto bas ja koja jede izvrsnu zdravu hranu s dosta sporta , mada ima dosta vrsta diabetisa u trudnoci, kod endrokrinologa cu ici tek ako u petak bude veliki test pozitivan -nadam se da nece
Noja mila pre VTO je kod mene sve bilo u najboljem redu
Fmala neznam ja sa skorpijama bas mogu s devicama bas nesto ne
Ovan -Lav je najbolja kombinacija kao i Ovan-Strelac , ako Mateo odluci da bas zakasni sto ne verujem koliki je mozda i bude
Noja mila pre VTO je kod mene sve bilo u najboljem redu
Fmala neznam ja sa skorpijama bas mogu s devicama bas nesto ne
Ovan -Lav je najbolja kombinacija kao i Ovan-Strelac , ako Mateo odluci da bas zakasni sto ne verujem koliki je mozda i bude
Leno, moja prijateljica nije jela slatkise ni voce pa joj bio povecan. Dali su joj dijetu i jela je po malo na svaka 3 sata, tako da probaj da nadjes ishranu na netu i da se tako hranis.
Fmala, pa vi ste ista kombinacija ko i mi ja ovan, mm lav! Nije nam dosadno nikad! Moja 2 jedina i bivsa su bili skorpije, suste suprotnosti, jedan divan nezan pazljiv, drugi SKOT! Imala sam i par drugarica skorpija koje su mi smestale stvari u zivotu, ali se nikad nisam odrekla nekih drugih diiivnih skorpija koje znam i koje mnogo volim i za koej sam spremna sve. Mnogo ih je vise, na srecu nego onih losih. NE verujem mnogo u horoskope, ali znam da se pazim i zena i muskaraca vodolija, jer sam imala losa iskustva. Ali zato imam bar 5 devojcica vodolija koje obozavam!
Mnogo je vise do vaspitanja i genetike nego do horoskopa.
Ja cu sebi za rodjendan roditi bebu (ako da Bog da bude sve kako treba) pa ce nas lav da nadrlja sa 2 ili 3 ovna!!!
Fmala, pa vi ste ista kombinacija ko i mi ja ovan, mm lav! Nije nam dosadno nikad! Moja 2 jedina i bivsa su bili skorpije, suste suprotnosti, jedan divan nezan pazljiv, drugi SKOT! Imala sam i par drugarica skorpija koje su mi smestale stvari u zivotu, ali se nikad nisam odrekla nekih drugih diiivnih skorpija koje znam i koje mnogo volim i za koej sam spremna sve. Mnogo ih je vise, na srecu nego onih losih. NE verujem mnogo u horoskope, ali znam da se pazim i zena i muskaraca vodolija, jer sam imala losa iskustva. Ali zato imam bar 5 devojcica vodolija koje obozavam!
Mnogo je vise do vaspitanja i genetike nego do horoskopa.
Ja cu sebi za rodjendan roditi bebu (ako da Bog da bude sve kako treba) pa ce nas lav da nadrlja sa 2 ili 3 ovna!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
kometak za takve slucajeve isto znam, Ali kao sto rekoh Odo ja prvo u petak, pa bumo videli sto bi rekli zagrebcani Ja sam ovan muz mi je riba ja sam podznak riba , a muz blizanac , moj mateo ce biti skorpija ali slazem se sa metomima ih svakakvih i da stvarno dosta toga zavisi od vaspitanja
Anana tnx za sad netreba, a ako bude javicu ti se izljubi momcinu
Leno bics sve ok videces na testu to je verovatno taj trocasovni na pola sata ti vade krv
A bebac je na vas vas dvoje ste visoki mora i beba biti velika
a laf pisala kako se trudnics prejedaju svega i svacega samo trpaju sto i jeste istina videla svojim ocima od bureka do cele lubenice
pa nemaju secer a js samo napisala da se verovatno nekontrolisu kao mi pa i neznaju ...
A bebac je na vas vas dvoje ste visoki mora i beba biti velika
a laf pisala kako se trudnics prejedaju svega i svacega samo trpaju sto i jeste istina videla svojim ocima od bureka do cele lubenice
pa nemaju secer a js samo napisala da se verovatno nekontrolisu kao mi pa i neznaju ...
Da verovatno noja Ali ovde hteo ne hteo moras na test
I to je super, utvrdice ako ima neki problem i resice ga. Zato su oni lekari, da brinu brigu, a ti si macka, da izgledas! Aj sad neki sjaj na usta, sesirce na tintaru, muza pod ruku i na vocnu salatu (dok ti ne zabrane)!
muz sad dosao iz kupovine kupio voca i vocnih jogurtica prvo sam htela da ga zadavim:aa67: , a on meni kao ti dok nema odlucujuce diagnoze jedi , cuti i smrdi briga te lelefmala ::I to je super, utvrdice ako ima neki problem i resice ga. Zato su oni lekari, da brinu brigu, a ti si macka, da izgledas! Aj sad neki sjaj na usta, sesirce na tintaru, muza pod ruku i na vocnu salatu (dok ti ne zabrane)!
A da zaboravi da vam kazem da smo u nedelju imali godisnjicu crkvenog vencanja, pa smo bili u Venlo ( holandija) u sopingu i na rucku , uglavnom ja videla super puma patikice i kao uvek baksus:aa67: nije bio moj br
Da bi moj dragi muz nasao preko neta krisom i da bi jutros zvonio cika postar s paketom kad ono patikeeee jaoj sto sam bila happy dusa moja, krilo moje milo mnogo ga volem
Anana Cestitamo Alexi prvi mesecdancic . Lepi decace kissic od nas
" />
ovo nam je upravo stigloo za princess
ovo nam je upravo stigloo za princess
presatko!!!!!!!!!!!!
joj zamisila sam majusnu bebu sa suknjicom
joj zamisila sam majusnu bebu sa suknjicom
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Slatko, biće prava Anđelina-balerina
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Moj covek!!! Tako treba, cuti i prolongiraj bedak :DMuz ti je prava dusica!lenabeograd ::muz sad dosao iz kupovine kupio voca i vocnih jogurtica prvo sam htela da ga zadavim:aa67: , a on meni kao ti dok nema odlucujuce diagnoze jedi , cuti i smrdi briga te lelefmala ::I to je super, utvrdice ako ima neki problem i resice ga. Zato su oni lekari, da brinu brigu, a ti si macka, da izgledas! Aj sad neki sjaj na usta, sesirce na tintaru, muza pod ruku i na vocnu salatu (dok ti ne zabrane)!
A da zaboravi da vam kazem da smo u nedelju imali godisnjicu crkvenog vencanja, pa smo bili u Venlo ( holandija) u sopingu i na rucku , uglavnom ja videla super puma patikice i kao uvek baksus:aa67: nije bio moj br
Da bi moj dragi muz nasao preko neta krisom i da bi jutros zvonio cika postar s paketom kad ono patikeeee jaoj sto sam bila happy dusa moja, krilo moje milo mnogo ga volem
Noja, pa ona ce odmah da bude spremna za poziranje!
Noja Fotograf mora odma da bude narucen
Noja, divno je Ja sam devica, mm vaga, a mala će biti škorpija (ako ne zakasni, pa udje u strelca) Kako god, sigurno nam neće biti dosadno Leno, nadam se da će ovi rezultati biti dobri, i da uz malu korekciju ishrane će se sve srediti.
Ljubac za sve
Ljubac za sve
Klarica- Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013
ma ne brinem to su tri meseca kad posle 13 god pusenja nije bio Problem od jednog na drugi da prestanem onda nece ni ta 3 meseca biti Problem Dom mogu uopste nesto da jedem je OK
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu